Kopoylos Δημοσιεύτηκε November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 29, 2013 καλησπερα οπως λεει κ ο τιτλος...ξεθαψα ενα παλιο hp(xp)που ειχα παρει πριν 10 χρονια (hp-1.5ghz -768ram)για να συνδεεται η γυναικα στο φεις...αλλα εκπληκτος ειδα οτι ουτε καν φαινεται το ρουτερ μου στην αναζητηση...φυσικα αυτο δεν συμβαινει με τα δυο κινητα μας κ το αλλο λαπτοπ...τι προβλημα υπαρχει;σκεφτηκα μηπως ειναι οτι εχω αλλαξει ονομα κ κωδικο στο ρουτερ...αλλα περαν τουτου δεν ξερω κ πολλα...υπαρχει τροπος να κανω κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 καλησπερα οπως λεει κ ο τιτλος...ξεθαψα ενα παλιο hp(xp)που ειχα παρει πριν 10 χρονια (hp-1.5ghz -768ram)για να συνδεεται η γυναικα στο φεις...αλλα εκπληκτος ειδα οτι ουτε καν φαινεται το ρουτερ μου στην αναζητηση...φυσικα αυτο δεν συμβαινει με τα δυο κινητα μας κ το αλλο λαπτοπ...τι προβλημα υπαρχει;σκεφτηκα μηπως ειναι οτι εχω αλλαξει ονομα κ κωδικο στο ρουτερ...αλλα περαν τουτου δεν ξερω κ πολλα...υπαρχει τροπος να κανω κατι; Άλλα ρούτερ βρίσκει; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Άλλα ρούτερ βρίσκει; ναι φυσικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Windows xp sp1, sp2. sp3 ;;; Μηπως τα δικτυα που βρισκει εχουν κλειδι wep και εσυ εχεις wpa2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Δοκίμασε άλλο κανάλι για το wifi ή άλλο κλείδωμα πχ wep κλπ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Δοκίμασε άλλο κανάλι για το wifi ή άλλο κλείδωμα πχ wep κλπ ναι αυτο ηταν τελικα...ευχαριστω αλλαξα σε wep κ ολα καλα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 είναι μια ρύθμιση στο ρουτερ σε τι συχνότητες θα εκπέμπει κλπ πρέπει να τα βάλεις όλα στα "κλασσικά" και θα το δει και το laptop σου α οκ είδα οτι απάντησαν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Αν ήθελες οπωσδήποτε wap πρέπει να κάνεις αναβάθμιση τους drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Αν ήθελες οπωσδήποτε wap πρέπει να κάνεις αναβάθμιση τους drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου σου. σορυ αλλα μου ακουγονται κινεζικα αυτα...χοχοχοχοοχ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts