Jump to content

Εφαρμογή ραντεβού

mantoniou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω εφαρμογή η οποία θα έχει ραντεβού, σημιώσεις και υπενθυμίσεις η οποία όμως θα πρέπει να λειτουργεί σε windows και iOs και android.

Αυτό που θέλω είναι οι χρήστες να βλέπουν αλλά και να παίρνουν notifications για νεα ραντεβου - εργασίες, οι χρήστες να ενημερώνονται για τις ολοκληρωμένες εργασίες - Ραντεβου.

Έχεις κάποιος υπ'όψιν κάτι?

Με iOS default apps τα έχεις αυτά. Λείπει μόνο η Android υποστήριξη. Αν όμως υπάρχει κάτι και το μάθουμε καλό θα είναι ;)
Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced.

Τα iOS δεν συγχρονίζονται μεταξύ χρηστών με άλλο Id.

Θέλω να έχω users και να ενημερώνονται οι users μου για νέες εργασίες και να παρακολουθώ την πρόοδο τους εγώ.;)

Τα iOS δεν συγχρονίζονται μεταξύ χρηστών με άλλο Id.

Θέλω να έχω users και να ενημερώνονται οι users μου για νέες εργασίες και να παρακολουθώ την πρόοδο τους εγώ.;)

Δεν κατάλαβα οτι ήθελες να ενημερώνονται και οι χρήστες, σόρρυ. Δεν έχω βρει κάτι, δυστυχώς. :(

Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced.

thanks!!! μάλλον θα ζητήσω κάποιον προγραμματιστή να μου φτιάξει μια:O

υπάρχουν καινές εφαρμογές...που μπορείς να χρησιμοποιήσεις...dropbox π.χ που θα είναι επάνω ένα αρχείο excel και θα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου...να βλέπουν δηλαδή τα ραντεβού και άλλοι με άλλο τύπο λειτουργικού.