B_K_054 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Ξεκινάω 31-1-2008 και έχω να δώσω 11 μαθήματα ζόρικα σε 20 μέρες.(μηχανικόσ η/υ και πληροφορικής, Πάτρα.).Βάζω στοίχημα να κόψω το άσκοπο σερφάρισμα, ελέω adsl, γιατί δουλεύω κιόλας αυτό το μήνα. ...Gei sas...καλή επιτυχία σε όλους μας........ Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Εγώ δίνω 8 μαθηματάκια, και αν περάσω 2-3, μετά τα δηλώνω όλα!!!!!!!! Ηλεκτρολογία ΤΕΙ Πειραιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Νατος ο στεφίτης!! Ένα εργ. εχω στην ουσία, κι εχω τάξει πολλα κεράσματα αμα το περασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Κι εγώ στεφ είμαι!!!:up: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Τι είναι το στεφ; :confused: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Τι είναι το στεφ; :confused: Σχολή Τεχνολογικών ΕΦαρμογών Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Στεφ είναι οι καμμένοι του ΤΕΙ Πειραιά.. Η/Υ εδω. Άντε, έχουμε φάει τα χρόνια μας εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Στεφ είναι οι καμμένοι του ΤΕΙ Πειραιά.. Η/Υ εδω. Άντε, έχουμε φάει τα χρόνια μας εκεί.. Ναι ναι!!είναι οι καμμένοι του τει Πειραιά και οι καλύτεροι του τει Πάτρας :p Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Νατος ο στεφίτης!! Ένα εργ. εχω στην ουσία, κι εχω τάξει πολλα κεράσματα αμα το περασω! Ποιό εργαστήριο έχεις?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Ναι ναι!!είναι οι καμμένοι του τει Πειραιά και οι καλύτεροι του τει Πάτρας :p 6 χρόνια είναι αυτά φίλε, και σίγουρα θα πάμε για 7 και βλέπουμε.... Σαπίζοντας στο ΤΕΙ Πειραιά....:mad::blink::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Εγω δινω 7 μαθηματα αυτην την εβδομαδα, ολα εργαστηρια,μεχρι και Σαββατο μας βαλαν να γραψουμε!:p Ολα αυτα βεβαια στο ΤΕΙ Πειραια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Σχολή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Αυτοματισμος! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Δυστηχώς παιδία απ'ότι φαίνεται φέτος θα έχουμε εξετάστικη και έτσι θα πρέπει να τα βγάλουμε πέρα. Και αυτό γιατί δεν γίνονται καταλήψεις πράγμα που προκαλεί μεγάλη θλίψη και μελαγχολία σε μας. Είναι ζόρικο να πρέπει να διαβάζεις κάθε μέρα και να έχεις εκεί επικεντρωμένο το μυαλό. Λύση είναι μια κατάληψη για ένα οποιοδήποτε λόγο. Μη ξεχνάτε επίσης ότι αν δεν γίνουν καταλήψεις ξεχάστε το EURO το καλοκαίρι. Ευτυχώς κάποιοι προνοήσανε για μας και έτσι το μουντιάλ το είδαμε όλο. Τι ωραίες εποχές! Τι ωραία ξεκούραση ! Τώρα τα κεφάλια μέσα δυστηχώς, πάλι κούραση κάτι που δεν καταλαβαίνουν οι καθηγητές οτι έχουμε γεράσει και δεν χωράνε και άλλα πράγματα στο μυαλό. Γιατί ακόμα και η cache δεν λειτουργεί πλεόν Τι να πει κανείς. Κουράγιο και αμα θέλετε καταλήψεις θα είμαι ευγνώμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 αυτο θα πει να εισαι νεος με προγραμμα,συνεπεια και οραμα :p:p:p:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa... plaka plaka, me tis apergies, otan dwsame meta tetraplh exetastikh, ta perasame ola.... ayta einai. 4 fores an dineis ena ma8hma, kai xwris na exeis diabasei, to ma8aineis apo ta... themata!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splar Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 8 mathimata dino kai ola theories aporo an tha peraso kanena...tis theories den tis pao katholou...i mia exetastiki meta tin alli kai amesos xekinaei kai to allo examino...kai ola ayta st tei larisas!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Το κωλοβαρεμα ειναι γλυκο, οπως ειπωθηκε και στην πρωτη σελιδα... Προσπαθω να διαβασω πανω απο 2 ωρες τη μερα αλλα μάταια :rolleyes: Συντηρηση Εργων Τεχνης - ΤΕΙ Αθηνας :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Το κωλοβαρεμα ειναι γλυκο, οπως ειπωθηκε και στην πρωτη σελιδα... Προσπαθω να διαβασω πανω απο 2 ωρες τη μερα αλλα μάταια :rolleyes: Συντηρηση Εργων Τεχνης - ΤΕΙ Αθηνας :ninja: Άσε μη το συζητάς! Τώρα συνειδητοποιώ ότι θα έπρεπε να διαβάζω και να κάνω τις διάφορες εργασίες (π.χ σχέδια) κατα τη διάρκεια του εξαμήνου και λέω πως στο επόμενο θα διαβάζω. Είμαι σίγουρος όμως πως δεν πρόκειται να συμβει κάτι τέτοιο... :O Ήδη έχω κανονίσει 3 ταξίδια για μετά την εξεταστική :p. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Έδωσα ένα σημερα, όλα καλα... Έμειναν 5 ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Εγω ξεκινω 28 του μηνα.Δινω 4ο εξαμηνο 6 μαθηματα,και αλλο ενα απο το δευτερο.Κατι λιγα εχω ξεκινησει απο τωρα.Χρωστω 3 κι ευτυχως οταν γυρισα απο τις καλοκαιρινες διακοπες χωρις διαβασμα,παρα μονο μια εβδομαδα πριν ξεκινησω περασα και τα 6 του γ εξαμηνου.Αντε να δω τωρα πως θα τα παω.Αν ολα πανε καλα,θα χρωστω 2 μονο μαθηματα.Καλη επιτυχια σε ολους μας!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Ξέρει κανείς ποια μαθήματα έχει το μαθηματικό; Έχω χρόνια μπροστά μου, αλλά θέλω να ξέρω Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Γιατί δεν τα μετράς στο πρόγραμμα σου, και ρωτάς εδώ? :) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Βρές έναν οδηγό σπουδών καλέ! Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Κανενας ΔΕΟΠΣιτης/-ισσα εδω μεσα? :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts