Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Εδώ και 2 μηνες περίπου έχω τοποθετήσει tempered glass στο g2. Αυτό που παρατηρώ όμως περιστασιακά είναι ότι κολλάει η αφή του κινητού σε κάποιες φάσεις. Δηλαδή εκεί που ειμαι σε μια σελιδα δεν ανταποκρινεται η αφή και πρέπει να κάνω κλείσιμο όλων των εφαρμογών και εκκαθάριση Ram και μετά όλα καλά. Με τη ζελατίνα πότε δεν είχα κάτι αντίστοιχο. Σας έχει τύχει και εσάς;
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι και μένα μου τυχαίνει αυτό.. Έμαθα να ζω μαζί του όμως γιατί η προστασία που προσφέρει πιστεύω αξίζει τη θυσία από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια λυση.
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Φίλε καλημέρα. Αυτό που μπορώ να πω έχοντας άλλου τύπου θήκες της συγκεκριμένης εταιρείας για το G2 είναι ότι η συγκεκριμένη μάρκα (κορεάτικη) είναι κορυφή από πλευράς ποιότητας. Οπότε, αν σου αρέσει η θήκη αυτή σαν λειτουργικότητα, προχώρα άφοβα σε αγορά. Edited by lazarefa

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Καλησπέρα παιδιά καινούργιος στην παρέα του LG G2 θα ήθελα να ρωτήσω ...

Ποια Spigen χρώμα να πάρω ... είμαι ανάμεσα σε Σαμπανιzέ ... Μαύρο ... Μέταλ και άσπρο ...

Το κινητό είναι μαύρο ... και κριτήριο είναι πρώτο η ομορφιά και μετά η δαχτυλιές ... να φανταστω πως μόνο το Μέταλ δεν αφήνει απο αυτά που δίάβασα ...

Επισης τα handw free έχουνε πρόβλημα να μπούνε κάτι τέτοιο είδα ....

Καλησπέρα παιδιά καινούργιος στην παρέα του LG G2 θα ήθελα να ρωτήσω ...

Ποια Spigen χρώμα να πάρω ... είμαι ανάμεσα σε Σαμπανιzέ ... Μαύρο ... Μέταλ και άσπρο ...

Το κινητό είναι μαύρο ... και κριτήριο είναι πρώτο η ομορφιά και μετά η δαχτυλιές ... να φανταστω πως μόνο το Μέταλ δεν αφήνει απο αυτά που δίάβασα ...

Επισης τα handw free έχουνε πρόβλημα να μπούνε κάτι τέτοιο είδα ....

Φίλε είχα τη metal slate. Αν θες σκούρο χρώμα είναι πολύ καλή μιας και δεν είναι glossy και δεν κάνει δαχτυλιες. Είχε ρωτήσει και άλλο παιδί και το ίδιο του είχα πει. Ωραίες και οι αλλες αλλά είναι γυαλιστερές. Επίσης το κόκκινο σε φωτογραφίες με φλας αφήνει κόκκινο σημάδι στην εικόνα

Θοδωρής

Με τα handsfree υπήρχε πρόβλημα μπαίνανε κανονικά ... ? Σε θέμα ομορφιάς η Μέταλ είναι οκ σε Μαύρο ετσι ?

Όλα καλά. Με το μαύρο δείχνει πολύ ωραία. Φαίνεται και λίγο μπλε ή κάπως έτσι στο φως. Δες καμία φωτογραφία στο Google.

Θοδωρής

Αυθεντική είναι;;;;;;

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

Μετά απο συνομιλία με το κατάστημα (με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη) με κέρδισε με την ευγένεια και την ειλικρίνεια που μου μίλησε. ΤΕΛΙΚΑ το παρήγγειλα από ΕΔΩ και θα αφήσω τα λεφτά μου στην Ελλάδα...!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μετά απο συνομιλία με το κατάστημα (με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη) με κέρδισε με την ευγένεια και την ειλικρίνεια που μου μίλησε. ΤΕΛΙΚΑ το παρήγγειλα από ΕΔΩ και θα αφήσω τα λεφτά μου στην Ελλάδα...!!!;)

Δουλεύει κανονικά;;;;;;;;

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

εχει παρει καποιος οθονη για το g2 του απο το ebay ;

αν ναι , απο ποιον ;

και η καλωφιοτανια φορτισης ειναι αυτο το πραγμα http://www.ebay.com/itm/331090303473?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ;;

ευχαριστω εκ των προτερων :)

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

http://www.ebay.com/itm/UltraSli-Quick-Window-Convenient-Folio-Case-Flip-Cover-for-LGOptimusG2-D802-D803-/261539428896?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3ce4f6fa20

Εχει παρει κανεις αυτη τη θηκη? Εχει μεταλικο περιβλημα που μπορει να γρατζουνισει οθονη ή δεν εχει?? γτ απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω.

Την παρέλαβα LG G2 D802 Θήκη και σας την παρουσιάζω ...!!! Μιας που είχα 3 pm για το καπάκι (φόβοι γρατσουνιές) έχει απο μέσα επένδυση σαν τσόχα η λεπτό βελούδο, άρα δεν υπάρχει φόβος...!!!

VIDEO

http://s27.postimg.org/xhtv0toz7/IMG_3239.jpg

screenshot software http://s30.postimg.org/y0cfwqz01/IMG_3241.jpg

image hosting over 5mb

Τετάρτη απόγευμα την παρήγγειλα, και Σάββατο είναι στα χέρια μου..!!!;)

Edited by mariodj

μολις τωρα και ενω εχω κανα διμηνο το τηλεφωνο παρατηρησα τυχαια ενω πηγα να καθαρισω την οθονη πως η θηκη της lg με το παραθυρο(η γνησια) που αγορασα πριν δυο μηνες κοντα 30 ευρω εχει αφησει σημαδια πανω στην οθονη!συγκεκριμενα βλεπεις πανω στην οθονη του τηλεφωνου σχεδον την περιμετρο του παραθυρου!οσο και να καθαριζα δεν εφευγε με τιποτα!ενω ειδικα κοντα στο ηχειο απο κατω εχει αφησει ενα εμφανεστατο σημαδι!

τι να κανω?να στειλω το τηλεφωνο στο service?παιζει να μην το αναγνωρισουν?

μολις τωρα και ενω εχω κανα διμηνο το τηλεφωνο παρατηρησα τυχαια ενω πηγα να καθαρισω την οθονη πως η θηκη της lg με το παραθυρο(η γνησια) που αγορασα πριν δυο μηνες κοντα 30 ευρω εχει αφησει σημαδια πανω στην οθονη!συγκεκριμενα βλεπεις πανω στην οθονη του τηλεφωνου σχεδον την περιμετρο του παραθυρου!οσο και να καθαριζα δεν εφευγε με τιποτα!ενω ειδικα κοντα στο ηχειο απο κατω εχει αφησει ενα εμφανεστατο σημαδι!

Είναι γρατζουνιές? ΑΝ ναι είχα διαβάσει παιδιά που το είχαν στείλει και Τους άλλαξαν οθόνη αν δεν κάνω λαγός μέσα στην εγγύηση

Θοδωρής

ναι ειναι γρατζουνιες!που να παρω το πρωι τηλ?στην lg και να τους το πω η στην procordia?

Πάρε να ρωτήσεις. Δεν χάνεις κάτι. Όπου και να πάρεις το ίδιο είναι. Στην LG να πάρεις θα σε στείλουν σέρβις

Θοδωρής

κατω απο εντονο φως βλεπεις πανω στην οθονη που ακουμπαει η θηκη!σχεδον σε ολα αυτα τα σημεια περιμετρικα εχει αφησει χαραξιες μικρες μικρες και σε ενα σημειο ενα εντονο σημαδι!

Διάβασε και εδώ μήπως σε βοηθήσουν τα παιδιά που την έχουν πάθει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394674
Θοδωρής

Είναι γρατζουνιές? ΑΝ ναι είχα διαβάσει παιδιά που το είχαν στείλει και Τους άλλαξαν οθόνη αν δεν κάνω λαγός μέσα στην εγγύηση

κατω απο εντονο φως βλεπεις πανω στην οθονη που ακουμπαει η θηκη!σχεδον σε ολα αυτα τα σημεια περιμετρικα εχει αφησει χαραξιες μικρες μικρες και σε ενα σημειο ενα εντονο σημαδι!

Να σας ρωτήσω εσάς που έχετε την γνήσια θήκη.........απο μέσα το καπάκι που ακουμπά την οθόνη τι έχει....? γιατί μια που πήρα εγώ με 15€ έχει από μέσα επένδυση σαν τσόχα η λεπτό βελούδο...!

http://s12.postimg.org/yz1l0pyl9/20140825_020211.jpg

free screen capture

Edited by mariodj

Να σας ρωτήσω εσάς που έχετε την γνήσια θήκη.........απο μέσα το καπάκι που ακουμπά την οθόνη τι έχει....? γιατί μια που πήρα εγώ με 15€ έχει από μέσα επένδυση σαν τσόχα η λεπτό βελούδο...!

Λεπτό βελούδο είναι κάπως φίλε. Απαντώ μιας και την είχα και εγώ γι'αυτό.

Θοδωρής

Λεπτό βελούδο είναι κάπως φίλε. Απαντώ μιας και την είχα και εγώ γι'αυτό.

Λες είχες....τώρα ?

Λες είχες....τώρα ?

Τι τώρα φίλε? Ίδια δεν παραμένει η θήκη? Δεν κατάλαβα σωστά? :p όπως ήταν πριν 4 μήνες που την είχα έτσι θα είναι και τώρα

Θοδωρής