Jump to content

Προβλημα γενικης φυσης.

obsession
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το PC(ΑΜD sta 2.1 me 256 RAM νομιζω) του ξαδερφου μου κανει πολυ συχνα restart σε διαφορες περιπτωσεις και αρκετα αλλα προβληματα.Εξηγω παρακατω

Πηγα να το δω ως ειδικος (τρομαρα μου), του εβαλα spy sweeper, firewall (Zone Alarm Pro) και καπως διορθωθηκαν καποια πραγματα.

Οταν παω να του εγκαταστησω το AntiVir κανει την αρχικη εγκαταστση αρχιζει εναν ελεγχο και κανει αμεσως restart αφου βγαλει μια μπλε οθονη που δεν προλαβαινω να διαβασω με αποτελεσμα να μην μπορει να ενεργοποιησει το Αntivir Guard δηλαδη την αυτοματη προστασια.Εντοπισε αρκετα worm και Trojan και βγαζει το μυνημα οτι υπαρχουν μολυσμενα αρχεια σε archives που δεν μπορει να σβησει.

Το προβλημα ειναι οτι μολις παει να παιξει οποιοδηποτε παιχνιδι(ακομα και απο το mame) κανει restart αμεσως μετα την μπλε οθονη.

Μερικες φορες κλεινει οταν ειναι στο NET

Ειτε κλεισει κανονικα ειτε με το restart του βγαζει το γνωστο μηνυμα οτι το PC συνηλθε απο πολυ σοβαρο προβλημα και αν θελει να το στειλει στην MS.

Η αποκλειστικη χρηση του PC ειναι gaming οποτε ειναι σοβαρο γι'αυτον.

Εχετε καμια ιδεα?

THNX εκ των προτερων

Υ.Γ.Το ιδιο μηνυμα με τα infected files in archives το βγαζει και σε εμενα.

Τι μπορω να κανω?

Αν θελετε screenshot για τα στοιχεια του προβληματος πειτε μου πως γινεται?

Εφοσον σε βγαζει μπλε οθονη και κανει μονο του restart θα εχεις ενεργοποιημενο το automatically restart. Για να το απενεργοποιησεις κανε δεξι κλικ στο my computer μετα πανε properties μετα το tab advanced και μετα εκει που λεει startup and recovey κανε κλικ στο settings και απενεργοποιησε το automatically restart. Πολυ πιθανο για να σε βγαζει αυτο το προβλημα ειναι ασυμβατοτητα drivers (εαν δεν εχει ιο). Πες την συνθεση του υπολογιστη και τι drivers εχουν περαστει για να σε βοηθησω.
Oneplus 6 8/128

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν νομιζω να φταιει η καρτα γραφικων. Ισως οι drivers της.
Oneplus 6 8/128