Nos 55 Δημοσιεύτηκε September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 2, 2004 Ο μικρος αδερφος του Κ700!! Το Sony Ericsson K500i!! Για περισσοτερες πληροφοριες: http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k500-en.shtml και : http://www.gsmarena.com Παντως δεν ειναι και εντελως σιγουρο οτι θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα. Εχει ομως τις ιδιες λειτουργιες με το F500i που κυκλοφορει εδω. Ειναι δηλαδη η αντιστοιxη συσκευή non-live. Καλη προταση αγορας και συμφωνα με το mobile-review θα κοστιζει γυρω στα 185-190Ε Μερικές φωτο Και αλλη μια Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Εκτός του ότι είναι πανέμορφο αν έρθει σε αυτήν την τιμή ή και λίγο πιο πάνω κάποια άλλα κινητά είναι οι πιο αδύνατοι κρίκοι. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Πράγματι πολύ καλό κινητάκι φαίνεται ... θυμίζει λίγο το SIemens SΤ60 ή είναι ιδέα μου ? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Πολύ όμορφο και οικονομικό ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Έξυπνο αυτό που καλύπτει την κάμερα, εμένα γεμίζει σκόνη συνέχεια :worry: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Ειναι πολυ καλο κινητό και εχει και μικρο μεγεθος. Ελαχιστα μεγαλυτερο απο το Τ610. Λοιπόν παιδιά εχω καλά νέα το το Κ500 θα κυκλοφορησει τον Οκτωβριο . Ειχα ρωτησει το πλαισιο αν θα κυκλοφορησει και μου στελνει τα εξης: Αγαπητέ κύριε , Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κινητό τηλέφωνο Sony Ericsson K500i αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ κατα την διάρκεια του μήνα Οκτώβρη. Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας και είμαστε πάντα στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Με εκτίμηση, Νικολαρέλη Βιολέττα Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Τηλ: 210 - 28.95.191 E-mail: vnikolareli@plaisio.gr Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια του. 670 ειναι λιγα για τετοια οθονη(την ιδια με το Κ700). Απο οτι ειδα ραδιο δεν εχει. Η SE εχει βγαλει ραδιο hands-free? Παντως ειναι πολυ ωραιο, καμια σχεση με το αντιστοιχο της voda(το καταστρεψαν το κινητο) και φτηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Η S-E εχει radio hands-free. Ολα τα κινητα της εχουν τις ιδιες υποδοχες. Λογικα θα ταιριαζει! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει ε? Εμένα αρχές Οκτωβρίου έρχεται η επιδοτησή μου, λέτε να το προλάβω? Μακάρι γιατί φαίνεται ωραίο κινητάκι και φτηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Το Κ500 κυκλοφορει!! :) :) Στο πλαισιο κανει 245Ε ακριβως!! Για περισσοτερες πληροφοριες: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=13&Nav_Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=223365&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playnet3 Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 ναί το πήρα εχθές.Γ@@@το αλλά με ενόχλησε 1 πράγμα.Δέν έχει bluetooth.Το πήρα 240 ευρώ είχα επιδότηση 186 + 40κατι που έδωσα.Το μενού είναι όλα τα λεφτά όπως και η java 3D.παίζει mp3 και έχει και video.Η κάμερα είναι αρκετά καλλή και πιστεύω πως για τα λεφτά του αξίζει. ΠΣ μερικούς μπορεί να τους ενοχλήσουν τα πλήκτρα (κοντά το ένα με το άλλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Ποιές οι διαφορές του από το F500i; Από ότι είδα στο site της SE συγκρίνοντάς τα, το K500i δεν έχει (κατά τη SE) Βίντεο-Κλιπ, ενώ το F500i έχει. Ισχύει αυτό; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 το f500i είναι η "αποκλειστική" vf live έκδοση του k500i.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Από λειτουργίες είναι τα ίδια, έτσι; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει για την αυτονομία της μπαταρίας του με μέτρια χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsape Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 :D :D :D :D Πήρα το K500i χτες απο cosmote είχα επιδότηση 190 ευρώ και έδωσα άλλα 20. Ένα θα σας πω ΤΕΛΕΙΟ.......... Ο αρραβωνιαστικός μου έχει το Κ700. Το μενού του Κ500i είναι super σε σχέσει με του Κ700 συν ότι είναι πιο κομψο, πιο όμορφο, έχει καμερούλα που κλείνει και δεν γεμίζει βρωμίτσες και όταν πέρασα το video και τις φωτογραφίες στο pc το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό......... Το συστήνω ανεπιφύλακτα........ Το μόνο ελάττωμά του έιναι ότι δεν έχει bluetooth. Κατά τα άλλα μια χαρούλαααααααααα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Μηπως ο αρραβωνιαστικος σου εχει το Κ700i Vodafone Live? Δηλαδη η Cosmote το πουλαει μονο 210 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsape Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 όχι έχει Κ700i με σύνδεση cosmote. Εγώ τόσο το πήρα για την ακρίβεια 212,40. Από τα κεντρικά της cosmote στο Μαρούσι. Όσο για την μπαταρία του κρατάει περίπου 2,5 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Να σε ρωτήσω, τα πλήκτρα του έχουν αυτόν τον φωτισμό τον πορτοκαλί όπως και το F500i και αν ναι αυτός ο φωτισμός μπορεί να αλλάξει ή και να βγει εντελώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Και κάτι άλλο πολύ σημνατικό για μένα. Από πλευράς ποιότητας κατασκευής είναι καλό? Δηλαδή με μέτρια χρήση του κινητού υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να τρίζει ή να παίζει κανά καπάκι όπως έχω ακούσει μπορεί να γίνει με το Κ700? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsape Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Ο πορτοκαλί φωτισμός δυστυχώς δεν αλλάζει, αλλά έχει ένα πολύ ωραίο theme πορτοκαλί με λουλουδάκι που ταιριάζει γαμάτα :p Το κινητό δεν μου δίνει την εντύπωση ότι τρίζει ή ότι θα διαλυθεί.... Μοιάζει γερό................... το μέλλον θα δείξει. Επίσης είναι πλήρως συμβατό με τα polyphonic και τα άλλα πραγματάκια που έχει στο mycosmos η cosmote. Μόνο τα παιχνίδια δεν μου εμφνίζονται στο μενου δεν ξέρω γιατί :wacko: . Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευτυχισμένη με το κινητάκι μου. Μου αρέσει πάρα πολύ. Καμιά σχέση με το Samsung to V200 που είχα. Αυτό είναι τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο. Επίσης οι υπέρυθρες είναι συμβατές και με το Nokia 6600 της αδερφής μου........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Warlord Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 καλησπερα κιαπο μενα..πρωτο μου ποστ ηθελα να ρωτησω τα εξης.απο ποιοτητα φοτο-βιντεο ειναι ακριβως σα το κ700?η οθονη ειναι μεγαλυτερη?η επιδοτηση-αναβαθμιση ισχυει μονο για αγορα του κινητου σκετου(χωρις συνδεση) κ μετρητοις(οχι πιστωτικη)?πχ πειτε πως το κινητο κανει 220ε κ γω εχω επιδοτηση 100ε.με συνδεση στο vodafone60 το δινει ο γερμανος 80.θα το παρω τσαμπα?η πρεπει να το παρω οσο κανει σκετο πλην την επιδοτηση που δικαιουμαι..? ευχαριστω ΥΓ παιδια το v800 που βγαινει συντομα θα μ@μ@ει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Καλημερα και απο εμενα μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω Themes για το κινητο μου εχω ενα F500i. Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων. Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Γιατί να μην αλλάζει ο φωτισμός? Αλλαγή LED και είναι οκ. Ασπρο μώβ και μπλέ. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CASH (17 Οκτ. 2004 , 06:24) Καλημερα και απο εμενα μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω Themes για το κινητο μου εχω ενα F500i. Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων. Δοκίμασες τα themes που υπάρχουν για Τ610/Τ630/Ζ600; Δες στο σχετικό thread. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts