dionisis71 Δημοσιεύτηκε January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2014 Έχει κανείς αγοράσει το ZTE Blade Q mini? Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν έχω βρει topic για το εν λόγω κινητό. Αν κάποιος το έχει ή το γνωρίζει παρακαλώ να γράψει εντυπώσεις ή να μας πει την γνώμη του. http://www.gsmarena.com/zte_blade_q_mini-5824.php Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zilelias Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το αγορασα πριν μια βδομαδα. Με εντυπωσιασε ευχαριστα, τουλαχιστον σε συγκριση με το neo v που ειχα. Πιστευω οτι απο αποψη τιμης/επιδοσεων ειναι πολυ καλο. Εξαλου απ'οτι θα διαβασες κυκλοφορισε αρχες Νοεμβρη. Απο αντοχη στον χρονο δεν ξερω τι λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. January 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 ελα ρε μεγάλε..!! για πες λίγα παραπάνω... 1) διαρκεια μπαταρίας.. 2) ποιότητα φωτογραφίας και εάν εχει φλας 3) έχει μπρος πίσω κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zilelias Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Απο διαρκεια μπαταριας ειναι ικανοποιητικο, εγω λογο δουλειας κανω πολλα τηλεφωνηματα και κραταει ανετα μια μερα μαζι με ιντερνετ με λιγη χρηση για να τσεκαρω και να γραψω email. Για τις φωτο εχει ενα φλασακι-λαμπακι ,καλες ειναι και οι φωτο,οχι κατι το συγκλονιστικο τυπου iphone ας πουμε,αλλα ειναι αξιοπρεπης. Εχει μονο μια καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. January 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 πολυ ωραία και σε ευχαριστώ για την απάντηση, και κάτι τελευταίο... η ευκρίνεια της οθόνης στον ήλιο είναι ικανοποιητική ή δεν βλέπεις τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zilelias Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Μια χαρα βλεπω στο φως και δεν εχω ουτε στο μισο την φωτεινοτητα,τωρα αν εισαι νταλα ηλιο ανεβαζεις φωτεινοτητα. Παντος για τα 120 ευρω ,διπυρινο, 1,3GHz και 1GB ram ειναι ανωτερο απο καποια αλλα που διαφημιζουνε που ειναι πιο ακριβα σε τιμη και πιο φτωχα σε τεχνικες προδιαγραφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkass Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Γεια σας παιδιά το κινητό το πήρα εχθές... πρώτες εντυπώσεις είναι οι εξής: καλό κινητό, τρέχει τα android του απροβλημάτιστα.... σε εφαρμογές τύπου viber facebook, browsing ανταποκρίνεται άψογα, βαριά παιχνίδια παίζουν χωρίς λαγκ αν και δεν έχω δοκιμάσει πολλά ακόμα. οθόνη ικανοποιητική , καλή γωνιά θέασης, led ένδειξη κλίσεων, ποιότητα κλίσεων αρκετά καλή. η κάμερα του είναι μια τυπική κάμερα κινέζικου κινητού. σχετικά καλή την ημέρα, κάνει τι δουλιά της το βράδυ. σαν κατασκευή είναι ελαφρύ κινητό χωρίς να δίνει αίσθηση κακοφτιαγμένου, είναι στιβαρό. αφήνει αρκετή RAM στο χρίστη. Antutu benchmark score: 10500 Good(Πάνω από Galaxy s2). μικροψεγάδια που παρατήρησα είναι: δεν έχει δεύτερη κάμερα, διαθέσιμη μνήμη είναι 1.3 giga,(έχει ξεχωριστό internal memory στα 960MB + 1.31 Giga phone memory) Αν και με μια SD διορθώνεται, όχι πολύ καλό ηχείο, θα μπορούσε να έχει 2000mha και όχι 1500. GPS δεν δοκίμασα ακόμη. Επειδή έχω πιάσει το αντίστοιχο σε hardware Samsung Galaxy core στα χέρια μου μπορώ να πω ότι είναι σχετικά ισάξια αν εξαιρέσουμε την κάμερα. Οποίος θέλει να ρωτήσει κάτι επιπλέον ελεύθερα και ελπίζω να καταφέρω να απαντήσω το ταχύτερο δυνατόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Η μέγιστη ανάλυση της βιντεοκάμερας πια είναι; Αναπαραγωγή βίντεο ανάλυσης 720p μπορεί να κάνει; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) σύνδεσμος για να κάνετε root την συσκευή αυτή καθώς και όλη την σειρά Q! εγώ το έκανα με επιτυχία και είναι πανεύκολο... http://www.jellydroid.com/2014/01/root-zte-blade-q-maxi/ Edited March 8, 2014 by paourismp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) κάτοχος της συσκευής και εγώ σήμερα . με εντυπωσίασε ευχάριστα το πως λειτουργεί και τρέχει το λογισμικό . και μου άρεσε παρά πολύ το κλείσιμο πίσω από το καπάκι . τελικά όταν το φόρτωσα μερικές εφαρμογές το κινητό άρχισε να κάνει κάτι κούλα και επανεκίνησης . μάλλον έπεσα σε προβληματική συσκευή . το πήγα πίσω αλλά το καλό σκέφτηκα και πήρα άλλο κινητό . άλλης εταιρίας Edited March 22, 2014 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 το κινητο το εχω δευτερη μερα τωρα και εχω να πω οτι για τα χρηματα του (103 ευρω) ειναι εξαιρετικο..το μονο μειον ειναι η απουσια μπροστα καμερας που προσωπικα με αφηνει αδιαφορο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 τοχει ο κοτσοβολος 99 ευρω απο 8/6/2014 μονη απορια η καμερα του,τι λεει?πολυ χαλια? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Το αντιθετο..η καμερα του για 5mp ειναι παρα πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ketoglou4 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Γεια σας,προσφατα βρηκα μια ρομ σε ενα site την lewa os v5 η οποια νομιζα οτι θα περαστει στο κινιτο,εγκατεστισα το cwm την φλασαρα και τωρα το κινιτο κανει επανεκινισεις με το λογοτυπο της lewa συνεχεια.Μπορει καποιος να μου δωσει link για καποια αλλη ρομ μπας και δουλεψει η πως να το επαναφερω στις stock ρυθμισεις? μιας και εψαξα χωρις να βρω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Γεια σας,προσφατα βρηκα μια ρομ σε ενα site την lewa os v5 η οποια νομιζα οτι θα περαστει στο κινιτο,εγκατεστισα το cwm την φλασαρα και τωρα το κινιτο κανει επανεκινισεις με το λογοτυπο της lewa συνεχεια.Μπορει καποιος να μου δωσει link για καποια αλλη ρομ μπας και δουλεψει η πως να το επαναφερω στις stock ρυθμισεις? μιας και εψαξα χωρις να βρω κατι έκανα backup τα boot, recovery και system με το "on line nadroid backup" για clockworkmod και το συμπίεσα σε ultra zip μορφή με το 7zip https://drive.google.com/file/d/0B39LrcgTfCTiakQwUnFlUHFwbXM/edit?usp=sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts