lewton Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 ΟΥΞΟΥ! :mad: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Samus Aran (νομίζω). Η κοπελιά που παίζει στα Metroid :) Ο Link στις παλαιότερες εκδόσεις του (πχ Ocarina of Time, το Windwalker ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ). Ο Wario και ο Waluigi :) Evil rulz :) Και ο Yoshi. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Έτσι λέγεται. Και μάλιστα είναι και ξανθιά. Η ninty δεν κάνει διακρίσεις!!! Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 2 Σεπ. 2004 , 01:09) Windwalker ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ). Γιατί ρε συνάδελφε; Μια χαρά παιχνίδι είναι, απλά δεν είναι έπος σαν το Ocarina. Όσο για τα γραφικά είναι απλά τέλεια! ΥΓ. η σχολή άνοιξε Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Κανένα δεν είναι σαν το Ocarina of Time. Πάντως για τα γραφικά συμφωνώ. Είναι μπροστά από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγοράς. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Μου τη σπάνε. Ρε παιδιά, το έχει πάρει το παιχνίδι ο bro μου για το GC. Δεν άντεξα να το παίξω πάνω από 15 λεπτά γιατί μου την βάραγε το όλο cell-shaded καρτουνιστικό-παιδικό ύφος του παιχνιδιού... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Απ'τους παροντες, Yoshi. Τον διαλεγα παντα στα mario kart 64 και Mario party. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NickTG ( 2 Σεπ. 2004 , 01:14) Κανένα δεν είναι σαν το Ocarina of Time. Πάντως για τα γραφικά συμφωνώ. Είναι μπροστά από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγοράς. Όχι κανένα Zelda, κανένα παιχνίδι δεν είναι σαν το Ocarina! Το windwaker είναι καλό αλλά ως εκεί. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μέτριο (ποιο κάτω από μέτριο αποκλείεται έτσι κι αλλιώς γιατί είναι της Nintendo!). Τα γραφικά του όμως είναι έργο τέχνης, όπως το Ocarina θα μείνει στην ιστορία για την επική ιστορία, το τέλειο gameplay και όλα τα άλλα προτερήματά του έτσι και το windwaker θα μείνει στην ιστορία για τα γραφικά του. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Γούστα είναι αυτά. Πάντως το animation είναι κορυφαίο. Α και εμένα μου την έσπαγαν στην αρχή. Περίμενα τον διάδοχο του Ocarina και του Majora's με φωτορεαλιστικά γραφικά. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Μη με πειτε ιερόσυλο αλλα υπηρξαν τουλαχιστον 3 - 4 φορες στο windwaker που ενιωσα οτι ηταν καλυτερο απ'το OoT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Τιιιιιιι;;;;; Γρήγορα ο Ramparter στην πυρά!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Γιατι; Μη μου πεις οτι η mini boss battle στο wind temple δεν ηταν γ***τη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Πλάκα κάνω. Όντως σε μερικά σημεία το ξεπέρναγε το Ocarina αλλά στο σύνολο δεν το φτάνει. Ειδικά οι διάφορες εκφράσεις του Λινκ ειναι άπαιχτες. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Για ριχτε μια ματια εδω Λιγο off-topic :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αργά το θυμηθήκαν. Το αγόρασα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Μια παράκληση προς τους mods: Ακυρώστε τη δημοσκόπηση και βάλτε άλλη με τον Link και τον Donkey Kong!!! Eϊναι καθολική απαίτηση! (πείτε ρε ότι θέλετε να μπουν και αυτοι! :p) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Συμφωνώ και εγώ με τον φίλο Lewton. Εμπρός όλοι στον αγώνα. :lol: Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Ναι καλο θα ηταν αν και εχω ηδη ψιφησει. Α, να μην ξεχασουν να βαλουν και την Chikorita!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ramparter ( 2 Σεπ. 2004 , 01:58) Α, να μην ξεχασουν να βαλουν και την Chikorita!!! Και τον Squirtle! :p Mόνο που μόλις 10 επιλογές μπορούν να μπουν, οπότε άστο... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Να βάλουν και την Samus από τα Metroid. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NegativeCreep Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Mou aresei pio poly o Link alla apo aytous pshfizw Toad. Παράθεση I believe that lovers should be draped in flowers and layed entwined together on a bed of clover and left there to sleep left there to dream of their happiness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 2 Σεπ. 2004 , 01:55) Μια παράκληση προς τους mods: Ακυρώστε τη δημοσκόπηση και βάλτε άλλη με τον Link και τον Donkey Kong!!! Eϊναι καθολική απαίτηση! (πείτε ρε ότι θέλετε να μπουν και αυτοι! :p) Eυχαρίστως αναλαμβάνω αρκεί να μου πει κάποιος ακριβώς ποιες θέλετε να είναι οι επιλογές. lewton αναλαμβάνεις; στείλε μου pm. Φυσικά πρέπει να συμφωνεί και ο δημιουργός του θέματος :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Thank u nelly. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Για να αρχίζουμε να ανεβάζουμε τον Link. :lol: Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Απ'οτι βλεπω ανανεωθηκε η ψηφοφορια, αλλα τι γινεται με μας που εχουμε ψηφισει ηδη και θελουμε να αλλαξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts