Jump to content

Μεταφορα προγραμματων με συνδρομη σε αλλα windows

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια η μανα μου ειναι συμβολαιογραφος και χρεισημοποιει τα προγραμματα b-logica, b-maps, b-axies, b-simbolaio κλπ. αλλα σε περιβαλλον xp , τι πρεπει να κανω για να τα βαλω ξανα αυτα τα προγραμματα (αγορασμενα με ετισια συνδρομη) στα καινουργια windows vista που θα βαλω στον ιδιο υπολογιστη??
...The quieter you become the more you are able to hear...

Καταρχάς πρέπει να ελενξεις εαν είναι συμβατά με άλλο λειτουργικό πέρα των xp. Μετά εφόσον πληρωνεις ετήσια συνδρομή πάρε τους τηλέφωνο να σου πουν την διαδικασία ή και να σου στείλουν τα CD με τα προγράμματα αυτά.

Καταρχάς πρέπει να ελενξεις εαν είναι συμβατά με άλλο λειτουργικό πέρα των xp. Μετά εφόσον πληρωνεις ετήσια συνδρομή πάρε τους τηλέφωνο να σου πουν την διαδικασία ή και να σου στείλουν τα CD με τα προγράμματα αυτά.
τα vista μπαινουν μου το εχουν πει ειδικοι, οκ καλη ιδεα θα τους παρει τηλεφωνο (η μανα μου)

Τα προγραμματα της B-Logica παιζουν σε ολες τις εκδοσεις, οταν πας να περασεις τα προγραμματα ξανα μετα τη νεα εγκατασταση παρε τηλεφωνο την τεχνικη υποστηριξη, αν θυμαμαι καλα τα παιδια σε συνδεουν με το τμημα αποδωσης κωδικου για τη διευθετηση των αδειων χρησης.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Και γιατι να βαλεις βιστα και οχι 7?
δεν νομιζω να τα συκωνει

Αν "σηκωνει" Vista, παιρνει τα παντα !
μπα!? αληθεια? συκωνει και 7? οταν παω στο γραφειο της μανας μου θα παρω τα στοιχεια του επεξεργαστη του υπολογιστη και τις καρτες κλπ. να τα γραψω εδω να μου το συγουρεψετε οτι μπαινουν τα 7

Τα χω βαλει σε πεντιουμ 4 στα 2.4, 512 ραμ και καρτα γραφικων στα 64μβ και τρεχαν μια χαρα! Τα 7 ειναι πιο ελαφρυα απ τα βιστα

Τα χω βαλει σε πεντιουμ 4 στα 2.4, 512 ραμ και καρτα γραφικων στα 64μβ και τρεχαν μια χαρα! Τα 7 ειναι πιο ελαφρυα απ τα βιστα

ουυυυυυυυυυι δεν το ξερα!? τα 7 θα βαλω!!

Μην πειραματίζεσαι σε επαγγελματικό υπολογιστή.

Μια βλάβη και της κόβεις τα χέρια. Κάνε ενα προσεκτικό backup για αρχή.

Mόνο σε μένα δεν μπήκαν;:( hp pavillion zd8000(pentium 4 3,2ghz, ati mobility radeon x600 128 mb, 1gb ram) δεν έμπαιναν τα 7αρια, μόλις άνοιγα το πρόγραμμα της βαθμολόγησης των windows πετούσε μπλε οθόνη στο ati3duag.dll, ούτε άνοιγε το aero. Δεν κατάφερα να το φτιάξω και είμαι στα vista και έχω και aero και όλα παίζουν όπως πρέπει, μάλιστα πολύ καλά για τα χαρακτηριστικά του.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Παιδια, μην προτινουμε ετσι καθε φορα να βαζουμε οτι λειτουργικο να 'ναι. Δεν εχει να κανει μονο με τη cpu και τη RAM το λειτουργικο! Η μητρικη τoυ ειναι compatible με τα 7αρια? Η καρτα γραφικων του? Ακομα και τα περιφερειακα μπορει να μην ειναι συμβατα. Τοσα βλεπουμε καθε μερα στη δουλεια.

Οπως σωστα ειπε και ο phonez σε υπολογιστες δουλειας, δεν πειραματιζομαστε, γιατι μετα τρεχουμε και δε φτανουμε. Οσοι ασχολειστε επαγγελματικα με pc καταλαβαινετε τι εννοω.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Μην πειραματίζεσαι σε επαγγελματικό υπολογιστή.

Μια βλάβη και της κόβεις τα χέρια. Κάνε ενα προσεκτικό backup για αρχή.

Για μενα αν κανει κατι , πρεπει να το κανει σε αλλο δισκο, να εχει ανα πασα στιγμη τη δυνατοτητα να γυρισει εκει που ηταν.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Αν το μηχάνημα δουλεύει σωστά, έστω και με τα xp, να μην το πειράξει.

οκ παιδια δεν θα το πειραξω απλα θα του κανω ενα backup για ασφαλεια, αυτο το θεμα το δημιουργισα γιατι στα xp δεν μπορουσαμε να συδεθουμε ασυρματα στο δωρεαν δικτιο της πολης, εβαλα εξωτερικες καρτες αλλα και που τις εβαζα δεν μπορουσα να μπω πατουσα συνδεση και μετα μου ελεγε ''αυτοματο'' ενω με το λαπτοπ των windows 7 με συνδεσε στο net κανονικοτατα υπαρχει καμια λυση?

Επιστροφή στο θέμα που αφορά τη μεταφορά αδειών, παρακαλώ, κι όχι ποιο λειτουργικό να εγκαταστήσω. Ευχαριστώ.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg