NickName98 Δημοσιεύτηκε January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2014 (edited) Καλησπέρα! Έχω την philips spz2500 την οποία είχα πάρει παλιά, αχρείαστη να ναι :-P, και πρόσφατα άρχισα να την χρησιμοποιώ. Παρόλο που βλέπω στα specs, τρέχει στα 30 fps, κολλάει πάρα πολύ. Είτε σε Skype ή σε κάνα omegle πάει απελπιστικά αργά (γύρω στα 5 fps). Οπότε αν δεν γνωρίζετε κάποιον τρόπο μήπως διορθωθεί / μειωθεί το πρόβλημα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια άλλη Web camera. Δεν με νοιάζει τόσο η ανάλυση πάρα να τρέχει γρήγορα για τέτοιου είδους υπηρεσίες. Και εννοείται να μην ξεφεύγει πολύ η τιμή... Πόσο είναι καλά; 20€; Ευχαριστώ πολύ! Edited January 21, 2014 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 σε τι υπολογιστή την έχεις συνδέσει..εννοείται ότι είναι παλιά και είναι 0.3 megapixels...τέτοια έχω και εγώ, καθότι αυτή τη στιγμή κάνει τη δουλεια της...οτιδήποτε με 720p σε video...θα είναι καλύτερη. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Aν ο υπολογιστής σου είναι παλιός και δεν μπορεί να σηκώσει το skype στις βιντεοκλήσεις δες στη διαχείριση εργασιών την ώρα που κάνεις βιντεοκλήση σε τι επίπεδα βρίσκεται ο cpu. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 o επεξεργαστης δεν παει ουτε 30%... οποτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα στο hardware του pc θα δοκιμασω καμια αλλη καμερα... καμια καλη εχετε να προτεινετε; ποια εχετε εσεις; δουλευει καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 o επεξεργαστης δεν παει ουτε 30%... οποτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα στο hardware του pc θα δοκιμασω καμια αλλη καμερα... καμια καλη εχετε να προτεινετε; ποια εχετε εσεις; δουλευει καλα; Ένας φίλος νομίζω έχει αυτή,την έχω δει να λειτουργεί και είναι πολύ καθαρό το βίντεο. Δες και αυτή πάνω κάτω τα ίδια... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) ευχαριστω πολυ! αν κρινω και απο τις αξιολογισεις, η πρωτη θα μου κανει μια χαρα :) Edited January 22, 2014 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 ευχαριστω πολυ! αν κρινω και απο τις αξιολογισεις, η πρωτη θα μου κανει μια χαρα :) προφανώς από αυτή που έχεις έχει τεράστια διαφορά...και φυσικά αν θελήσεις να δώσει λίγα περισσότερα χρήματα, θα πάρεις ακόμα καλύτερη. Its up to you...! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Αρκεί να μην κολλάει.. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Θα σου προτεινα να παρεις τη δευτερη που λεει παραπανω ο φιλος. http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/web-camera/Microsoft-Lifecam-HD-6000-7%ce%a1D-00002.htm Την εχουν σε εξαιρετικη τιμη με την προσφορα. Εγω εχω το ακριβως προηγουμενο μοντελο το HD-5000 και είναι πολύ καλη καμερα. Το μονο πρόβλημα που βλεπω είναι ότι είναι αποκλειστικά για notebooks σε αντιθεση με τη δικια μου και την HD-3000 που η βαση της προσαρμόζετε και μπορεις να την τοποθετήσεις οπου θες. Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα για σενα τοτε πιστευω ότι θα είναι μια πολύ καλη καμερα, μιας και το προηγουμενο μοντελο που εχω εγω είναι πραγματι αξιοπιστο, και απ ότι βλεπω η τιμη του δεν εχει πεσει και πολύ. http://www.skroutz.gr/s/264302/Microsoft-LifeCam-HD-5000.html Εγω την ειχα παρει 40 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 την θελω για σταθερο pc οποτε τελικα δεν βολευει.. καλα που το προσεξες επειδη θελω να μην ξεφυγω πολυ στην τιμη αλλα να νιωσω και αλλαγη απο την τωρινη μου, νομιζετε αυτη θα ειναι ενταξει; (κατα προτιμηση ψαχνω κατι απο public. υπαρχει λογος, που δεν μπορω να εξηγησω τωρα :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Απ ότι βλεπω εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με τη δικια μου HD-5000, απλα είναι πιο παλιο μοντελο. Οποτε θεωρω ότι θα είναι μια καλη καμερα. Εγω από τη δικια μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μονο πρόβλημα που θα μπορουσα να πω ότι εχει, το οποιο απ ότι βλεπω εχει και η HD-3000, είναι το αυτοματο focus. Μπαινει μονο του κάθε φορα που ανοίγεις την καμερα, και είναι λιγο σπαστικο. Δεν απενεργοποιητε μονιμα, οποτε αν σε ενοχλεί όπως εμενα, θα πρεπει κάθε φορα που την ανοίγεις να το απενεργοποιης. Για μενα παντως είναι μια πολύ καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts