tzon30 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Οκ παιδια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_plat Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Προσοχή!!! Το ίδιο έπαθα και εγώ !!! Το συγκεκριμένο site είναι απάτη. !! Δεν απαντούν ποτέ σε τηλέφωνο και μερικές φορές σου απαντούν στο e-mail για να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα σου το στείλουν. Αυτό το κάνουν γιατί αν έχεις πληρώσει με paypal (όπως εγώ) να μην δημιουργήσεις case για επιστροφή χρημάτων και να λήξει ο χρόνος που ορίζει το paypal για επιστροφή χρημάτων. Προσοχή πάλι, οι κύριοι αυτοί είναι απατεώνες !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Προσοχή!!! Το ίδιο έπαθα και εγώ !!! Το συγκεκριμένο site είναι απάτη. !! Δεν απαντούν ποτέ σε τηλέφωνο και μερικές φορές σου απαντούν στο e-mail για να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα σου το στείλουν. Αυτό το κάνουν γιατί αν έχεις πληρώσει με paypal (όπως εγώ) να μην δημιουργήσεις case για επιστροφή χρημάτων και να λήξει ο χρόνος που ορίζει το paypal για επιστροφή χρημάτων. Προσοχή πάλι, οι κύριοι αυτοί είναι απατεώνες !!!!! Αφού είστε διάφοροι που την έχετε πατήσει απ' ότι βλέπω, γιατί δεν ενημερώνετε την αστυνομία; Edited April 28, 2015 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts