sofi-k Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Ναι,πιστεύω πως γίνονται έλεγχοι στα προιόντα των McDonalds,οι οποίοι είναι σε θέση να αποδείξουν πως δεν είναι καρκινογόνα ή τόσο επικίνδυνα όπως παρουσιάζονται από κάποιους. Πότε δεν είπα πως είναι υγειινά ή καλά. Οκ σε αυτο συμφωνω, απλα πιο πανω εγραψες πως οτι καταναλωνουμε ελεγχεται και φανταστηκα εννοουσες ΟΤΙ τρωμε, οχι τα McDonalds. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Δε ζω σε ουτοπία. Απλώς γνωρίζω και αποδέχομαι αυτά που συμβαίνουν στον πραγματικό κόσμο.Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο. Πως γνωρίζεις ότι κάτι γίνεται πραγματικά; Η μήπως είσαι λίγο (=πολύ) απόλυτος; Σίγουρα ζείς στον πραγματικό κόσμο, αλλά με παρωπίδες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβετε οτι ζουμε σε μια εποχη που δεν υπαρχει δικιο ουτε ανθρωπια ο καθενας για την τσεπη του...φαγητο πλεον θεορητε αυτο που το φτιαχνεις μονος σου το τι γινετε εκει εξω δεν μπορειτε να το φανταστειτε. οσοι συμφονουν ακολουθουν οι υπολοιποι φατε τις χοληστερινες... Α! και οταν βγηκε το τσιγαρο οι ετεριες ελεγαν οτι δεν βλαπτει, μετα ομως ετρεχαν και δεν εφταναν οι καπνιστες. Και μη μου λετε για ερευνες και νομους για τι η ελλαδα δεν το κατεχει αυτο το αθλημα. καλη ορεξη:ninja: Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Εγω δεν ειπα αγαπητε μου οτι δεν βλαπτουν. Και σιγουρα ο καθενας βαζει την τσεπη του πανω απο την δημοσια υγεια, το εχουμε δει και θα το βλεπουμε παντα. Αλλα δεν μπορουμε να γινουμε φαγητοφοβικοι. Εγω τουλαχιστον δεν μπορω. Προτιμω να τρωω σπιτι βεβαια αλλα δεν μπορω να αντισταθω στο "εξω". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Σταματα να γραφεις με κεφαλαια ομως, νομιζω στο εχουμε ξαναπει... Και στην τελικη το πιταδικο σε νοιαζεται περισσοτερο; δεν ειπα οτι σε νιαζετε περισσοτερο αλλα οπως και να το κανουμε της γειτονιας ειναι και σε καποιες περιπτωσεις το κρεας ειναι κρεας.. ενω στα αλλα..ολα ιδια ειναι carbon. το οτι ξεχνιεμε να πατησω το caps lock δεν σημενει οτι φωναζω. Πρωτη φορα ακουω κατι τετιο,εφοσον δεν μιλαω πως ειναι δυνατον να φωναζω:confused: noobistika pragmata Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Ναι,πιστεύω πως γίνονται έλεγχοι στα προιόντα των McDonalds,οι οποίοι είναι σε θέση να αποδείξουν πως δεν είναι καρκινογόνα ή τόσο επικίνδυνα όπως παρουσιάζονται από κάποιους. Πότε δεν είπα πως είναι υγειινά ή καλά. αμα τηγανιζουν 200 φορες στο ιδιο λαδι ειναι φυσικο να ειναι καρκινογωνα, το ιδιο λαδι δεν πρεπει να χρησημοπιειτε πανω απο 4 φορες.:lol: ειτε ειναι μπιφτεκια,πατατες κ.λ.π. Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 δεν ειπα οτι σε νιαζετε περισσοτερο αλλα οπως και να το κανουμε της γειτονιας ειναι και σε καποιες περιπτωσεις το κρεας ειναι κρεας.. ενω στα αλλα..ολα ιδια ειναι carbon. το οτι ξεχνιεμε να πατησω το caps lock δεν σημενει οτι φωναζω. Πρωτη φορα ακουω κατι τετιο,εφοσον δεν μιλαω πως ειναι δυνατον να φωναζω:confused: noobistika pragmata Noobίστικο είναι να ξεχνάς το CAPS πατημένο καταρχήν :rolleyes: Όσο απόλυτος είναι ο DENIOR, άλλο τόσο είσαι κι εσύ. Κανείς δεν είπε πως είναι υγιεινά. Όσοι τρώνε το κάνουν συνειδητά, γνωρίζοντας τους όποιους κινδύνους. Ηρέμησε, δεν τρώμε κάθε μέρα για να πάθουμε καρκίνο. Αν σε κάνει να πιστεύεις πως το γειτονικό πιτάδικο έχει καλύτερες συνθήκες υγιεινής από μια μεγάλη πολυεθνική, μόνο και μόνο επειδή φοβάται για το όνομα, είσαι γελασμένος. Το κέρδος είναι πάνω απ' όλα και στις 2 περιπτώσεις, μόνο που τα συνοικιακά είναι πολύ πιο δύσκολο να επιβιώσουν, γι' αυτό και οι περισσότερες πιθανότητες να φας "κρέας" είναι από εκεί. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα μικρά πάντως είναι πολύ καλύτερα από τα μεγάλα, αλλά νομίζω πως είναι η μειοψηφία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβετε οτι ζουμε σε μια εποχη που δεν υπαρχει δικιο ουτε ανθρωπια ο καθενας για την τσεπη του...φαγητο πλεον θεορητε αυτο που το φτιαχνεις μονος σου το τι γινετε εκει εξω δεν μπορειτε να το φανταστειτε. Και μόνο αν τα υλικά που χρησιμοποιείς είναι βιολογικά.. Δεν φαντάζεστε τι ορμόνες αντιβιώσεις και φάρμακα έχει το κρέας του χασάπη... Όπως και πόσα φυτοφάρμακα τα φρούτα του μανάβη... :!: :!: ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!! :!: :!: :!: πριν να είναι αργά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Αν σε κάνει να πιστεύεις πως το γειτονικό πιτάδικο έχει καλύτερες συνθήκες υγιεινής από μια μεγάλη πολυεθνική, μόνο και μόνο επειδή φοβάται για το όνομα, είσαι γελασμένος. Το κέρδος είναι πάνω απ' όλα και στις 2 περιπτώσεις, μόνο που τα συνοικιακά είναι πολύ πιο δύσκολο να επιβιώσουν, γι' αυτό και οι περισσότερες πιθανότητες να φας "κρέας" είναι από εκεί. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα μικρά πάντως είναι πολύ καλύτερα από τα μεγάλα, αλλά νομίζω πως είναι η μειοψηφία... Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται... Ο κυρ μήτσος με το σουβλατζίδικο δεν έχει τη γνώση να φτιάξει το καρκινογόνο τερατοφαί της πολυεθνικής...Και γάτα να έχει βάλει στο σουβλάκι θα είναι πιο υγιεινή από το κοτόπουλο που έχει φάει πιο πολύ αναβολικό και απο τον σβαρτζενέγκερ που θα σου βάλει η πολυεθνική.. Και στο πάτωμα να του έχει πέσει το πολύ πολύ να πάθεις μια δηλητηρίαση.. Καλύτερα μια αθώα δηλητηρίαση που σε τρεις μέρες θα σου έχει περάσει παρά καρκίνος... Και το λάδι θα έχει βράσει 30 φορές στο σουβλατζίδικο και όχι 200... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Πως γνωρίζεις ότι κάτι γίνεται πραγματικά; Η μήπως είσαι λίγο (=πολύ) απόλυτος; Σίγουρα ζείς στον πραγματικό κόσμο, αλλά με παρωπίδες :lol: Πώς γνωρίζεις ότι κάτι τέτοιο δε γίνεται πραγματικά :rolleyes: ; αμα τηγανιζουν 200 φορες στο ιδιο λαδι ειναι φυσικο να ειναι καρκινογωνα, το ιδιο λαδι δεν πρεπει να χρησημοπιειτε πανω απο 4 φορες.:lol: ειτε ειναι μπιφτεκια,πατατες κ.λ.π. Οι υπερβολές δεν προσφέρουν κάτι στη συζήτηση.Σίγα μην τηγανίζουν 200 φορές στο ίδιο λάδι. Gogias,υπαινίσσεσαι δηλαδή πως τα McDonalds παράγουν εν γνώσει τους καρκινογόνο φαγητό; Τόσες μηνύσεις έχουν γίνει εναντίον της εταιρείας,αλλά ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να αποδείξει κάτι τέτοιο. Μάλλον αίολοι είναι λοιπόν οι ισχυρισμοί σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται... Ο κυρ μήτσος με το σουβλατζίδικο δεν έχει τη γνώση να φτιάξει το καρκινογόνο τερατοφαί της πολυεθνικής...Και γάτα να έχει βάλει στο σουβλάκι θα είναι πιο υγιεινή από το κοτόπουλο που έχει φάει πιο πολύ αναβολικό και απο τον σβαρτζενέγκερ που θα σου βάλει η πολυεθνική.. Και στο πάτωμα να του έχει πέσει το πολύ πολύ να πάθεις μια δηλητηρίαση.. Καλύτερα μια αθώα δηλητηρίαση που σε τρεις μέρες θα σου έχει περάσει παρά καρκίνος... Και το λάδι θα έχει βράσει 30 φορές στο σουβλατζίδικο και όχι 200... Προτιμώ να πάω να φάω σε ένα καθαρό fast-food όπου τουλάχιστον δείχνουν να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, παρά στον κυρ Μήτσο που θα μου πιάσει το γύρο με τα βρωμόχερά του με τον ιδρώτα να στάζει μέσα κινδυνεύοντας να πάθω επιτόπου καμια δηλητηρίαση από την σάπια γάτα. Κι αν θες να το πάμε στα καρκινογόνα, νομίζεις δηλαδή πως η ντομάτα και το μαρούλι του κυρ Μήτσου δεν έχουν ορμόνες και χημικά; :rolleyes: Ξέρω οτι όπου και να φάω, τα ίδια σκ... είναι, μόνο που στα μεγάλα καταστήματα θα ρισκάρω λιγότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Ξέρω οτι όπου και να φάω, τα ίδια σκ... είναι, μόνο που στα μεγάλα καταστήματα θα ρισκάρω λιγότερο. Ακριβώς αυτό ... και τώρα μπορεί να κλειδωθεί το θέμα! :):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Πριν 4-5 χρόνια είχα μια κουβέντα με ένα παληκάρι που δούλευε σε Mc Donalds, μου είπε λοιπόν ότι ...οι πατάτες που χρησιμοποιούν έχουν διάρκεια ζωής 7 λεπτά απο την στιγμή που θα βγούν απο το λάδι... :cry: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μετα τα 7 λεπτα δηλ. τι παθαινουν!? Παντως οπως προειπωθηκε αν πας να τις φας μετα απο ωρα ειναι για πεταμα, χειροτερα απο λαστιχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Πώς γνωρίζεις ότι κάτι τέτοιο δε γίνεται πραγματικά :rolleyes: ; Οι υπερβολές δεν προσφέρουν κάτι στη συζήτηση.Σίγα μην τηγανίζουν 200 φορές στο ίδιο λάδι. Gogias,υπαινίσσεσαι δηλαδή πως τα McDonalds παράγουν εν γνώσει τους καρκινογόνο φαγητό; Τόσες μηνύσεις έχουν γίνει εναντίον της εταιρείας,αλλά ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να αποδείξει κάτι τέτοιο. Μάλλον αίολοι είναι λοιπόν οι ισχυρισμοί σου... 1ον υπαρχουν καποιοι που τα τα παιρνουν:ninja: 2ον κανενας δεν αλλαζει το λαδι καθε 4 φορες οπως θα επρεπε (αδυνατον θα <<μπει μεσα>> το καταστημα) 3ον δεν μιλαω με νευρα ασχετα αν φενετε ετσι 4ον σε λιγο θα μας πει καποιος οτι δεν αγοραζει κρεας να το ψησει μονος του επιδει ο χασαπης ειναι βρομιαρης απο τη στιγμη που οι παραδοσιακοι ταβερνιαρηδες εχουν παιδια και τρωνε απο κει δεν γινετε να μην ειναι καλα τα φαγητα! παρε μια πατατα απο σοβαρη ταβερνα και φατη μετα απο 1 ωρα και παρε και μια απο fast-food να δεις τι λαστιχο θα φας Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Προτιμώ να πάω να φάω σε ένα καθαρό fast-food όπου τουλάχιστον δείχνουν να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, παρά στον κυρ Μήτσο που θα μου πιάσει το γύρο με τα βρωμόχερά του με τον ιδρώτα να στάζει μέσα κινδυνεύοντας να πάθω επιτόπου καμια δηλητηρίαση από την σάπια γάτα. Κι αν θες να το πάμε στα καρκινογόνα, νομίζεις δηλαδή πως η ντομάτα και το μαρούλι του κυρ Μήτσου δεν έχουν ορμόνες και χημικά; :rolleyes: Ξέρω οτι όπου και να φάω, τα ίδια σκ... είναι, μόνο που στα μεγάλα καταστήματα θα ρισκάρω λιγότερο. ρε φιλε δεν μιλαμε για καντινα ενοειτε οτι οι καντινες ειναι τρεις χειροτερα Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Εγω εχω ακουσει οτι μετα τις 12 οι πατατες μεταμορφωνονται σε κολοκυθες.:worry: Ολες πατατες ειναι παιδια, δεν βγαινουν απο αλλο πλανητη. Απλα αλλες ειναι προτηγανισμενες, αλλες οχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Εγω εχω ακουσει οτι μετα τις 12 οι πατατες μεταμορφωνονται σε κολοκυθες.:worry: Ολες πατατες ειναι παιδια, δεν βγαινουν απο αλλο πλανητη. Απλα αλλες ειναι προτηγανισμενες, αλλες οχι. μαλλον αγνοεις τα μεταλαγμενα τροφιμα;) Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Εντάξει Neo, ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αλλά θα προτιμήσουμε να μείνουμε μέσα στο Matrix τελικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 μαλλον αγνοεις τα μεταλαγμενα τροφιμα;) Δηλαδη πιστευεις οτι τα Mac Donalds π.χ. χρησιμοποιουν μεταλλαγμενες πατατες; Εγω πατως στα Goodys που ειχα φιλη που δουλευε μου εχει πει οτι χρησιμοποιουσαν κατεψυγμενες. Και κατι αλλο. Ολες οι τηγανιτες πατατες μετα απο μερικες ωρες δεν τρωγονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Εντάξει Neo, ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αλλά θα προτιμήσουμε να μείνουμε μέσα στο Matrix τελικά... Agreed. Απ ότι φαίνεται υπάρχει περισσότερη βλακεία έξω από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Δηλαδη πιστευεις οτι τα Mac Donalds π.χ. χρησιμοποιουν μεταλλαγμενες πατατες; Εγω πατως στα Goodys που ειχα φιλη που δουλευε μου εχει πει οτι χρησιμοποιουσαν κατεψυγμενες. Και κατι αλλο. Ολες οι τηγανιτες πατατες μετα απο μερικες ωρες δεν τρωγονται. δεν ξερω αν χρησιμοποιουν και τι, εγω απλα μιλαω γενικα για τις πατατες οτι το 40% ειναι μεταλαγμενες Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 αυτοι που καταλαβαινουν πραγματικα τι τρωμε δεν παιζει να΄ναι πανω απο 5 σε ολο το forum Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 αυτοι που καταλαβαινουν πραγματικα τι τρωμε δεν παιζει να΄ναι πανω απο 5 σε ολο το forum Αυτοι που ειναι ξερολες δυστυχως ειναι περισσοτεροι. Οκ εγω δεχομαι οτι τρωμε παμπολλες αηδιες και το εχω πει και παλιοτερα. Αλλα το οτι μου εβαλες και ποσοστο του ποσες ειναι οι μεταλλαγμενες πατατες ανα τον κοσμο δειχνει πολυ σιγουρια που δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 βασικα το ποσοστο ειναι τυχαιο γιατι σιγουρα ειναι περισσοτερα τα μεταλαγμενα. και επειδη οταν ειπες τη λεξη <ξερολας> καταλαβα οτι απεφθηνθηκες σε μενα (επειδι μιλαω πολυ) εσυ μπορεις να πιστευεις οτι θες, εγω ομως θα σου πω κατι: οταν βγει παρα εξω το τι παιζετε με αυτα τα διθεν fast-foodaδικα θα δεις οτι καποιοι ειχαν δικιο. και αυτα που αναφεροντε στο πρωτο μηνυμα του forum ειναι πραγματικα γεγονοτα, τωρα αν μερικοι δεν θελουν να τα καταλαβουν... επιλογη τους μεταλαγμενα: 365 μερες 12 μηνες βρεξει χιονησει εμεις θα εχουμε ντοματες φραουλες κ.λ.π. Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts