Jump to content

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα απο τον οαεδ

CASPER21187_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα αρχηγοπουλα και καλες γιορτες να εχουμε....μπαινω στο θεμα κατευθειαν γιατι πιστευω μας αφορα ολους εχω κανει αιτηση κ στα 4 προγραμματα του οαεδ που ειναι για τους δημους.σε ολα ημουν επιλαχων,κ στο 2 ειχα κανει ενσταση γιατι ΣΤΑ αρχικα προσωρινα αποτελεσματα ηταν επιτυχωντες ατομα με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα(σημειωση εχω 104 μορια κ παντα οι επιτυχωντες ειχαν μεχρι 108) ,μετα ομως τα αλλαξανε κ βαλανε περισσοτερες λεπτομεριες ,οτι ηταν απο καθε ειδικοτητα π.χ. καποιος με πτυχειο νοσηλευτικης κ 40 μορια ηταν επιτυχων....οκ μεχρι εδω ....ειχα παρει τηλεφωνο στο οαεδ αιγιου να ρωτησω για τις ειδικοτητες τι χρειαζονται,γιατι δεν ειχε πολλες στο δημο και ρωταω "εγω που εχω απολυτηριο λυκειου μπορω να δηλωσω δε διοικητικου?" και μου απαντανε ναι...κ στα παραρτηματα ελεγε για τη συγκρεκριμενη ειδικοτητα ""α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας και

β) γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου*."

τελοσπαντων βγηκαν τα αποτελεσματα,εκανα ενσταση,βγηκαν τα τελικα κ ημουν 6 επιλαχων....αυτα πριν 1 μηνα περιπου

με παιρνουν τηλεφωνο την τριτη κ με ενημερωνουν οτι απο επιλαχων ειμαι επιτυχων :D γιατι ο προηγουμενος δεν δεχτηκε τη θεση

η χαρα μου κρατησε 2 μερες....πηγα χτες στον οαεδ αιγιου κ μου ειπε μια κοπελα που ειναι γνωστη μου κ μου εκανε τα χαρτια οτι απο τους 35 επιτυχωντες οι 10 ηταν εκτος γιατι δεν ειχαν ecdl :blink: ....... οκ της λεω εγω ομως εχω χαρτι απο ιεκ τεχνικος η/υ επικοινωνιων κ δικτυων.....πιστοποιηση ΔΕΝ εχω γιατι την πρωτη φορα δεν περασα ,μετα ημουν στρατο,κ αργοτερα το ιεκ που πηγαινα

εκλεισε κ δεν υπαρχει πλεον πιστοποιηση για το συγκεκριμενο τμημα.......πηγα τα χαρτια μου στο δημο εκανα τα χαρτια μου κ μου ειπαν οτι θα με ειδοποιησουν τη δευτερα αν ειμαι μεσα...οκ δεν εχω ecdl η' πιστοποιηση....βλακεια μου το ξερω η μαλλον οχι βλακεια μου γιατι ειμαι ανεργος κ δεν εχω λεφτα για μαθηματα....πολλοι λενε οτι αμα εχεις βεβαιωση απο οποιοδηποτε τμημα πληροφορικης ιεκ ειναι σαν να εχεις ecdl εν μερη συμφωνω γιατι σε 2 χρονια μαθαινεις περισσοτερα απ' οτι σε 3 μηνες...εσεις τι λετε?εχει καποιος παρομοιο προβλημα με μενα?

Πονεμένη ιστορία οι διαγωνισμοί του ΟΑΕΔ...

Με είχαν κόψει γιατί δεν είχα πλήρη θητεία.

Ρε παιδιά, 11μηνη ήταν η θητεία της 2009 α' έσο. Τι να κάνουμε εγώ φταίω που η ΝΔ μας έκοψε ένα μήνα; πλήρης θεωρείται.

Τιποτα αυτοί, έκανα ένσταση και μου απάντησαν πως ορθώς κοπηκα. Δεν την αναγνώριζαν ως πλήρη...

Πήραν ατομα με λιγότερα μόρια από εμένα εν τελεί.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Πονεμένη ιστορία οι διαγωνισμοί του ΟΑΕΔ...

Με είχαν κόψει γιατί δεν είχα πλήρη θητεία.

Ρε παιδιά, 11μηνη ήταν η θητεία της 2009 α' έσο. Τι να κάνουμε εγώ φταίω που η ΝΔ μας έκοψε ένα μήνα; πλήρης θεωρείται.

Τιποτα αυτοί, έκανα ένσταση και μου απάντησαν πως ορθώς κοπηκα. Δεν την αναγνώριζαν ως πλήρη...

Πήραν ατομα με λιγότερα μόρια από εμένα εν τελεί.

Σοβαρα μιλας????? Εκανες 11 μηνες και τωρα εισαι στιγματισμενος οτι δεν θεωρεισαι και πληρης θητειας????

Εγω εκανα 8 μηνο(τριτεκνος), δηλαδη εσυ που εκανες 11 παλι, τωρα που εγινε 9 μηνο η θητεια δεν πιανεσαι ακομα??

Ελεος............

Αυτο με τα λιγοτερα μορια δεν καταλαβαινω γιατι γινεται.. τοσο μεσον;..

Επισης απ οτι εχω καταλαβει στους διαγωνισμους του οαεδ, αν δεν εισαι Αμεα, αν δεν εχεις 4-5 παιδια, αν δεν εχεις συζηγο (ακομα και απο τα 18 σου ετσι για πλακα), αν δεν εχεις ενσημα (παντα μαυρα με δεχονταν προσωπικα).... ΔΕΝ προκειται να σε παρουν!..

Εχω πτυχιο τει, εχω κανει παντου ως ΥΕ, και εχω τρωω συνεχομενα ακυρα με τα παραπανω κριτηρια που δεχονται συνεχως.. :(

Ναι φιλε, ηταν διαγωνισμος για φυλακες σε μουσεια... κατι τετοιο... και ηθελε πληρη θητεια.

Εννοουσε 12μηνη... Πριν λιγους μηνες αυτό.

Οπότε όσοι πήγαν στρατό απο το 2009 και μετά φαντάζομαι έφαγαν άκυρο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ναι φιλε, ηταν διαγωνισμος για φυλακες σε μουσεια... κατι τετοιο... και ηθελε πληρη θητεια.

Εννοουσε 12μηνη... Πριν λιγους μηνες αυτό..

Μαλλον επαιρναν αυτους που ηταν ειδικοδυναμιτες. Αυτοι, και σημερα 12 μηνες κανουν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ∆ΕΙΞΗ ΓΝΩΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

(ό̟ως αυτοί ̟ροσδιορίζονται στα άρθρα 6,14 και 19 του Π.∆ 50/2001 ό̟ως

ισχύει)

Γ) ΜΕΤΑ∆ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ & ∆ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ

- ∆ί̟λωµα Ε̟αγγελµατικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. ο̟οιασδή̟οτε

ειδικότητας του τοµέα Πληροφορικής, ή

- Πτυχίο Α’ ή Β’ κύκλου σ̟ουδών Τεχνικού Ε̟αγγελµατικού

Εκ̟αιδευτηρίου :

i) Ο̟οιασδή̟οτε ειδικότητας του τοµέα Πληροφορικής -

∆ικτύων Η/Υ,

ii) Ειδικότητας Ηλεκτρονικών Υ̟ολογιστικών Συστηµάτων ή

Ηλεκτρονικών Υ̟ολογιστικών Συστηµάτων και ∆ικτύων του

Ηλεκτρονικού Τοµέα,

- Α̟ολυτήριος τίτλος :

i) κλάδου Πληροφορικής Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου,

ii) τµήµατος Προγραµµατιστών Ηλεκτρονικών Υ̟ολογιστών,

Τεχνικού Ε̟αγγελµατικού Λυκείου, ή

iii) ειδικότητας Υ̟αλλήλων Χειριστών Η/Υ, Τεχνικής

Ε̟αγγελµατικής Σχολής.

ή άλλος ισότιµος και αντίστοιχος τίτλος, σχολικών µονάδων της

ηµεδα̟ής ή αλλοδα̟ής.

απο http://www.e-dimosio.gr/wp-content/uploads/2013/12/4413.pdf

αν σε καλυπτει κατι απο αυτα τοτε εισαι μεσα.

παντως να ξερεις γινονται πολλα λαθη,εσκεμενα και οχι.χαμος γινεται για ξεφτιλισμενους μισθους που καποιοι ανθρωποι τους εχουν αναγκη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ∆ΕΙΞΗ ΓΝΩΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

(ό̟ως αυτοί ̟ροσδιορίζονται στα άρθρα 6,14 και 19 του Π.∆ 50/2001 ό̟ως

ισχύει)

Γ) ΜΕΤΑ∆ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ & ∆ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ

- ∆ί̟λωµα Ε̟αγγελµατικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. ο̟οιασδή̟οτε

ειδικότητας του τοµέα Πληροφορικής, ή

- Πτυχίο Α’ ή Β’ κύκλου σ̟ουδών Τεχνικού Ε̟αγγελµατικού

Εκ̟αιδευτηρίου :

i) Ο̟οιασδή̟οτε ειδικότητας του τοµέα Πληροφορικής -

∆ικτύων Η/Υ,

ii) Ειδικότητας Ηλεκτρονικών Υ̟ολογιστικών Συστηµάτων ή

Ηλεκτρονικών Υ̟ολογιστικών Συστηµάτων και ∆ικτύων του

Ηλεκτρονικού Τοµέα,

- Α̟ολυτήριος τίτλος :

i) κλάδου Πληροφορικής Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου,

ii) τµήµατος Προγραµµατιστών Ηλεκτρονικών Υ̟ολογιστών,

Τεχνικού Ε̟αγγελµατικού Λυκείου, ή

iii) ειδικότητας Υ̟αλλήλων Χειριστών Η/Υ, Τεχνικής

Ε̟αγγελµατικής Σχολής.

ή άλλος ισότιµος και αντίστοιχος τίτλος, σχολικών µονάδων της

ηµεδα̟ής ή αλλοδα̟ής.

απο http://www.e-dimosio.gr/wp-content/uploads/2013/12/4413.pdf

αν σε καλυπτει κατι απο αυτα τοτε εισαι μεσα.

παντως να ξερεις γινονται πολλα λαθη,εσκεμενα και οχι.χαμος γινεται για ξεφτιλισμενους μισθους που καποιοι ανθρωποι τους εχουν αναγκη.

οχι μονο αυτο αλλα λενε οτι αργουν να σε πληρωσουν..εγω μονο βεβαιωση απο το ιεκ εχω και κατι σαν "ελενχο" που εχει ολα τα μαθηματα των εξαμηνων με τους βαθμους,μεσο ορο κ.λπ.μ πολλα μαθηματα ομως ειναι σαν αυτα του ecdl ...πιστοποιηση δεν εχω και ειναι ακριβα για να δωσεις κ παιζει να μην υπαρχει πλεον η ειδικοτητα μου...απο τι καταλαβα εξαρταται κ απο το φορεα ομως,αν θελουν να καλυψουν τις θεσεις υπαρχει λυση ,10 ατομα τους λειπουν...

Σοβαρα μιλας????? Εκανες 11 μηνες και τωρα εισαι στιγματισμενος οτι δεν θεωρεισαι και πληρης θητειας????

Εγω εκανα 8 μηνο(τριτεκνος), δηλαδη εσυ που εκανες 11 παλι, τωρα που εγινε 9 μηνο η θητεια δεν πιανεσαι ακομα??

Ελεος............

Αυτο με τα λιγοτερα μορια δεν καταλαβαινω γιατι γινεται.. τοσο μεσον;..

Επισης απ οτι εχω καταλαβει στους διαγωνισμους του οαεδ, αν δεν εισαι Αμεα, αν δεν εχεις 4-5 παιδια, αν δεν εχεις συζηγο (ακομα και απο τα 18 σου ετσι για πλακα), αν δεν εχεις ενσημα (παντα μαυρα με δεχονταν προσωπικα).... ΔΕΝ προκειται να σε παρουν!..

Εχω πτυχιο τει, εχω κανει παντου ως ΥΕ, και εχω τρωω συνεχομενα ακυρα με τα παραπανω κριτηρια που δεχονται συνεχως.. :(

συμφωνω κανονικα πρεπει να υπαρχουν ξεχωριστα προγραμματα...και οι αμεα παιρνουν ενα καρο επιδοματα .....γενικα οσοι ειναι κατω απο 29 ανεργοι, ανηπαντροι με μηδεν εισοδημα δεν δικαιουνται τπτ....το κρατος επρεπε να επενδυει πανω τους

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα από ένα ποστ.

συμφωνω κανονικα πρεπει να υπαρχουν ξεχωριστα προγραμματα...και οι αμεα παιρνουν ενα καρο επιδοματα .....γενικα οσοι ειναι κατω απο 29 ανεργοι, ανηπαντροι με μηδεν εισοδημα δεν δικαιουνται τπτ....το κρατος επρεπε να επενδυει πανω τους

Επενδυει.. Αλλα ποιος ανοιγη δικη του επιχειρηση μεσα στην κριση;.. Το κρατος "και καλα" δινει ενα μερος απο τα αρχικα εξοδα της επιχειρησης σου, σε αγροτικες δραστηριοτητες ή αλλες "καινοτομες"..