emmanuelle Δημοσιεύτηκε January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 15, 2014 Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κανείς ξέρει πώς να γράψουμε νότες στο MS-Word.Δηλαδή υπάρχει εσωτερικά κάποιος τρόπος,ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο επιπλέον πρόγραμμα-πακέτο;Ξέρω ότι υπάρχουν προγράμματα που κάνουν καθαρά κειμενογράφιση νοτών σε παρτιτούρες,αλλα δέν θέλω κάτι τέτοιο.Θέλω κάτι μικρότερο και κάτι ενσοματωμένο πάνω στο MS-Word. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 δεν μπόρεσα να βρω στο Word κάποια νότα? Σίγουρα έχει? Μήπως με λίγο ψάξιμο βρεις κάτι άλλο ακόμα πιο μικρό από ολόκληρη την σουίτα του Office? :-) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) http://www.word-2010.com/insert-musical-notes-in-word/ σε εμενα δουλευει παντως. Symbol Code to type Insert A Quaver In Word quaver 266a alt X Insert Beamed Quavers In Word beamed quavers 266b alt x Insert Beamed Semi Quavers In Word beamed semiquavers 266c alt x Insert A Flat In Word flat 266d alt x Insert A Natural In Word natural 266e alt x Insert A Sharp In Word sharp 266f alt x Edited January 15, 2014 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. January 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 http://www.word-2010.com/insert-musical-notes-in-word/ σε εμενα δουλευει παντως. Symbol Code to type Insert A Quaver In Word quaver 266a alt X Insert Beamed Quavers In Word beamed quavers 266b alt x Insert Beamed Semi Quavers In Word beamed semiquavers 266c alt x Insert A Flat In Word flat 266d alt x Insert A Natural In Word natural 266e alt x Insert A Sharp In Word sharp 266f alt x Φοβερός ο Σταμάτης!!!!!΄Έδωσε τρελή λύση! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts