reggae_b0y Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 silicone case, dust plug, βαση στηριξης για το κινητο, OTG cable, root αλλα δυστυχως δεν ειχε προστασια οθονης. Πηρα απο aliexress (http://www.aliexpress.com/item/8x-Clear-LCD-Screen-Protector-Film-Shield-for-InFocus-M310/1923510820.html) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. August 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 (edited) Λοιπον εγω πάντως το εκανα το βημα και το παρηγγειλα σημερα απο vickmall με 109 δολαρια και αρκετα χαζοδωρακια. Αναμενω και θα ενημερωσω οταν με το καλο το παρω. το παρήγγειλα κι εγώ, από παλιά το είχα βάλει στο μάτι, που είχε 160 δολλάρια. Επειδή υπάρχει πολύ μικρή υποστήριξη-προς το παρόν- ότι βρίσκουμε ας το ποστάρουμε εδώ.... το παρήγγειλα κι εγώ, από παλιά το είχα βάλει στο μάτι, που είχε 160 δολλάρια. Επειδή υπάρχει πολύ μικρή υποστήριξη-προς το παρόν- ότι βρίσκουμε ας το ποστάρουμε εδώ.... κι εδώ κάποια χρήσιμα http://www.infocusphone.com/m310param.html http://www.needrom.com/download/infocus-m310/ RECOVERY https://yadi.sk/d/QfmE1QpoMxur2 Edited August 16, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reggae_b0y Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Τι έγινε; Κανεις δεν το παρέλαβε ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. August 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 (edited) Τι έγινε; Κανεις δεν το παρέλαβε ακόμα; κανείς, αναμένουμε με αγωνία...αν περάσει τελωνείο και ένα τελευταίο review με μάλλον καλά λόγια http://www.bloglovin.com/viewer?post=3226950237&group=0&frame_type=a&blog=4660673&frame=1&click=0&user=0 Edited August 21, 2014 by basdel προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Τι έγινε; Κανεις δεν το παρέλαβε ακόμα; Αυριο παραλαμβανω και σας λεω εντυπωσεις. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. August 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Αυριο παραλαμβανω και σας λεω εντυπωσεις. παρέλλαβες; εάν ναι περιμένουμε εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 παρέλλαβες; εάν ναι περιμένουμε εντυπώσεις... Για τα λεφτα του φαινεται καλο τηλεφωνο. Μονο η οθονη με χαλασε λιγο, οχι τοσο φωτεινη και "καθαρη" οσο την περιμενα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. August 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Για τα λεφτα του φαινεται καλο τηλεφωνο. Μονο η οθονη με χαλασε λιγο, οχι τοσο φωτεινη και "καθαρη" οσο την περιμενα. γράψε και κάτι παραπάνω... από ποιο μαγαζί παράγγειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 γράψε και κάτι παραπάνω... από ποιο μαγαζί παράγγειλες; Απο Vickmall, επειδη δεν το εχω δουλεψει ακομα, δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη. Λιγο που το ειδα παντως καλο φαινεται. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. August 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Απο Vickmall, επειδη δεν το εχω δουλεψει ακομα, δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη. Λιγο που το ειδα παντως καλο φαινεται. από εκεί το πήρα κι εγώ, 16/8. Συνηθίζεται το on/off αριστερά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 από εκεί το πήρα κι εγώ, 16/8. Συνηθίζεται το on/off αριστερά; Ναι μια χαρά είναι. Σιλικονατο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. August 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Ναι μια χαρά είναι. Σιλικονατο. γράψε μας και κάτι παραπάνω βρε πατριωτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reggae_b0y Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Λοιπον, αξιολογηση μετα απο περιπου 2 ωρες χρήσης (χωρις να ξερω πολλα απο κινητα). Το κινητο σε γενικες γραμμες για τα λεφτα του (82 ευρω) ειναι πολυ καλο. Καλη ανταποκριση στην οθονη, δεν λαγκαρει ή καθυστερει. Ωραια και φωτεινα χρωματα. Η καμερα ικανοποιητικη (προσωπικα δεν με ενδιαφερει και πολυ) αλλα μαλλον δεν ειναι και για πολυ καλη στις σκοτεινες φωτο. Το 3G λειτουργει μια χαρα και η ποιοτητα κλήσης ειναι πολυ καλη. Επισης το notification led λειτουργει κανονικα, τουλαχιστον όταν τελειωσε η μπαταρια. Τέλος το GPS με το GPS Test βρήκε και κλειδωσε δορυφορους σε δευτερολεπτα. Αυτα προς το παρον. Ας ελπισουμε να μην παρουσιασει προβλήματα. Edited August 27, 2014 by reggae_b0y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. August 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 δευτέρα παραλαμβάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 δευτέρα παραλαμβάνω 14/8 παραγγελία από vickmail, την παρασκευή 29/8 ήτανε στο ταχυδρομείο για παραλαβή, το είχε μαζί του ο ταχυδρόμος και δε με βρήκε, σήμερα τελικά παραλαμβάνω. 15 περίπου μέρες, πολύ καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) λιγες ώρες χρήσης, WiFi, bluethothe και ταυτόχρονα ομιλία και ανταποκρινεται ανετα , κανένα κόλημα. Με αυτό γράψω τώρα. Edited September 1, 2014 by basdel προσθηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tazzz Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Σκεφτομαι να κανω δωρο το Μ310 σε κοριτσι 15 ετων... ο λογος ειναι οτι φαινεται ομορφο και σπανιο χρωμα και πανω κατω τα στατιστικα του ειναι ιδια με τα υπολοιπα στα ιδια χρηματα.. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν η συσκευη ειναι καλη ποιοτικα.. πως τα παει η καμερα και γενικες εντυπωσεις σε touch... οι 2 συσκευες που εχω στο μυαλο μου ειναι αυτη και το g2f... εσεις που το πηρατε τι προτεινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsam Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Κανένα νέο από το κινητό; Κι εγώ ανάμεσα σ'αυτό και το g2f είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reggae_b0y Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Το κινητό για τα λεφτα του όπως ειπα παραπάνω ειναι καλό εώς πολυ καλο. 2 εβδομαδες τωρα που το χρησιμοποιω δεν έχει παρουσιάσει κανενα πρόβλημα και κανένα κόλλημα. Η χρηση του ειναι σε τηλέφωνα, σερφάρισμα, κλίσεις viber (κανένα κόλλημα). Ωραίο ντιζαινατο κινητο και το μωβακι ειναι ωραιο χρωματάκι ειδικα αν προορίζεται για γυναικα. Βέβαια χάνει αρκετα με τη θηκη σιλικόνης. Τέλος η μπαταρία με τη χαλαρή χρήση που κάνει η κοπελία μου φφτανει σίγουρα τις 2 μέρες. Μεχρι στιγμής όλα καλα, κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsam Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 πληροφορίες για το κινητό http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/infocus/m310/InFocus-M310.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=Sunday το έχει στα 78ε να πάρω αυτό ή να περιμένω μέχρι άυριο και να πάρω το thl t6s στα 60ε; για φωτογραφίες ποιο είναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsam Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) κι εγώ σκέφτηκα να το πάρω αλλά είναι μόνο 5 κομμάτια σε αυτή την τιμή.ο πιο γρήγορος προλαβαίνει... Total 5 Limited to 1 per customer http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=Sunday το έχει στα 78ε να πάρω αυτό ή να περιμένω μέχρι άυριο και να πάρω το thl t6s στα 60ε; για φωτογραφίες ποιο είναι καλύτερο; δεν το πρόλαβα...9:01 πάτησα να γίνει η παραγγελία και μου άλλαξε την τιμή της. Edited September 19, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariats2407 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μήπως γνωρίζετε ποιο είναι το επίπεδο sar του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) Έφτασε σήμερα σε μωβάκι για τη σύζυγο. Παραγγελία 16/10, αποστολή 17/10!!! από το coolicool. Αξία $101,99. Πολύ όμορφο, συμμαζεμένο, λεπτότερο απ' ότι περίμενα και πανάλαφρο. Ήρθε ρουταρισμένο (χωρίς να το ζητήσω) και με πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές. Στην αρχή τράβηξα ένα σοκ διότι το πληκτρολόγιο δεν αποκρίνονταν σωστά, πατούσες ένα γράμμα και έβγαινε το διπλανό του αλλά μετά από λίγο έστρωσε. Οψώμεθα... Λοιπόν μετά από 1 βδομάδα έχω να πω πως το κινητό είναι σούπερ για τα λ7 του. Κόλλημα ουδέν, οθόνη καταπληκτική, εφάμιλλη πολύ ακριβότερων, διαχείριση μνήμης πολύ καλή, μικρόφωνο & ακουστικό άριστα. Το κυριότερο όμως είναι η ομορφιά του. Πήγαμε για καφέ Σαββάτο-Κυριακή και δεν υπήρχε γυναίκα να περάσει από το τραπέζι μας (και πέρασαν πολλές λόγω του ότι ζούμε επαρχία) και να μην το περιεργαστεί. Εάν ψάχνετε κινητό για γυναίκα πιστεύω πως το μωβάκι είναι εξαιρετική επιλογή. Έχει βγει και σε ροζ αλλά είναι αρκετά ακριβότερο. Στα αρνητικά του το ότι δεν έχει hardware keys οπότε η λειτουργική οθόνη μειώνεται κατά τι. Edited November 21, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariats2407 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Το έχω το κινητό εδώ και 3 εβδομάδες και είναι όντως πολύ καλό για τα λεφτά του. Το gps όμως αργεί πολύ να βρει δορυφόρους και όταν το κάνει δεν έχει καθόλου ακρίβεια στην τοποθεσία μου. Μπορεί να διορθωθεί κάπως αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts