pankal6 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Αν το πάρεις απόφαση, μη μας ξεχάσεις για εντυπώσεις :) Αν ο φιλος επιβεβαιωσει το βιντεο θα το δοκιμασω κ εννοειται θα πω εντυπωσεις... μου φαινεται ομως κλασσικη πατατα τελεμαρκετινγκ γ να πω την αληθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 εχετε δοκιμασει καμια αξιοπιστη βαση με βεντουζα που να μη πεφτει καθε λιγο και να κραταει καλα το κινητο μας? Δεν υπάρχει καλύτερη http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=170718880947&globalID=EBAY-GB&alt=web Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Και ακριβοτερη... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Και ακριβοτερη... Με 30€ εχεις βάση , για κινητά και ταμπλέτες. Τώρα πολλά Η λίγα, εξαρτάτε από τον καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 πριν κανα μηνα τσίμπησα ένα μανταλάκι στα 2.25€ τρελό vfm :p:lol: π.χ. http://www.ebay.co.uk/itm/Trendy-Universal-Car-Stick-Windshield-Mount-Stand-Holder-for-Cellphone-GPS-B74K-/171309075977?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item27e2d10e09 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 καλημέρα καθε φορά που μου πεφτει κατω (εχει πεσει 4 φορές τις 3 σε πλακάκι οι 2 απο υψος) και το μαζεύω- λέω και ενα "να σαι καλα φιλε "2PAC-RIP" μου εδωσε το παληκάτι την αυθεντικη θηκη, μια χαρά το προστατεύει το κινητό, επίσης μπορείς να μιλάς και χωρίς να την ανοίξεις οποιος το σκέφτεται για την αυθεντική- του την συνιστώ χαλαρά- κάτι που δεν προτείνω με την θήκη του ebay τον κλώνο της αυθεντικης (στο πρωτο πεσιμο εγινε 2 κομμάτια) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 δειτε εδω..!! https://www.youtube.com/watch?v=QFVtjh2GEiY&feature=youtu.be βεντουζα βεντουζα!! :lol: τελικα κατι παιζει με την θηκη της lg..και σε αλλο φιλαρακι γρατζουνιστηκε η οθονη.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 βεντουζα βεντουζα!! :lol: τελικα κατι παιζει με την θηκη της lg..και σε αλλο φιλαρακι γρατζουνιστηκε η οθονη.. εγω πηρα την αντιστοιχη της νιλικιν που ηταν και παμφτηνη και δεν εχει και σιδερο γυρω απο το πλαισιο και μια χαρα.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 εγω πηρα την αντιστοιχη της νιλικιν που ηταν και παμφτηνη και δεν εχει και σιδερο γυρω απο το πλαισιο και μια χαρα.. σιγουρα.εμενα παλι δε με βολευουν.αλλα ειναι απαραδεκτο αυτο.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demost Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 αλλα ειναι απαραδεκτο αυτο.. Τρεις Απαράδεχτο είναι. Δεν μιλάμε για μία τυχαία θήκη αλλά για την επίσημη θήκη του κινητού. Τέλος πάντων μετά την άσχημη εμπειρία που είχα , έγινε ένα ωραίο κάλυμμα πλάτης :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) Ψαχνοντας για θηκη δεν βρισκω πουθενα σε στοκ την otterbox commuter. Εχει κανεις να προτεινει καποια νατιστοιχη που να προστατευει απο μπροστα το κινητο; Αυτη; http://www.ebay.com/itm/New-Hybrid-Rugged-Impact-Heavy-Duty-Case-Cover-For-LG-Optimus-G2-D802-/331181806730?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4d1bf9548a Την παρηγγειλα τελικα ;) Edited May 9, 2014 by kotsos4u Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkblue Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 (edited) καλημέρα καθε φορά που μου πεφτει κατω (εχει πεσει 4 φορές τις 3 σε πλακάκι οι 2 απο υψος) και το μαζεύω- λέω και ενα "να σαι καλα φιλε "2PAC-RIP" μου εδωσε το παληκάτι την αυθεντικη θηκη, μια χαρά το προστατεύει το κινητό, επίσης μπορείς να μιλάς και χωρίς να την ανοίξεις οποιος το σκέφτεται για την αυθεντική- του την συνιστώ χαλαρά- κάτι που δεν προτείνω με την θήκη του ebay τον κλώνο της αυθεντικης (στο πρωτο πεσιμο εγινε 2 κομμάτια) mylogic_x, ποια θήκη εννοείς; Μη μου πεις την "LG G2 Quick Window Folio Case" (link1, link2) που έκανε ζημιά στην οθόνη στον Demost: :confused: Καλησπέρα στην κοινότητα. Εγώ αγόρασα την LG G2 Quick Window Folio Case αλλά μόλις παρατήρησα ότι μου μάμησε την οθόνη :( . Υπάρχει τίποτα σε αλοιφή; gorilla glass και πράσινα άλογα :lol: Edited May 10, 2014 by darkblue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κανενας για original quickwindow εχω μια και δεν την χρησιμοποιώ μην κάθεται και πηγαίνει χαμένη. Όποιος θέλει πμ. Εχω βάλει και αγγελία αλλα δυστυχώς χάνεται μέσα στα ποστ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κανενας για original quickwindow εχω μια και δεν την χρησιμοποιώ μην κάθεται και πηγαίνει χαμένη. Όποιος θέλει πμ. Εχω βάλει και αγγελία αλλα δυστυχώς χάνεται μέσα στα ποστ φιλε μου ενδιαφερομαι.για ασπρη ομως..insomnia εισαι? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 φιλε μου ενδιαφερομαι.για ασπρη ομως..insomnia εισαι? Ερνεστο εχω μαυρη δυστυχως.Την εχω βαλει και insomnia ναι.Πουλαει ενας λευκη αν δεις Αθηνα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 (edited) Καλησπέρα, Όταν αποφάσισα ότι θα πάρω το G2, το πρώτο πράγμα που έψαξα ήταν για μια καλή θήκη. Μετά από πολλά βιντεάκια, πολλά reviews κατέληξα στην smart view της LG και την αντίστοιχη της Nillkin. Μέχρι που άρχισαν τα παράπονα για την αυθεντική ότι καταστρέφει την οθόνη. Επιβεβαιώθηκε και εδώ από άλλους, οπότε παρήγκειλα τη Nillkin σε λευκή και αναμένω. Όποιος πάρει το gripgo ας πει εντυπώσεις. Φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά αν είναι αξίζει σίγουρα γιατί στο ebay το βρίσκει με 4-5€. Edited May 10, 2014 by deinosauraki Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπέρα, Όταν αποφάσισα ότι θα πάρω το G2, το πρώτο πράγμα που έψαξα ήταν για μια καλή θήκη. Μετά από πολλά βιντεάκια, πολλά reviews κατέληξα στην smart view της LG και την αντίστοιχη της Nillkin. Μέχρι που άρχισαν τα παράπονα για την αυθεντική ότι καταστρέφει την οθόνη. Επιβεβαιώθηκε και εδώ από άλλους, οπότε παρήγκειλα τη Nillkin σε λευκή και αναμένω. Όποιος πάρει το gripgo ας πει εντυπώσεις. Φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά αν είναι αξίζει σίγουρα γιατί στο ebay το βρίσκει με 4-5€. Η ορίτζιναλ δεν κάνει γρατζουνιά. Νομίζω το παλικάρι λεει για άλλη θήκη. Βασικά αλλη μάρκα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Η ορίτζιναλ δεν κάνει γρατζουνιά. Νομίζω το παλικάρι λεει για άλλη θήκη. Βασικά αλλη μάρκα Η original έχει εσωτερικά γύρω από το παράθυρο μέταλλο? Αν δεν έχει τότε λέω για άλλη. Αυτή που δίνει η Verizon και η AT&T, δεν ξέρω αν είναι η original, αλλά έτσι φαντάζομαι, κάνει ζημιά στην οθόνη. http://forums.androidcentral.com/lg-g2/318902-quick-window-case-scratching-screens.html http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2445335&page=2 Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Η original έχει εσωτερικά γύρω από το παράθυρο μέταλλο? Αν δεν έχει τότε λέω για άλλη. Αυτή που δίνει η Verizon και η AT&T, δεν ξέρω αν είναι η original, αλλά έτσι φαντάζομαι, κάνει ζημιά στην οθόνη. http://forums.androidcentral.com/lg-g2/318902-quick-window-case-scratching-screens.html http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2445335&page=2 Δεν μπορώ να καταλάβω αν εφάπτεται τι να πω. Ναι έχει μεταλο. Πάντως εγω δεν εχω θεμα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demost Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Όποιος πάρει το gripgo ας πει εντυπώσεις. καλό φαίνεται :lol: Αστειεύομαι φυσικά μπορεί να ήταν η άτυχη στιγμή :) . Δεν μπορώ να καταλάβω αν εφάπτεται τι να πω. Ναι έχει μεταλο. Πάντως εγω δεν εχω θεμα Καλά δεν είναι ότι δεν θα μπορείς να δεις από της γρατσουνιές. Εγώ που την έπαθα φαινόταν μόνο όταν ήταν κλειστή η οθόνη και με συγκεκριμένο φωτισμό , όταν ήταν ανοιχτή no problem . Φίλε tpal πόσο καιρό την φοράς την θήκη (LG QuickWindow Convenient Folio) ? Edited May 11, 2014 by Demost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω αν εφάπτεται τι να πω. Ναι έχει μεταλο. Πάντως εγω δεν εχω θεμα δηλαδη η original quickwindow folio κανει γρατζουνιες στην οθονη? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 καλό φαίνεται :lol: Αστειεύομαι φυσικά μπορεί να ήταν η άτυχη στιγμή :) . Καλά δεν είναι ότι δεν θα μπορείς να δεις από της γρατσουνιές. Εγώ που την έπαθα φαινόταν μόνο όταν ήταν κλειστή η οθόνη και με συγκεκριμένο φωτισμό , όταν ήταν ανοιχτή no problem . Φίλε tpal πόσο καιρό την φοράς την θήκη (LG QuickWindow Convenient Folio) ? 2 μηνες και δηλαδη η original quickwindow folio κανει γρατζουνιες στην οθονη? Δεν μου εχει κανει τιποτα και κοιταω τα παντα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Αυτή έχω. Η original δεν είναι? Τοσο χαζος είμαι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demost Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Αυτή έχω. Η original δεν είναι? Τοσο χαζος είμαι Ναι αυτή είναι :) . Μπορείς να βγάλεις και την οθόνη του κινητού σου μία φώτο από περιέργεια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ναι αυτή είναι :) . Μπορείς να βγάλεις και την οθόνη του κινητού σου μία φώτο από περιέργεια :D τωρα θα με πιστεψεις οτι δεν εχω αλλη μηχανη? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts