Jump to content

ZTE V956

Manux_oS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταφερα κ συνδεθηκα με WiFi με το ρουτερ του γειτονα αλλα οχι με το δικο μου ακομα!!εκανα την αναβαθμιση σε Β05 εννοειται.τι μπορει να συμβαινει?

• Απαντήσεις 181
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Router σου πρέπει να είναι αρκετά παλιά :p συμβαίνει μερικές φορές

Παιδιά τώρα που βλέπω κίνηση στο topic είπα να αδράξω την ευκαιρία !!!

Repartition πως γίνεται ,έχει κάνει κανείς σας να ρίξει λίγο φως ;

Επίσης το κινητό έχει αγγλικό recovery ; Αν όχι μετά το update αποκτα ;

Και root ! Mε το root τι γίνεται ;

ΒΟΗΘΕΙΑ !!!:blink::blink::blink:

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

Το Router σου πρέπει να είναι αρκετά παλιά :p συμβαίνει μερικές φορές

Το fritz της hol ειναι.με το δικο μου το v967s συνδεομαι παντου.ψαχνω τις ρυθμισεις του v956 και δεν βλεπω ipv4 σαν του v967.μπας κ παιζει εκει τιποτα?

Edited by navi55

Και root ! Mε το root τι γίνεται ;

ΒΟΗΘΕΙΑ !!!:blink::blink::blink:

Είναι στο δεύτερο post αλλά χωρίς οδηγίες γιατί είναι κινέζικια εφαρμογή.

Το Router σου πρέπει να είναι αρκετά παλιά :p συμβαίνει μερικές φορές[/quote

Το fritz της hol ειναι.με το δικο μου το v967s συνδεομαι παντου.ψαχνω τις ρυθμισεις του v956 και δεν βλεπω ipv4 σαν του v967.μπας κ παιζει εκει τιποτα?

Σε ένα σχόλιο είχα διαβάσει ότι αν αλλάξεις κρυπτογράφηση στο router μπορεί να φτιάξει. Π.χ από WPA2 σε WPA

Υπαρχει και αλλη λυση για ροοτ,κατεβαζεις το kingo root σε υπολογιστη ,βαζεις το καλωδιο και εισαι ετοιμος.

Για repartition γνωρίζει κάποιος κάτι ή δεν γίνεται?

Ναι ρε παιδιά repartition γίνεται ;Έχει κάνει κανείς ;

Recovery cwm και twrp βαζεις μεσω rom manager ,για repartion ψαξτε αλλα recovery ,εδω εχει μονο σε κινεζικα http://www.gaojiquan.com/forum-ZTEV956-1.html. Edited by yamahar6

Το τηλεφωνο αξιζει τα λεφτα του.Ειναι ελαφρυ και ανετο για χρηση με ενα χερι .Aλλο ενα πλεονεκτημα ειναι οτι εχει χαμηλο sar 0.28

Καλησπέρα

Με ενδιαφέρει αυτό το τηλέφωνο. Ειναι σίγουρο το 0.28 ; Το βρήκες σε κάποιο site ή το λέει στο manual;

Ευχαριστώ

Recovery cwm και twrp βαζεις μεσω rom manager ,για repartion ψαξτε αλλα recovery ,εδω εχει μονο σε κινεζικα http://www.gaojiquan.com/forum-ZTEV956-1.html.

Σε παρακαλώ ,μπορεις να βοήθησεις λίγο με την διαδικασία της εγκατάσης του recovery ;

Απο που προμηθευομαι το σχετικό αρχείο(cwm) για την συσκευή και απο που το πρόγραμμα rom manager ;Ποιά είναι η διαδικασία ;

Για repartition απο ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάτι ...

Kατεβασε το απο τo play store,πατας setup recovery και διαλεγεις αυτο που σου αρεσει.Δεν εχουν επιλογη για repartion.

Kατεβασε το απο τo play store,πατας setup recovery και διαλεγεις αυτο που σου αρεσει.Δεν εχουν επιλογη για repartion.

To κινητό δεν ήταν για εμένα και τον κάτοχο του δεν το ενδιέφερε να το έχει συνεπώς δεν το έκανα .Αν μελλοντικά του χρειαστεί θα του το περάσω !

Όσο έχει να κάνει με τα υπόλοιπα πέρασα εύκολα το update , ρούταρα την συσκευή με το kingo android root και πέρασα με ευκολία το gravity box !

*To gravity box δυστυχώς δεν δουλεύει 100 % με αυτή την συσκευή και πολλά κολπάκια ,αν όχι τα περισσότερα, δεν δουλεύουν .Όποιος το πέρασε νομίζω πως επίσης το διαπίστωσε .Σίγουρα πάντως δούλεψε το κόλπο με τα 160ρια sms ,γλυτώνονταςμε απο το να επιβαρύνω την συσκευή με ακόμα ένα ramοβόρο πρόγραμμα (handcent sms ).

Στα + :

-το ΣΩΣΤΌ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ στις 4.5 ίντσες

-η καλή οθόνη (όχι τόσο καλή στον ήλιο )

-η καλή wifi antenna (καλύτερη απο ZTE v987 που έχω)

-το δυνατό πίσω ηχείο .

Στα - :

-o launcher o oποίος και είναι εκνευριστοκότατος (αλλάχτηκε με τον ΝΟVA )

-η κακή Ελληνική μετάφραση της έκδοσης του android

-το πίσω καπάκι της συκευής δεν κουμπώνει καλά

-βεβαίως ο άθλιος φορτιστής του

-Μέτρια κάμερα ,μπρος -πίσω

-ο dialer τρώει κολλήματα

Δεν τσέκαρα gps ,μπαταρία γιατί δεν είναι στην κατοχή μου .Oι θήκες που μου ήρθε από το to2c ,πλαστική και δερμάτινη δεν λένε .Φτηνιάρικη η πλαστική ,παππουδίστικη η δερμάτινη .Μαζί ήρθε και το screen protector και o τραγικός φορτιστής που ανέφερα πιο πάνω .

Αυτά .:D

Edited by Hyper_Ban

το καπακι πρεπει να το πιεσεις περισσοτερο στα σημεια που "κλειδωνει"

Δεν είναι ακριβώς θέμα πίεσης για να κλείσει αλλά θέμα τεχνικής νομίζω ! Κλείνει αλλά θέλει τρόπο και πολύ εύκολα ανοίγει !

:ninja:

• 2 weeks later...
γνωριζει κανεις αν εχει notification led(αναπαντητη-μηνυμα.κλπ)?

Έχει ναι. δίπλα από το ακουστικό.

ξερεις να μπορω να περασω 4.2android στο τηλεφωνο?Otg εχει και σχετικα με την μπαταρια ποσο βγαζει?(σχετικο απο χρηση)δεν με πολυενδιαφερει το 3g wifi.Kανω ελαχιστη χρηση,λιγο gps περισσοτερο τηλ και λιγα sms.Με ενα 965 που εχω βγαζω σχεδον 4 ολοκληρες μερες,αμα πεσω στις 3 ειμαι οκ Edited by thanasiss

Καταφερα κ συνδεθηκα με WiFi με το ρουτερ του γειτονα αλλα οχι με το δικο μου ακομα!!εκανα την αναβαθμιση σε Β05 εννοειται.τι μπορει να συμβαινει?

Καλησπέρα σε όλους. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το WiFi . Ενώ μπαίνει στο ένα ρουτερ-AC (forthnet - thomson tg585 v8 Channel :6 σε b/g/n υποστηρίζει και wps ) δεν μπαίνει στο άλλο (linksys wag 200G b/g Channel:1 χωρίς υποστήριξη wps). Και τα δυο ρουτερς έχουνε encryption (WPA/WPA2 Mixed) χτυπάνε στον ίδιο dhcp σερβερ (τρίτο ρουτερ - μοντεμ forthnet - thomson tg585 v7).

Το κινητό αντιδρά ως εξής : βάζω των κωδικό και πέφτει το σήμα του WiFi από φουλ σε μια γραμμή και μετά απλά λέει αποθηκευμένο και εκεί σταματά χωρίς να κάνει σύνδεση.

Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το πρόβλημα.

Απαντήσεις - Συμβουλές -Σχόλια , όλα δεκτά

εχεις δοκιμασει καποιο αλλο app για να κανεις συνδεση?κανει τα ιδια?

μηπως η λυση ειναι καποιο αλλο app ακι οχι το μαμα(γνωμη δεν ξερω)

Αν στηριζετε αποκλειστικα στο μαμα συστημα τοτε...

Όχι δεν έχω δοκιμάσει άλλο πρόγραμμα γιατί δεν ξέρω και πολλά από ανδροιδ. Εχεις κάποιο να μου προτείνεις???

Καλησπέρα σε όλους. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το WiFi . Ενώ μπαίνει στο ένα ρουτερ-AC (forthnet - thomson tg585 v8 Channel :6 σε b/g/n υποστηρίζει και wps ) δεν μπαίνει στο άλλο (linksys wag 200G b/g Channel:1 χωρίς υποστήριξη wps). Και τα δυο ρουτερς έχουνε encryption (WPA/WPA2 Mixed) χτυπάνε στον ίδιο dhcp σερβερ (τρίτο ρουτερ - μοντεμ forthnet - thomson tg585 v7).

Το κινητό αντιδρά ως εξής : βάζω των κωδικό και πέφτει το σήμα του WiFi από φουλ σε μια γραμμή και μετά απλά λέει αποθηκευμένο και εκεί σταματά χωρίς να κάνει σύνδεση.

Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το πρόβλημα.

Απαντήσεις - Συμβουλές -Σχόλια , όλα δεκτά

Γεια σας παιδιά.

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ και έχω το ίδιο πρόβλημα με το wifi. Το έχει λύσει κανείς?

Λύνεται μήπως με το update του 1ου ποστ?

To Router υποστηρίζει wifi 802.11b/g/n;

κανονικα επρεπε να το βλεπει νομιζω οτι δεν εχει σχεσει τι υποστηριζει.Ολα τα κινητα βλεπουν ολα τα router ανεξαρτητως τι υποστηριζουν.Επισης δεν γνωριζω αν με το update διορθωνεται.

Το περιμενω και εγω αυτη την εβδομαδα,αν καποιος βρει καποια λυση ασ την πει για να ξερουμε

• The title was changed to ZTE V956