kotsos4u Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλησπέρα. Εδώ και 2 μηνες περίπου έχω τοποθετήσει tempered glass στο g2. Αυτό που παρατηρώ όμως περιστασιακά είναι ότι κολλάει η αφή του κινητού σε κάποιες φάσεις. Δηλαδή εκεί που ειμαι σε μια σελιδα δεν ανταποκρινεται η αφή και πρέπει να κάνω κλείσιμο όλων των εφαρμογών και εκκαθάριση Ram και μετά όλα καλά. Με τη ζελατίνα πότε δεν είχα κάτι αντίστοιχο. Σας έχει τύχει και εσάς; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 και σε εμενα ναι. οπως και κατα την πληκτρολογιση μερικες φορες δεν πατιεται καποιο γραμμα με τη μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ναι και μένα μου τυχαίνει αυτό.. Έμαθα να ζω μαζί του όμως γιατί η προστασία που προσφέρει πιστεύω αξίζει τη θυσία από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια λυση. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλή περίπτωση...??? http://www.picknbuy.gr/index.php?act=viewProd&productId=17664&ref=bestprice.gr&return=1408487808 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Φίλε καλημέρα. Αυτό που μπορώ να πω έχοντας άλλου τύπου θήκες της συγκεκριμένης εταιρείας για το G2 είναι ότι η συγκεκριμένη μάρκα (κορεάτικη) είναι κορυφή από πλευράς ποιότητας. Οπότε, αν σου αρέσει η θήκη αυτή σαν λειτουργικότητα, προχώρα άφοβα σε αγορά. Edited August 20, 2014 by lazarefa Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G10lari Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καλησπέρα παιδιά καινούργιος στην παρέα του LG G2 θα ήθελα να ρωτήσω ... Ποια Spigen χρώμα να πάρω ... είμαι ανάμεσα σε Σαμπανιzέ ... Μαύρο ... Μέταλ και άσπρο ... Το κινητό είναι μαύρο ... και κριτήριο είναι πρώτο η ομορφιά και μετά η δαχτυλιές ... να φανταστω πως μόνο το Μέταλ δεν αφήνει απο αυτά που δίάβασα ... Επισης τα handw free έχουνε πρόβλημα να μπούνε κάτι τέτοιο είδα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καλησπέρα παιδιά καινούργιος στην παρέα του LG G2 θα ήθελα να ρωτήσω ... Ποια Spigen χρώμα να πάρω ... είμαι ανάμεσα σε Σαμπανιzέ ... Μαύρο ... Μέταλ και άσπρο ... Το κινητό είναι μαύρο ... και κριτήριο είναι πρώτο η ομορφιά και μετά η δαχτυλιές ... να φανταστω πως μόνο το Μέταλ δεν αφήνει απο αυτά που δίάβασα ... Επισης τα handw free έχουνε πρόβλημα να μπούνε κάτι τέτοιο είδα .... Φίλε είχα τη metal slate. Αν θες σκούρο χρώμα είναι πολύ καλή μιας και δεν είναι glossy και δεν κάνει δαχτυλιες. Είχε ρωτήσει και άλλο παιδί και το ίδιο του είχα πει. Ωραίες και οι αλλες αλλά είναι γυαλιστερές. Επίσης το κόκκινο σε φωτογραφίες με φλας αφήνει κόκκινο σημάδι στην εικόνα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G10lari Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Με τα handsfree υπήρχε πρόβλημα μπαίνανε κανονικά ... ? Σε θέμα ομορφιάς η Μέταλ είναι οκ σε Μαύρο ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Με τα handsfree υπήρχε πρόβλημα μπαίνανε κανονικά ... ? Σε θέμα ομορφιάς η Μέταλ είναι οκ σε Μαύρο ετσι ? Όλα καλά. Με το μαύρο δείχνει πολύ ωραία. Φαίνεται και λίγο μπλε ή κάπως έτσι στο φως. Δες καμία φωτογραφία στο Google. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καλή περίπτωση...??? http://www.picknbuy.gr/index.php?act=viewProd&productId=17664&ref=bestprice.gr&return=1408487808 Αυθεντική είναι;;;;;; Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μετά απο συνομιλία με το κατάστημα (με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη) με κέρδισε με την ευγένεια και την ειλικρίνεια που μου μίλησε. ΤΕΛΙΚΑ το παρήγγειλα από ΕΔΩ και θα αφήσω τα λεφτά μου στην Ελλάδα...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μετά απο συνομιλία με το κατάστημα (με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη) με κέρδισε με την ευγένεια και την ειλικρίνεια που μου μίλησε. ΤΕΛΙΚΑ το παρήγγειλα από ΕΔΩ και θα αφήσω τα λεφτά μου στην Ελλάδα...!!!;) Δουλεύει κανονικά;;;;;;;; Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 εχει παρει καποιος οθονη για το g2 του απο το ebay ; αν ναι , απο ποιον ; και η καλωφιοτανια φορτισης ειναι αυτο το πραγμα http://www.ebay.com/itm/331090303473?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ;; ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 http://www.ebay.com/itm/UltraSli-Quick-Window-Convenient-Folio-Case-Flip-Cover-for-LGOptimusG2-D802-D803-/261539428896?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3ce4f6fa20 Εχει παρει κανεις αυτη τη θηκη? Εχει μεταλικο περιβλημα που μπορει να γρατζουνισει οθονη ή δεν εχει?? γτ απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) Την παρέλαβα LG G2 D802 Θήκη και σας την παρουσιάζω ...!!! Μιας που είχα 3 pm για το καπάκι (φόβοι γρατσουνιές) έχει απο μέσα επένδυση σαν τσόχα η λεπτό βελούδο, άρα δεν υπάρχει φόβος...!!! VIDEO http://s27.postimg.org/xhtv0toz7/IMG_3239.jpg screenshot software http://s30.postimg.org/y0cfwqz01/IMG_3241.jpg image hosting over 5mb Τετάρτη απόγευμα την παρήγγειλα, και Σάββατο είναι στα χέρια μου..!!!;) Edited August 26, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 μολις τωρα και ενω εχω κανα διμηνο το τηλεφωνο παρατηρησα τυχαια ενω πηγα να καθαρισω την οθονη πως η θηκη της lg με το παραθυρο(η γνησια) που αγορασα πριν δυο μηνες κοντα 30 ευρω εχει αφησει σημαδια πανω στην οθονη!συγκεκριμενα βλεπεις πανω στην οθονη του τηλεφωνου σχεδον την περιμετρο του παραθυρου!οσο και να καθαριζα δεν εφευγε με τιποτα!ενω ειδικα κοντα στο ηχειο απο κατω εχει αφησει ενα εμφανεστατο σημαδι! τι να κανω?να στειλω το τηλεφωνο στο service?παιζει να μην το αναγνωρισουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 μολις τωρα και ενω εχω κανα διμηνο το τηλεφωνο παρατηρησα τυχαια ενω πηγα να καθαρισω την οθονη πως η θηκη της lg με το παραθυρο(η γνησια) που αγορασα πριν δυο μηνες κοντα 30 ευρω εχει αφησει σημαδια πανω στην οθονη!συγκεκριμενα βλεπεις πανω στην οθονη του τηλεφωνου σχεδον την περιμετρο του παραθυρου!οσο και να καθαριζα δεν εφευγε με τιποτα!ενω ειδικα κοντα στο ηχειο απο κατω εχει αφησει ενα εμφανεστατο σημαδι! τι να κανω?να στειλω το τηλεφωνο στο service?παιζει να μην το αναγνωρισουν? Είναι γρατζουνιές? ΑΝ ναι είχα διαβάσει παιδιά που το είχαν στείλει και Τους άλλαξαν οθόνη αν δεν κάνω λαγός μέσα στην εγγύηση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 ναι ειναι γρατζουνιες!που να παρω το πρωι τηλ?στην lg και να τους το πω η στην procordia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 ναι ειναι γρατζουνιες!που να παρω το πρωι τηλ?στην lg και να τους το πω η στην procordia? Πάρε να ρωτήσεις. Δεν χάνεις κάτι. Όπου και να πάρεις το ίδιο είναι. Στην LG να πάρεις θα σε στείλουν σέρβις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 κατω απο εντονο φως βλεπεις πανω στην οθονη που ακουμπαει η θηκη!σχεδον σε ολα αυτα τα σημεια περιμετρικα εχει αφησει χαραξιες μικρες μικρες και σε ενα σημειο ενα εντονο σημαδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Διάβασε και εδώ μήπως σε βοηθήσουν τα παιδιά που την έχουν πάθει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394674 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Είναι γρατζουνιές? ΑΝ ναι είχα διαβάσει παιδιά που το είχαν στείλει και Τους άλλαξαν οθόνη αν δεν κάνω λαγός μέσα στην εγγύηση κατω απο εντονο φως βλεπεις πανω στην οθονη που ακουμπαει η θηκη!σχεδον σε ολα αυτα τα σημεια περιμετρικα εχει αφησει χαραξιες μικρες μικρες και σε ενα σημειο ενα εντονο σημαδι! μολις τωρα και ενω εχω κανα διμηνο το τηλεφωνο παρατηρησα τυχαια ενω πηγα να καθαρισω την οθονη πως η θηκη της lg με το παραθυρο(η γνησια) που αγορασα πριν δυο μηνες κοντα 30 ευρω εχει αφησει σημαδια πανω στην οθονη!συγκεκριμενα βλεπεις πανω στην οθονη του τηλεφωνου σχεδον την περιμετρο του παραθυρου!οσο και να καθαριζα δεν εφευγε με τιποτα!ενω ειδικα κοντα στο ηχειο απο κατω εχει αφησει ενα εμφανεστατο σημαδι! τι να κανω?να στειλω το τηλεφωνο στο service?παιζει να μην το αναγνωρισουν? Να σας ρωτήσω εσάς που έχετε την γνήσια θήκη.........απο μέσα το καπάκι που ακουμπά την οθόνη τι έχει....? γιατί μια που πήρα εγώ με 15€ έχει από μέσα επένδυση σαν τσόχα η λεπτό βελούδο...! http://s12.postimg.org/yz1l0pyl9/20140825_020211.jpg free screen capture Edited August 24, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Να σας ρωτήσω εσάς που έχετε την γνήσια θήκη.........απο μέσα το καπάκι που ακουμπά την οθόνη τι έχει....? γιατί μια που πήρα εγώ με 15€ έχει από μέσα επένδυση σαν τσόχα η λεπτό βελούδο...! Λεπτό βελούδο είναι κάπως φίλε. Απαντώ μιας και την είχα και εγώ γι'αυτό. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Λεπτό βελούδο είναι κάπως φίλε. Απαντώ μιας και την είχα και εγώ γι'αυτό. Λες είχες....τώρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Λες είχες....τώρα ? Τι τώρα φίλε? Ίδια δεν παραμένει η θήκη? Δεν κατάλαβα σωστά? :p όπως ήταν πριν 4 μήνες που την είχα έτσι θα είναι και τώρα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts