giorgos1966 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδια υπαρχει προγραμμα για αμμεση μετατροπη του βιντεο mp4 που τραβαει η καμερα να το αλλαζει σε mpg; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) 2 φωτο με την xcam σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου και στις 2 περιπτωσεις ασχετα αν φαινεται το αντιθετο. Στα γλυκα υπαρχει περισσοτερος φωτισμος (μια ταινια led απο πανω κλεισμενα σε βιτρινα), στην πλατεια οχι ειναι αρκετα πιο κατω ο φωτισμος απο οτι φαινεται ενα 70% τουλαχιστον. Δεν θεωρω την φωτογραφια καλη ουτε κακη αλλα μετρια. Ειναι τραβηγμενη ομως στο "ποδι" εν κινησει και στο auto χωρις καμια ρυθμιση και με τις ρυθμισεις του προγραμματος xcam. Εχει χαθει λεπτομερεια και πιστευω οτι αν κατεβαζα το iso χειροκινητα θα ειχα καλυτερο αποτελεσμα αλλα οπως ειπα ειναι φωτο "στο φτερο". Οι φωτο με τα γλυκα ειναι καλες αλλα οκ, τα περισσοτερα κινητα σε Macro shots ειναι καλα στην πλειοψηφια. Οι φωτογραφιες ανεβηκαν μετα απο την βοηθεια του φιλου Keras ο οποιος προσφερθηκε να βοηθησει προτεινοντας μου επιτελους εναν καλο host για να τις ανεβαζω (flickr). 20141022_212314 by drizosg, on Flickr 20141020_154909 by drizosg, on Flickr 20141020_155148 by drizosg, on Flickr Edited October 23, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ενώ τα κινητά είναι πλέον πολύ μπροστά σε φωτογραφικές επιδόσεις, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "πάσχουν" από αυτή την παστέλ απεικόνιση σε πολλά σημεία των φωτογραφιών, κυρίως σε "ζόρικες" συνθήκες φωτισμού (π.χ. θαμνάκια πίσω από την κολόνα και παππούδες, μπαλκόνι με τέντα οικοδομής πάνω αριστερά). Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ενώ τα κινητά είναι πλέον πολύ μπροστά σε φωτογραφικές επιδόσεις, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "πάσχουν" από αυτή την παστέλ απεικόνιση σε πολλά σημεία των φωτογραφιών, κυρίως σε "ζόρικες" συνθήκες φωτισμού (π.χ. θαμνάκια πίσω από την κολόνα και παππούδες, μπαλκόνι με τέντα οικοδομής πάνω αριστερά). Ο λογος ειναι (στην προκειμενη περιπτωση) γιατι στο auto εχει επιλεξει απο μονο του ψηλο βαθμο iso. Αυτο αυτοματως σημαινει αρκετα πιο φωτεινη φωτο απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα και μηδαμινο θορυβο αλλα και χασιμο λεπτομερειας (look pastel). Αν αυτη την εβγαζα με χειροκινητο iso, θα ειχαμε περισσοτερη λεπτομερεια, περισσοτερο θορυβο και μειωμενη φωτεινοτητα. Ειναι δικοπο μαχαιρι ουσιαστικα και εξαρταται κατα κανονα απο τις ικανοτητες του κινητου. Δες τις προηγουμενες φωτογραφιες με τα μαγαζια που παιζω με το iso και θα καταλαβεις ακριβως τι εννοω. Επισης καλο θα ειναι να μας πεις και την αποψη σου για τις 3 φωτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Εγω ρε παιδια παντως που οκ δεν εχω και τρελες απαιτησεις απο την φωτογραφικη ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενος απο το κινητο με την Cloudy G3 v2. Σε σημειο να μη μου λειπει καθολου μια κομπακτ φωτογραφικη μηχανη,ενω παλια κουβαλουσα μαζι μου καποιες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Εγω ρε παιδια παντως που οκ δεν εχω και τρελες απαιτησεις απο την φωτογραφικη ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενος απο το κινητο με την Cloudy G3 v2. Σε σημειο να μη μου λειπει καθολου μια κομπακτ φωτογραφικη μηχανη,ενω παλια κουβαλουσα μαζι μου καποιες φορες. Για τον μεσο χρηστη που δεν εχει τρελλες απαιτησεις η καμερα του ειναι παραπανω απο καλη. Σαν πρωην κατοχος S4 που ημουν απολυτα ικανοποιημενος (απο τις ημερησιες) το g2 ειναι σε ανωτερα επιπεδα και σε ημερησιες αλλα πολυ περισσοτερο σε low light καταστασεις. Επισης μια σημειωση για το video recording. Μετα απο αρκετες δοκιμες κατεληξα στα εξης: 60 fps 1080p ΜΟΝΟ σε πολυ καλες συνθηκες φωτισμου για να μην εχουμε απωλεια λεπτομερειας. + τρομερα ομαλη κινηση χωρις θολουρες - απωλεια λεπτομερειας - κακη αναλυση σε χαμηλο φωτισμο και το fps πεφτει στα 30 οποτε ειναι αχρηστο. - μεγαλυτερο μεγεθος αρχειων απο τα 30 fps (λογω 30000kbps) 30 fps 1080p σε γενικες γραμμες για ολες τις συνθηκες προτεινομενη +καλο all around mode με καλυτερη λεπτομερεια απο την 60fps και καλη σε χαμηλο φωτισμο - τυπικο video 30fps 4k διαπρεπει σε αναλυση. + τρομερη αναλυση σε σχεση με 1080p + αψογη συμπεριφορα σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου - μεγαλο μεγεθος αρχειων Edited October 23, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 4k διαπρεπει σε αναλυση. + τρομερη αναλυση σε σχεση με 1080p + αψογη συμπεριφορα σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου - μεγαλο μεγεθος αρχειων Ποια είναι η 4k...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ποια είναι η 4k...? Αναλυση βιντεο UHD..... 3840X2160 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Μερικες χθεσινες στο ποδι. Μια στην εισοδο του lidl η οποια ειχε εναν νορμαλ-χαμηλο φωτισμο και η αλλη ενα τζακι. Στην φωτο με το lidl παιζω με auto mode και κατεβασα το iso στα 100 για να μην τα ασπρισει ολα.Το τζακι με το s4 δεν καταφερα ποτε να το πιασω σωστα οτι και αν εκανα εβγαινε παντα θολο και μωβ. Εδω βγηκε συμπαθητικα και μαλιστα σε burst mode χωρις ρυθμισεις. Ο λογος που ανεβαζω αυτες τις φωτο ειναι για να δουμε πως ανταποκρινεται η καμερα με τα mods σε σχεση με παλια και σε δυσκολες συνθηκες. Το να τραβηξω νταλα ηλιο ενα λουλουδι απο κοντα θα βγει αψογο αλλα δεν λεει και κατι μιας και τα περισσοτερα νεα κινητα σε macro διαπρεπουν. Xcam 5.1.2 + settings 20141024_193117 by drizosg, on Flickr 20141024_195027_Burst07 by drizosg, on Flickr Edited October 25, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Εντυπωσιακη αυτη με το τζακι.Νταξει βλεπω να το παντρευομαι το G2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μερικες χθεσινες στο ποδι. Μια στην εισοδο του lidl η οποια ειχε εναν νορμαλ-χαμηλο φωτισμο και η αλλη ενα τζακι. Στην φωτο με το lidl παιζω με auto mode και κατεβασα το iso στα 100 για να μην τα ασπρισει ολα.Το τζακι με το s4 δεν καταφερα ποτε να το πιασω σωστα οτι και αν εκανα εβγαινε παντα θολο και μωβ. Εδω βγηκε συμπαθητικα και μαλιστα σε burst mode χωρις ρυθμισεις. Ο λογος που ανεβαζω αυτες τις φωτο ειναι για να δουμε πως ανταποκρινεται η καμερα με τα mods σε σχεση με παλια και σε δυσκολες συνθηκες. Το να τραβηξω νταλα ηλιο ενα λουλουδι απο κοντα θα βγει αψογο αλλα δεν λεει και κατι μιας και τα περισσοτερα νεα κινητα σε macro διαπρεπουν. Xcam 5.1.2 + settings 20141024_193117 by drizosg, on Flickr 20141024_195027_Burst07 by drizosg, on Flickr Φιλαράκι μήπως μπορείς να δώσεις ρυθμίσεις για το xcam settings Για εμάς τους ασχετους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Σας παραθετω τον οδηγο (δεν ειναι βασικα οδηγος αλλα οκ) :) Οπως ολοι γνωριζουμε η καμερα του g2 stock ενω εχει δυνατοτητες αδικειται απο το κακο software-drivers-binaries της Lg. Προκειται για μια καμερα που ενω απεδιδε παντα καλα σε ψηλο φωτισμο, την νυχτα ηταν μανταρα. Και σε video + σε φωτο. Κι ομως η καμερα πλεον με τα mods αποδιδει καλυτερα και απο συσκευες που διαπρεπουν σε νυχτερινες (ειχα ανεβασει συγκριτικο Lumia 925 vs G2 σε auto mode και το G2 ηταν καλυτερο σε ολες!!!). Eφοσον ολοι γνωριζουμε ποιος ειναι ο xdabbeb και τι εχει κανει προχωραμε στα παρακατω. *Απαραιτητη προυποθεση να εχει γινει root το τηλεφωνο + custom recovery αν και προχτες βγηκε αναβαθμιση στο xcam settings για non-rooted συσκευες για οποιον ενδιαφερεται.! ;) Εφοσον πληρουμε τα παραπανω, κατεβαζουμε την εφαρμογη απο εδω * κανουμε flash ta binaries που αναφερει o xdabbeb (advanced binaries) μονο σε rooted συσκευη φυσικα και custom recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Απλη εγκατασταση σαν apk. Οποτε θα εχετε 2 καμερες μια της rom σας και μια αυτη που θα αναφερεται ως Xcam.(ειτε εχετε stock-cloudy-optimus κτλ) Επειτα παμε στα settings: Κατεβαζετε την παρακατω εφαρμογη απο το playstore η οποια ειναι επι πληρωμη αλλα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bellabytes.xcamlgsettings&hl=en Στην παρακατω εικονα θα δειτε με ποιες ρυθμισεις δουλευω εγω. Να τονισω οτι λειτουργουν κυριως στο auto mode + burst shot. Τα υπολοιπα night mode - hdr ειναι ανεξαρτητα. Screenshot_2014-10-17-22-29-51 by drizosg, on Flickr Οι ρυθμισεις σε αριθμους: quality=100 contrast=6 sharpness=18 Αυτες οι ρυθμισεις απεδωσαν σωστα σε μενα σε ημερησιες αλλα και νυχτερινες φωτογραφιες. Πιο πανω εχω συγκριτικα δειγματα μεταξυ xcam+settings vs cloudyg3 για να δειτε μονοι σας την διαφορα η οποια θεωρω οτι ειναι εμφανης. Mε τα shutter δεν εχω προλαβει να "παιξω" ακομα αν και δεν ειδα και κατι ιδιαιτερο το λιγο που ασχοληθηκα. Ρυθμισεις αναλυτικα: Εχω ανεβασει την ποιοτητα στο 100%. Αυτο σημαινει οτι η εικονα συμπιεζεται λιγοτερο αρα αυτοματως εχουμε περισσοτερη λεπτομερεια-ποιοτητα (η διαφορα φαινεται στα crop) και βεβαιως μεγαλυτερα αρχεια σε μεγεθος. (π.χ. ιδια φωτογραφια 3.5mb γινεται 4.8mb). Επισης εχω ανεβασει contrast και sharpness. Αυτα ειναι γουστα γιατι καποιοι μπορει να θελουν λιγοτερο ευκρινη φωτογραφια (πιο soft) οποτε και να αλλαξουν τις ρυθμισεις. Μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα σε αυτες (περιπου 40-45 φωτο) που δινουν πιο εντονες σκιες-αντιθεση-οξυτητα χωρις περιττο θορυβο. Απο οτι καταλαβατε οι ρυθμισεις μου δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα απο την στιγμη που εφαγα χ ωρες με δοκιμες γιατι οχι να τις μοιραστω μαζι σας. ;) Μερικα tips τωρα: Φωτο: Σε εντονη ηλιοφανεια και σε σημεια με εντονες σκιες (π.χ. παραλια-δασος η μια πλατεια με πολυ φως) οπως ειναι γνωστο τραβαμε κατα προτιμηση με Hdr. Στο auto mode εχει ενεργοποιημενη την αυτοματη λειτουργια νυχτας, οποτε σε νυχτερινες δεν θα χρειαζεται να γυρνατε σε night mode. Γενικοτερα ειναι ενα mode που αποδιδει παντου καλα. Αν και εφοσον επιθυμειτε να "φωτισετε" περισσοτερο την νυχτερινη σας φωτογραφια μπορειτε να δοκιμασετε το night mode. Τραβαει εξισου πολυ καλα αλλα αφαιρει και λιγο λεπτομερεια (εξαλειφει και αλλο τον θορυβο) σε σχεση με το auto. Στο burst mode (ριπες) δουλευουν οι ρυθμισεις κανονικα οπως και στην auto απλα τραβαει 20 συνεχομενες. Επισης στο auto οταν θελουμε να τραβηξουμε σε νυχτα π.χ. ενα καταστημα με φωτεινες ταμπελες η κατι πολυ φωτεινο (φωτα δρομου) το κινητο στην προσπαθεια του να φωτισει τα σκοτεινα σημεια, φωτιζει ολη την εικονα με αποτελεσμα τα ηδη αυτοφωτα αντικειμενα να "καιγονται' (overexposure). θα σας προτεινα μια φωτο με auto και μια με auto αλλα με λιγοτερο iso για να μην "καιει" τις λεπτομερειες και τα φωτα. (εχω παλι παραδειγμα πιο πανω). Εχετε υποψιν σας οτι το iso φτανει μεχρι 1600. Αλλα το κινητο στο auto μου εχει τραβηξει μεχρι 2200!! Στο θεμα Video, και συγκεκριμενα στο θεμα ηχου στα xcam settings υπαρχει μια επιλογη που λεγεται "NOISE GATE". Οπως ειχε πει και ο Mak82 (σε ευχαριστω!) την απενεργοποιουμε για να μην εχουμε αυτον τον χαλια ηχο στα video λες και εισαι μεσα σε πηγαδι-βαρελι.:lol: Βεβαια το εψαξα λιγο παραπανω και κατεληξα στα εξης: Το noise gate ειναι μια απομιμηση του noise cancellation της nokia. Προτεινω σε συναυλιες και σε σημεια με πολυ εντονο θορυβο - αερα να το εχετε στο ON.Ουσιαστικα δεν επιτρεπει στον ηχο να παραμορφωνεται οταν ειναι πολυ δυνατος αλλα ειναι πολυ αυστηρο φιλτρο με αποτελεσμα να χανει αρκετα σε λεπτομερειες. Σε κανονικες ληψεις το βαζετε στο off. Βελτιωνεται ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ η ποιοτητα και καθαροτητα του ηχου και θα ακουγονται πραγματα που δεν ακουγονταν πριν. Ο ηχος πλεον ειναι οπως στο S4 που ειχα. Καθαροτατος. H ρυθμιση γινεται σε δευτερολεπτα και ειναι πανευκολη. Δεν χρειαζεται restart ουτε τιποτα. Παρακατω σας βαζω και φωτο να το δειτε: https://lh3.ggpht.com/ihcZev7TG_LEXGDRSdEBw1IMuq0Z99q9LnBxCA6zRJkSpumxX8_h9o782RgBJHgd8A=h900-rw Mε λιγα λογια, πολυ καλο hardware, πολυ κακο stock software. Στο Video recording πλεον (modded+rooted = ως γνωστον εχουμε και 4k-uhd) εχουμε 3 επιλογες. (τα εχω ξαναπει μπορει να γινομαι κουραστικος απλα τα συγκεντρωνω ολα εδω σε ενα post) 60 fps 1080p ΜΟΝΟ σε πολυ καλες συνθηκες φωτισμου για να μην εχουμε απωλεια λεπτομερειας.Σαν mode το 60 fps εχει πολυ καλη κινηση αλλα μειωνει λιγο την λεπτομερεια για να ανταποκριθει ο επεξεργαστης στα 60 fps. + τρομερα ομαλη κινηση χωρις θολουρες - απωλεια λεπτομερειας σε σχεση με τα 30 fps (ειναι αξιοπρεπεστατη ομως!) - κακη αναλυση σε χαμηλο φωτισμο και το fps πεφτει στα 30 οποτε ειναι αχρηστο.Δεν το προτεινω σε low light με τιποτα γιατι βαζει ενα πολυ επιθετικο noise reduction για να ελλατωσει τον θορυβο με αποτελεσμα να εμφανιζει τα προσωπα λες και ειναι χαρτονια. - μεγαλυτερο μεγεθος αρχειων απο τα 30 fps (λογω 30000kbps εναντι 20000kbps που τραβανε τα 30 fps) 30 fps 1080p σε γενικες γραμμες για ολες τις συνθηκες προτεινομενη +καλο all around mode με καλυτερη λεπτομερεια απο την 60fps και καλη σε χαμηλο φωτισμο +μικροτερα αρχεια απο 60 fps και φυσικα uhd - τυπικο video 30fps με οτι αυτο συνεπαγεται σε θολουρες στις γρηγορες κινησεις. 4k η αλλιως UHD. + τρομερη αναλυση σε σχεση με 1080p. Πατας pause στο video και ειναι λες και βλεπεις φωτο.!!! + αψογη συμπεριφορα σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου καλυτερη και απο 30-60 fps modes. Προτεινεται ανεπιφυλακτα σε low light.! + η διαφορα φαινεται ακομα και σε τηλεορασεις 1080p (εγω δοκιμαζω σε 42αρα 1080p) - μεγαλο μεγεθος αρχειων (2 μιση λεπτα περιπου 500mb..!!) Κλεινοντας σας ενημερωνω οτι μετα απο συνομιλια μου με τον Xdabbeb μου ανεφερε οτι ετοιμαζει νεο application το οποιο θα φερει μεγαλες αλλαγες. Ειδωμεν! Ελπιζω να σας βοηθησα. Σιγουρα θα μου ερθουν και αλλα που εχω ξεχασει οποτε θα το συμπληρωνω. Συγχωρεστε με αλλα ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος αυτη την περιοδο. Καλες ληψεις!!!! Φιλικα Γιωργος * Eρωτηση προς moderator: Θελω να ανεβασω τις συγκριτικες φωτο note 3 vs g2. Να τις ανεβασω εδω η σε νεο thread? Edited October 27, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Σας παραθετω τον οδηγο (δεν ειναι βασικα οδηγος αλλα οκ) :) Οπως ολοι γνωριζουμε η καμερα του g2 stock ενω εχει δυνατοτητες αδικειται απο το κακο software-drivers-binaries της Lg. Προκειται για μια καμερα που ενω απεδιδε παντα καλα σε ψηλο φωτισμο, την νυχτα ηταν μανταρα. Και σε video + σε φωτο. Κι ομως η καμερα πλεον με τα mods αποδιδει καλυτερα και απο συσκευες που διαπρεπουν σε νυχτερινες (ειχα ανεβασει συγκριτικο Lumia 925 vs G2 σε auto mode και το G2 ηταν καλυτερο σε ολες!!!). Eφοσον ολοι γνωριζουμε ποιος ειναι ο xdabbeb και τι εχει κανει προχωραμε στα παρακατω. *Απαραιτητη προυποθεση να εχει γινει root το τηλεφωνο + custom recovery αν και προχτες βγηκε αναβαθμιση στο xcam settings για non-rooted συσκευες για οποιον ενδιαφερεται.! ;) Εφοσον πληρουμε τα παραπανω, κατεβαζουμε την εφαρμογη απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Απλη εγκατασταση σαν apk. Οποτε θα εχετε 2 καμερες μια της rom σας και μια αυτη που θα αναφερεται ως Xcam.(ειτε εχετε stock-cloudy-optimus κτλ) Επειτα παμε στα settings: Κατεβαζετε την παρακατω εφαρμογη απο το playstore η οποια ειναι επι πληρωμη αλλα αξιζει μεχρι και το τελευταιο cent. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bellabytes.xcamlgsettings&hl=en Στην παρακατω εικονα θα δειτε με ποιες ρυθμισεις δουλευω εγω. Να τονισω οτι λειτουργουν κυριως στο auto mode + burst shot. Τα υπολοιπα night mode - hdr ειναι ανεξαρτητα. Screenshot_2014-10-17-22-29-51 by drizosg, on Flickr Οι ρυθμισεις σε αριθμους: quality=100 contrast=6 sharpness=18 Αυτες οι ρυθμισεις απεδωσαν σωστα σε μενα σε ημερησιες αλλα και νυχτερινες φωτογραφιες. Πιο πανω εχω συγκριτικα δειγματα μεταξυ xcam+settings vs cloudyg3 για να δειτε μονοι σας την διαφορα η οποια θεωρω οτι ειναι εμφανης. Mε τα shutter δεν εχω προλαβει να "παιξω" ακομα αν και δεν ειδα και κατι ιδιαιτερο το λιγο που ασχοληθηκα. Ρυθμισεις αναλυτικα: Εχω ανεβασει την ποιοτητα στο 100%. Αυτο σημαινει οτι η εικονα συμπιεζεται λιγοτερο αρα αυτοματως εχουμε περισσοτερη λεπτομερεια-ποιοτητα (η διαφορα φαινεται στα crop) και βεβαιως μεγαλυτερα αρχεια σε μεγεθος. (π.χ. ιδια φωτογραφια 3.5mb γινεται 4.8mb). Επισης εχω ανεβασει contrast και sharpness. Αυτα ειναι γουστα γιατι καποιοι μπορει να θελουν λιγοτερο ευκρινη φωτογραφια (πιο soft) οποτε και να αλλαξουν τις ρυθμισεις. Μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα σε αυτες (περιπου 40-45 φωτο) που δινουν πιο εντονες σκιες-αντιθεση-οξυτητα χωρις περιττο θορυβο. Απο οτι καταλαβατε οι ρυθμισεις μου δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα απο την στιγμη που εφαγα χ ωρες με δοκιμες γιατι οχι να τις μοιραστω μαζι σας. ;) Μερικα tips τωρα: Φωτο: Σε εντονη ηλιοφανεια και σε σημεια με εντονες σκιες (π.χ. παραλια-δασος η μια πλατεια με πολυ φως) οπως ειναι γνωστο τραβαμε κατα προτιμηση με Hdr. Στο auto mode εχει ενεργοποιημενη την αυτοματη λειτουργια νυχτας, οποτε σε νυχτερινες δεν θα χρειαζεται να γυρνατε σε night mode. Γενικοτερα ειναι ενα mode που αποδιδει παντου καλα. Αν και εφοσον επιθυμειτε να "φωτισετε" περισσοτερο την νυχτερινη σας φωτογραφια μπορειτε να δοκιμασετε το night mode. Τραβαει εξισου πολυ καλα αλλα αφαιρει και λιγο λεπτομερεια (εξαλειφει και αλλο τον θορυβο) σε σχεση με το auto. Στο burst mode (ριπες) δουλευουν οι ρυθμισεις κανονικα οπως και στην auto απλα τραβαει 20 συνεχομενες. Επισης στο auto οταν θελουμε να τραβηξουμε σε νυχτα π.χ. ενα καταστημα με φωτεινες ταμπελες η κατι πολυ φωτεινο (φωτα δρομου) το κινητο στην προσπαθεια του να φωτισει τα σκοτεινα σημεια, φωτιζει ολη την εικονα με αποτελεσμα τα ηδη αυτοφωτα αντικειμενα να "καιγονται' (overexposure). θα σας προτεινα μια φωτο με auto και μια με auto αλλα με λιγοτερο iso για να μην "καιει" τις λεπτομερειες και τα φωτα. (εχω παλι παραδειγμα πιο πανω). Εχετε υποψιν σας οτι το iso φτανει μεχρι 1600. Αλλα το κινητο στο auto μου εχει τραβηξει μεχρι 2200!! Στο θεμα Video, και συγκεκριμενα στο θεμα ηχου στα xcam settings υπαρχει μια επιλογη που λεγεται "NOISE GATE". Οπως ειχε πει και ο Mak82 (σε ευχαριστω!) την απενεργοποιουμε για να μην εχουμε αυτον τον χαλια ηχο στα video λες και εισαι μεσα σε πηγαδι-βαρελι.:lol: Βεβαια το εψαξα λιγο παραπανω και κατεληξα στα εξης: Το noise gate ειναι μια απομιμηση του noise cancellation της nokia. Προτεινω σε συναυλιες και σε σημεια με πολυ εντονο θορυβο - αερα να το εχετε στο ON.Ουσιαστικα δεν επιτρεπει στον ηχο να παραμορφωνεται οταν ειναι πολυ δυνατος αλλα ειναι πολυ αυστηρο φιλτρο με αποτελεσμα να χανει αρκετα σε λεπτομερειες. Σε κανονικες ληψεις το βαζετε στο off. Βελτιωνεται ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ η ποιοτητα και καθαροτητα του ηχου και θα ακουγονται πραγματα που δεν ακουγονταν πριν. Ο ηχος πλεον ειναι οπως στο S4 που ειχα. Καθαροτατος. H ρυθμιση γινεται σε δευτερολεπτα και ειναι πανευκολη. Δεν χρειαζεται restart ουτε τιποτα. Παρακατω σας βαζω και φωτο να το δειτε: https://lh3.ggpht.com/ihcZev7TG_LEXGDRSdEBw1IMuq0Z99q9LnBxCA6zRJkSpumxX8_h9o782RgBJHgd8A=h900-rw Mε λιγα λογια, πολυ καλο hardware, πολυ κακο stock software. Στο Video recording πλεον (modded+rooted = ως γνωστον εχουμε και 4k-uhd) εχουμε 3 επιλογες. (τα εχω ξαναπει μπορει να γινομαι κουραστικος απλα τα συγκεντρωνω ολα εδω σε ενα post) 60 fps 1080p ΜΟΝΟ σε πολυ καλες συνθηκες φωτισμου για να μην εχουμε απωλεια λεπτομερειας.Σαν mode το 60 fps εχει πολυ καλη κινηση αλλα μειωνει λιγο την λεπτομερεια για να ανταποκριθει ο επεξεργαστης στα 60 fps. + τρομερα ομαλη κινηση χωρις θολουρες - απωλεια λεπτομερειας σε σχεση με τα 30 fps (ειναι αξιοπρεπεστατη ομως!) - κακη αναλυση σε χαμηλο φωτισμο και το fps πεφτει στα 30 οποτε ειναι αχρηστο.Δεν το προτεινω σε low light με τιποτα γιατι βαζει ενα πολυ επιθετικο noise reduction για να ελλατωσει τον θορυβο με αποτελεσμα να εμφανιζει τα προσωπα λες και ειναι χαρτονια. - μεγαλυτερο μεγεθος αρχειων απο τα 30 fps (λογω 30000kbps εναντι 20000kbps που τραβανε τα 30 fps) 30 fps 1080p σε γενικες γραμμες για ολες τις συνθηκες προτεινομενη +καλο all around mode με καλυτερη λεπτομερεια απο την 60fps και καλη σε χαμηλο φωτισμο +μικροτερα αρχεια απο 60 fps και φυσικα uhd - τυπικο video 30fps με οτι αυτο συνεπαγεται σε θολουρες στις γρηγορες κινησεις. 4k η αλλιως UHD. + τρομερη αναλυση σε σχεση με 1080p. Πατας pause στο video και ειναι λες και βλεπεις φωτο.!!! + αψογη συμπεριφορα σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου καλυτερη και απο 30-60 fps modes. Προτεινεται ανεπιφυλακτα σε low light.! + η διαφορα φαινεται ακομα και σε τηλεορασεις 1080p (εγω δοκιμαζω σε 42αρα 1080p) - μεγαλο μεγεθος αρχειων (2 μιση λεπτα περιπου 500mb..!!) Κλεινοντας σας ενημερωνω οτι μετα απο συνομιλια μου με τον Xdabbeb μου ανεφερε οτι ετοιμαζει νεο application το οποιο θα φερει μεγαλες αλλαγες. Ειδωμεν! Ελπιζω να σας βοηθησα. Σιγουρα θα μου ερθουν και αλλα που εχω ξεχασει οποτε θα το συμπληρωνω. Συγχωρεστε με αλλα ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος αυτη την περιοδο. Καλες ληψεις!!!! Φιλικα Γιωργος * Eρωτηση προς moderator: Θελω να ανεβασω τις συγκριτικες φωτο note 3 vs g2. Να τις ανεβασω εδω η σε νεο thread? Παρακαλώ τους διαχειριστές να ανέβει στην πρώτη σελίδα για να το βρίσκουν εύκολα όλοι...!!! Ευχαριστούμε φίλε demon για των κόπο που μπήκες να μοιραστής όλες της γνώσεις σου μαζί μας.....:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 @demon2411 Πρωτα απο ολα ευχαριστουμε για τον κοπο σου και που επελεξες να μοιραστεις μαζι μας τις γνωσεις σου. Μια ερωτησουλα μονο. Να υποθεσω οτι για βελτιστα αποτελεσματα χρησιμοποιεις τους advanced drivers/binaries μαζι με την τροποποιημενη για αυτους xcam ετσι; (οπως περιγραφει στο 3 post του thread o xdabbeb) Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 @demon2411 Πρωτα απο ολα ευχαριστουμε για τον κοπο σου και που επελεξες να μοιραστεις μαζι μας τις γνωσεις σου. Μια ερωτησουλα μονο. Να υποθεσω οτι για βελτιστα αποτελεσματα χρησιμοποιεις τους advanced drivers/binaries μαζι με την τροποποιημενη για αυτους xcam ετσι; (οπως περιγραφει στο 3 post του thread o xdabbeb) Σωστος ο johmic. demon σ' ευχαριστουμε για το χρονο σου στις αναλυσεις και τα reviews σου. Βοηθανε πολυ. Απλως μην ξεχασεις να προσθεσεις στον οδηγο σου οτι πρεπει να περασουμε τα binaries του xdabbeb που ειναι στο τριτο του post αλλιως θα αρχισει ο κοσμος να λεει "εγκατεστησα την xcam και εκανα ο,τι ειπες αλλα δεν ειδα διαφορα απο τη stock καμερα". Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Να ειστε καλα παιδια. Μολις το προσθεσα αν εχετε και κατι αλλο ευχαριστως να το βαλω μηπως το ξεχασα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 DEMON 2411 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Nα σαι καλα φιλε μου οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. Νεο συγκριτικο G2 VS NOTE 3 night mode+indoor!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5716613#post5716613 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Στην cloudyg3 2.0 χρειάζεται να κάνουμε εγκατάσταση τα binaries ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Στην cloudy οχι ,στην optimus ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Στην cloudy οχι ,στην optimus ναι Ευχαριστώ :) Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ευχαριστώ :) Καλημέρα.Τουλάχιστον σε μένα όποτε φόρτωνα τα binaries στη cloudy g3 αχρηστευότανε η κάμερα του cloudy και έμενε μόνο του xdabded.Ωσπου το διάβασα απο τον ίδιο ότι δεν πρέπει να τα φορτώνουμε γιατί υπάρχουν μέσα στην ρομ.Αντιθέτως ο Οptimus γράφει για την 1,4 οτι πρέπει να τα βάλουμε εμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Παιδια καλημερα. Αν και ποτε δεν ειμουν τρελος fan με την καμερα θα ηθελα η εσυ φιλε demon2411 η οποιος αλλος φιλος ξερει και εχει δοκιμασει να με βοηθησει στα εξης. Θελω και εγω να δοκιμασω στο κινητο μου την xcam φοραω την G3 2.0 και διαβασα οτι στην cloudyg3 2.0 δεν χρειαζεται να κανουμε εγκατασταση τα binaries . Αρα μετα τι κανω ?? Κατεβασα απο το λινκ 2 καμερες την XCamLG_513_g2.apk και την XCamLG_512_g2_advanced.apk. Η 512 advanced ειναι η εκδοση για τα binaries αρα εγω βαζω την πρωτη σωστα ?? Και μετα κατεβαζω και τα settings και κανω της ρυθμισεις του φιλου demon2411 αυτα ειναι κατι αλλο ?? Καλα με την στοκ lg εχει μεγαλη διαφορα αλλα μπορει να μου πει καποιος με αυτην της G3 rom η νεα XCamLG_513 τι παραπανω προσφερει και αν αξιζει να την βαλω η οχι ?? Επισης πιστευετε οτι αν βαλω την xcam και με την αναλογες ρυθμισεις μετα δεν θα χρειαζομαι να δουλευω αυτην την μαμα του g3 ?? Ευχαριστω !!! ;) ;) Edited October 28, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Παιδια καλημερα. Αν και ποτε δεν ειμουν τρελος fan με την καμερα θα ηθελα η εσυ φιλε demon2411 η οποιος αλλος φιλος ξερει και εχει δοκιμασει να με βοηθησει στα εξης. Θελω και εγω να δοκιμασω στο κινητο μου την xcam φοραω την G3 2.0 και διαβασα οτι στην cloudyg3 2.0 δεν χρειαζεται να κανουμε εγκατασταση τα binaries . Αρα μετα τι κανω ?? Κατεβασα απο το λινκ 2 καμερες την XCamLG_513_g2.apk και την XCamLG_512_g2_advanced.apk. Η 512 advanced ειναι η εκδοση για τα binaries αρα εγω βαζω την πρωτη σωστα ?? Και μετα κατεβαζω και τα settings και κανω της ρυθμισεις του φιλου demon2411 αυτα ειναι κατι αλλο ?? Καλα με την στοκ lg εχει μεγαλη διαφορα αλλα μπορει να μου πει καποιος με αυτην της G3 rom η νεα XCamLG_513 τι παραπανω προσφερει και αν αξιζει να την βαλω η οχι ?? Επισης πιστευετε οτι αν βαλω την xcam και με την αναλογες ρυθμισεις μετα δεν θα χρειαζομαι να δουλευω αυτην την μαμα του g3 ?? Ευχαριστω !!! ;) ;) Φιλε μου αν φορας την cloudy το μονο που κανεις ειναι να εγκαταστησεις την advanced 512 apk και μετα το προγραμματακι με τις ρυθμισεις. Τιποτα αλλο δεν φλασαρεις τιποτα και ετσι θα εχεις 2 καμερες μια του cloudy g3 και μια xcam. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα.Τουλάχιστον σε μένα όποτε φόρτωνα τα binaries στη cloudy g3 αχρηστευότανε η κάμερα του cloudy και έμενε μόνο του xdabded.Ωσπου το διάβασα απο τον ίδιο ότι δεν πρέπει να τα φορτώνουμε γιατί υπάρχουν μέσα στην ρομ.Αντιθέτως ο Οptimus γράφει για την 1,4 οτι πρέπει να τα βάλουμε εμείς Σωστο γιατι ο optimus δεν εχει ανανεωσει τα binaries. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Πιο xcam βαζουμε?για g2 ή g3? Ειμαι με cloudyg3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts