Jump to content

Metal - Τα Άπαντα

ifrit
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω πολύ καιρό να μπω εδω μέσα ρε παιδιά :( Anywayz είδα το κλιπ που αναφέρεις, είναι όντως χωρίς τις μάσκες τους αλλα φαίνονται μέχρι το στόμα τους, παραπάνω δεν φαίνονται!!!Πολύ καλό!!!!

:up:

Άσχετο...Τι έχετε να πείτε για τον καινούριο δίσκο των System Of A Down???Φοβερός εγώ έχω να πω, τα υπόλοιπα σχόλια είναι περιττά!!!Μπορείται ν' ακούσετε την πιο "ποιοτική" σκληρή μουσική με μελωδικά διαλείματα, και βέβαια στίχο που ανάβει φωτιές...Περιμένουμε το δεύτερο μισό του δίσκου με τίτλο Hypnotize

Δες προηγούμενα posts...Είναι όντως πολύ καλός, με αρκετές κομματάρες!

Better to save the mystery than surrender to the secret

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες άκουσα και εγώ το SOAD album.

Τρομερή μουσική,τρομερός ρυθμός και πολύ καλός στίχος!

Παίδες από Slipknot ποια τραγούδια έχετε να προτείνετε? ;)

Βρε παιδιά λύστε μου μια απορία: Ο όρος Nu Metal δε βγαίνει από παραλλαγή του New Metal? Εγώ τουλάχιστον αυτό ήξερα, αλλά ένας γνωστός μου προσπαθεί να με πείσει ότι το Nu βγαίνει από το Nuclear!!! Εγώ πάλι, πρώτη φορά στη ζωή μου ακούω κατηγορία Nuclear Metal... :wacko:

Υ.Γ.: Το Mesmerize είναι γ@μ@το!!!! Αλλά όχι τόσο καλό όσο το Toxicity... :wink:

Tρελά κομμάτια!Πότε να περιμένουμε το 2ο μισό?

Σεπτέμβρη, αν δεν κάνω λάθος...

Παίδες από Slipknot ποια τραγούδια έχετε να προτείνετε?

Κάποια απ'τα αγαπημένα μου: Wait And Bleed, Spit It Out, (sic), Liberate, People=Shit, The Heretic Anthem, Disasterpiece, Three Nil, Before I Forget

Είδα αυτό που γράφει στο in.gr για την μουσική του σατανά...Καλά ε πολύ γελίο...Οι τσόντες που γυρίζουν οι παπάδες είναι καλύτερες??? :X :whistle:

Paw stoixima oti polloi apo autous einai metallades...ola ta kanoun gia ta matia tou kosmou...vevaia prepei na stamatisoun giati tous pirane xampari.. :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Ρε εσεις που τους ειδατε ζωντανα πειτε και σε μας ρε τπτ που μας ξελιγωσατε

Α ρε ρημαδα εξεταστικη....

Αν και να πω η Playlist δεν με ενθουσιασε οπως και η γενικοτερη στροφη τους με το SV

Τελικα το Vermillion pt2 δεν επαιξε?Πλακα θα χε παντως να σταματουσαν σε μια φαση να βγαζαν τις μασκες και να πιαναν τις ακουστικες...

Λοιπόν...τι να σου πρωτοπούμε!

Καταρχήν έπεσε πολύ ξύλο :happy:

Ο Corey στο τέλος σχεδόν κάθε κομματιού έλεγε τι τρελό κοινό και τέτοια και μας έδινε να καταλάβουμε ότι πραγματικά γούσταρε αυτό που γινόταν.Σε όλο το live είχε τρομερή επικοινωνία με το κοινό το οποίο δε σταμάταγε να χειροκροτάει και να φωνάζει.Χαμός..

Στο Spit It Out είπε να κάτσουme όλοι κάτω μέχρι το σημείο που ξεκινάει το χώσιμο πάλι και πεί Jump Da F uck Up.Καταλαβαίνεις τι έγινε ;)

Στο Duality μας είπε να το τραγούδησουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για να το ακούσει και καλά o Clown και είπε ότι δεν το έχει ξανακούσει πιο δυνατά.

Η Setlist ήταν τέλεια ρε c!Όλα τα καλά μέσα ήταν.Το Vermillion pt2 δυστυχώς δεν έπαιξε...δε πειράζει τουλάχιστον έπαιξαν το 1.

Παρατήρησα ότι χαμός έγινε στο Spit It Out,Sic,Wait and Bleed και Surfacing(τελευταίο κομμάτι)

Στο τέλος ο Corey γονάτισε και μας προσκυνούσε.:up:

Διαβάστε εδώ σχόλια να λιώσετε στα γέλια :lol:

Greek Church

PS:Τελικά πόσοι είμασταν?5 ή 6.000?

Παίδες από Slipknot ποια τραγούδια έχετε να προτείνετε?

Ε όλα... :happy:

Μερικά αγαπημένα: Spit it out,sic,Wait and bleed,Surfacing,Eyeless,Vermilion pt1+2,Everything Ends,Before I Forget,Heretic Anthem,People=Shit,My Plague,Duality.

Βρε παιδιά λύστε μου μια απορία: Ο όρος Nu Metal δε βγαίνει από παραλλαγή του New Metal? Εγώ τουλάχιστον αυτό ήξερα, αλλά ένας γνωστός μου προσπαθεί να με πείσει ότι το Nu βγαίνει από το Nuclear!!! Εγώ πάλι, πρώτη φορά στη ζωή μου ακούω κατηγορία Nuclear Metal...

Ναι κι εγώ έτσι ξέρω ότι βγαίνει από το New Metal.

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

guyz πείτε μου την συμβουλή σας...

σκέφτομαι να πουλήσω το εισητήριο για Maiden γιατί έχω ξενερώσει λίγο...

υπάρχει καμία καλή μέρα στο rockwave εκτός από Sabbath που δεν θέλω να δώσω τόσα €? (ξέρω όλες γαμάτες είναι απλώς θέλω γνώμες)

help :)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

υπάρχει καμία καλή μέρα στο rockwave εκτός από Sabbath που δεν θέλω να δώσω τόσα €? (ξέρω όλες γαμάτες είναι απλώς θέλω γνώμες)

oh god why?θα σκοτωνα για να παω maiden :cry: ...καταραμενη εξεταστικη... :mad:

εγω παντως θα σου προτεινα να κρατησεις το εισητηριακι και να πας και να περασεις καλα(ειμαι ανωτερος ανθρωπος τελικα... :p )

τωρα αν θες για αλλες μερες θα προτιμουσα εγω προσωπικα:24/6--> Marilyn Manson, Garbage, Universal Trilogy 45 e

αλλα απο την αλλη και dream theater(01/7) ειναι καλα αλλα δεν ξερω τις προτιμήσεις σου ακριβως...παντως εγω αν ημουν στην θεση σου και ειχα ξενερωσει και δεν ηθελα maiden θα πηγαινα sabbath κι ας ειναι λιγο(ε πολυ) ακριβουλι...δεν προκειται να τους ξαναδεις, δες το κι ετσι...it's your only chance ;)

ελπιζω να βοηθησα... :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί τώρα να ξενέρωσες αλλά μπορεί μετά από κάποιο καιρό(1 μήνα,1 χρόνο,10 χρόνια :p )να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο που δεν πήγες...

Eγώ προτείνω Manson ή Slayer.!

Εντυπωση μου κανει παντως πως τοσοι γουσταρουν τους Slipknot.Οι περισσοτεροι τους θεωρουν εμπορικους και μαγους του marketing(οτι δηλ ειναι οι evanescence για την εναλλακτικη σκηνη)Για μενα μετα και τον ενθουσιασμο της εφηβειας παραμενουν το καλυτερο στο συνολο συγκροτημα(μουσικη,στιχος,μυνηματα)Βεβαια οπως εχει δηλωθει και απο τον manager του group σε 2-3 album ολοκληρωνουν τον κυκλο τους.Οπως και να χει ο Corey με το απιστευτο ευρος φωνων θα ειναι κοντα μας μεσα απο τη μπαντα του τους Stone sour

Πήγαινε , τελευταίο live στην Ελλάδα θα είναι... :O

Βέβαια αν δεν θες πήγαινε slayer ή manson

Για μένα τώρα που έγινε κ το live των slipknot (το ότι όταν ακούω τη μουσική τους θέλω να σπάσω ό,τι υπάρχει σε ακτίνα αρκετών μέτρων δε νομίζω να είναι θέμα marketing... ;) ), οι κορυφαίες συναυλίες είναι με διαφορά των Sabbath και των Theater - εμπειρίες ζωής! :cool:

http://roadrunnerrecords.com/artists/slipknot/

"...and word has it Slipknot ended up playing in front of one of the loudest crowds they ever played for before. True."

Yeaaah! :up:

^ :up:

Πάντως το MAD τράβαγε την συναυλία.Ξέρει κανείς τι θα την κάνουν?!

Λέτε να δείξουν τίποτα στο TV War?

Καμιά συνέντευξη δε τους πήραν άραγε?

Οι blackmetalάδες κράζουν τους Slipknot όμως πόσοι από αυτούς τους ακούνε και πήγαν και στο live :rolleyes:

Στην τελική η μουσική τους τα σπάει,δεν είναι Evanescence..

tinkerbell μην περιμενεις τετοια πραγματα απο το mad!!! :p

δεν ξερω αν εχεις δει ποτε μια εκπομπη 3-4 το μεσημερι σε ενα καναλι "θριασιο" νομιζω λέγεται... :worry: ...ψαξε το παντως ειναι πολυ καλη εκπομπη βαζει πολλα καφριλικα και σημερα ειχε συνεντευξη του corey και εδειξε και το πρωτο τραγουδι που ειπαν την Δευτερα--δεν θυμαμαι πως λεγεται--

Μαλιστα ειπε ο corey πως η μουσικη τους ειναι heavy metal :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

tinkerbell μην περιμενεις τετοια πραγματα απο το mad!!! :p

δεν ξερω αν εχεις δει ποτε μια εκπομπη 3-4 το μεσημερι σε ενα καναλι "θριασιο" νομιζω λέγεται... :worry: ...ψαξε το παντως ειναι πολυ καλη εκπομπη βαζει πολλα καφριλικα και σημερα ειχε συνεντευξη του corey και εδειξε και το πρωτο τραγουδι που ειπαν την Δευτερα--δεν θυμαμαι πως λεγεται--

Μαλιστα ειπε ο corey πως η μουσικη τους ειναι heavy metal :X

Εεε?!Έδειξε συνέντευξή του από Ελλάδα ή πιο παλιά?Έδειξε και από το live?

Υπάρχει τέτοιο κανάλι? :confused:

Στο Tv wa r παίζει να βάλει δε το τράβηξαν έτσι για να το έχουν! ;)

ναι υπαρχει αν ψαξεις λιγο στα καναλια θα το βρεις φανταζομαι-εγω τυχαια το βρηκα...atlantis zone λεγεται η εκπομπη

Η συνεντευξη ηταν απο Ελλαδα ο παρουσιαστης της εκπομπης την πηρε.

το tv war φανταζομαι θα δειξει κατι αλλα για συνεντευξη δεν νομιζω...Δεν ειναι στα γουστα του Χακου :p

το τραγουδι που εδειξε ηταν απο το live

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι υπαρχει αν ψαξεις λιγο στα καναλια θα το βρεις φανταζομαι-εγω τυχαια το βρηκα...atlantis zone λεγεται η εκπομπη

Η συνεντευξη ηταν απο Ελλαδα ο παρουσιαστης της εκπομπης την πηρε.

το tv war φανταζομαι θα δειξει κατι αλλα για συνεντευξη δεν νομιζω...Δεν ειναι στα γουστα του Χακου :p

το τραγουδι που εδειξε ηταν απο το live

Ξενέρωσα τώρα.Δεν έχω κανένα τέτοιο κανάλι.Είναι εκπομπή του Ατλαντίς δηλαδή γι'αυτό και οι Slipknot.

Ο Χάκος ήταν στη συναυλία οπότε για να είναι εκεί και να το τραβάνε κάτι θα παίζει..

Μήπως θυμάσαι τι είπε ο Corey?

Ρε γμτ...να δείξει live από Ελλάδα και να το χάσουμε? :mad:

Ειπε διαφορα για τους δισκους τους(που δεν τα συγκρατησα) :p και διαφορα σχετικα με το τι θεωρει αυτος underground(ειπε επισης οτι του αρεσουν οι hives)και οτι δεν μπορει κατι να θεωρειται underground απο την στιγμη που βγαινει στο mtv...

Αυτο που θυμαμαι καλυτερα ομως ειναι στην ερωτηση "που κατατασσει το συγκροτημα" ειπε πως δεν προσπαθει να κατηγοριοποιησει το συγκροτημα αλλα το αντιθετο, να το γενικευσει.ειπε πως οι black sabbath ειναι heavy metal αλλα ειναι πολλα ειδη μεταλ μαζι ταυτοχρονα κ.τ.λ. και για τους slipknot ειπε "we're not a f@ckin' black metal band and we re not even close to a nu metal band...we 're a heavy metal band"

Μ'αρεσει που δεν ηθελε να τους κατηγοριοποιησει...

Δεν θυμαμαι αλλα...κριμα που δεν το πιανεις, ειναι μαματη εκπομπη αν και ειναι λιγο παρακμιακη :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά το πιάνω τώρα το είδα :p

Συχνότητα Uhf στο κανάλι 47(δεν έχω ιδέα από αυτά,μου είπαν ότι πιάνει εκεί)

Είναι το κανάλι Εν Πειραιεί ή Θριάσειο δεν ξέρω λέει και τα 2 :D

Το καλό που τους θέλω είναι να ξαναδείξουν! :mad:

Θα το ξαναδειξουν αλιμονο μια συνεντευξη πηραν κι αυτοι... :lol:

Λογικα την Δευτερα 3-4 θα το δειξουν παλι εκτος κι αν το δειξουν αυριο 2-4 που εχει μια αλλη εκπομπη που βαζει παρομοια αλλα εκτος αυτων βαζει και χιπ χοπ :alien: ...δεν ξερω Σαββατο δεν εχω δει ποτε την εκπομπη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά με πείσατε...

θα πάω για την εμπειρία :)

Αν δεν μάζευα τα € μου για κάρτα γραφικών θα πήγαινα και Sabbath :(

btw, γαμάτο το Mezmerize!!! τελείως καύλα... :w00t:

μια απορία όμως: σε ένα χαρτόνι που γράφει τον τίτλο και το όνομα του συγκροτήματος, έχει ένα αυτοκολλητάκι με έναν κωδικό...

χρησιμεύει πουθενά (πχ στο site)? :rolleyes:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

^ :up:

Πάντως το MAD τράβαγε την συναυλία.Ξέρει κανείς τι θα την κάνουν?!

Λέτε να δείξουν τίποτα στο TV War?

Καμιά συνέντευξη δε τους πήραν άραγε?

Ο Χάκος την Τετάρτη είπε ότι τους πήρε συνέντευξη. Λoγικά θα τράβηξε και 1 ή 2 κομμάτια, αναλόγως με τα κέφια του manager των Slipknot. Τώρα πότε θα τα δείξει είναι άλλο θέμα...

Πήγαινε , τελευταίο live στην Ελλάδα θα είναι... :O

Giati to les ayto? Ego pisteyo oti tha ksanarthoun, toses periodeies tha kanoun akoma... Mhn ksexnas oti tha bgaloune kai alla DVD pou kaliptoun thn istoria tous, to Early Days htan to 1o kai tha kanoun tour gia kathena apo ayta... Episis tha kanoun tour kai gia to neo album kai gia ta ipoloipa pou tha akolouthisoun...