Jump to content

iOcean X7 HD

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισκέπτης
Παιδια εχω θεματακι απο χθες.Δεν φορτιζει η μπαταρια με κανεναν φορτιστη,δεν αναβει λαμπακι.Σε pc δεν εχω δοκιμασει γιατι λειπω.Εχει τυχει σε κανεναν γενικα?Να δοκιμασω επαναφορα η δεν εχει καμια σχεση?Τι λετε να δοκιμασω?Η θυρα του τηλ φαινεται μια χαρα παντως.

• Απαντήσεις 244
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει πουθενά να φαίνεται τι βελτιώσεις έχει η καινούργια rom? γιατί μέχρι τώρα με τη παλιά δεν υπάρχει κάποιο θέμα

Δεν έχω βρει κάτι. Δοκίμασε να τους ρωτήσεις στην σελίδα τους στο fb.

Εγώ την έβαλα προληπτικά, πριν το δώσω στον ιδιοκτήτη του. Ίσως να έχει καμιά βελτίωση στην μπαταρία...

Παιδια εχω θεματακι απο χθες.Δεν φορτιζει η μπαταρια με κανεναν φορτιστη,δεν αναβει λαμπακι.Σε pc δεν εχω δοκιμασει γιατι λειπω.Εχει τυχει σε κανεναν γενικα?Να δοκιμασω επαναφορα η δεν εχει καμια σχεση?Τι λετε να δοκιμασω?Η θυρα του τηλ φαινεται μια χαρα παντως.

Και δεν δοκιμάζεις κατευθείαν την αναβάθμιση;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Ανέβασα μερικές φωτογραφίες, δείτε στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5497931#post5497931

Φορητότητα προς Frog

παιδια σημερα λιγο πριν μου στειλει το βικ μολ το τηλεφωνο ειχα μπει και μιλαγα με την σελινα για την παραγγελια, οποτε καποια στιγμη μου λεει

"σιγουρα θελεις αυτο το τηλεφωνο??"

με τα πολλα μου λεει πως καποιοι πελατες διαμαρτυρονται για προβλημα στην μπαταρια οτι πεφτει πολυ γρηγορα στο 20% μετα τον πρωτο μηνα! εχετε εσεις κανενα τετοιο προβλημα??

καποιοι πελατες διαμαρτυρονται για προβλημα στην μπαταρια οτι πεφτει πολυ γρηγορα στο 20% μετα τον πρωτο μηνα! εχετε εσεις κανενα τετοιο προβλημα??

Δεν βρήκα κάτι τέτοιο στο ίντερνετ, ούτε έχει παραπονεθεί κάποιος στο φόρουμ τόσο καιρό. Ούτε καν στο fb της iOcen.

ειχα μπει και μιλαγα με την σελινα για την παραγγελια

Αυτό που τους πιάνετε κουβέντα, απορώ, πώς το κάνετε; Τί τους λέτε δηλαδή; :confused:

(πώς φαίνομαι ο αντικοινωνικός :p )

Φορητότητα προς Frog

βασικα εγω μπηκα να ρωτησω αν υπαρχει θεμα με την παραγγελια μου γιατι ηταν απο την τριτη το πρωι και εγραφε μεχρι εχτεσ το μεσημερι προσεσινγκ. και μου το ειπε αυτη απο μονη της!! μαλλον θα βαριοταν και μου επιανε την κουβεντα!!!! χαχαχα

:lol:

βασικα εγω μπηκα να ρωτησω αν υπαρχει θεμα με την παραγγελια μου γιατι ηταν απο την τριτη το πρωι και εγραφε μεχρι εχτεσ το μεσημερι προσεσινγκ. και μου το ειπε αυτη απο μονη της!! μαλλον θα βαριοταν και μου επιανε την κουβεντα!!!! χαχαχα

εγω μετα απο 2-3 μηνες χρησης κανενα προβλημα.μια χαρα στρωτα παει η μπαταρια.και κραταει μια μερα ανετα

σου κανει προωθηση σαν ενας καλος πωλητης για να παρεις κατι αλλο η δεν το εχει σε στοκ.παντος σε μενα ειναι αψογη η μπαταρια του:cool:

για σας παιδια σκεφτομαι εδω και καιρο τι κινητο να αγορασω το moto g η το iocean x7hd και δεν ξερω τα εχω βρει και τα δυο με 150 αλλα το moto g δεν εχει καρτα μνημης αλλιως θα το προτιμουσα, και το iocean δεν ξερω αν θα βαλει σιγουρα το 4.4 και στο μελλον το androind L που η motorola θα το βαλει σιγουρα εσεις τι λετε να παρω το iocean?

για σας παιδια σκεφτομαι εδω και καιρο τι κινητο να αγορασω το moto g η το iocean x7hd και δεν ξερω τα εχω βρει και τα δυο με 150 αλλα το moto g δεν εχει καρτα μνημης αλλιως θα το προτιμουσα, και το iocean δεν ξερω αν θα βαλει σιγουρα το 4.4 και στο μελλον το androind L που η motorola θα το βαλει σιγουρα εσεις τι λετε να παρω το iocean?

Πειρμενε λιγες μερες να κυκλοφορησει το Χ8 Mini.Πανεμορφο σχεδιο και εκδοση και με 2GB ram.Nα δουμε τιμες.

http://www.1949deal.com/iocean-x8-mini-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-smartphone-1gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-hd-ips-screen-otg-black.html

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Γεια σας παιδια!

Χρησιμοποιω εδω και 2 μηνες το κινητο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!

Χτες αντιμετωπισα ομως ενα προβληματακι με την καρτα μνημης.. Ξαφνικα δεν μου την διαβαζει . Εχω τοποθετησει την καρτα κανονικα, παταω στις ρυθμισεις του αποθηκευτικου χωρου στην Τοποθετηση καρτας SD , μου γραφει στις ειδοποιησεις πανω πανω ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΚΑΡΤΑ SD και κατοπιν Ασφαλης καταργηση του στοιχειου καρτα sd.

Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι παρομοιο? καμια λυση ?

Υ.γ τοποθετησα σε αλλη συσκευη την καρτα και ηταν οκ.

Ευχαριστω!

Με επαναφορα εργ ρυθμισεων? δεν θα χαθουν ολα τα δεδομενα του κινητου? οφειλετε δηλδη στην συσκευη το προβλημα?

Ναι θα χαθούν. Πρέπει να τα επαναφερεις πάλι. Θέλει λίγο δουλειά αλλά αν δε φτιάχνει αλλιώς....
No root->No problem

Εκανα επαναφορα, αλλα δυστυχως παραμενει το ιδιο. Μου βγαζει ακριβως τα ιδια που προανεφερα..

Υπαρχει κατι αλλο να κανω?

Αν μπορείς, δοκίμασε μια άλλη κάρτα SD στο κινητό να δεις αν σίγουρα φταίει η συσκευή σου.

Kαι δοκίμασε να της κάνεις format μέσα από το κινητό.

Σήμερα συνάντησα τον φίλο με το Χ7 και συγκρίναμε την οθόνη και την κάμερά του με των επωνύμων κινητών της παρέας. Τα πάτησε κάτω με άνεση! Απλώς είναι εκτός συναγωνισμού! Ως αύριο θα ανεβάσω 1-2 ακόμη φωτογραφίες στο θέμα των φωτογραφιών.

Αν δεν ήταν πολύ μεγάλο για τα γούστα μου (συνηθισμένος σε 3-3,5 ίντσες), θα το έπαιρνα γιατί το θεωρώ τρομερό value for money και άπαιχτη την κάμερά του.

Edited by talos_2002

Φορητότητα προς Frog

Υπάρχει έκδοση 1G RAM \ 8G ROM;

Μήπως το μαγαζί γράφει ό,τι θέλει;

Υπαρχει κανονικα.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Χμμ...όλο και πιο ενδιαφέρον γίνεται το κινητό.

Μαγκιά όσων μαγαζιών δίνουν το 8αρι στην τιμή που οι άλλοι δίνουν το 4άρι. Μήπως άρχισε το ξεστοκάρισμα εν όψη του ερχομού νεότερου μοντέλου; Σε ένα κατάστημα είδα "Out of stock and not coming back"

Έρχεται το Χ8. Αλλά με το Χ7 ξέρεις τι παίρνεις.

Φορητότητα προς Frog

Έρχεται το Χ8. Αλλά με το Χ7 ξέρεις τι παίρνεις.

Παιδιά η μπαταρία του με 2000 mah βγαζει τη μέρα ή θα πρέπει να παραγγείλουμε τη μπαταρία με τα 3000 mah.

• The title was changed to iOcean X7 HD