kostasrodos29 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Η καλύτερη φόρτιση να ξέρεις είναι η αργή μέσω του usb .Οπότε αν θες και φορτίζεις το κινητό σου συνήθως κατά την διάρκεια της νύκτας που δεν σε νοιάζει πόση ώρα θα κάνει να φορτιστεί πλήρως πάρε ένα κύβο usb και φόρτιζε το εκεί . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δεν το γνώριζα αυτό. Γιατί ποιο λόγο; (Πληροφοριακά ρωτάω :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Η καλύτερη φόρτιση να ξέρεις είναι η αργή μέσω του usb .Οπότε αν θες και φορτίζεις το κινητό σου συνήθως κατά την διάρκεια της νύκτας που δεν σε νοιάζει πόση ώρα θα κάνει να φορτιστεί πλήρως πάρε ένα κύβο usb και φόρτιζε το εκεί . η καλυτερη φορτιση γινεται με κλειστο το κινητο και τον φορτιστη στην πριζα..με το usb πρεπει να ειναι ανοιχτο το κινητο και δεν φορτιζει καλα!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 η καλυτερη φορτιση γινεται με κλειστο το κινητο και τον φορτιστη στην πριζα..με το usb πρεπει να ειναι ανοιχτο το κινητο και δεν φορτιζει καλα!!! Είσαι σίγουρος ότι δεν φορτίζει από το usb με το κινητό κλειστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ήρθε και σε μένα η tempered glass και μετά από 10 λεπτά προσπάθειας δηλώνω ότι είναι εξαιρετική. Η αίσθηση δεν έχει καμία σχέση με κλασσική μεμβράνη!!! Τα εύσημα σε εκείνους που μας έδωσαν τα φώτα τους για τη συγκεκριμένη!;) Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ήρθε και σε μένα η tempered glass και μετά από 10 λεπτά προσπάθειας δηλώνω ότι είναι εξαιρετική. Η αίσθηση δεν έχει καμία σχέση με κλασσική μεμβράνη!!! Τα εύσημα σε εκείνους που μας έδωσαν τα φώτα τους για τη συγκεκριμένη!;) Ποια tempered glass αγορασες? Εφαρμόζει καλά? Παράθεση Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 δεν νομιζω!!!για δοκιμαστε το να δειτε!!!Παλια υπηρχε αυτη η πατεντα!!!Τωρα οι μπαταριες ειναι πολυ εξελιγμενες!!!Για αυτο ειναι ο καθε φορτιστης για το κινητο με τα δικα του Amber!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ποια tempered glass αγορασες? Εφαρμόζει καλά? πήρα μια τέτοια: http://www.ebay.com/itm/-/370986145706 Έχει κάτσει πολύ καλά στο κινητό (χωρίς ούτε μια φουσκάλα!!!) και η αίσθηση είναι απίστευτη. Δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Ίσως έχει κενό 1 χιλιοστό από κάθε πλευρά της οθόνης. Να και μια φώτο: http://i38.photobucket.com/albums/e119/de_lew/20140604221245206.jpg Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ξέχασα να σας πω ότι εδώ και λίγες μέρες μου ήρθε η βάση του αυτοκινήτου. http://www.ebay.co.uk/itm/251525904122?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT απλά καταπληκτική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ξέχασα να σας πω ότι εδώ και λίγες μέρες μου ήρθε η βάση του αυτοκινήτου. http://www.ebay.co.uk/itm/251525904122?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT απλά καταπληκτική! Και εγώ μετά από πολλές ώρες στο αυτοκίνητο θεωρώ αυτή τη βάση ως κορυφαία στα λεφτά της! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Και εγώ μετά από πολλές ώρες στο αυτοκίνητο θεωρώ αυτή τη βάση ως κορυφαία στα λεφτά της! ;) ποια είναι η αντίδραση της στους ωραιους ελληνικους δρόμους που δεν εχουν λακουβες; σταθερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Και εγω τελικα με πεισατε μολις αγορασα αυτο το http://www.ebay.com/itm/-/370986145706 τελικα !! Δειχνει καλο ειναι 0.25mm που ηθελα οχι ποιο παχυ και ειναι και αρκετα φθηνο !! Μακαρι να ερθει συντομα να σας πω και εγω εντυπωσεις !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ποια είναι η αντίδραση της στους ωραιους ελληνικους δρόμους που δεν εχουν λακουβες; σταθερη; Είναι απόλυτα σταθερή, παραδόξως. Δεν έχει πέσει καθόλου ακόμα και σε κακούς δρόμους, ούτε έχει κουνηθεί το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Ξέχασα να σας πω ότι εδώ και λίγες μέρες μου ήρθε η βάση του αυτοκινήτου. http://www.ebay.co.uk/itm/251525904122?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT απλά καταπληκτική! Και εγώ μετά από πολλές ώρες στο αυτοκίνητο θεωρώ αυτή τη βάση ως κορυφαία στα λεφτά της! ;) Είναι απόλυτα σταθερή, παραδόξως. Δεν έχει πέσει καθόλου ακόμα και σε κακούς δρόμους, ούτε έχει κουνηθεί το κινητό. Επειδη κι εγω ενδιαφερομαι θα ηθελα να συνεχισετε να μας ενημερωνετε για την συμβιωση σας με τη βαση. Στην πρωτη φωτο του link εκει που δειχνει για ποιον τυπο αεραγωγων κανει δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανει για τους δευτερους. Προφανως θα ειναι χειροτερα λογω πιο μικρης επιφανειας στηριξης αλλα πιστευετε οτι θα ειναι τοσο χαλια που δε θα λειτουργησει; edit: Τωρα καταλαβα. Δεν ειναι θεμα σχηματος αλλα κατασκευης των πτεριγιων του αεραγωγου. Στην πρωτη περιπτωση τα οριζοντια πτεριγια ειναι σταθερα ενω στη δευτερη τα οριζοντια πτεριγια παιρνουν μεγαλες κλισεις πανω κατω οποτε με το βαρος του κινητου θα στραφουν προς τα κατω και η οθονη του κινητου θα κοιταει κατω. Edited June 5, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ήρθε και σε μένα η tempered glass και μετά από 10 λεπτά προσπάθειας δηλώνω ότι είναι εξαιρετική. Η αίσθηση δεν έχει καμία σχέση με κλασσική μεμβράνη!!! Τα εύσημα σε εκείνους που μας έδωσαν τα φώτα τους για τη συγκεκριμένη!;) Μπορείς να μας πεις με ποια μέθοδο την έβαλες ; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μπορείς να μας πεις με ποια μέθοδο την έβαλες ; ο τρόπος νομίζω είναι ο καλύτερος ...;-) Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_s Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Από Ελλάδα έχετε να προτείνεται κάποιο screen protector; Απ' ότι κατάλαβα αυτό το tempered glass από ebay είναι αρκετά καλό (το προτείνουν πολλοί) http://www.ebay.com/itm/221336118445?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT άλλα μέχρι να έρθει θα περάσουν τουλάχιστον 3 εβδομάδες, οπότε μέχρι τότε ψάχνω κάτι από εδώ. Επίσης, η tpu gel θήκη της puro είναι ματ ή γλιστράει όπως το κινητό; Αξίζει -παρά την αρκετά υψηλή τιμή της- ή όχι; Παράθεση Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ο τρόπος νομίζω είναι ο καλύτερος ...;-) και εγώ μ'αυτόν τον τρόπο σε 2 λεπτά τοποθετήθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα καλό usb otg για το lg g2 ;;;Κατά προτίμηση από Ελλάδα να είναι το κατάστημα !!!! Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα καλό usb otg για το lg g2 ;;;Κατά προτίμηση από Ελλάδα να είναι το κατάστημα !!!! Κάνεις παιδιά ;;;; Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα καλό usb otg για το lg g2 ;;;Κατά προτίμηση από Ελλάδα να είναι το κατάστημα !!!! Αυτό έχω εγώ αδερφέ Adata UD320 32g, σχεδόν 20€, αξιόπιστη & απροβλημάτιστη χρήση και το μαγαζί ειναι στο Σταυρό Αγ.Παρασκευής. Βέβαια από εξωτερικό νομίζω ότι βρίσκεις πολύ φθηνότερα, αλλά & εγώ προτίμησα από Ελλάδα & πήρα αυτό. Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Αυτό έχω εγώ αδερφέ Adata UD320 32g, σχεδόν 20€, αξιόπιστη & απροβλημάτιστη χρήση και το μαγαζί ειναι στο Σταυρό Αγ.Παρασκευής. Βέβαια από εξωτερικό νομίζω ότι βρίσκεις πολύ φθηνότερα, αλλά & εγώ προτίμησα από Ελλάδα & πήρα αυτό. έχω το ίδιο σε 16αρι και είναι άψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ο τρόπος νομίζω είναι ο καλύτερος ...;-) Αυτό δοκίμασα κι εγώ και μπήκε άψογα! Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα καλό usb otg για το lg g2 ;;;Κατά προτίμηση από Ελλάδα να είναι το κατάστημα !!!! Εγω αυτο εχω πάρει http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo-16gb-datatraveler-microduo-16gb-usb20-flash-drive-p-PER.552794 και Είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Εγω αυτο εχω πάρει http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo-16gb-datatraveler-microduo-16gb-usb20-flash-drive-p-PER.552794 και Είμαι πολύ ευχαριστημένος Και εγω αυτό έχω. Τούμπανο είναι. Δεν έχει κούμπωμα που το adata νομίζω έχει. Για εμένα καλύτερα μιας και θα το εχανα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts