Jump to content

Dell Venue Pro 8

GaleaNatur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.dell.com/support/retail/us/en/19/ownershiptransfer/IdentifySystem

Βάση αυτού δεν υπάρχει θέμα, εγγύηση κανονικά από την dell αρκεί να γίνει μεταφορά στο όνομα σου

Απλα να εχει υποψη οποιος το παρει απο Αμερικη οτι μεταφερει τον ακριβη χρονο εγγυησης που δινει εκει δηλαδη που ειναι 1 ετος και οχι οταν εισαχθει εδω Ελλαδα που λογικα θα εχει 2 ετη εγγυηση που συνηθως δινει η Dell στη χωρα μας για αγορα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 465
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα!ειναι να το αγορασω απο ενα παιδι που το εχει παρει απο αμερικη και αυτη ειναι η φωτο που μου εστειλε για την εγγυηση.

θα εχω καποιο θεμα?

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

καλησπερα!ειναι να το αγορασω απο ενα παιδι που το εχει παρει απο αμερικη και αυτη ειναι η φωτο που μου εστειλε για την εγγυηση.

http://img19.imageshack.us/img19/1103/7bca.jpg

θα εχω καποιο θεμα?

Δεν νομίζω,το χρονικο διαςτημα που εχει συνολικα στην Αμερική κρίνοντας απο τη φωτο που σου εςτειλε την ίδια θα εχεις και εδώ οπως ειπα αρκεί να κανεις την μεταφορά οπως αναφέρθηκε πάνω.

εγινε,ωραια τοτε.ευχαριστω παρα πολυ!αντιπροσωπεια που εχει εδω η dell?

εγινε,ωραια τοτε.ευχαριστω παρα πολυ!αντιπροσωπεια που εχει εδω η dell?

Δες εδώ αναλυτικά για πληροφορίες/υποστήριξη.

http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=gr&l=el&s=gen&

ευχαριστω πολυ!!στη εγγυηση με εκανε εντυπωση που λεει 30 μαιου.γιατι λες να το λεει ετσι?

ευχαριστω πολυ!!στη εγγυηση με εκανε εντυπωση που λεει 30 μαιου.γιατι λες να το λεει ετσι?

Δεν γνωρίζω,μπορεις να ρωτήσεις το παιδι που το δίνει το δικό του.

Συνήθως ειναι 1 ή 2 ετη ή και 3 ετη.

Μαλλον απο το site της Dell το πήρε λογικα και οχι αμαζον κλπ καταστηματα.

μπορει να ειναι οπως τα λες.ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια!! :)

καλησπερα!!εχεται να προτεινεται καποια καλη 64αρα η 32αρα καρτα για το tablet?ευχαριστω!

Κυκλοφορησε και firmware update για καλυτερη λειτουργια του stylus:

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/Product/dell-venue-8-pro?driverId=8T9WD&osCode=WB32A&fileId=3332775140&languageCode=en&categoryId=FW

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Κυκλοφορησε και firmware update για καλυτερη λειτουργια του stylus:

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/Product/dell-venue-8-pro?driverId=8T9WD&osCode=WB32A&fileId=3332775140&languageCode=en&categoryId=FW

Καλο αυτο διοτι έπασχε αρκετα στο τομέα γραφιδα σε σχέση με Wacom και N-trig.

Αλλα το θέμα ειναι οτι ειναι άφαντο εκτός Αμερικής :lol:

Για αντικαταστάτη του mini iPad ειναι καλη περίπτωση ΑΛΛΑ εως ότου βγει στην αγορα.........και ειδικα αν το ThinkPad 8 δεν διαψευση τις προσδοκίες που φημολογούνται,θα χάσει αρκετούς πόντους η προταση της Dell ως προς το ενδιαφέρον του κόσμου.

παιδια το serial number απο τα windows που το βρισκω?

παιδια το serial number απο τα windows που το βρισκω?
Εγκατεστησε αυτό http://www.piriform.com/speccy και θα στο βγαλει

τον χρειαζομαι για να κανω format το tablet και να ξαναπερασω τα windows για να εχω πιο πολυ χωρο!! :)

το εχω και εγω αλλα θα το δωσω μαλλον ,οσο αφορα την εγγυηση μπορει κανεις να την κανει επεκταση αλλα δυο τρια χρονια απο το site της dell σε αρκετα καλη τιμη

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

καλημερα παιδια!!καποιο screen protoctor εχει βρει κανεις?δεν μπορω να βρω τπτ..μερικα που βρηκα δηλαδη απο amazon δεν στελνουν ελλαδα.

καλησπερα στο συγκεκριμενο table μπορεις να βαλεις office παλιοτερο ?δηλαδη του 2007 2007 η δεν το παιρνει.ευχαριστω

φυσικα και το περνει!τα windows που εχει δουλευουν οπως και σε ενα desktop δηλαδη μπορεις να βαλεις τα παντα!!

Εχω το galaxy note 10.1 2012. Το χρησημοποιω για ιντερνετ, διαβασμα pdf και για σημειωσεις.

Αξειζει να το δωσω για να παρω το dell δεδομενου οτι θελω κατι ελαφρυτερο?

Πως τα παει το dell σε αυτους τους τομείς?

Να σημειωσω πως ειμαι ικανοποιημενος με το galaxy.

Εχω το galaxy note 10.1 2012. Το χρησημοποιω για ιντερνετ, διαβασμα pdf και για σημειωσεις.

Αξειζει να το δωσω για να παρω το dell δεδομενου οτι θελω κατι ελαφρυτερο?

Πως τα παει το dell σε αυτους τους τομείς?

Να σημειωσω πως ειμαι ικανοποιημενος με το galaxy.

Αν το χρησιμοποιεις μονο για αυτά που λες δηλ, για ιντερνετ διαβασμα pdf και σημειώσεις, η δικη μου γνωμη είναι να μεινεις στο Note αφου κατά προσωπικη μου παντα αποψη, δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω ένα Windows tablet, αν το χρησιμοποιούσες και για προγράμματα για Pc τοτε ναι, φυσικα θα σου συνιστουσα την αλλαγη, αλλα μονο για ιντερνετ σερφαρισμα σημειώσεις και Pdf όπως λες ότι το θες, τοτε καλυτερο το Note

πηρα το dell αλλα default γλωσσα ta windows εχει τα γερμανικα, πως την γυρναω στα ελληνικα η στα αγγλικα?

πηρα το dell αλλα default γλωσσα ta windows εχει τα γερμανικα, πως την γυρναω στα ελληνικα η στα αγγλικα?

Εγκατέστησε την ελληνική γλώσσα από το control panel->language

Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512

Αν το χρησιμοποιεις μονο για αυτά που λες δηλ, για ιντερνετ διαβασμα pdf και σημειώσεις, η δικη μου γνωμη είναι να μεινεις στο Note αφου κατά προσωπικη μου παντα αποψη, δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω ένα Windows tablet, αν το χρησιμοποιούσες και για προγράμματα για Pc τοτε ναι, φυσικα θα σου συνιστουσα την αλλαγη, αλλα μονο για ιντερνετ σερφαρισμα σημειώσεις και Pdf όπως λες ότι το θες, τοτε καλυτερο το Note

Η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαι και ορισμενα προγραμματα των windows αλλα δεν με καιει κιόλας. Πως ειναι το μηχανιμα στα παρακατω:

1. Ιντερνετ κυριως με firefox. Pinch to zoom, finger scrolling και αλλα gestures υποστιριζονται?

Η τελευταια μου επαφη με windows ταμπλετ ηταν πριν χρονια και τοτε δεν ηταν οτι καλύτερο.

2. Το stylus με το τελευταιο update δουλευει καλα πλεον?

3. Στα pdf μπορω να αλλαξω σελιδα με το δακτυλο οπως στον adobe ή τα περισσότερα προγράμματα στο android? Με annotations τι γινεται?

Βασικα στο note χρησημοποιω το ezpdf οποτε μια συγκιση με αυτο σρα βασικα θα μου αρεσε.

4. Μπαταρια ποσο διαρκει ενδεικτικα μονο με τα παραπανω. Απλο σερφινγκ και διαβασμα pdf.

Ζεστενεται με αυτη τη χρηση?

Τελος απο που μπορω να το αγορασω στην καλύτερη τιμη και χωρις προβληματα

Επειδή διαβασα αρκετες αναφορες και ειδα καποια βιντεο, πως με την τελευταια αναβαθμιση το active stylus είναι σε πολύ καλα επίπεδα πλεον, το αγορασα και παλι. Αυτή τη φορα θα μεινει, τουλάχιστον μεχρι την ελευση του asus note 8 που διαθετει Wacom digitizer. Στο ενδιαμεσο, θα δοκιμαστεί ενδελεχως το dell κι αν με ικανοποιησει στις pim δυνατότητες του θα το κρατησω. Full HD + active stylus/Wacom για φετος γιοκ, οποτε πορεύομαι με ένα από τα 2.

Θα επανελθω τις επομενες μερες με εντυπώσεις.