taliban Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 recovery για το τηλ http://www.needrom.com/mobile/recovery-cwm-for-zlr-f9006/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) μόλις το έφερα σπίτι και οι πρώτες εντυπώσεις θετικές με το κινητό - ωραια η οθονη, γρήγορο, μια χαρά. Παω να κανω επαναφορά μεσα απο settings και από τότε κόλλησε σε loop φτάνοντας μέχρι το πράσινο ανθρωπάκι και πάλι απο την αρχή. Μόλις το πήρα, με root, χερι-χέρι από μια αγγελία. συμβουλές ?? ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια! edit: μετά από πολλά (!) loops τελικά ολοκλήρωσε την εκκίνηση. Περίεργο - το έχει κάνει σε κανέναν άλλον ? Edited April 26, 2014 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Μέχρι στιγμής, καλό σήμα τηλεφωνίας και wifi επίσης. Η οθόνη εάν δεν είναι IPS όπως γράφεται πιο πάνω, αποδίδει αντίστοιχα, φωτεινή και με καλές γωνίες θέασης. Ερώτηση .. Η αυτόματη περιστροφή λειτουργεί στους υπόλοιπους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Μέχρι στιγμής, καλό σήμα τηλεφωνίας και wifi επίσης. Η οθόνη εάν δεν είναι IPS όπως γράφεται πιο πάνω, αποδίδει αντίστοιχα, φωτεινή και με καλές γωνίες θέασης. Ερώτηση .. Η αυτόματη περιστροφή λειτουργεί στους υπόλοιπους; Σε εμένα λειτουργεί! Υγ Μπας και έχεις δεύτερη μπαταρία; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Δεν εχω δευτερη μπαταρια δυστυχως - το ειχα δει το παλιοτερο μηνυμα σου φιλε μου. Η μπαταρια σ αυτο που εχω παντως δεν ειναι και κατι φοβερο, αλλα μεχρι στιγμης δεν με εχει προβληματίσει, αντιθετως με τον g sensor.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ξέρει κανείς τι drivers πρέπει να εγκαταστήσω για να περάσω καινούριο φιρμγουερ ;.Έχω και εγώ πρόβλημα με την μπαταρία και από το geek μου έδωσαν ένα λίνκ για καινούριο φιρμγουερ .Μόνο που ενώ όταν συνδέω το τηλέφωνο σε λειτουργεία ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά ενώ όταν το συνδέω χωρίς μπαταρία κάνει ότι ψάχνει για drivers και δεν βρίσκει έτσι δεν το βλέπει το Flash tool για να το φλασάρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 μάλλον αυτή σου έστειλαν.... http://www.needrom.com/mobile/zlralps-f9006/ δεν τους λές να στην στείλουν σε zip μπας και την φλασάρουμε και εμείς μέσω recovery? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 μάλλον αυτή σου έστειλαν.... http://www.needrom.com/mobile/zlralps-f9006/ δεν τους λές να στην στείλουν σε zip μπας και την φλασάρουμε και εμείς μέσω recovery? Αυτή που μου έστειλαν μάλλον είναι πιο παλιά αλλά oficial είναι αυτή : http://blog.geekbuying.com/index.php/2014/02/21/stock-firmware-for-f9006-4-3inch-mtk6582-cellphone/#.U1d1JVW1bmY Όσο για το zip δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς μιας και είναι και τα δύο σε μορφή ζιπ μόλις κατέβουν .Το θέμα είναι ότι το Recovery είναι στα κινέζικα ....... Εσένα συνδέετε στο PC όταν είναι χωρίς μπαταρία ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Φίλε μου δεν έχω φλασαρει μέσω flash tool για να σου απαντήσω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Τελικά τα κατάφερα και το φλάσαρα και έβαλα το φιρμγουερ από το λίνκ σου που ήταν το πιο καινούριο .Παρόλο που το PC έλεγε ότι δεν βρίσκει drivers όταν πάτησα το download στο flashtools όλα έγιναν κανονικά . Όντως η μπαταρία δείχνει να δουλεύει πολύ καλύτερα :) ενώ και όλα τα άλλα δουλεύουν εντάξει .Ενώ πριν έβγαζε με το ζόρι λιγότερο από μέρα τώρα μετά από σχεδόν 2 δεν είχε σβήσει ακόμα με την μικρή χρήση που κάνει η κόρη μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 φλάσαρα και εγώ επιτυχώς μέσα σε 10 λεπτά αφού είχα κατεβάσει τα απαραίτητα αρχεία :). Για την μπαταρία δεν έχω άποψη μιας και είναι ελαττωματική και αύριο ή τρίτη παραλαμβάνω την καινούργια από geek. To μόνο που παρουσιάστηκε ήταν ότι έχασα το root αλλά μέσω framaroot σε 2 ΄΄ όλα οκ , το ενδιαφέρον είναι ότι δεν χάθηκε τίποτα από εφαρμογές , αρχεία κλπ :) Την ζελατίνα που έχει επάνω η οθόνη και κρύβει τους 2 σέσνορες πάνω δεξιά από το ακουστικό την έχετε βγάλει ? Επηρεάζει σε κάτι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ηρθε και η 2η μπαταρία από geek και μου κάνει τα ίδια με την διαχείρηση της, την έβαλα με 63% και αυτή την στιγμή είναι 33% χωρίς να έχω κάνει τίποτα ουσιαστικά στο τηλ :(:(:( Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ηρθε και η 2η μπαταρία από geek και μου κάνει τα ίδια με την διαχείρηση της, την έβαλα με 63% και αυτή την στιγμή είναι 33% χωρίς να έχω κάνει τίποτα ουσιαστικά στο τηλ :(:(:( Εκανες κανενα battery calibration φιλε? Μετα απο το flashαρισμα μιας αλλης rom καλο ειναι να κανεις ωστε να σβηστουν τα battery stats απο την παλια rom. Δοκιμασε αυτο εδω,μηπως και σου λυσει το προβλημα. Πρεπει να εισαι root για να δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Εκανες κανενα battery calibration φιλε? Μετα απο το flashαρισμα μιας αλλης rom καλο ειναι να κανεις ωστε να σβηστουν τα battery stats απο την παλια rom. Δοκιμασε αυτο εδω,μηπως και σου λυσει το προβλημα. Πρεπει να εισαι root για να δουλεψει. είχα κάνει με την προηγούμενη μπαταρία και την προηγούμενη ρομ χωρίς επιτυχία ......... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Εμένα πάντως με το καινούριο φιρμγουερ η μπαταρία δουλεύει κανονικά .(με χαλαρή χρήση 2 μέρες ) Τόσο που σκέφτομαι ότι έκανα μλκ που παρήγγειλα άλλες δύο μπαταρίες ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 σε εμένα πρέπει να είναι θέμα hardware...και με το νέο firmware και με reset μου κάνει τα ίδια...... είμαι σε επικοινωνία με geek για επιστροφή :( Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ωχ :wacko:!!! Έκανε σπασιμο το digitizer .Καμιά ιδέα που μπορώ να βρώ ;; Στο geek που το αγόρασα έχω στείλει ήδη mail :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ωχ :wacko:!!! Έκανε σπασιμο το digitizer .Καμιά ιδέα που μπορώ να βρώ ;; Στο geek που το αγόρασα έχω στείλει ήδη mail :( ωχ!!! Δύσκολα τα πράγματα......δεν βρήκα κάτι από το λίγο που το έψαξα:( Κράτα μας ενήμερους οταν απαντήσει το geek Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τραυματική η εμπειρία μου τελικά.......πήρα έγκριση απο geek να το στείλω πίσω για επισκευή, δεν παλευεται με τίποτα το θέμα της μπαταρίας.......και εγώ που ήμουν πεπεισμένος οτι επιασα κοτσους τους κινέζους με το κατα τα άλλα Πόλυ καλό κινητο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μετά από 2 - 3 φλασαρίσματα της ρομ σε αυτή του απριλίου και μετά ξανά σε αυτή του φεβρουαρίου η μπαταρία έστρωσε, τολμώ να πώ ότι παραέστρωσε:) Πλέον κρατάει ημέρα άνετα με νορμαλ χρήση . Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Μού 'σπασε η οθόνη... Λέτε νά 'χω καμιά ελπίδα από Geekbuying? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Μού 'σπασε η οθόνη... Λέτε νά 'χω καμιά ελπίδα από Geekbuying? πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο, πήγαινε - έλα θα σου στοιχήσει γύρω στα 15 με 20 € + η αξία της οθόνης....... ακόμα και να σου στείλουν για να την αλλάξεις μόνος σου κάτω από 30 € δεν νομίζω να σου κοστίσει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το Digitizer μόνο δηλαδή την οθόνη αφής όχι την LCD το παρήγγειλα από geek 21€ . Πολλά τα λεφτά και θα το αλλάξω μόνος .Αν μου δουλέψει θα ανάψω λαμπάδα:hunter: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μακάρι να τα καταφέρεις, αναμένουμε νέα σου από το εγχείρημα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλά μιλάμε για μεγάλες ΄΄απάτες΄΄ είναι οι κινέζοι..... πρίν από λίγο έβαλα την battery life repair και μου έδειξε ότι η μπαταρία είναι 1000 mah:wacko::wacko::wacko: Eλεγα οκ, δεν είναι 2100 που αναφέρουν, άντε να είναι 1500....αλλά όχι ρε και 1000 !!!!!!!!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts