Jump to content

ANDROID tablet και 3G USB modem (stick)

alexandros82
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σε όλους,

ελπίζω να είναι το σωστό μέρος για την ερώτηση που έχω.

γνωριζει κανείς αν ένα usb 3g stick που αναφέρει ότι έχει drivers για windows και MAC, ειναι δυνατον να συνδεθεί σε tablet android -με καλώδιο USB to microUSB- και να λειτουργήσει κανονικά?

έχει κανείς γνωση περί αυτού? Γενικα επιπλέον πληροφορίες πάνω σ'αυτο το θεμα είναι ευπρόσδεκτες.

Lumia 1020 προς πώληση. Link

Γεια σε όλους,

ελπίζω να είναι το σωστό μέρος για την ερώτηση που έχω.

γνωριζει κανείς αν ένα usb 3g stick που αναφέρει ότι έχει drivers για windows και MAC, ειναι δυνατον να συνδεθεί σε tablet android -με καλώδιο USB to microUSB- και να λειτουργήσει κανονικά?

έχει κανείς γνωση περί αυτού? Γενικα επιπλέον πληροφορίες πάνω σ'αυτο το θεμα είναι ευπρόσδεκτες.

χωρις να θελω να σε παρω στολαιμο μου νομιζω οτι αυτο δεν γινεται!! (με επιφυλαξη παντα γτ δεν ειμαι απολυτως σιγουρος)

Εξαρτάται από πολλά πράγματα: τον τύπο chipset του stick, αν έχει υποστήριξη από το firmware της ταμπλέτας κλπ. Κάποιες custom roms έχουν καλύτερη υποστήριξη γι αυτά..

Ότι γίνεται, γίνεται. Το έχω δει σε YouTube, και το έχω διαβάσει σε αρκετά site. Το θέμα είναι, ποιο ταμπλετ να επιλέξω και ποιο στικ ώστε να δουλευει το όλο σύστημα.
Lumia 1020 προς πώληση. Link

Ότι γίνεται, γίνεται. Το έχω δει σε YouTube, και το έχω διαβάσει σε αρκετά site. Το θέμα είναι, ποιο ταμπλετ να επιλέξω και ποιο στικ ώστε να δουλευει το όλο σύστημα.

Θες tablet με OTG υποστήριξη, USB host δυνατότητα και μετά σίγουρα κάποιο από τα ΝΕΑ USB sticks για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο οτι μνπορεί να αναγνωρίζει κάτι περισσότερο.

Όμως αν έχεις USB stick (δεδομένα δηλαδή) γιατί να μην το βάλεις σε ένα κινητό και να το κάνεις hotspot για το tablet σου;

Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced.

Θες tablet με OTG υποστήριξη, USB host δυνατότητα και μετά σίγουρα κάποιο από τα ΝΕΑ USB sticks για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο οτι μνπορεί να αναγνωρίζει κάτι περισσότερο.

Όμως αν έχεις USB stick (δεδομένα δηλαδή) γιατί να μην το βάλεις σε ένα κινητό και να το κάνεις hotspot για το tablet σου;

Σωστός ο Χάρης !!!! :):)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως