Guest Dimi_Arap Δημοσιεύτηκε January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2014 Καλημέρα...Πήρα αυτό το tablet και θα ήθελα να μάθω 2 πράγματα.. 1) Εαν αξίζει στο συγκεκριμένο μοντέλο να κάνω root 2) Υπάρχει περίπτωση με κάποιον τρόπο να ανεβάσω την ανάλυση απο τα 1024 x 768 pixels στα 1920 χ 1080?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kantzi21 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλημέρα σας Ξέρει κάποιος/α που μπορώ να βρω θήκη (αν είναι και με ελληνικό πληκτρολόγιο ακόμα καλύτερα) για tablet ZTE E9Q. Σε όσα μαγαζιά πήγα δεν υπάρχει τίποτα που να ταιριάζει σωστά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kantzi21 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλησπέρα Μετά από αρκετή αναζήτηση και ψάξιμο - εδώ αλλά και στο google - κατάφερα να κάνω ρουτ το τάμπλετ μου, ZTE E9Q. Χρησιμοποίησα το Kingo Root. Πριν δοκιμάσω τη - μετά από σχετική αναζήτηση - μοναδική ρομ που βρήκα (http://www.needrom.com/download/zte-e9q/) θέλω να κάνω nandroid αντίγραφο ασφαλείας. Ώστε το οποιοδήποτε λάθος (μεγάλο το ποσοστό τέτοιου ενδεχομένου, αφού είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το... σπορ) να μην στοιχίσει πολύ ακριβά. Κάποιους τρόπους που περιγράφονται εδώ, δεν μπόρεσα να τους κατανοήσω/εφαρμόσω. Βρήκα έναν οδηγό βήμα βήμα με την εφαρμογή Flashify, ώστε να χρησιμοποιήσω το TWRP. Παρά το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνει το ZTE E9Q στην σχετική λίστα, δοκίμασα. Η εγκατάσταση έγινε αλλά δεν μπαίνει το τάμπλετ σε κατάσταση recovery mood για να συνεχιστεί η διαδικασία. Άρα τζίφος. Υπάρχει κάποιος/α που να ξέρει και να θέλει να μου πει, αν και πως μπορώ να πάρω nandroid αντίγραφο ασφαλείας; Το titanium root free (που έχω εγκαταστήσει) μπορεί να το κάνει; Προσβλέπω στην συνδρομή σας Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts