Jump to content

Sony Ericsson P910: Πληροφορίες και νέα

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
Eyxaristo gia tis eyxes!!! (kai esy epishs ) na se kala.. tis foto kai ta video eytyxos ta exo sth karta!!

apo program tora 8a do....esy poia 8eoris xrhsima gia to p910i? kai kanoyn ta palia poy exo gia to p800?

σε μενα το 99% δουλεψαν :) προσωπικα τα πιο καλα για μενα ειναι το datemate, worldmate,photoacute,handyday2005,tracker,taskman ;)

• Απαντήσεις 714
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σε μενα το 99% δουλεψαν :) προσωπικα τα πιο καλα για μενα ειναι το datemate, worldmate,photoacute,handyday2005,tracker,taskman ;)

eyxaristo.. idh exo arxish na vazo merika...( to hmerologio me tis shmiosis moy pos 8a to metafero??)

dyo erwthsoules exw... loipon 1on th patas gia na deis to IMEI ths syskeueis sthn othonh? kai 2on ti patas gia na deis poia einai h ekdosh toy leitourgiko? prokitai na parw to P910i metaxeirismeno gi auto rwtaw gia na to elenksw. Thanks!

Για να δεις τον αριθμό ΙΜΕΙ του κινητού, με κλειστό το πορτάκι κάνεις τα παρακάτω:

(jog up) * (jog down) (jog down) * (jog down) *

Μετά πατάς το 1(πληροφορίες), και επιλέγεις το 2 (υλικό). Εκεί γράφει τον ΙΜΕΙ.

Για να δεις την έκδοση λογισμικού που έχει,με ανοικτό το πορτάκι, στο μενού που εμφανίζει όλες τις εφαρμογές, πατάς ''Επεξ'' ---> Πληροφορίες συστήματος. Πατάς το δεξί βελάκι 2 φορές και σου εμφανίζει στην οθόνη σε καρτέλα τα εξής:

Πρόγραμμα:

χχχχχχχχχχχχχχχ

CDA:

CDAxxxxxx/x XXXXX

Η έκδοση λογισμικού είναι η σημειωμένη με έντονα γράμματα, τα πέντε τελευταία γράμματα στη CDA.

dyo erwthsoules exw... loipon 1on th patas gia na deis to IMEI ths syskeueis sthn othonh? kai 2on ti patas gia na deis poia einai h ekdosh toy leitourgiko? prokitai na parw to P910i metaxeirismeno gi auto rwtaw gia na to elenksw. Thanks!
για το imei *#06# και για εκδοση¨ανοικτο καπακι /επιλογες/πληροφοριες συστηματος
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Πήρα το Ρ910i από COSMOTE στο πρόγραμμα με τα 120 λεπτά , 327€ σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Και μνήμη 512μ SanDisk με δώρο δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Varta 2300 mAh Ni-MH AA με 69€ , από τον Σταυρινάκη Πατησίων 19.

Format πειράζει να κάνω στο MS Duo Pro 512MB που πήρα,περισσότερες απο μία φορές;

οχι φυσικά!

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Format πειράζει να κάνω στο MS Duo Pro 512MB που πήρα,περισσότερες απο μία φορές;

Μπορείς να κάνεις όσες φορές θέλεις , αλλά σε συμβουλεύω πρώτα να κάνεις ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των προγραμμάτων που έχεις εγκαταστήσει στην κάρτα , για να μην μένουν υπολείμματά τους στην μνήμη του κινητού.

Guest valeria
Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω!

Μπορείτε να μου δώσετε sites με προγράμματα και games για το Ρ910q;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα Ντίνα και καλώς ήλθες!Εγώ θα σου δώσω ένα και καλό:p800stuff.com :) Εκεί θα βρεις κατά τη γνώμη μου όλα όσα χρειάζεσαι!Πρέπει να κάνεις μια εγγραφή βέβαια,αλλά αξίζει τον κόπο! :)

bre paidia lee na pesei katholoy i timi toy kinitoy mexri ton aygoysto.

thelo tote na paro kinito smartphone kai amfitalantevomai apo nokia se SE. to qtek vevaia panakriva tsouxtera

http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg

Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας)

• 2 weeks later...

I SE evgale to neo update pou legame R5A02, avrio stin doulia tha to peraso na doume ti leei ... :)

http://uiqzone.org/software/firmware_p910.php

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Egkatesthse kaneis to neo update R5A02? Kamia beltiwsh?
δεν ειδα και μεγαλη διαφορα,εκτος το οτι τωρα η συμπεριφορα του hbh-200 εγινε χειροτερη τωρα εαν δεν απαντησω μια κληση με το

hbh-200 κολλαει και το ακουστικο και το τηλεφωνο και πρεπει να κανω restart και στα 2 για να επανελθει,ενω εαν απανταω της κλησεις δουλευει απροβληματιστα. με το hbh-35,600,660 ειναι οκ.

Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

δεν ειδα και μεγαλη διαφορα,εκτος το οτι τωρα η συμπεριφορα του hbh-200 εγινε χειροτερη τωρα εαν δεν απαντησω μια κληση με το

hbh-200 κολλαει και το ακουστικο και το τηλεφωνο και πρεπει να κανω restart και στα 2 για να επανελθει,ενω εαν απανταω της κλησεις δουλευει απροβληματιστα. με το hbh-35,600,660 ειναι οκ.

Enoeis oti kaneis reject tin klisi apo to kinito kai kolaei? Exo to HBH-200, tha to dokimaso avrio afto. Oute ego eida allages me to kainourgio firmware.

Enoeis oti kaneis reject tin klisi apo to kinito kai kolaei? Exo to HBH-200, tha to dokimaso avrio afto. Oute ego eida allages me to kainourgio firmware.
οχι reject φιλε μου. αναπαντητη εαν λαβεις 1-2 αναπαντητες αυτο ειναι το αποτελεσμα :cry:

οχι reject φιλε μου. αναπαντητη εαν λαβεις 1-2 αναπαντητες αυτο ειναι το αποτελεσμα :cry:

To dokimasa me 3 , 5 10, anapantites kliseis, Oute to kinito kolise oute to HBH-200 :wacko:

Isos kapio program na exei conflict me to bluetooth kai na sou dimiourgei afto to provlima.

To dokimasa me 3 , 5 10, anapantites kliseis, Oute to kinito kolise oute to HBH-200 :wacko:

Isos kapio program na exei conflict me to bluetooth kai na sou dimiourgei afto to provlima.

το ελυσα το προβλημα κατι πιθανον δεν πηγε καλα στο restore και εκανα μια γενικη επαναφορα στο ακουστικο,και μετα ξανα pair απο την αρχη και τωρα δουλευει κανονικα. ευτυχως ειχα αρχισει να ανυσηχω μηπως η sonyericsson κατι φτιαχνει και κατι χαλαει με τα update.... :D

• 1 month later...
τελικο ς δεν εχει το εξωτερικο πληκτρολογιο ε??? χαχαχα@!#@$

Έψαξες πολύ και δεν το βρήκες;:p

Αν γράφεις με Τ9, το ς το βάζει μόνο του. Αν γράφεις με multitap το ς είναι στο 0, μετά τα τονισμένα φωνήεντα.