tpal Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Αυτό όμως καλύπτει τους αισθητήρες και μπορεί να μειώνει την ευαισθησία τους. Σχολιο #47 και μετα. Εχει γινει μια μικρη συζητηση για το συγκεκριμένο γυαλι. Επισης στο xda λενε πολυ καλα λογια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εγω αυτο θα παρω http://www.iloome.com/LG-G2-Screen-Protector-Tempered/dp/B00F4IJ93W Λενε τα καλυτερα ολοι. Αισθηση απιστευτη και σαν μεμβρανη Το έχεις βρει από που να το παρεις φίλος, γιατι ειναι μη διαθεσιμο στο site τους? Και τι διαφορα εχει απο αυτό: http://www.iloome.com/LG-G2-Screen-Protector-Flexible/dp/B00F4IIGMM ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Το έχεις βρει από που να το παρεις φίλος, γιατι ειναι μη διαθεσιμο στο site τους? Και τι διαφορα εχει απο αυτό: http://www.iloome.com/LG-G2-Screen-Protector-Flexible/dp/B00F4IIGMM ?? Αυτο που μου εστειλες βλεπω οτι λεει ματ.Αν εννοουν οτι ειναι αυτο που δεν αφηνει δαχτυλιες,μακρια.Αλλιωνει την οθονη και τα χρωματα τις. Εγω βλεπω οτι κανει τσεκ αουτ στο site τους. Εχει και το ebay παντως με ενα ψαξιμο που εκανα. edit. κατω κατω στη σελιδα εχει διαφορες αναμεσα στο Premium Tempered Glass και στο Premium Flexible Glass Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ok, τις είδα και θα προτιμήσω το Premium Tempered Glass. Στο site τους ειναι out of stock απο οτι λενε. Το βρήκα στο Amazon.com με αποστολή στην Ελλάδα με συνολικό κόστος 23€. Πόσο το βρήκες στο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ok, τις είδα και θα προτιμήσω το Premium Tempered Glass. Στο site τους ειναι out of stock απο οτι λενε. Το βρήκα στο Amazon.com με αποστολή στην Ελλάδα με συνολικό κόστος 23€. Πόσο το βρήκες στο ebay? Αυτο εχω δει. Τωρα που βλεπω ομως τις ψηφους του πωλητη δεν θα το προτιμησω. http://www.ebay.com/itm/iloome-LG-G2-ScreenMate-Flex-Flexible-Glass-Premium-Screen-Protector-/111230831121?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item19e5dfca11 Επισης περιμενε να μας πει και καποιο αλλο παιδι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Δεν συμφέρει, βγαίνει 31€ με τα μεταφορικά που θέλει. Από το αμερικάνικο Amazon ειναι η καλυτερη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Το έχεις βρει από που να το παρεις φίλος, γιατι ειναι μη διαθεσιμο στο site τους? Και τι διαφορα εχει απο αυτό: http://www.iloome.com/LG-G2-Screen-Protector-Flexible/dp/B00F4IIGMM ?? Φίλε μου αυτό έχω εγώ εδώ και ένα μήνα. Είναι πολύ λεπτό σε σχέση με το άλλο που έβαλες.. Έχει αίσθηση σα να μην φοράς προστασία. Εμένα βέβαια μετα απο ένα μήνα έχει κάνει 2 μικρές γρατσουνιές εκεί κοντά στο σημείο που λέει το LG. Γενικά πολύ ευχαριστημενος. Είναι λίγο παράξενος ο τρόπος που σου προτείνει να την τοποθετήσεις σε σχέση με τις μεμβράνες.. Δες στο youtube. Εμένα έχει μια πάρα πολύ μικρή φουσκαλιτσα στην μια άκρη.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ποιο από τα 2 έχεις? Το Premium Tempered Glass ή το Flexible Glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ποιο από τα 2 έχεις? Το Premium Tempered Glass ή το Flexible Glass? Τσεκαρε εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5071421 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Φίλε μου αυτό έχω εγώ εδώ και ένα μήνα. Είναι πολύ λεπτό σε σχέση με το άλλο που έβαλες.. Έχει αίσθηση σα να μην φοράς προστασία. Εμένα βέβαια μετα απο ένα μήνα έχει κάνει 2 μικρές γρατσουνιές εκεί κοντά στο σημείο που λέει το LG. Γενικά πολύ ευχαριστημενος. Είναι λίγο παράξενος ο τρόπος που σου προτείνει να την τοποθετήσεις σε σχέση με τις μεμβράνες.. Δες στο youtube. Εμένα έχει μια πάρα πολύ μικρή φουσκαλιτσα στην μια άκρη.. σε σχεση με την Obliq Zeiss, θεωρεις οτι αξιζει τα παραπανω λεφτα η Iloome? το παχος τους ειναι παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 σε σχεση με την Obliq Zeiss, θεωρεις οτι αξιζει τα παραπανω λεφτα η Iloome? το παχος τους ειναι παρομοιο? Για να βάλω την iloome έβγαλα την Obliq! Κοίτα εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο με το glass Protector πάρα με το απλό. Τώρα αν αξίζει την διαφορά των 20+ γούστα είναι.. Το πάχος της iloome είναι μεγαλύτερο αλλά όχι πολύ. Αν κοιτάξεις πιο πίσω έχω βάλει φωτός από την οθόνη να δεις και να κρίνεις. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Για να βάλω την iloome έβγαλα την Obliq! Κοίτα εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο με το glass Protector πάρα με το απλό. Τώρα αν αξίζει την διαφορά των 20+ γούστα είναι.. Το πάχος της iloome είναι μεγαλύτερο αλλά όχι πολύ. Αν κοιτάξεις πιο πίσω έχω βάλει φωτός από την οθόνη να δεις και να κρίνεις. Η διαφορά τιμής είναι 12 € περίπου. 22 η iloome, 10 η oblique. Οι τιμές αυτές με μεταφορικά. Τα χρώματα της οθόνης, στα ίδια επίπεδα και με τις 2 να φανταστώ? Να πω την αλήθεια, προτιμώ αυτή που φαίνεται λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Η διαφορά τιμής είναι 12 € περίπου. 22 η iloome, 10 η oblique. Οι τιμές αυτές με μεταφορικά. Τα χρώματα της οθόνης, στα ίδια επίπεδα και με τις 2 να φανταστώ? Να πω την αλήθεια, προτιμώ αυτή που φαίνεται λιγότερο. Τα χρώματα είναι σίγουρα καλύτερα στην iloome. Και οι 2 φαίνονται γιατί είναι μικρότερες από την οθόνη... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παιδιά καμιά ζελατίνα που να καλύβει οοοολη την οθόνη? Διαβάζω για καμιά 10αρια ζελατίνες, αλλά όλες είναι πιο μικρές :/ Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω κάποιο καλώδιο για γρήγορη φόρτιση του κινητού. Έχει να προτείνει κανείς τίποτε είτε από ελληνικό κατάστημα, είτε από ebay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 αυτο που εχει η συσκευασια δεν σου κανει; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω κάποιο καλώδιο για γρήγορη φόρτιση του κινητού. Έχει να προτείνει κανείς τίποτε είτε από ελληνικό κατάστημα, είτε από ebay; Αυτό της συσκευασίας μου φαίνεται καλής ποιότητας. Γενικά το χοντρό blackberry θεωρείται το top. Αν ενδιαφέρεσαι να σου δώσω Link από έναν τύπο στην Αγγλία που έχω αγοράσει και στέλνει σίγουρα original Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παιδιά καμιά ζελατίνα που να καλύβει οοοολη την οθόνη? Διαβάζω για καμιά 10αρια ζελατίνες, αλλά όλες είναι πιο μικρές :/ Ελα ντε! Κι εγω ψαχνω. Τζαμπα τα 13€ της spigen που πηρα. Αμα βρεις τιποτα ενημερωσε. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Εγώ πάντως πήρα 5 με 1-2 ευρώ από ebay και καλύπτουν όλη την οθόνη εκτός από 2 χιλιοστά αριστερά δεξιά Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Εγώ πάντως πήρα 5 με 1-2 ευρώ από ebay και καλύπτουν όλη την οθόνη εκτός από 2 χιλιοστά αριστερά δεξιά Μήπως έχεις το λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Δυστυχώς πάει καιρός και δεν υπάρχει στη λίστα. Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά νομίζω πως είναι αυτές http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=181248906655&globalID=EBAY-AU Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Αυτό της συσκευασίας μου φαίνεται καλής ποιότητας. Γενικά το χοντρό blackberry θεωρείται το top. Αν ενδιαφέρεσαι να σου δώσω Link από έναν τύπο στην Αγγλία που έχω αγοράσει και στέλνει σίγουρα original Φίλε μου αν μπορείς στείλε με τον πωλητή. Μια χαρά είναι το original αλλά χρειάζομαι κι ένα ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ξέρουμε αν ο παρακάτω blackberry φορτιστή αυτοκινήτου λειτουργεί με το G2 και αν θα το φορτίζει με 1.8Α ή αν θα φορτίζει πιο αργά; http://shop.crackberry.com/blackberry-premium-18a--micro-usb-in-vehicle-charger/5A47A11480.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) καλημέρα σε όλους ειμαι μεταξύ της genuine quick window της lg (από που την παίρνουμε- πλην πλαίσιο? υπάρχει τίποτα με φτηνότερη τιμή απ τα 30-35 ευρώ?) και των παρακάτω http://www.ebay.com/itm/For-LG-G2-New-Nillkin-Fresh-PU-Leather-Flip-Cover-Quick-Window-Case-D802-S-View-/131077354949?pt=AU_MobilePhoneAccessories&var=&hash=item1e84d1b5c5 http://www.ebay.com/itm/For-LG-G2-D802-Nillkin-PU-Leather-Flip-Case-Matte-Smart-Cover-Quick-Window-Case-/151195108402?pt=AU_MobilePhoneAccessories&var=&hash=item2333ee4432 έχουν μονο στην τιμή διαφορά? αλλιώς τείνει να είναι κοροιδία το θέμα τα φωτα σας παρακαλώ....!:-) υγ βρηκα και αυτο http://www.ebay.com/itm/Quick-Window-View-Cover-Case-for-LG-Optimus-G2-LS980-D800-D801-D802-D803-D804-/121209411705?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item1c38a4d879 ακομα διαφορες δεν μπορω να καταλαβω Edited January 20, 2014 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Κάποια παιδιά που είχαν δοκιμάσει και τις δύο είχαν πει ότι οι μη γνήσιες δεν έχουν τόσο καλή εφαρμογή όσο αυτή της LG. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts