Jump to content

Equip 128927 Usb Hub.Τρελάθηκε ή δικαιολογημένα δουλεύει έτσ

emmanuelle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Εχω το αναφερθέν usb hub,στο λαπτοπ μου οπου συνδέω συσκευες usb για το home studio μου.Το usb hub είναι συνδεδεμένο με με τήν μοναδική usb 2,0 θύρα,και φυσικά είναι συνδεδεμενο με το τροφοδοτικο του οπου ηλεκτροδοτείται.Εχω επάνω 6-7 συσκευές,οι περισσοτερες των οποίων είναι midi,και σκληροί δίσκοι.Τις τελευταίες μέρες η συσκευή έχει αρχίσει και συμπεριφέρεται περίεργα,εχει αρχίσει και αποσυνδεει τις συσκευές,ενω δουλεύουν,άλλες δεν τις ξεκινάει,άλλες δέν τις αναγνωρίζει,ενώ τις αναγνώριζε προτύτερα.Κάνω επανεκκινηση συνέχεια και συνέχεια αλλάζουν οι θύρες οι οποίες λειτουργούν και δέν λειτουργούν σωστά,και φρικάρω!Δέν ξέρω εάν ειναι θέμα θύρας η της συσκευής,ή ακόμα και drivers.Πάντως η εταιρία που το πουλούσε δεν το υποστηριζει πλέον.Στον πίνακα ελέγχου εμφανίζει κάποιες θύες ως unused,ενώ είναι έν λειτουργία.

Ειναι πολύ εκνευριστικό το όλο θέμα,αλλα δεν ξέρω και πού να κοιτάξω.Ειναι θέμα windows(Win 7 64bit)?Είναι θέμα hub(συσκευή ή ρεύματος του hub),είναι θέμα της καθ'αυτού usb θύρας?

Περιμένω τις απόψεις σας,και σας ευχαριστώ προκαταβολικα!

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

δοκίμασε να του αλλάξεις θύρα και άφησε το σε μια διαφορετική να δεις συμπεριφορά...αν πάλι συμβαίνουν όλα όσα περιγράφεις...δοκίμασε το σε άλλο pc αν αυτό είναι εφικτό...εκεί θα καταλάβεις αν είναι η συσκευή η όχι.

edit: αν δοκιμάσεις να βγάλεις κάποιες συσκευές εκτός...π.χ με 2-3 κάνει τα ίδια;

Αν το τροφοδοτικό σου έχει την δυνατότητα να έχει διάφορες τάσεις (π.χ. 3v, 4.5, 6 και πιο πάνω.) πήγαινε το στα 6 (θα το πας στα 6 μόνο αν γράφει πάνω στο hub: input :5v).Έτσι δουλεύω και το δικό μου μάρκας CyberPower:p:lol:

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Αν το τροφοδοτικό σου έχει την δυνατότητα να έχει διάφορες τάσεις (π.χ. 3v, 4.5, 6 και πιο πάνω.) πήγαινε το στα 6 (θα το πας στα 6 μόνο αν γράφει πάνω στο hub: input :5v).Έτσι δουλεύω και το δικό μου μάρκας CyberPower:p:lol:

Θα το κοιτάξω φιλε και θα σου πω!

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me