Jump to content

παλιο λαπτοπ δεν βρισκει το ρουτερ μου

Kopoylos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα οπως λεει κ ο τιτλος...ξεθαψα ενα παλιο hp(xp)που ειχα παρει πριν 10 χρονια (hp-1.5ghz -768ram)για να συνδεεται η γυναικα στο φεις...αλλα εκπληκτος ειδα οτι ουτε καν φαινεται το ρουτερ μου στην αναζητηση...φυσικα αυτο δεν συμβαινει με τα δυο κινητα μας κ το αλλο λαπτοπ...τι προβλημα υπαρχει;σκεφτηκα μηπως ειναι οτι εχω αλλαξει ονομα κ κωδικο στο ρουτερ...αλλα περαν τουτου δεν ξερω κ πολλα...υπαρχει τροπος να κανω κατι;

καλησπερα οπως λεει κ ο τιτλος...ξεθαψα ενα παλιο hp(xp)που ειχα παρει πριν 10 χρονια (hp-1.5ghz -768ram)για να συνδεεται η γυναικα στο φεις...αλλα εκπληκτος ειδα οτι ουτε καν φαινεται το ρουτερ μου στην αναζητηση...φυσικα αυτο δεν συμβαινει με τα δυο κινητα μας κ το αλλο λαπτοπ...τι προβλημα υπαρχει;σκεφτηκα μηπως ειναι οτι εχω αλλαξει ονομα κ κωδικο στο ρουτερ...αλλα περαν τουτου δεν ξερω κ πολλα...υπαρχει τροπος να κανω κατι;

Άλλα ρούτερ βρίσκει;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Δοκίμασε άλλο κανάλι για το wifi ή άλλο κλείδωμα πχ wep κλπ

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δοκίμασε άλλο κανάλι για το wifi ή άλλο κλείδωμα πχ wep κλπ

ναι αυτο ηταν τελικα...ευχαριστω αλλαξα σε wep κ ολα καλα.ευχαριστω

είναι μια ρύθμιση στο ρουτερ σε τι συχνότητες θα εκπέμπει κλπ πρέπει να τα βάλεις όλα στα "κλασσικά" και θα το δει και το laptop σου

α οκ είδα οτι απάντησαν :p

Αν ήθελες οπωσδήποτε wap πρέπει να κάνεις αναβάθμιση τους drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου σου.

Αν ήθελες οπωσδήποτε wap πρέπει να κάνεις αναβάθμιση τους drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου σου.

σορυ αλλα μου ακουγονται κινεζικα αυτα...χοχοχοχοοχ:D