tpal Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 και εγω μιλαω για λευκη ματ, οχι γυαλιστερη που οντως κολλαει πανω στη συσκευη. ειχε βαλει ενα παιδι εδω και φωτογραφιες απο αυτην τη λευκη ματ (ebay) που λεω και δεν εδειχνε διαφορετικη. και εγω που την ειδα φορεμενη στο παληκαρι που την εδωσα ηταν μια χαρα και εκατσε ακριβως,οπως και οσες εχω παρει απο ebay για δικα μου κινητα ή αλλων... γι'αυτο και κανω κουβεντα. οριστε και οι φωτο πραγματικες και οχι απο ebay : http://i963.photobucket.com/albums/ae118/johni41/mobile%20cases/whitematt9_zpsc56690e5.jpg http://i963.photobucket.com/albums/ae118/johni41/mobile%20cases/whitematt10_zpsa04623e0.jpg ισως απλα να μην ειμαι τοσο ψειρας (που δεν νομιζω) :p φιλικα παντα! :!: Ωπα μεγαλε λαθος δικο μου. Εγω τη συγκρίνω με την διαφανή απο το πλαίσιο. Σε αυτο που λες δικιο εχεις. Σορυ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Γιατί δεν σου αρέσει η quick window? εγώ έχω πάθει πλάκα με την συγκεκριμένη θήκη. Καλησπερα.Και εγω τις πρωτες 3 εβδομαδες ετσι ημουν ενθουσιασμενος αλλα μετα παρατηρησα οτι ειναι κουραστικη ανοιξε κλεισε ολη την ωρα το πορτακι ασε που δεν βολευει και στην τσεπη κανει καπος την συσκευη ποιο μεγαλη. Edited January 22, 2014 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Χαχα, την πάτησα σαν χαζός. Είχα παραγγείλει 2 θηκες πλαστικες νόμιζα μαυρες. Η με το χ πίσω και η αλλη με το s απο ebay 1 ευρώ και κάτι η μια. Μου έρχονται 2 λευκές. Λεω πρώτη φορά μου τη φέρνει κινεζος.... Κοιτάζω, ηταν στα γαλλικά η περιγραφή και είχα διαλέξει χρώμα blanc (κενο) αντί για noire (μαύρο). Blanc, Black έλα μωρέ το ιδιο πραμα ειναι...!!! Lol lol :-) :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Διαβαζω στο ebay για θηκες lg g2 verizon,att,980,tmobile κλπ. Να φανταστω οτικανουν και στο δικο μας ετσι? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 κακώς φαντάζεσαι,κάπου διάβασα στο xda ότι δεν κάνουν όλες για όλα τα μοντέλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 κακώς φαντάζεσαι,κάπου διάβασα στο xda ότι δεν κάνουν όλες για όλα τα μοντέλα! pffff.... :p Οποτε κοιταμε μονο για D802 international?? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ακριβώς!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 είχα διαλέξει χρώμα blanc (κενο) αντί για noire (μαύρο). Blanc (για την ακρίβεια blank) είναι το κενό στα αγγλικά, στα γαλλικά είναι το λευκό ;) Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Διαβαζω στο ebay για θηκες lg g2 verizon,att,980,tmobile κλπ. Να φανταστω οτικανουν και στο δικο μας ετσι? κακώς φαντάζεσαι,κάπου διάβασα στο xda ότι δεν κάνουν όλες για όλα τα μοντέλα! pffff.... :p Οποτε κοιταμε μονο για D802 international?? Ακριβώς!!!! Λαθος. Ολες οι εκδοσεις ειναι ιδιες σε διαστασεις. Οι μονες διαφορες που υπαρχουν ειναι στο σχεδιασμο και αυτες ειναι η εκδοση της verizon στα πισω κουμπια και το κορεατικο που εχει κερεα για tv. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Το "δεν κάνουν" δεν σημαίνει μόνο ότι δεν έχουν τις ίδιες διαστάσεις. Από έκδοση σε έκδοση προφανώς υπάρχουν διαφορές στο μέγεθος των οπών της θήκης για τα κουμπιά, επιπλέον τρύπες για κεραίες κλπ, αρά καλύτερο είναι κάποιος να κοιτάζει η θήκη να είναι φτιαγμένη για την έκδοση του G2 που έχει. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Το "δεν κάνουν" δεν σημαίνει μόνο ότι δεν έχουν τις ίδιες διαστάσεις. Από έκδοση σε έκδοση προφανώς υπάρχουν διαφορές στο μέγεθος των οπών της θήκης για τα κουμπιά, επιπλέον τρύπες για κεραίες κλπ, αρά καλύτερο είναι κάποιος να κοιτάζει η θήκη να είναι φτιαγμένη για την έκδοση του G2 που έχει. Το ιδιο λεμε. Εξηγω παραπανω ποιες ειναι οι διαφορες για να προσεξει ο φιλος. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αρα ολες τις αλλες πλην της verizon της χτυπαμε σωστα? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αρα ολες τις αλλες πλην της verizon της χτυπαμε σωστα? κι εγω αυτο νομιζω. εχω παραγγειλει και περιμενω θηκη για το ΑΤ&T δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Για δες ρε αλανι κ πες μας. Δεν την παλευω με αυτην που εχω τωρα. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 εχω αυτη εδω που μου περισευει. οποιος θελει μου λεει... 6ευρω τη δινω http://i963.photobucket.com/albums/ae118/johni41/mobile%20cases/xlineblack1_zpsacb31ea5.jpg http://i963.photobucket.com/albums/ae118/johni41/mobile%20cases/xlineblack_zps253cf3ab.jpg http://i963.photobucket.com/albums/ae118/johni41/mobile%20cases/CAM00052_zpsef1d0b22.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αρα ολες τις αλλες πλην της verizon της χτυπαμε σωστα? Πιστεω οτι ακομα και της Verizon θα κανει. Η γεωμετρια των κουμπιων του Verizon μοντελου ιδια μου φαινεται με τα αλλα μοντελα απλως διαφερει η κατασκευη. Καλου κακου ομως ας αποφυγουμε τις θηκες που λενε μονο Verizon. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 εχω αυτη εδω που μου περισευει. οποιος θελει μου λεει... 6ευρω τη δινω http://i963.photobucket.com/albums/ae118/johni41/mobile%20cases/xlineblack1_zpsacb31ea5.jpg http://i963.photobucket.com/albums/ae118/johni41/mobile%20cases/xlineblack_zps253cf3ab.jpg http://i963.photobucket.com/albums/ae118/johni41/mobile%20cases/CAM00052_zpsef1d0b22.jpg Γιαννη τι περιοχη εισαι? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 εχει βαλει κανενας σας τετοια θηκη?αν ναι, ειστε ευχαριστημενοι βολευει εφαρμοζει καλα ? ευχαριστω! http://www.ebay.com/itm/Genuine-Pudini-Thin-Wallet-PU-Leather-Case-Cover-for-LG-G2-D802-Black-/310825258856?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item485ea10f68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εγώ ότι κι αν δοκίμασα πάλι στην γνήσια επέστρεψα την flip cover .Δεν ανεβάζει τον όγκο του κινητού,το προστατεύει , και σου δίνει και κολπάκια από το παράθυρο που με μια απλή αυτά δεν τα έχεις και επιπλέον δεν χρειάζεσαι μεμβράνη ενώ αν βάλεις απλή και χρησιμοποιείς τσαντάκι πρέπει να βάλεις για να μην γδάρεις την οθόνη καθώς το πετάς μέσα .Μέχρι και της Spiegen που μου ήρθε την έδωσα του έδινε όγκο και δεν μου άρεσε . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Γιαννη τι περιοχη εισαι? εχεις pm φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Του περισσεύει κανενός καμία quick window λευκή (αυθεντική) σε άριστη κατάσταση να μου την πουλήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Του περισσεύει κανενός καμία quick window λευκή (αυθεντική) σε άριστη κατάσταση να μου την πουλήσει; Και εγώ ενδιαφέρομαι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PorscheKostas Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Και εγώ ενδιαφέρομαι :D Εχω εγώ μία άσπρη αγορασμένη από το Γερμανό πριν 1 εβδομάδα. Τη φόρεσα μία μέρα και την έβγαλα γιατί κόντεψα να τρακάρω προσπαθώντας να ανοίξω το πορτάκι για να πάρω τηλ. Ευχαρίστως την ξεφορτώνομαι. Πόσα δίνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Λοιπόν εγώ πήρα από τον Γιάννη τη λευκή ματ που σας περιέγραψε και με λίγα λόγια..άπαιχτη!!! Αυτή απο το πλαίσιο που είχα πάρει πρώτη δε φτουράει μια..κολλάει πάνω στη συσκευή και την κάνει άι τι μαλε τσικουλατα τσικιτα:))) Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εχω εγώ μία άσπρη αγορασμένη από το Γερμανό πριν 1 εβδομάδα. Τη φόρεσα μία μέρα και την έβγαλα γιατί κόντεψα να τρακάρω προσπαθώντας να ανοίξω το πορτάκι για να πάρω τηλ. Ευχαρίστως την ξεφορτώνομαι. Πόσα δίνεις? Εχεις pm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts