geokostas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αν μπορεις ανεβασε και εσυ το λινκ σου να συγκρινουμε. Ευχαριστώ. @geokostas Eιδες καπου στο youtube για το συγκεκριμενο που εχεις, κάποιο video; Επίσης τρεξατε καποιο προγραμμα για να δειτε αν ειναι αληθινα τα χαρακτηριστικά που δηλωνει ο πωλητης; (cpu,ram,rom) Οχι φίλε δεν έχω δει κάτι, απλα ειπαν τα παιδιά εδω μεσα ότι είναι το καλύτερο και το πηρα. Και όντως ετσι είναι. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αν μπορεις τρεξε καποιο app (δε θυμαμαι πως λεγεται) για να δουμε τουλαχιστον αν ισχυουν αυτα που λενε. Ειναι πολυ χρησιμη πληροφορία. Πόσο σου κοστισε τελικα με τα εξοδα αποστολης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αν μπορεις τρεξε καποιο app (δε θυμαμαι πως λεγεται) για να δουμε τουλαχιστον αν ισχυουν αυτα που λενε. Ειναι πολυ χρησιμη πληροφορία. Πόσο σου κοστισε τελικα με τα εξοδα αποστολης; Το τηλέφωνο δεν το εχω πλέον, αρεσε στον γαμπρό μου και μου το πήρε. Ας πρόσεχα. :lol: Το πηρα οσο γράφει στο link +μεταφορικα με ems. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το τηλέφωνο δεν το εχω πλέον, αρεσε στον γαμπρό μου και μου το πήρε. Ας πρόσεχα. :lol: Το πηρα οσο γράφει στο link +μεταφορικα με ems. δεν πειραζει.αντε με το καλο να σουρθει το s5 να δουμε τι σοι κινητο ειναι...:) Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 δεν πειραζει.αντε με το καλο να σουρθει το s5 να δουμε τι σοι κινητο ειναι...:) Ναι, όταν έρθει θα γραψω εντυπώσεις στο ανάλογο θέμα. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiathens Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! χαιρομαι που το ακουω αυτο φιλε μου, γιατι αυτοι στο ebay δεν ξερανε να μου απαντησουν ναι οντως 1:1 Note III 5.7inch Octacore MT/MTK6592 l 2G RAM 16G ROM Android 4.3 HD καλησπερα εχω και εγω ενα αντιστιχο Octacore MTK6592 νομιζω δεν ειναι 1¨1 γιατι αυτος που το πηρα μου ειπε δεν παιρνει την αυθεντικη παταρια θα σπαση την οθονη οπως λει ο φιλος παραπανω πως θα βρω μια δευτερη τη πρεπει να κοιταξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samurai620 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αν μπορεις ανεβασε και εσυ το λινκ σου να συγκρινουμε. Ευχαριστώ. @geokostas Eιδες καπου στο youtube για το συγκεκριμενο που εχεις, κάποιο video; Επίσης τρεξατε καποιο προγραμμα για να δειτε αν ειναι αληθινα τα χαρακτηριστικά που δηλωνει ο πωλητης; (cpu,ram,rom) αλλο ενα edit στο λινκ του geokostas γραφει: This is a snapshot of the product taken when the order was placed at Mon May 26 20:49:36 PDT 2014View current product. Πατώντας με παει εδώ: http://www.aliexpress.com/item/HDC-Note-3-N9002-1-1-Dual-SIM-MTK6592-Octa-Core-2gb-ram-16gb-rom-1920/1833215279.html Βλεπετε καποια διαφορά; http://imageshack.com/a/img849/8497/qyg1.jpg αν μπορει να σε βοηθησει φιλε μου εβγαλα ενα screen απο benchmark δεν ξερω κατα ποσο καλα φενεται ομως ! θα ρωτησω τον αδερφο μου για το λινκ του τηλεφωνου γιατι αυτος το αγορασε εγω δεν ειμαι και πολλυ σχετικος δεν θελω να σε μπερδεψω με κατι που δεν γνωριζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Εχετε βρει καποιον αξιοπιστο να εχει το ιδιο με τα λογοτυπα της samsung πανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Εχετε βρει καποιον αξιοπιστο να εχει το ιδιο με τα λογοτυπα της samsung πανω? Αν κοιτάξεις λιγα post πιο πισω θα δεις. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 καλησπερα εχω και εγω ενα αντιστιχο Octacore MTK6592 νομιζω δεν ειναι 1¨1 γιατι αυτος που το πηρα μου ειπε δεν παιρνει την αυθεντικη παταρια θα σπαση την οθονη οπως λει ο φιλος παραπανω πως θα βρω μια δευτερη τη πρεπει να κοιταξω? για πες μας εντυπωσεις..πως ειναι το κινητο? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiathens Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 περιπου 1 μηνας που το εχω, καλο ειναι αλλα προβληματιζομαι με τιην μπαταρια που ακουω απο καποιους δηλαδη αν χαλασει η μπαταρια τελιωσε και το κινητο μαλον. γενικα σαν κινητο για τα λεφτα του ειναι οκ. καλες εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 περιπου 1 μηνας που το εχω, καλο ειναι αλλα προβληματιζομαι με τιην μπαταρια που ακουω απο καποιους δηλαδη αν χαλασει η μπαταρια τελιωσε και το κινητο μαλον. γενικα σαν κινητο για τα λεφτα του ειναι οκ. καλες εντυπωσεις δηλαδη τι? δεν μπορεις να αντικαταστησεις με μια του εμποριου γι αυτο το μοντελο? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Αν κοιτάξεις λιγα post πιο πισω θα δεις. Ευχαριστω,ακουω τα καλύτερα για αυτο το μοντέλο,θα δω τι παιζει και με υποστηριξη απο needrom και παω για αγορά.Ουσιαστικα απο οτι βλέπω με το 9006 χανεις την dual sim και κερδιζεις τα logo οποτε δεν αξίζει Edited June 14, 2014 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiathens Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 τη να σου πω δεν ξερω λενε οτι δεν κανουν οι αυθεντικες ,γιαυτο και εγω ρωταω μηπως γνωριζει καποιο παιδι που θα μπορουσα να βρω να παρω 2 /3 μπαταριες για ρεζερβα ο)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 http://imageshack.com/a/img849/8497/qyg1.jpg αν μπορει να σε βοηθησει φιλε μου εβγαλα ενα screen απο benchmark δεν ξερω κατα ποσο καλα φενεται ομως ! θα ρωτησω τον αδερφο μου για το λινκ του τηλεφωνου γιατι αυτος το αγορασε εγω δεν ειμαι και πολλυ σχετικος δεν θελω να σε μπερδεψω με κατι που δεν γνωριζω Δεν φαίνεται καθαρα. Καλυτερα να μας πεις και απο που το πηρες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samurai620 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 τη να σου πω δεν ξερω λενε οτι δεν κανουν οι αυθεντικες ,γιαυτο και εγω ρωταω μηπως γνωριζει καποιο παιδι που θα μπορουσα να βρω να παρω 2 /3 μπαταριες για ρεζερβα ο)) φιλε μπορεις να μετρησεις ισως την μπαταρια σου και να παρεις μια αναλογη στα ιδια χαρακτηριστικα νομιζω πως με βολτομετρο αν και δεν ειμαι σιγουρος. να πας σε ενα μαγαζι να ρωτησεις ισως ο γερμανος μπορει να σου δωσει καποια λυση και εγω το ιδιο θεμα ειχα δεν ηξερα οτι 1΄1 φοραει αυθεντικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Το τηλεφωνο που αναφερομαστε πιο πανω, εκλεισε μονο του και δεν ανοιγε παρα μονο οταν βγηκε και ξαναμπηκε η μπαταρια. Οταν ανοιξε ειχαν σβηστει ολα απο μεσα. Δεν ξερω γιατι εγινε ετσι ξαφνικα αυτο. Σας εχει τυχει εσας κατι τετοιο? Επισης η μνημη δεν ειναι 16gb που εγραφε ο κινεζος, αλλα 12. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1965 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλησπέρα Εδώ και μία εβδομάδα παρέλαβα το συγκεκριμένο τηλέφωνο http://www.aliexpress.com/snapshot/6093137537.html Αν εξαιρέσει κανείς την μπαταρία που δεν έχει καθόλου διάρκεια και θα αλλαχτεί με γνήσια το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι το πληκτρολόγιο εξαφανίζεται πριν αρχίσω να γράφω και κάποιες φορές δεν εμφανίζεται καθόλου. Καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 καλησπερα εχω τωρα μια εβδομαδα ενα 5.7inch Note3 MT6592 Octacore 2G RAM 16G ROM 13MP HD φανταστικο τηλεφωνο δεν ξερω στην πορεια τη θα συμβει αν δηλαδη βγαλει προβληματα παντως σαν τηλεφωνο ειναι τελειο ο τελειος κλωνος ακριβες αντιγραφο και τρομερα γρηγορο με καλο πενακι χωρις κολληματα O Αδερφος μου εχει το γνησιο δεν το πιστευε οταν το ειδε και το δουλεψε . δεν ξερω με την μπαταρια τη γινεται ηθελα μια δευτερη, μου ειπανε οτι με την αυθεντικη υπαρχη εκδοχη να σπασει η οθονη γνωριζει καπιος φιλος να μου πει. εχω βρει πολλες στο ebay αλλα δεν ξερω τελικα ποια να παρω . παρεμπιπτόντως 150 ευρο Swiss Post αργει λιγο αλλα εχεις υσηχο το κεφαλι σου Δωσε ένα λινκ από ebay αν γινεται.Και αν θες πες μας για την μπαταρια αν παρεις αυθεντικη και κανει.Σε τι τιμη το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samurai620 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το τηλεφωνο που αναφερομαστε πιο πανω, εκλεισε μονο του και δεν ανοιγε παρα μονο οταν βγηκε και ξαναμπηκε η μπαταρια. Οταν ανοιξε ειχαν σβηστει ολα απο μεσα. Δεν ξερω γιατι εγινε ετσι ξαφνικα αυτο. Σας εχει τυχει εσας κατι τετοιο? Επισης η μνημη δεν ειναι 16gb που εγραφε ο κινεζος, αλλα 12. βασικα και εγω δεν το ειχα προσεξει αυτο τωρα που το ειπες το κοιταξα και σε εμενα η μνημη 12gb αντι 16 και που εισαι ακομα ακομα αρχη ειναι :lol: δεν μου εχει τυχη αυτο που λες με την μπαταρια .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το τηλεφωνο που αναφερομαστε πιο πανω, εκλεισε μονο του και δεν ανοιγε παρα μονο οταν βγηκε και ξαναμπηκε η μπαταρια. Οταν ανοιξε ειχαν σβηστει ολα απο μεσα. Δεν ξερω γιατι εγινε ετσι ξαφνικα αυτο. Σας εχει τυχει εσας κατι τετοιο? Επισης η μνημη δεν ειναι 16gb που εγραφε ο κινεζος, αλλα 12. Εαν ξαναπερασεις την ρομ θα εισαι οκ.Μου εχει τυχει πολλες φορες σε mtk.Στο εργοστασιο περνανε σε πολλα μαζι κινητα την ρομ και γινεται αυτο μετα απο λιγο καιρο.12 ειναι το υπολοιπο μαλλον λες αυτο που ειναι διαθεσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εαν ξαναπερασεις την ρομ θα εισαι οκ.Μου εχει τυχει πολλες φορες σε mtk.Στο εργοστασιο περνανε σε πολλα μαζι κινητα την ρομ και γινεται αυτο μετα απο λιγο καιρο.12 ειναι το υπολοιπο μαλλον λες αυτο που ειναι διαθεσιμο? Που την βρισσκω αυτη τη rom φιλε μου να την περασω? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Που την βρισσκω αυτη τη rom φιλε μου να την περασω? Θα δω εαν την εχω εγω κρατησει να στην δωσω,εαν οχι στον πωλητη που αγορασες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Θα δω εαν την εχω εγω κρατησει να στην δωσω,εαν οχι στον πωλητη που αγορασες Οκ θα περιμενω να μου πεις, ευχαριστω. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiathens Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 βασικα και εγω δεν το ειχα προσεξει αυτο τωρα που το ειπες το κοιταξα και σε εμενα η μνημη 12gb αντι 16 και που εισαι ακομα ακομα αρχη ειναι :lol: δεν μου εχει τυχη αυτο που λες με την μπαταρια .. σωστα τοτε σου διχνει 12 φιλε εκει καπου διχνει μια 16gb ROM ειχα ενα LG μου εδειχνε 11.55 καθαρο μην σε ανυσηχει αυτο ΚΑΙ Η 34gb διχνει 24gb εγω παντως παιδες βρηκα μπαταρια ολα κομπλε πηρα 3 :lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts