giagkos Δημοσιεύτηκε December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2013 (edited) Ποια είναι η άποψη σας για το κινητό, το έχει ο Γερμανός 200 € Αξίζει λέτε; Edited December 27, 2013 by giagkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. January 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Αν θέλουν οι κύριοι συντονιστές το διαγράφουν, δεν ενδιαφέρομαι πλέον, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 δεν το εχει κανεις να μας πει κατι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλή περίπτωση στα 129 ευρώ από Γερμανο και Cosmote stores . Τα επίσημα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ: http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/tech-specs/g526-en.htm. Η αναφορά σε διπύρηνο επεξεργαστή στο σαιτ της Cosmote Μάλλον είναι λάθος. Πάντως καλή τιμή για 4G κινητό συμβατό με όλα τα δίκτυα και μάλλον κι εγώ σ΄ αυτό θα καταλήξω. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Πλεον στα 99 ευρω στον Γερμανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanoutas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Εγώ το έχω 2 χρόνια τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Δεν είναι και το πιο γρήγορο κινητό του κόσμου, αλλά σε καθημερινή χρήση δεν κολλάει πουθενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts