nikos_76 Δημοσιεύτηκε January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2014 Καλησπέρα, Με τί ταχύτητες μπορώ να κατεβάζω στα 4 MBps με OTE? Εννοώ μεσω μtorrent... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλησπέρα, Με τί ταχύτητες μπορώ να κατεβάζω στα 4 MBps με OTE? Εννοώ μεσω μtorrent... Ευχαριστώ εχει ο παππους μου 4αρι και κατεβαζει με ~400 Kb/s αλλα κυμαινεται απο τα 100 μεχρι τα 500 καμια φορα αναλογα τους seeders!! οσο για το upload speed ειναι 50-90 kb/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_76 Δημ. January 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Όταν είχα 2MBps είχα πρόβλημα με το youtube. Με τα 4 θα έχω πρόβλημα πάλι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Όταν είχα 2MBps είχα πρόβλημα με το youtube. Με τα 4 θα έχω πρόβλημα πάλι? Ευχαριστώ Αν πεις να δεις full hd 1080p θα κολλάει.Αν δεις ένα 480p/720p θα είσαι μια χαρά απλώς στο δεύτερο θα έχεις κάποια μικροκολλήματα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 εξαρτάται και απο το pc σου αν κολάει σε Full screen... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pda_expert Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Με γύρω στα 400 kilobytes/sec θα την παλεύεις στο download αλλά live streaming σε HD το δυστυχώς το ξεχνάς :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Επειδή στη Κρήτη έχω 4αρα σύνδεση, κατεβάζει σταθερά με 350-400 kbps μέσω μtorrent. Live streaming το ξεχνάς. Τώρα όσων αφορά το youtube, ώρες ώρες θα κάνει κάτι τρελά και θα ψιλοσκαλώνει και στα 360p αλλά κατά 99% δε θα χεις πρόβλημα στο youtube ακόμα και σε 480p. Για παραπάνω θα πρέπει να κάνεις και λίγο υπομονή να τα φορτώνει! Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Επειδή στη Κρήτη έχω 4αρα σύνδεση, κατεβάζει σταθερά με 350-400 kbps μέσω μtorrent. Live streaming το ξεχνάς. Τώρα όσων αφορά το youtube, ώρες ώρες θα κάνει κάτι τρελά και θα ψιλοσκαλώνει και στα 360p αλλά κατά 99% δε θα χεις πρόβλημα στο youtube ακόμα και σε 480p. Για παραπάνω θα πρέπει να κάνεις και λίγο υπομονή να τα φορτώνει! Αυτά! Κρητικός είσαι?? Βέβαια στην κάθε σύνδεση υπάρχει ένα ποσοστό τύχης/γκαντεμιάς δηλαδή: τη μια φορά να πηγαίνει σφαίρα το ίντερνετ σαν 24άρα και την άλλη σαν dial-up γιατί μπούκωσε το κουτί του οτέ. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κρητικός είσαι?? Βέβαια στην κάθε σύνδεση υπάρχει ένα ποσοστό τύχης/γκαντεμιάς δηλαδή: τη μια φορά να πηγαίνει σφαίρα το ίντερνετ σαν 24άρα και την άλλη σαν dial-up γιατί μπούκωσε το κουτί του οτέ. Έχω και καταγωγή από Κρήτη αλλά σπουδάζω κιόλας εκεί (Ρέθυμνο) οπότε μετακόμισα κάτω, αν και το μισό χρόνο και πάλι είμαι Αθήνα :ρ Όντως, αυτό που λες ισχύει! Μου έχει τύχει πολλές φορές να σέρνεται χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο και απλά να θέλω να γκρεμίσω το σπίτι απ τα νεύρα μου και άλλες να πετάει και να φορτώνει σελίδες λες και έχω 24αρα. Βέβαια δυστυχώς όποτε είναι και το χρειάζομαι επειγόντως, τότε είναι που σέρνεται. Λες και γίνεται επίτηδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κι εγω 4αρα έχω και ταινίες βλέπω κανονικά, αγώνες κτλ, download πάνω απο 400 δεν θυμαμαι ποτε, μεχρι 390 και κατι ψιλά. Στο youtube 720 ανετα αλλα 1080 κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_22 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Κι εγω 4αρα έχω και ταινίες βλέπω κανονικά, αγώνες κτλ, download πάνω απο 400 δεν θυμαμαι ποτε, μεχρι 390 και κατι ψιλά. Στο youtube 720 ανετα αλλα 1080 κολλάει. Full HD δεν θα δείς ποτέ με τόσο χαμηλή ταχύτητα. Ακόμα και στα όρια να κατέβαζε, κάποια στιγμή θα κόλλαγε το video δεν μπορεί συνέχεια να κατεβάζει στα όρια της γραμμής. Παράθεση Love Crete? Prove it. https://www.facebook.com/lovecrete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts