taliban Δημοσιεύτηκε December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2013 Τελικά όλα καλά δικό μου λάθος άνοιξα το τηλέφωνο και την μπαταρία την είχαν βάλει μέσα με σελοτειπ τώρα φορτίζει έλεος ρε φίλε, δεν μας λυπάσαι ???? Ανοιξέ το και κάνε ένα πρώτο review :) ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 πωπωπωωωω. ¨κρεμασμένοι¨ είμαστε :rolleyes::rolleyes::rolleyes: CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Τελικά όλα καλά δικό μου λάθος άνοιξα το τηλέφωνο και την μπαταρία την είχαν βάλει μέσα με σελοτειπ τώρα φορτίζει Δώσε ψωμί στο λαό σου. Περιμένουμε τις πρώτες σου εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) ΝΑ ρωτησω κατι γιατι και εγω το εχω παραγγειλει αν κα ειδα σημερα σε Γερμανο to Huawei Ascent P6 και μου αρεσε παρα πολυ Μη συγκρινεις τις π#@τσες με τις βουρτσες.. Το θεμα ειναι αν το V3 για τα (λιγα) λεφτακια του κανει αυτα που υποσχεται.. έλεος ρε φίλε, δεν μας λυπάσαι ???? Ανοιξέ το και κάνε ένα πρώτο review :) Ασε, καλα, μυστικο ειναι, αυτα δε λεγονται.. Edited December 27, 2013 by guideman ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Τελικά όλα καλά δικό μου λάθος άνοιξα το τηλέφωνο και την μπαταρία την είχαν βάλει μέσα με σελοτειπ τώρα φορτίζει Ρε φιλε θα μας τρελάνεις??? Τωρα διαβασα τα τελευταία μηνύματα του θέματος περι της ''γνωστής άγνωστης'' μπαταρίας και κοψοχολιαστικα. Τελος καλο λοιπον. :) Αντε περιμένουμε ανταπόκριση. Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 πωπωπωωωω. ¨κρεμασμένοι¨ είμαστε :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Χα χα χα χα χα χα, άπαιχτος! Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 καλά, μιλάμε, φιλαράκι.... ευτυχώς χρησιμοποιώ OPERA που έχει Auto-reload. Αλλιως θα το ειχα λιωσει το εφ5. :lol: CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) καλά, μιλάμε, φιλαράκι.... ευτυχώς χρησιμοποιώ OPERA που έχει Auto-reload. Αλλιως θα το ειχα λιωσει το εφ5. :lol: Αχαχαχαχχχα τι σχολειο θεικο!! Edit: το κινητο βγαινει κανονικα με playstore και ελληνικα ετσι? Edited December 27, 2013 by diecast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Τρελές καταστάσεις.... Δεν ήξερα ότι υπάρχει και κόσμος που φορτίζει πρώτα το κινητό και μετά το ανοίγει! Καλορίζικο φίλε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αχαχαχαχχχα τι σχολειο θεικο!! Edit: το κινητο βγαινει κανονικα με playstore και ελληνικα ετσι? σσσσσοοοοοοουυυυυυυυυρρρρρρρ ;) CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 σσσσσοοοοοοουυυυυυυυυρρρρρρρ ;) ουτε καν σοβαρα??τιποτα απο τα δυο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Τρελές καταστάσεις.... Δεν ήξερα ότι υπάρχει και κόσμος που φορτίζει πρώτα το κινητό και μετά το ανοίγει! Καλορίζικο φίλε! κοιτα ψυχολογικο ειναι αλλα μιας κ οι λιθιου δεν γουσταρουν κατω απο 15 τα εκατο ας πουμε χοντρικα ειναι θεμα αμα ερθει σχεδον αφορτιστη να δουλεψεις αμεσως μην βγει καμμια ζημια στο τσιπ ελεγχου της λιθιου.. εννοω να θελει μετα calibration υπερβολικοτατο και αυτο θα γινει μετα απο μηηηνες κακης χρησης και σιγα μην παθει τπτ, αλλα αμα μολις ερθει αλλοι το σκιζουν,αλλοι το φυλανε ευλαβικα.. εδω ομως ο φιλος καλα θα κανει να μη φοβαται τπτ κ να το ανοιξειιιιιιιιι!!! να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) http://www.sherv.net/cm/emoticons/hungry/big-drooling-smiley-emoticon.gif Δωσε ψωμι στο λαο!!!!!! Edited December 27, 2013 by jpower73 CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Μαλλον το power δεν το εχει πατησει ακομα ο φιλος μας. Ετσι παθαινει τα εγκεφαλικα ο κοσμος.. :lol::lol::lol: Edited December 27, 2013 by guideman ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μαλλον το power δεν το εχει πατησει ακομα. Ετσι παθαινει τα εγκεφαλικα ο κοσμος.. :lol::lol::lol: Ρε τι γίνεται απόψε... θα το παθουμε το εγκεφαλικό, χα χα χα χα! Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Σε λαθος ατομο ηρθε το πρωτο. Παω να κοιμηθω να μη σκεφτομαι, ειμαι και σε επικινδυνη ηλικια :lol::lol::lol::lol: Edited December 27, 2013 by guideman ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Εγω παω να κοιμηθω να μη σκεφτομαι, ειμαι και σε επικινδυνη ηλικια :lol::lol::lol::lol: Και καλά θα κάνεις. Εγω παω στη ντουλάπα να πάρω το πιεσόμετρο. :lol::lol: Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 http://www.sherv.net/cm/emoticons/sick/unconscious-smiley-emoticon.gif CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Ο φίλος μας γλεντάει.....περιμένουμε σαν τα πρεζάκια μέσα στην βροχή στην πλατεία Κουμουνδούρου,τον ντίλερ για να πάρουμεε την δόση μας :-) ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 ο φιλος το παει για 12 ωρη φορτιση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 λεπον ελατε να τσονταρουμε απο 1 ευρω, να του παραγγειλουμε νεα μπατ.. και του στελνω π.μ. ελα αδερφε σου παραγγειλαμε νεα μπατ. ``χαλασε`` την αυτη ανοιγοντας το! χε να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 νταξει ρε παιδια, για ποτακι πηγε ο ανθρωπος Παρασκευη βραδυ CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Μόνο από το θέμα κάμερας το σκέφτομαι και εγώ!! Ας γράψει ο φίλος να δούμε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Ας γράψει ο φίλος να δούμε!ποιος φιλος να γραψει? Αυτος ο μονος που παρελαβε? Αυτος απλα μας ειπε μονο οτι το κινητο ηρθε και μετα χαθηκε..Μην περιμενεις.. Αλλος να ηταν θα ειχε φλασαρει ηδη καινουρια ρομ.. Edited December 28, 2013 by guideman ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 ποιος φιλος να γραψει? Αυτος ο μονος που παρελαβε? Αυτος απλα μας ειπε μονο οτι το κινητο ηρθε και μετα χαθηκε..Μην περιμενεις.. Αλλος να ηταν θα ειχε φλασαρει ηδη καινουρια ρομ.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εχω λιωσει... Μπραβο μου φτιαξατε την μερα :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts