Jump to content

Πρόβλημα με εξωτερικό USB harddisk

shodanjr_gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα που λέτε ένα εξωτερικό USB harddisk enclosure (μοντέλο VIpoWER VP-9258) και του έβαλα μέσα έναν σκληρό δίσκο 80άρι της WD.

Toν συνδέω με ένα laptop εδώ στην δουλειά (που τρέχει Win98) και το βάζω τα drivers. Μετά κάνω restart όπως ζητάει. Από τότε ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται. Στο device manager φαίνεται είτε μία unknown device είτε ένα Vipower USB 2.0 rack που όμως έχει δίπλα ένα θαυμαστικό (άρα παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα). Έχω προσπαθήσει τα πάντα. Update των drivers μέσα από το device manager. Uninstall και reinstall τα drivers. Όμως είτε τα drivers είναι εγκατεστημένα, είτε όχι, μόλις ξανασυνδέω το δίσκο, τότε το PC αναγνωρίζει [πάλι ένα unknown device και δεν με αφήνει καν να επιλέξω εγώ τους οδηγούς που θέλω να εγκαταστήσω. Έχει κανείς καμία ιδέα;;;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Γενικά έχω ακούσει πολλά προβλήματα με τέτοιου είδους συνδέσεις...

Σε desktop η σύνδεση πρέπει να είναι ακριβώς πάνω στο mobo, και όχι σε επεκτάσεις των USB

To laptop μήπως έχει usb 1 και το κουτί δεν το υποστηρίζει;

Επίσης, windows 98 και σκληρός 80; νομίζω δεν πάει... (δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος αλλα δεν θυμάμαι τα 98 να δουλεύουν τέτοιους σκληρούς)

κ @ τ @ ν τ ι @