Karthan7 Δημ. March 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ναι δυστυχως ειναι ακομα λιγο ακριβο για τα κινεζικα στανταρτ.εγω παρηγγειλα το 3c που πιστευω ειναι απιστευτο vfm 150 ευρω .εαν το 3x ηταν 5 ιντσες θα το ειχα προτιμησει απευθειας αλλα οι 5.5 φαινονται(ειναι?) μεγαλες!αν και τωρα ακομα το σκεφτομαι... Για να παρεις μια ιδεα για το μεγεθος του συγκρινε το με το note 3 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5665&idPhone2=5902 εχουν περιπου το ιδιο μεγεθος. Στις μεγαλες συσκευες περισσοτερη συμασια εχε το πλατος (χουφτωμα), επισης στο λευκο χρωμα δεν μπορει να κρύψει το μέγεθος του, αν βάλεις δύο ίδια μεγάλα τηλέφωνα δίπλα - δίπλα ένα λευκό και το άλλο μαύρο θα καταλάβεις τι εννοώ, το μαύρο ξεγελάει το μάτι. Ε ναι. Ακριβό είναι. Με 329 τώρα παίρνεις το LG G2 με 16 gb και με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά. Δε νομίζω ότι η διαφορά είναι μεγάλη για να αγοράσει κανείς το 3X. Προσωπική άποψη, το μοναδικό αρνητικό του g2 είναι πού δεν παίρνει micro sd, τα ~11gb είναι λίγα. Μην μου πεις για τη λύση με το μικρό usb adapter. Κατά τα άλλα τούμπανο το g2 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ε ναι. Ακριβό είναι. Με 329 τώρα παίρνεις το LG G2 με 16 gb και με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά. Δε νομίζω ότι η διαφορά είναι μεγάλη για να αγοράσει κανείς το 3X. Είναι όντως ακριβό για αγορά απο Κίνα, αλλά και 100 ευρώ διαφορά με το LG, δεν τα λες και λίγα. Προσωπικά μπορεί να περιμένω λίγο να πέσει, αν και αν αρχίσουν οι πολλές παραγγελίες πιο πιθανό είναι να ανέβει. Σίγουρα πάντως θα περιμένω και το Redmi note. Και εννοείται θα το προτιμούσα μαύρο, είναι που είναι μεγάλο, σε άσπρο θα φαίνεται τεράστιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Για να παρεις μια ιδεα για το μεγεθος του συγκρινε το με το note 3 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5665&idPhone2=5902 εχουν περιπου το ιδιο μεγεθος. Στις μεγαλες συσκευες περισσοτερη συμασια εχε το πλατος (χουφτωμα), επισης στο λευκο χρωμα δεν μπορει να κρύψει το μέγεθος του, αν βάλεις δύο ίδια μεγάλα τηλέφωνα δίπλα - δίπλα ένα λευκό και το άλλο μαύρο θα καταλάβεις τι εννοώ, το μαύρο ξεγελάει το μάτι. Προσωπική άποψη, το μοναδικό αρνητικό του g2 είναι πού δεν παίρνει micro sd, τα ~11gb είναι λίγα. Μην μου πεις για τη λύση με το μικρό usb adapter. Κατά τα άλλα τούμπανο το g2 Ναι, ειναι το μόνο του μειονέκτημα. Αλλά αν δεν βγαζεις συνεχεια φωτογραφίες και βίντεο hd τοτε βρισκεις την ευκαιρία να τα αδειάζεις σε ενα pc,να τα ανεβαζεις σε ενα cloud service και ακόμα και σε ενα εξωετρικο wifi δίσκο ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι όντως ακριβό για αγορά απο Κίνα, αλλά και 100 ευρώ διαφορά με το LG, δεν τα λες και λίγα. Προσωπικά μπορεί να περιμένω λίγο να πέσει, αν και αν αρχίσουν οι πολλές παραγγελίες πιο πιθανό είναι να ανέβει. Σίγουρα πάντως θα περιμένω και το Redmi note. Και εννοείται θα το προτιμούσα μαύρο, είναι που είναι μεγάλο, σε άσπρο θα φαίνεται τεράστιο. Κι εγω περιμένω το redmi note. 100 € τώρα. Την ερχομενη βδομαδα λιγότερα. Πεφτει η τιμη του LG g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ναι, ειναι το μόνο του μειονέκτημα. Αλλά αν δεν βγαζεις συνεχεια φωτογραφίες και βίντεο hd τοτε βρισκεις την ευκαιρία να τα αδειάζεις σε ενα pc,να τα ανεβαζεις σε ενα cloud service και ακόμα και σε ενα εξωετρικο wifi δίσκο ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγω περιμένω το redmi note. 100 € τώρα. Την ερχομενη βδομαδα λιγότερα. Πεφτει η τιμη του LG g2 Παλι προσωπικα, αυτες δεν ειναι λυσεις. Θελω να εχω παντα και ανα πασα στιγμη τις φωτογραφιες μου και τα βιντεο που εχω βγαλει, δεν θελω να ψαχνω στο pc και στα συννεφα για να τις δω. Τωρα εχω στο τηλεφωνο μου μια 64αρα και εχω ελευθερα τα 23gb. Στο pc μου και σε εναν εξωτερικο σκληρο εχω τις φωτογραφιες μου και τα βιντεο μονο για backup. Η τιμη πεφτει και στο 3χ, δεν πεφτει μονο στο g2 ;) Αν αγοραζα το g2 θα αγοραζα μονο αυτη την εκδοση http://www.merimobiles.com/lg-g2-f320s-korean-version-sdcard-removable-battery_p/meri8205.htm Aς συνεχισουμε στα του 3χ, για συγκρισεις μπορουμε να ανοιξουμε ενα θεμα εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Είναι όντως αυτό στο merimobiles; http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3x-g750-dualsim-octa-core-1-7ghz-mt6592-5-5-inches-1280x720-pixels-android-4-2_p/meri10255.htm Ή είναι το σκέτο Huawei Honor 3X και όχι G750; Γιατί η Huawei με αυτή τη συσκευή θα "χτυπήσει" το redmi note το οποίο δεν θα έχει 235 ευρώ αλλά πιο κάτω. Edited March 30, 2014 by leas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Αυτό το to2c μπερδεύει ρε παιδί μου.έχει μια basic και μια tf card solution έκδοση σε πολλά κινητά και θέλει προσοχή στην παραγγελία.πάντως αυτη η μισή ίντσα το δείχνει πολύ μεγαλύτερο και από τά 5 ίντσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Είναι όντως αυτό στο merimobiles; http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3x-g750-dualsim-octa-core-1-7ghz-mt6592-5-5-inches-1280x720-pixels-android-4-2_p/meri10255.htm Ή είναι το σκέτο Huawei Honor 3X και όχι G750; Γιατί η Huawei με αυτή τη συσκευή θα "χτυπήσει" το redmi note το οποίο δεν θα έχει 235 ευρώ αλλά πιο κάτω. Το τηλεφωνο που γραφουμε εδω ειναι το huawei 3x G750. Η huawei θα ''χτυπησει'' το redmi note με αλλη συσκευη, αναφερθηκε λιγα ποστ ποιο πριν. Οι τιμες που γραφουν και ανακοινωνουν οι εταιρειες ειναι ενδεικτικες και ειναι για την δικη τους εγχωρια αγορα. Ο καθε μεταπωλητης που αγοραζουμε εμεις βαζει το κερδος του και τα εξοδα αποστολης/συσκευασιας. Δεν γινεται να αγορασουμε σε τιμες κινας. Θυμασαι ποσο ειχε ανακοινωθει οτι θα εχει το red rice ? Θυμασαι ποσο το πουλουσαν οι μεταπωλητες ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Άρα ακόμη δεν υπάρχει για πώληση το 3X. Αναμένουμε. Μάλλον για Μάιο το βλέπω. Όχι δεν θυμάμαι πόσο είχε ανακοινωθεί ότι θα είχε το red rice. Μου το θυμίζεις σε παρακαλώ γιατί είμαι σχετικά νέος στα κινέζικα τα οποία δεν τα πάω τόσο πολύ αλλά αν είναι κάποια καλή ευκαιρία θα αγοράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Άρα ακόμη δεν υπάρχει για πώληση το 3X. Αναμένουμε. Μάλλον για Μάιο το βλέπω. Όχι δεν θυμάμαι πόσο είχε ανακοινωθεί ότι θα είχε το red rice. Μου το θυμίζεις σε παρακαλώ γιατί είμαι σχετικά νέος στα κινέζικα τα οποία δεν τα πάω τόσο πολύ αλλά αν είναι κάποια καλή ευκαιρία θα αγοράσω; Το 3χ g750 υπαρχει αυτη τι στιγμη μονο σε λευκο χρωμα στα καταστηματα προς πωληση. Το μαυρο χρωμα δεν υπαρχει αυτη τι στιγμη. Το red rice το πουλουσαν τα καταστηματα ~100 δολαρια ποιο πανω απο την τιμη που ανακοινωσε η xiaomi, οποτε να περιμενεις και το redmi note να του πουλησουν ποιο πανω απο την τιμη που ανακοινωθηκε. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Hands on and unboxing http://www.gizchina.com/2014/04/01/huawei-honor-3x-hands-unboxing/ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Παιδιά το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις...??? Εγώ πάντως περιμένω να βγει το μαύρο και απο τα γνωστά μας ''αξιόπιστα'' μαγαζιά, μιας και η τιμή πλεον είναι τέτοια που δε σηκώνει πειραματισμούς !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μακάρι να ήταν 5 ίντσες.Θα το είχα πάρει αντι του 3c ! Πρέπει να είναι φοβερό τηλέφωνο! Όποιος το πάρει να ενημερώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Το έχει παραγγείλει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Τι εγινε ρε παιδια, ολοι το μαυρο περιμενουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slutter Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εγω σκεφτομαι να το παραγγειλω σημερα σε μια φιλη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εγω σκεφτομαι να το παραγγειλω σημερα σε μια φιλη :D Νταβραντισμενη η φιλη...5,5 " για γυναικα; μπραβο της !!! Παρτο...παρτο να μαθουμε κι εμεις. Περαν της πλακας, huawei ειναι δεν μπορει να ειναι μουφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus_ Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Γεια σε όλους Λοιπών δεν άντεξα και το παραγγειλα χθες από Merimobiles, έχω ήδη το track number και περιμενω όταν με το καλό φτασει θα γραψω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Περιμένουμε με αγωνία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus_ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Please just take a minute to vote for official MIUI port on the MIUI english forum at this link http://en.miui.com/thread-18629-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 H wind ετοιμάζεται να το κυκλοφορήσει στα 299€ http://techblog.gr/mobile/huawei-ascend-g750-299-euro-wind-6376/#comment-421030 οπότε λογικά θα υπάρξει και επίσημη multilanguage rom Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δηλαδή 243 ευρώ + φπα + ότι θα υπάρχει επίσημο σέρβις στη Ελλάδα! Να πω για το σέρβις της huawei στην Ελλάδα, είχα το ideos x5 και για αλλαγή digitizer έκανε ~3-4 εβδομάδες να πάει το τηλέφωνο στην Αθήνα μέσω της wind να το φτιάξουν και να το επιστρέψουν. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 ένας μήνας δεν είναι και λίγο αλλά το θετικό είναι ότι έχεις την σιγουριά οτι το τηλέφωνο θα φτάσει στο service και θα επιστρέψει παλι σε σένα χωρίς τα "παρατράγουδα" που ενδέχεται να υπάρχουν στην αποστολή Ελλάδα-Κίνα και πάλι πίσω. Την τιμή αγοράς πάντως την θεωρώ απόλυτα λογική. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δηλαδή 243 ευρώ + φπα + ότι θα υπάρχει επίσημο σέρβις στη Ελλάδα! Να πω για το σέρβις της huawei στην Ελλάδα, είχα το ideos x5 και για αλλαγή digitizer έκανε ~3-4 εβδομάδες να πάει το τηλέφωνο στην Αθήνα μέσω της wind να το φτιάξουν και να το επιστρέψουν.νομιζω οτι θα μπορουσες να παρακαμψεις την wind και να το εστελνες εσυ κατευθειαν σε χρονο dt στην huawei!η δεν γινοταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Σωστά δεν είναι και λίγο. Αλλά για να πάει πίσω στην Ασία για επισκευή και να έρθει πάλι θέλει ~δυο μήνες. Στα + όπως έγραψε κάποιο παιδί σε αλλο τόπικ ότι τους παίρνεις τηλέφωνο στο σέρβις ή στην wind και τους λες τα """κάλαντα""" αλλά ελληνικά χαχαχαχα Το digitizer στο ideos χ5 μού το άλλαξαν γιατί δεν ένιωθε εντός εγγύησης. Μετά από καιρό μου έσπασε από πτώση και αγόρασα 2 από το eBay με ~11 ευρώ το κομμάτι. Τελικά χρειάστηκα και το δεύτερο - διάρκεια ώρας για την αλλαγή ~30 λεπτά στο σπίτι! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 H wind ετοιμάζεται να το κυκλοφορήσει στα 299€ http://techblog.gr/mobile/huawei-ascend-g750-299-euro-wind-6376/#comment-421030 οπότε λογικά θα υπάρξει και επίσημη multilanguage rom Αυτά είναι....με το καλό να έρθει. Μια συσκευή με πολύ καλή ποιότητα, αν είχε και 16GB αποθηκευτικό χώρο θα ήταν το ιδανικό (με βάσει τα δικά μου στάνταρ). Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts