jakjak Δημοσιεύτηκε January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2014 εχω ενα πολυμηχανημα epson bx305f και ως γνωστον εχω προβλημα με το τσιπακι ... τα οριτζιναλ οκ το καταλαβαινω θελουν μηχανημα για να τα κανει reset αν τα ξαναγεμισεις . ισχυει το ιδιο και στα συμβατα ??? δηλαδη αν παρω ενα σετ συμβατα , μετα αυτα μπορουν να ξαναγεμισουν ??? ή ακομα και στα συμβατα η πικρα συνεχιζεται ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 εχω ενα πολυμηχανημα epson bx305f και ως γνωστον εχω προβλημα με το τσιπακι ... τα οριτζιναλ οκ το καταλαβαινω θελουν μηχανημα για να τα κανει reset αν τα ξαναγεμισεις . ισχυει το ιδιο και στα συμβατα ??? δηλαδη αν παρω ενα σετ συμβατα , μετα αυτα μπορουν να ξαναγεμισουν ??? ή ακομα και στα συμβατα η πικρα συνεχιζεται ??? Εγώ στο XP600 που πήρα δοκίμασα να ξαναγεμίσω τα «μαμά» που είχε μέσα και έπαιξαν. Δεν ξέρω για το δικό σου τύπο βέβαια. Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. January 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 στο δικο σου εχει τσιπακι μεσα στο μελανι για την σταθμη, που οταν νομιζει οτι ειναι τελειωμενο δεν εκτυπωνει τιποτα ? δεν σου γραφει οτι εχεις χαμηλη σταθμη μελανιων ? πως εκανες το reset ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts