kritikaros1 Δημοσιεύτηκε December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 23, 2013 Χρειάζομαι υλικό για τους παραπάνω λόγους,όχι φανταχτερά πράγματα.Τίμιες κατασκευές που να κάνουν σωστά τη δουλειά τους χωρίς προβλήματα. Χρειαζούμενα 2,μία κάμερα με μικρόφωνο και ένα headset και αυτό με μικρόφωνο για να είμαστε καλυμενοι και μην βρεθούμε ξεκρέμαστοι κάποια στιγμή.Το budget ορίζεται στα 40 ευρώ πάνω-κάτω για να μην πάρουμε και τελείως ψευτοπράγματα. Έχω βρει αυτά τα ακουστικά που οι αξιολογήσεις τους είναι αρκετά αμφίροπες,άλλοι λενε πολύ καλά-άλλοι ότι θα βγαλουν το πολύ κανενα 6μηνο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.572096 και http://www.e-shop.gr/product?id=PER.571760&sid=1 πολωνική εταιρεία με ότι αυτό συνεπαγεται http://www.kurtmedia.pl/product-eng-292762-GRIZZLY-Headphones-Mic-Black-Cherry.html Για κάμερα αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.602433 microsoft και μοιαζει αξιοπρεπής. Όλες οι προτάσεις δεκτές είτε για φυσικό/ηλεκτρονικό κατάστημα είτε για κάτι από amazon/ebay αρκεί να είναι κάτι δοκιμασμένο,και λίγο πιο πάνω να πάει το budget αν δεν πάνε για πέταμα χαλάλι τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά και με αυτά που έχεις βρει και εσύ...με τη προϋπόθεση μιας καλής σχετικά ταχύτητας internet ειδικά αν πρόκεται για παραπάνω από 2-3 άτομα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. December 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Το πολύ να φτάσουμε τα 3 άτομα σε κοινή σύνδεση σε ακραία περίπτωση βέβαια και αυτό. Για την κάμερα δεν έχω πρόβλημα,πίστευω ότι είναι μια χαρά απλά για κάτι φθηνότερο ψάχνω. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τα ακουστικά,έχω ακούσει από πάρα πολύ καλά σχόλια μέχρι ότι θα διαλύσουν πάνω στον μήνα. Δεν μπορώ όμως να αξιολογήσω κατά πόσο αυτό οφείλεται σε μη-σωστή χρήση τους από τον κάτοχο ή επειδή αυτά είναι της πλάκας. από κοντά είδα κάποια turbox σε αυτά τα λεφτά αλλά φαίνονταν πολύ πατάτα και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 . από κοντά είδα κάποια turbox σε αυτά τα λεφτά αλλά φαίνονταν πολύ πατάτα και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Mην κάνεις το λάθος ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματική δουλειά να πάρεις turbo-x. 7/10 είναι χαλασμένα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Mην κάνεις το λάθος ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματική δουλειά να πάρεις turbo-x. 7/10 είναι χαλασμένα. και εγω ειμαι της ιδιας αποψης... οτι ειναι Turbox ειναι πραγματικα αχρηστο απο ποιοτητα αξιοπιστια και ενα σωρο αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Το πολύ να φτάσουμε τα 3 άτομα σε κοινή σύνδεση σε ακραία περίπτωση βέβαια και αυτό. Για την κάμερα δεν έχω πρόβλημα,πίστευω ότι είναι μια χαρά απλά για κάτι φθηνότερο ψάχνω. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τα ακουστικά,έχω ακούσει από πάρα πολύ καλά σχόλια μέχρι ότι θα διαλύσουν πάνω στον μήνα. Δεν μπορώ όμως να αξιολογήσω κατά πόσο αυτό οφείλεται σε μη-σωστή χρήση τους από τον κάτοχο ή επειδή αυτά είναι της πλάκας. από κοντά είδα κάποια turbox σε αυτά τα λεφτά αλλά φαίνονταν πολύ πατάτα και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. και καλύτερα μην ασχοληθείς,όπως λένε και οι προ λαλήσαντες...για 3 άτομα δεν νομίζω να θέλεις κάτι παραπάνω. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. December 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Μια που πήγα και μία που έφυγα στο πλαίσιο,απλά το κακό είναι πως αν δεν εισαι εξοικιωμένος με κάτι πόσο δε μάλλον τεχνολογικού περιεχομένου οι μόνες λύσεις για να δεις κάτι από κοντά είναι πλαισιο,public,mediamarkt όπου δεν υπάρχει ούτε ποικιλία αλλά ούτε και οι καλύτερες δυνατές τιμές. Αν δεν βρω κάτι σε 1-2 μέρες μάλλον θα παραγγείλω ένα από τα 2 παραπάνω σετ και το πολύ-πολύ να μου μείνουν στα χέρια αν επιβεβαιωθούν οι κασάνδρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts