mol Δημ. January 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αυτο μας ελειπε τωρα να αρχιζουμε να διαβαζουμε και λιακο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Υ[αρχουν πολλα βιντεο με αυτον τον ηχο απο τον ουρανο <<μαλλον>> αλλα μου φενεται περιεργο γιατι σε ολα τα μερη ειναι ο ιδιος και μοιαζει πολυ με αυτον τον ηχο του συμφορουμητη απτην θεσσαλονικη... http://www.youtube.com/results?search_query=sky+sounds :confused: :confused: :confused: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 φημες λενε οτι ακουστηκαν παλι πριν λιγες μερες. με το ειπε συγγενικο προσωπο. ακριβως οπως το περιεγραψα στην αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 παιδια δν ειναι τυχαιο.. παιζονται πολλα που καλυπτονται αυτα τα ξερουν οι κυβερνισεις κ ο στρατος. ναι ξερω καποιοι γελουν. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 παιδια δν ειναι τυχαιο.. παιζονται πολλα που καλυπτονται αυτα τα ξερουν οι κυβερνισεις κ ο στρατος. ναι ξερω καποιοι γελουν. Για να μην γελάνε γιατί δεν εξηγεις τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 παιδια δν ειναι τυχαιο.. παιζονται πολλα που καλυπτονται αυτα τα ξερουν οι κυβερνισεις κ ο στρατος. ναι ξερω καποιοι γελουν. Για να μην γελάνε γιατί δεν εξηγεις τι εννοείς; ελα ντε. πες κατι (σοβαρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Κάποιοι δεν θέλουν να ξέρουμε... http://www.bardsmaid.org/XF/images/CSMIndex.jpg Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 http://www.tomheneghanbriefings.com/Alaska_HAARP___3_bp_glogspot_com.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ειναι φανερό πλέον!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex82 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Η τελευταία φώτο τέλεια. Μιλάμε έλιωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts