kallitheotis Δημοσιεύτηκε August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2004 Παιδια ηρθε παλι αυτη η εποχη πενθους για τους περισσοτερους φοιτητες.Εδω μπορειτε να πειτε τις σκεψεις τις αποψεις τους φοβους και γενικα το κοντο και το μακρυ σας.Αν θελετε βριστε ελευθερα να εκτονωθειτε.Ολοι οι φοιτητες θα σας καταλαβουν ;) .Εγω αρχιζω την Πεμπτη.Ασχημα τα πραγματα.Μπενω τωρα στο 5ο ετος(η σχολη ειναι 4) και εχω περασει λιγο πανω απο τα μισα μαθηματα :( :cry: :cry: .Και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορω να στρωσω (_|_) με τιποτα τετοια εποχη μετα τις διακοπες.Οπως ειπα και πριν ασχημες εποχες ερχονται. :( Παράθεση ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ http://us.f2.yahoofs.com/bc/4075d3b4_c4a2/bc/pics/nnsoul.gif?bfiToLBBKsr7ReJc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 :cry: :cry: :cry: :cry: Πρέπει να περάσω 5 μαθήματα τουλάχιστον... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 ego 8a mpo sto 5o(6 synolika) etos ths odontiatrikhs..xrostao 3 kai skopeyo na ta paro kai ta 3 :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 To thread του πένθους... Παρακαλώ sticky :p Εγώ έχω λίγα ακόμα μαθήματα και τελειώνω. Πέράσα πάρα πολλά τον Ιούνιο και τώρα είμαι κάπως χαλαρός αφου τα περισσότερα που δίνω τώρα τα δίνω 2η φορά οπότε WTF? Mε λίγη τύχη παίρνω πτυχίο! :D Y.Γ. Και εγώ 5ο προς 6ο έτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallitheotis Δημ. August 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Ε ρε εσεις καλα ειστε.Και εγω ετσι επρεπε να ημουν αλλα ειναι γλυκο το κωλοβαρεμα ρε γαμωτο. :cool: Παράθεση ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ http://us.f2.yahoofs.com/bc/4075d3b4_c4a2/bc/pics/nnsoul.gif?bfiToLBBKsr7ReJc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Είναι το άτιμο είναι. Εγώ ακόμα πρώτο εξάμηνο και πέρασα 6/9. Τα υπόλοιπα 3 θα τα δώσω προφορικά καθώς έχω χαρτί απο γιατρό να μην δώσω γραπτά...να και ένα καλό που επέφερε το ατύχημα και το σπάσιμο στο χέρι! :o Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Προφορικά στο πανεπιστήμιο;;;;; Είσαι σίγουρος γιαυτό που πας να κάνεις, συντοπίτη;;; Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Εγώ ξεκινάω την Τετάρτη 1/9 (μεθάυριο) και τελειώνω 30/9... 9 μαθήματα και μπαίνω στο 3ο έτος (5 σύνολο)! Ζόρικα τα πράγματα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias (30 Αύγ. 2004 , 22:10) Προφορικά στο πανεπιστήμιο;;;;; Είσαι σίγουρος γιαυτό που πας να κάνεις, συντοπίτη;;; Εγώ μια μόνο φορά έδωσα και πέρασα το μάθημα με 5! Και ελληνικό μάθημα μάλιστα! Μike-Dee, ξανασκέψου το!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Όντως ρε Mike. Προφορικά σε πανεπιστήμιο. Εδώ καθόμαστε 3 ώρες να γράψουμε, έχουμε τόσο χρόνο να σκεφτούμε, και πάλι γράφουμε πίπες... Αν μπορούσες να γράψεις μάλλον θα ταν καλύτερα. Αν πάλι δεν μπορείς να γράψεις, give it a shot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallitheotis Δημ. August 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Ναι γραψε με το αλλο χερι.Αν δεν μπορεις γραψε με τα ποδια.Στην χειροτερη γραψε με το στομα.Αν ο καθηγητης ειναι ξηγημενος δεν υπαρχει προβλημα,αν ειναι κανας ειρωνας καλα χεστα. Παράθεση ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ http://us.f2.yahoofs.com/bc/4075d3b4_c4a2/bc/pics/nnsoul.gif?bfiToLBBKsr7ReJc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Μoi ξεκινάω στις 6/9 (νομίζω δηλαδή :p) μέχρι...άγνωστο,μέχρι να βαρεθούμε να ξυπνάμε στις 6 το πρωί για να πάμε να γράψουμε... :p 6 θεωρίες... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Παιδιά έχω χαρτί, έχω ορθοπεδικό μαξιλάρι έχω και αμάνικα να φάινονται οι τομές απο το χειρ. μόνο εσείς μου λέτε οτι είναι δύσκολα. Όλοι μου λένε οτι θα περάσω... :o Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallitheotis Δημ. August 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 ελπιζω να ξενυχταμε για να διαβασουμε και οχι για τιποτα υποπτα ε; ;) Αν και με σπασμενο χερι δυσκολο. :( Παράθεση ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ http://us.f2.yahoofs.com/bc/4075d3b4_c4a2/bc/pics/nnsoul.gif?bfiToLBBKsr7ReJc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallitheotis Δημ. August 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (30 Αύγ. 2004 , 16:27) ego 8a mpo sto 5o(6 synolika) etos ths odontiatrikhs..xrostao 3 kai skopeyo na ta paro kai ta 3 :) Δεν το ειχα προσεξει πριν.Καλα ποσα χρονια ειναι η οδοντιατρικη; Παράθεση ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ http://us.f2.yahoofs.com/bc/4075d3b4_c4a2/bc/pics/nnsoul.gif?bfiToLBBKsr7ReJc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 6 xronia synolika+1 xrono pou ekana th glossa mike-dee sorry pou sto leo alla to xeri sou se aytous de paizei rolo..ego to kalokairi ekana enxeirhsh kai malista oxi sto xeri alla sto laimo...les na mou ta xarisoun ola?kai ta 4?de nomizo!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (31 Αύγ. 2004 , 10:01) 6 xronia synolika+1 xrono pou ekana th glossa mike-dee sorry pou sto leo alla to xeri sou se aytous de paizei rolo..ego to kalokairi ekana enxeirhsh kai malista oxi sto xeri alla sto laimo...les na mou ta xarisoun ola?kai ta 4?de nomizo!!! Θα σου δώσω ένα παράδειγμα και θα σου πω στη συνέχει τι θα κάνω. Μια νοσηλεύτρια που ήταν στο νοσοκομείο όταν είχα μπεί για το ατυχημα είχα την τύχη να την γνωρίσω λίγο καλύτερα. Απο τις πολλές συζητήσεις που κάναμε με ρώτησε που σπουδάζω και το έφερε η κουβέντα στην εξεταστική. Μου είπε οτι είχε πρόβλημα μια φορά και αναγκάστηκε να τα δώσει προφορικά. Η ίδια πέρασε τα μαθήματα με βαθμό δίνοντας όλα τα μαθήματα προφορικά. Αυτή αλλά και άλλες ιστορίες με παρακίνησαν να δώσω προφορικά... Λοιπόν όπως ανέφερα και πριν: 1)Θα διαβάσω σαν να έδινα γραπτά, δεν τίθεται θέμα! 2)Θα φορέσω το μαξιλάρι(Περνάω απαρατήρητος με αυτό; όχι) 3)Θα φορέσω αμάνικο μπλουζάκι να φάινοντε οι τομές, γιατί είναι δύο οι άτιμες!(Με λυπούντε όταν τις βλέπουν!) 4)Θα τηλεφωνήσω σε ένα πολύ γνωστό καθηγητή που είναι στα ΤΕΙ ο οποίος τυχαίνει να τον ξέρω καλά και να είναι φίλος με αυτους τους καθηγητές που θα δώσω τα μαθήματά τους(Έχω κοννέ ο άτιμος!) 5)Θα παω να δώσω... Πιστεύετε οτι θα είναι τόσο αυστηροί όσο στην κανονική εξεταστική; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep206 Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 TRIA MATHIMATA KAI TELOS PAME GIA ORKOMOSIA TON OKTOMBRIO ME TO PTYXIO TOU MHXANIKOU STO XERI ANDE KALO PTYXIO KAI SE ESAS KAI SYNTOMA EGO AKRIBOS STA XRONIA POU PREPEI TO PAIRNO.ANDE KAI META FANDARILIKI.THA IPERETISO THN MHTERA PATRIDA Παράθεση erwtas me ta aytokinhta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 εγω δεν χρωστάω κανένα μάθημα...χι χι!ζήλια!! τα πέρασα όλα απ'όλα τα εξάμηνα(πάω 3ο έτος τώρα)...και ένα μήνα θα ξεκουράζομαι!!! χι χι χι!! καλή επιτυχιά σε όσους δίνεται...κουράγιο παιδιά!! είναι δύσκολα!Το'χα περάσει και εγώ περσι... χρωστούσα 6 έδωσα τα 5 πέρασα τα 4!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 mike dee esy exeis to sun oti ta dineis mono proforika..ego to kahmeno ti na po pou exo test,praktiko,grapto kai proforiko???mhpos na toniso ki ego kapos thn tomh moy (emena einai mia :p) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Xrwstaw 2 pou den ta eixa dwsei! Xalara eimai! Kali tuxi se olous mas!! Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallitheotis Δημ. August 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Εγω 2 δινω την 1η μερα.Ναι τι μας περασατε,εμεις δεν παμε στην σχολη αν δεν ειναι να δωσουμε 2-3 μαθηματα την ιδια μερα.Ε τι,εχουμε και αλλες δουλειες. :p Παράθεση ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ http://us.f2.yahoofs.com/bc/4075d3b4_c4a2/bc/pics/nnsoul.gif?bfiToLBBKsr7ReJc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallitheotis Δημ. September 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αυριο αρχιζω και εγω.Οπως λεω και παραπανω 2 δινω.Το ενα το πρωινο μαλλον το εχω,το βραδυνο καλα μην το αναλυσουμε.Για καλο και για κακο παω να κανω μπανακι,να ξυριστω,θα παρω και την βαζελινη. :( :( :D Αντε ευχηθειτε μου καλη επιτυχια και πριν πατε για υπνο κατα την διαρκεια της προσευχης πειτε Του κανα 2 λογακια και για την περιπτωση μου. ;) :p :rolleyes: Ασχετο αλλα αλλαξε καποια στιγμη ο τιτλος του thread;Γιατι θυμαμαι να το ειχα πει σκετο εξεταστικη.Υποπτα πραγματα συμβαινουν σε αυτο το forum αλλα θα τα διαλευκανω. :ninja: Παράθεση ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ http://us.f2.yahoofs.com/bc/4075d3b4_c4a2/bc/pics/nnsoul.gif?bfiToLBBKsr7ReJc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kallitheotis (31 Αύγ. 2004 , 14:15) Εγω 2 δινω την 1η μερα.Ναι τι μας περασατε,εμεις δεν παμε στην σχολη αν δεν ειναι να δωσουμε 2-3 μαθηματα την ιδια μερα.Ε τι,εχουμε και αλλες δουλειες. :p Σε ποια σχολή είσαι ?? :) Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (30 Αύγ. 2004 , 14:25) :cry: :cry: :cry: :cry: Πρέπει να περάσω 5 μαθήματα τουλάχιστον... εγώ 7 τουλάχιστον αγαπητέ συμφοιτητά :cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts