Επισκέπτης Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Παιδια εχω θεματακι απο χθες.Δεν φορτιζει η μπαταρια με κανεναν φορτιστη,δεν αναβει λαμπακι.Σε pc δεν εχω δοκιμασει γιατι λειπω.Εχει τυχει σε κανεναν γενικα?Να δοκιμασω επαναφορα η δεν εχει καμια σχεση?Τι λετε να δοκιμασω?Η θυρα του τηλ φαινεται μια χαρα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν υπάρχει πουθενά να φαίνεται τι βελτιώσεις έχει η καινούργια rom? γιατί μέχρι τώρα με τη παλιά δεν υπάρχει κάποιο θέμα Δεν έχω βρει κάτι. Δοκίμασε να τους ρωτήσεις στην σελίδα τους στο fb. Εγώ την έβαλα προληπτικά, πριν το δώσω στον ιδιοκτήτη του. Ίσως να έχει καμιά βελτίωση στην μπαταρία... Παιδια εχω θεματακι απο χθες.Δεν φορτιζει η μπαταρια με κανεναν φορτιστη,δεν αναβει λαμπακι.Σε pc δεν εχω δοκιμασει γιατι λειπω.Εχει τυχει σε κανεναν γενικα?Να δοκιμασω επαναφορα η δεν εχει καμια σχεση?Τι λετε να δοκιμασω?Η θυρα του τηλ φαινεται μια χαρα παντως. Και δεν δοκιμάζεις κατευθείαν την αναβάθμιση; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ανέβασα μερικές φωτογραφίες, δείτε στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5497931#post5497931 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Θα με κάνεις να το αγοράσω αν και μου πέφτει κομματάκι ακριβό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juancho Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 παιδια σημερα λιγο πριν μου στειλει το βικ μολ το τηλεφωνο ειχα μπει και μιλαγα με την σελινα για την παραγγελια, οποτε καποια στιγμη μου λεει "σιγουρα θελεις αυτο το τηλεφωνο??" με τα πολλα μου λεει πως καποιοι πελατες διαμαρτυρονται για προβλημα στην μπαταρια οτι πεφτει πολυ γρηγορα στο 20% μετα τον πρωτο μηνα! εχετε εσεις κανενα τετοιο προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 καποιοι πελατες διαμαρτυρονται για προβλημα στην μπαταρια οτι πεφτει πολυ γρηγορα στο 20% μετα τον πρωτο μηνα! εχετε εσεις κανενα τετοιο προβλημα?? Δεν βρήκα κάτι τέτοιο στο ίντερνετ, ούτε έχει παραπονεθεί κάποιος στο φόρουμ τόσο καιρό. Ούτε καν στο fb της iOcen. ειχα μπει και μιλαγα με την σελινα για την παραγγελια Αυτό που τους πιάνετε κουβέντα, απορώ, πώς το κάνετε; Τί τους λέτε δηλαδή; :confused: (πώς φαίνομαι ο αντικοινωνικός :p ) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juancho Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 βασικα εγω μπηκα να ρωτησω αν υπαρχει θεμα με την παραγγελια μου γιατι ηταν απο την τριτη το πρωι και εγραφε μεχρι εχτεσ το μεσημερι προσεσινγκ. και μου το ειπε αυτη απο μονη της!! μαλλον θα βαριοταν και μου επιανε την κουβεντα!!!! χαχαχα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 βασικα εγω μπηκα να ρωτησω αν υπαρχει θεμα με την παραγγελια μου γιατι ηταν απο την τριτη το πρωι και εγραφε μεχρι εχτεσ το μεσημερι προσεσινγκ. και μου το ειπε αυτη απο μονη της!! μαλλον θα βαριοταν και μου επιανε την κουβεντα!!!! χαχαχα :lol: εγω μετα απο 2-3 μηνες χρησης κανενα προβλημα.μια χαρα στρωτα παει η μπαταρια.και κραταει μια μερα ανετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 βασικα εγω μπηκα να ρωτησω αν υπαρχει θεμα με την παραγγελια μου γιατι ηταν απο την τριτη το πρωι και εγραφε μεχρι εχτεσ το μεσημερι προσεσινγκ. και μου το ειπε αυτη απο μονη της!! μαλλον θα βαριοταν και μου επιανε την κουβεντα!!!! χαχαχα :lol: σου κανει προωθηση σαν ενας καλος πωλητης για να παρεις κατι αλλο η δεν το εχει σε στοκ.παντος σε μενα ειναι αψογη η μπαταρια του:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos001 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 για σας παιδια σκεφτομαι εδω και καιρο τι κινητο να αγορασω το moto g η το iocean x7hd και δεν ξερω τα εχω βρει και τα δυο με 150 αλλα το moto g δεν εχει καρτα μνημης αλλιως θα το προτιμουσα, και το iocean δεν ξερω αν θα βαλει σιγουρα το 4.4 και στο μελλον το androind L που η motorola θα το βαλει σιγουρα εσεις τι λετε να παρω το iocean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 για σας παιδια σκεφτομαι εδω και καιρο τι κινητο να αγορασω το moto g η το iocean x7hd και δεν ξερω τα εχω βρει και τα δυο με 150 αλλα το moto g δεν εχει καρτα μνημης αλλιως θα το προτιμουσα, και το iocean δεν ξερω αν θα βαλει σιγουρα το 4.4 και στο μελλον το androind L που η motorola θα το βαλει σιγουρα εσεις τι λετε να παρω το iocean? Πειρμενε λιγες μερες να κυκλοφορησει το Χ8 Mini.Πανεμορφο σχεδιο και εκδοση και με 2GB ram.Nα δουμε τιμες. http://www.1949deal.com/iocean-x8-mini-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-smartphone-1gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-hd-ips-screen-otg-black.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 1 GB γράφει στη σελίδα του link. Δύο εκδόσεις θα βγουν; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rspower Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 http://www.1949deal.com/iocean-x8-mini-pro-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-hd-ips-screen-otg-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 A, μάλιστα :) Κάτι μου λέει οτι θα χρειαστούμε νέο thread για το Χ8 Μίνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Γεια σας παιδια! Χρησιμοποιω εδω και 2 μηνες το κινητο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! Χτες αντιμετωπισα ομως ενα προβληματακι με την καρτα μνημης.. Ξαφνικα δεν μου την διαβαζει . Εχω τοποθετησει την καρτα κανονικα, παταω στις ρυθμισεις του αποθηκευτικου χωρου στην Τοποθετηση καρτας SD , μου γραφει στις ειδοποιησεις πανω πανω ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΚΑΡΤΑ SD και κατοπιν Ασφαλης καταργηση του στοιχειου καρτα sd. Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι παρομοιο? καμια λυση ? Υ.γ τοποθετησα σε αλλη συσκευη την καρτα και ηταν οκ. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Μπορεί να φτιάξει με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Με επαναφορα εργ ρυθμισεων? δεν θα χαθουν ολα τα δεδομενα του κινητου? οφειλετε δηλδη στην συσκευη το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ναι θα χαθούν. Πρέπει να τα επαναφερεις πάλι. Θέλει λίγο δουλειά αλλά αν δε φτιάχνει αλλιώς.... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εκανα επαναφορα, αλλα δυστυχως παραμενει το ιδιο. Μου βγαζει ακριβως τα ιδια που προανεφερα.. Υπαρχει κατι αλλο να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Αν μπορείς, δοκίμασε μια άλλη κάρτα SD στο κινητό να δεις αν σίγουρα φταίει η συσκευή σου. Kαι δοκίμασε να της κάνεις format μέσα από το κινητό. Σήμερα συνάντησα τον φίλο με το Χ7 και συγκρίναμε την οθόνη και την κάμερά του με των επωνύμων κινητών της παρέας. Τα πάτησε κάτω με άνεση! Απλώς είναι εκτός συναγωνισμού! Ως αύριο θα ανεβάσω 1-2 ακόμη φωτογραφίες στο θέμα των φωτογραφιών. Αν δεν ήταν πολύ μεγάλο για τα γούστα μου (συνηθισμένος σε 3-3,5 ίντσες), θα το έπαιρνα γιατί το θεωρώ τρομερό value for money και άπαιχτη την κάμερά του. Edited July 16, 2014 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Υπάρχει έκδοση 1G RAM \ 8G ROM; Μήπως το μαγαζί γράφει ό,τι θέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Υπάρχει έκδοση 1G RAM \ 8G ROM; Μήπως το μαγαζί γράφει ό,τι θέλει; Υπαρχει κανονικα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Χμμ...όλο και πιο ενδιαφέρον γίνεται το κινητό. Μαγκιά όσων μαγαζιών δίνουν το 8αρι στην τιμή που οι άλλοι δίνουν το 4άρι. Μήπως άρχισε το ξεστοκάρισμα εν όψη του ερχομού νεότερου μοντέλου; Σε ένα κατάστημα είδα "Out of stock and not coming back" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Έρχεται το Χ8. Αλλά με το Χ7 ξέρεις τι παίρνεις. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Έρχεται το Χ8. Αλλά με το Χ7 ξέρεις τι παίρνεις. Παιδιά η μπαταρία του με 2000 mah βγαζει τη μέρα ή θα πρέπει να παραγγείλουμε τη μπαταρία με τα 3000 mah. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts