paris_89 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Άλλο πρόβλημα πάλι.. Έφαγε μία μικρή τούμπα (εξωτερικά δεν έπαθε τίποτα) και δεν αναγνωρίζει τη κάρτα SIM πλέον! Μου βγάζει συνέχεια NO SIM CARD....Δοκίμασα και με άλλη SIM, και με την ίδια να την βγάλω/βάλω όταν είναι και ανοιχτό, και Airplane mode μήπως και το "αναγκάσω" να τσεκάρει για τη SIM. Σας έχει τύχει; Μπορώ να κάνω κάτι άραγε; edit: Αποφάσισε να φτιάξει μόνο του έπειτα από ώρες, μόλις το κούμπωσα πάλι μέσα στη θήκη που το έχω. Πάλι καλά.. Edited May 27, 2015 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Καλημερα,ξερει καποιος εναν τροπο για να αλλαξω ρομ χωρις το power button?Το κουμπι εχει χαλασει και δεν λειτουργει καθολου.Αν το εχει κανει καποιος ηδη θα με βοηθουσε περισσοτερο γιατι δεν θελω να κλεισει το κινητο και να μην ανοιξει ξανα!! :lol::rotfl: ναι φιλε... ανάλογα με τι recovery που έχεις υπάρχει και το αντίστοιχο app στο playstore για να το χειρίζεσαι. αν εχεις twrp τοτε κατεβάζεις το twrp manager. υπάρχει και το αντίστοιχο για το cwm. Αλλά όπως σου είπα παράγγειλε την καλωδιοταινία για να ισυχάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ξερει κανεις πως θα βγαλω το εξωτερικο καλυμμα του κινητου?Νομιζω πρεπει να βγαλεις την υποδοχη της σιμ αλλα μετα δεν ξερω τι να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Ξερει κανεις πως θα βγαλω το εξωτερικο καλυμμα του κινητου?Νομιζω πρεπει να βγαλεις την υποδοχη της σιμ αλλα μετα δεν ξερω τι να κανω. Δες μήπως σε βοηθήσει αυτό: Τι πρόβλημα έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Δες μήπως σε βοηθήσει αυτό: Τι πρόβλημα έχεις; την ταινια για το power button θελω να αλλαξω..εχω παραγγειλει μια τωρα ποτε θα φτασει δεν ξερω..τελικα καταφερα και το ανοιξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδια εχετε δει πουθενα διαθεσιμο και σε καλη τιμη το ΖΤΕ Ζ5s ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Το 16αρι υπάρχει στο geekbuying στα $200 http://www.geekbuying.com/item/ZTE-NUBIA-Z5S-5-0-Inch-FHD-Android-4-4-2GB-16GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-800-Quad-Core-Gorilla-Glass-3---Black-346173.html Το 32άρι υπάρχει σε coolicool, efox και geekbuying στα $206, €198 και $219 αντίστοιχα. http://www.coolicool.com/zte-nubia-z5s-32g-rom-qualcomm-snapdragon-800-quad-core-50-inch-gorilla-glass-3-fhd-screen-android-g-35728 http://en.efox-shop.com/zte-nubia-z5s-32g-rom-qualcomm-snapdragon-800-quad-core-50-zoll-gorilla-glass-3-fhd-bildschirm-andr-g-297636 http://www.geekbuying.com/item/ZTE-NUBIA-Z5S-5-0-Inch-FHD-Android-4-4-2GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-800-Quad-Core-Gorilla-Glass-3---Black-346174.html Ένα καλό εργαλέιο για να βρεις τιμές αντίστοιχο του σκρουτζ είναι το http://www.kimovil.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Το γνωριζω το kimovil. Αυτες τις τιμες τις εχω βρει. Αλλα θυμαμαι οτι επαιζε και στα 125 -130 ευρω. Αλλα σε αυτη την τιμη δεν το βρισκω διαθεσιμο. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση ανταποκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Είχε φθάσει τόσο; Όταν το είχα πάρει εγώ κάπου στα €150 έπαιζε. Όπως και να χει υπάρχουν και καλύτερες επιλογές πλέον, αν και οι περισσότερες είναι στις 5,5 ίντσες. Και μιας και ξεθάφτηκε λίγο το θέμα, να αναφέρω και κάτι που θεωρώ αρκετά εντυπωσιακό και το πρόσεξα χθες για την ακρίβεια. Το έχω το κινητό ανοικτό εδώ και 34 μέρες χωρίς restart (uptime τώρα: 817+ ώρες) και η συσκευή πάει ακόμα μια χαρά, χωρίς κολλήματα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911&page=520 δωσε μια γνωμη αν μπορεις paris_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Είχε φθάσει τόσο; Όταν το είχα πάρει εγώ κάπου στα €150 έπαιζε. Όπως και να χει υπάρχουν και καλύτερες επιλογές πλέον, αν και οι περισσότερες είναι στις 5,5 ίντσες. Και μιας και ξεθάφτηκε λίγο το θέμα, να αναφέρω και κάτι που θεωρώ αρκετά εντυπωσιακό και το πρόσεξα χθες για την ακρίβεια. Το έχω το κινητό ανοικτό εδώ και 34 μέρες χωρίς restart (uptime τώρα: 817+ ώρες) και η συσκευή πάει ακόμα μια χαρά, χωρίς κολλήματα! ποιά Rom έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Στοκ KitKat. Μόνο Root, Nova launcher, greenify. Κατά τα άλλα το χρησιμοποιώ φουλ. Σήμερα του έκανα restart πάντως γιατί κόλλαγαν τα widget και δεν ανανεωνόντουσαν και από το να κάνω restart τον Nova λέω ας του κάνω ένα γενικό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Πάντως θεωρώ απαράδεκτη την ZTE που ένα μοντέλο που πριν λίγο καιρό θεωρούταν το κορυφαίο της, να μην του βγάζει ποιά updates... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Θα συμφωνήσω, έπρεπε να δώσει lollipop. Το Ζ5S είναι ακόμα μία πολύ δυνατή συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Έτσι είναι. Εγώ δοκίμασα την lollipop (CM12.1) αλλά η έλλειψη κυρίως του ραδιοφώνου με ανάγκασε να την εγκαταλείψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Παιδιά πρόβλημα και μάλιστα χοντρό. Πάει η οθόνη. Δεν ξέρω αν έφταιξε η ζέστη αυτών των ημερών ή κάποια τούμπα, αλλά πλέον σχεδόν ποτέ δεν δουλεύει. Περιστασιακά πιάνει οπότε μπόρεσα να κάνω κάποια απαραίτητα backup αλλά ώσπου να έρθει η νέα συσκευή μου (elephone p8000) θα είμαι χωρίς συσκευή ουσιαστικά. Ξέρετε κάποιον οδηγό που να δείχνει πως να το ανοίξουμε κλπ. Αφυύ η οθόνη δουλεύει προφανώς δεν είναι θέμα του πάνελ. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση; Λόγω και capital controls δεν μπορώ να παραγγείλω και κάποιο ανταλλακτικό από ebay κλπ.. Δεν θέλω να το στείλω "σκουπίδια" το Ζ5S ρε ****το... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Κρίμα... Δες εδώ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Σε ευχαριστώ φίλε αν και αυτό είναι για το Z5S mini, το βρήκα και εγώ χθες ψάχνονοτας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) καλησπέρα να κάνω κάποιες ερωτήσεις 1 η οθόνη φαίνεται στον ήλιο? 2 από φωτό τι λέει? 3 υπάρχει ρομ λειτουργική με ελληνικά χωρίς bugs? 4 τα πλήκτρα είναι φωτιζόμενα? 5 διάρκεια μπαταρίας? 6 και κάτι τελευταίο διάβασα ότι εμφανίζει προβλήματα μετά από καιρό σε hardware ισχύει? ευχαριστώ Edited September 1, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 καλησπέρα να κάνω κάποιες ερωτήσεις 1 η οθόνη φαίνεται στον ήλιο? 2 από φωτό τι λέει? 3 υπάρχει ρομ λειτουργική με ελληνικά χωρίς bugs? 4 τα πλήκτρα είναι φωτιζόμενα? 5 διάρκεια μπαταρίας? 6 και κάτι τελευταίο διάβασα ότι εμφανίζει προβλήματα μετά από καιρό σε hardware ισχύει? ευχαριστώ 1. Νομίζω είναι αρκετά φωτεινή, αλλά μέσα στο μεσημέρι κάτω από τον ήλιο θα δυσκολευτείς, σε κάθε άλλη ώρα όμως νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ μόνο κάτω από τον ήλιο έβαζα τέρμα την φωτεινότητα (αλλά και πάλι δυσκολευόμουν), γενικά την κράταγα στο 1/3 περίπου. 2. Εμένα μου αρέσει η φωτογραφική του Z5S χωρίς να έχω τρομερές απαιτήσεις όμως. 3. Χρησιμοποιούσα αυτή που είχε έρθει με το κινητό αλλά πάντα τα κινητά μου τα έχω στα Αγγλικά. Κάποια Κινέζικα είχε μέσα αλλά ήταν σε μικροπράγματα (όπως ονόματα ήχων ειδοποιήσεων στις ρυθμίσεις). 4. Ναι, αλλά μόνο κόκκινο, και το κεντρικό λειτουργεί ως Led ειδοποιήσεων. 5. 3.30 με 4 ώρες χρήση οθόνης είναι η δική μου εμπειρία με μικτή χρήση (data/wifi) 6. Εμένα μου έβγαλε πρόβλημα πολύ σύντομα το power button που δεν πατιόταν καλά. Τώρα μου έβγαλε και η οθόνη αλλά αυτό δεν είμαι σίγουρος αν προήλθε από αστοχία ή κάποια πτώση του κινητού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα! Πριν 5 μέρες μου έσπασε η οθόνη μέσα στην τσέπη από πίεση... και έτυχε να σπάσει και το digitizer γτ δεν δουλεύει και το touch.... Έχω το Z5s 32gb. Έχει κανένας brickαρισμένο που να το πουλάει? Ή κανένα μαγαζί γιατί το επείγομαι ? Καλό χειμώνα να χουμε btw... :bow: Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα! Πριν 5 μέρες μου έσπασε η οθόνη μέσα στην τσέπη από πίεση... και έτυχε να σπάσει και το digitizer γτ δεν δουλεύει και το touch.... Έχω το Z5s 32gb. Έχει κανένας brickαρισμένο που να το πουλάει? Ή κανένα μαγαζί γιατί το επείγομαι ? Καλό χειμώνα να χουμε btw... :bow: Εγω φιλε!!Στειλε p.m αν θελεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλησπερα, εχω το μινι 403Α και προσπαθω να βαλω τη http://en.miui.com/download-222.html αλλα που θα βρω recovery ?postara και στο αλλο αλλά καμια απαντηση θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Προχτές μου έσπασε και εμένα η οθόνη. Δεν κατάλαβα πως έγινε, το είχα στη τσέπη. Έχει 3 χαρακιές, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν δουλεύει το digitizer (touch). Όποιος είχε το ίδιο πρόβλημα (@Nikoni, @paris_89) έκανε κάτι τελικά; Βρίσκω στο internet ανταλλακτιή οθόνη, αλλά δεν ξέρω εάν συμφέρει να το φτιάξω. Ξέρει κανείς καποιο φθηνό μαγαζί Αθήνα που να αναλαμβάνει, εάν του φέρω εγώ το ανταλλακτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts