masife Δημοσιεύτηκε August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2004 Den 3ero ti na kano. Molis 3ekino to computer mou akougete enas xaraktiristokos ixos apo to to anemistiraki kai ustera apo kanena 10lepto kleinei . Ti na kano ? Παράθεση :cool: i like my solar system :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Να ξεκινούσες ελέγχοντας τροφοδοτικό και ανεμιστηράκι? Για αρχή, βγάλε την κάσα του υπολογιστή, βάλτον μπρος και πρόσεχε αν θα συμβεί κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNOLE Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Είχα παλαιότερα το ίδιο πρόβλημα, έμπαινα στα windows αλλά μετά απο κανένα 10λεπτό, ο υπολογιστής έκανε restart και ξαναρχίζαμε πάλι απο την αρχή. Το πρόβλημα λύθηκε τελικά με Bios update!!! Παράθεση www.iandriopoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα.Ενω ειμαι στο ιντερνετ ο υπολογιστης μου απο το πουθενα κανει μονος του restart(αυτο δε συμβαινει παντα αλλα αρκετες φορες).Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 ( 2 Σεπ. 2004 , 12:15) Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα.Ενω ειμαι στο ιντερνετ ο υπολογιστης μου απο το πουθενα κανει μονος του restart(αυτο δε συμβαινει παντα αλλα αρκετες φορες).Ξερει κανεις τι παιζει? auto einai geniko provlima ton xp.mou to exei kanei kai mena 2 fores sinolo kai gia auto den edosa simasia..den kserw ti mporei na fteei..kapia asimvatotita metaksi 2 efarmogwn..kati tetoio tha einai. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts