phoinixtk Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 βγηκε και το επισημο nubia ui 2.0.9 που δεν ειναι πια beta. btw φιλε απο πανω αν ησουνα ρουταρισμενος και εβαλες την miui πηγαινε στο app security απο τα 6 εικονιδια το κατω δεξια, μπαινεις εκει και ενεργοποιεις παλι την προσβαση στο ρουτ. Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martini Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 βγηκε και το επισημο nubia ui 2.0.9 που δεν ειναι πια beta. btw φιλε απο πανω αν ησουνα ρουταρισμενος και εβαλες την miui πηγαινε στο app security απο τα 6 εικονιδια το κατω δεξια, μπαινεις εκει και ενεργοποιεις παλι την προσβαση στο ρουτ. To θέμα είναι ότι έκανα ροοτ το κινητό και μετά Wipe data / factory reset (2 φορές) Wipe cache partition και πέρασα την daviking αλλά μου κολλούσε στο logo nubia. Παίζει να φταίει το recovery 6.0.4.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 ναι για δοκιμασε με το recovery 6047 ποια daviking βαζεις? την 2.06? Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martini Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 ναι για δοκιμασε με το recovery 6047 ποια daviking βαζεις? την 2.06? ΘΑ δοκιμασω με recovery 6.0.4.7 και ναι την 2,06 βάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 εχουμε καμια φωτο με βραδινη ληψη με φλας ; ειναι δυνατο το φλας ; βγαζει το βραδυ ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 @phoinixtk για την 206 του davidking λέω αλλά τώρα έχω άλλο θέμα... προσπαθώ να περάσω άλλη rom συγκεκριμένα την MIUI 4,8,1, που ειναι και στα ελληνικα και δοκιμασμένη, αλλα μου βγάζει error stauts 7 ..... instalation aborted κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος. και τελικά η μόνη rom που μπαίνει είναι η 2.0.6 στην οποία δεν έχει ράδιο..... Αν κάποιος αντιμετόπησε παρομοιο προβλημα και έχει λυση ας την δωσει!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 εχουμε καμια φωτο με βραδινη ληψη με φλας ; ειναι δυνατο το φλας ; βγαζει το βραδυ ; Είναι με hdr ενεργοποιημένο και χωρίς flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 @phoinixtk για την 206 του davidking λέω αλλά τώρα έχω άλλο θέμα... προσπαθώ να περάσω άλλη rom συγκεκριμένα την MIUI 4,8,1, που ειναι και στα ελληνικα και δοκιμασμένη, αλλα μου βγάζει error stauts 7 ..... instalation aborted κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος. και τελικά η μόνη rom που μπαίνει είναι η 2.0.6 στην οποία δεν έχει ράδιο..... Αν κάποιος αντιμετόπησε παρομοιο προβλημα και έχει λυση ας την δωσει!!!!! Με τα πολλά κατάλαβα ότι μπορώ να φλασάρω ΜΟΝΟ ρομ 4,4,Χ και οχι 4,2,Χ. Δηλαδή δεν μπορώ να πάω πίσω αλλα δεν μπορω να καταλάβω γιατι και πως. Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) Με τα πολλά κατάλαβα ότι μπορώ να φλασάρω ΜΟΝΟ ρομ 4,4,Χ και οχι 4,2,Χ. Δηλαδή δεν μπορώ να πάω πίσω αλλα δεν μπορω να καταλάβω γιατι και πως. Καμια ιδέα? Το ιδιο δοκιμασα και εγω. Εκανα install την 2.09 davidking αλλα εχει θεμα με το whatsapp (κρασαρει το app). Κατα τα αλλα ειναι τελεια. Aπλα μου ειναι πολυ σημαντικο το συγκεκριμενο app. Αν βρεθει τροπος θα την ξαναβαλω.Κατι με τις επαφες παιζει. Πηγα να βαλω και εγω την τελευταια miui και δε εμπαινε. μαλλον πρεπει να ξαναβαλεις την recovery την προηγουμενη. αλλα βαριομουνα να το κανω και ετσι γυρισα στην davidking 2.06 (υπαρχει και 2.07 αλλα δεν την εχς δοκιμασει καθολου) παντως για το ραδιοφωνο βρηκα λυση. αν εχεις το zip της 2.09 εχει μεσα την εφαρμογη ραδιοφωνου zfm.apk το μεταφερεις στο τηλ και το κανεις install... οπως και καποιες αλλες εφαρμογες πυξιδα πχ. edit. Θα περιμενω με την 2.06 μεχρι η να διορθωθει το 2.09 η να βγει καμια miui v6 βασισμενη στο 4.4.2 Edited August 25, 2014 by phoinixtk Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 τελικά τα καταφερα. έβαλα νεότερη έκδοση ρεκοβερη και 2-3 φορες wipe και την πήρε. την 207 και την 209 δεν έψαξα για να βρω συνδεσμο για να τις κατεβάσω. (αυτα που βρήκα κατεβάζουν παρα πολυ αργα και καπου κολλάνε). Εβαλα την MIUI 4,8,1 (4,2,2) την ελληνική και όλα είναι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Διαβαζω τα σχολια σας και εχω λιγο μπερδευτεί με ένα μήνυμα σε προηγούμενη σελιδα που αναφερει πως στο Antutu του βγαζει 34487. Δεν είναι λιγο περιεργο το z7 mini με τον 801 να βγαζει λιγοτερο ? ( 31000) Επισης μια διευκρίνηση σχετικα με την μπαταρια του. Όταν λετε βγαζει μια μερα με βαρια χρήση , για ποσες ωρες με αναμμένη οθονη μιλαμε; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το screenshot ειναι με την rom MIUI 4.8.1 gr 4.2.2 JB. το μονο κακω είναι η μεγαλη κατανάλωση μπαταριας. 1 μερα βαρια βαρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 το τι νουμερο δινει το antutu σαν παραδειγμα με το τι πραγματικα βγαζουνε διαφερει πολυ... και το galaxy s5 βγαζει πολυ παραπανω απο αυτα που εχει σαν παραδειγμα το antutu Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 το τι νουμερο δινει το antutu σαν παραδειγμα με το τι πραγματικα βγαζουνε διαφερει πολυ... και το galaxy s5 βγαζει πολυ παραπανω απο αυτα που εχει σαν παραδειγμα το antutu Εχεις δικιο και η αληθεια είναι ότι έχω δει τιμες από 33000+ έως 39000+ με διάφορες rom που πέρασα, αλλά πρέπει να έχουμε ενα μέτρο συκγρισης. κατα την γνώμη σου ποιο είναι το πιο έγκυρο τεστ, αν οχι το antutu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εχεις δικιο και η αληθεια είναι ότι έχω δει τιμες από 33000+ έως 39000+ με διάφορες rom που πέρασα, αλλά πρέπει να έχουμε ενα μέτρο συκγρισης. κατα την γνώμη σου ποιο είναι το πιο έγκυρο τεστ, αν οχι το antutu? δεν κοντραρω κινητα οποτε δεν ξερω να σου πω :P αντε να βγει καμια miui v6 για την κινηταρα μας... ολα της καλα αλλα απο λογισμικα ειναι 0 η υποστηριξη της... το mini πιο καλα το υποστηριζουν... Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steelframe Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδες ειχα θεμα εδω και 1 μηνα με την nubia 2 που δεν γινοταν ροοτ... Ξαναγραφω λοιπον οτι εχω την επισημη 2.07 με 4.4.2 και πριν καμια βδομαδα επεσε στα χερια μου η προγραμματαρα που το ροοταρε μονο με 1 click αυτο κατευθιαν απο app στο κινητο... Οσοι λοιπον θελετε ευκολο τροπο να ροοταρετε την επισημη εκδοση και με την 4.4.2 μεσα αναζητηστε ευκολα στο google το "towelroot" Απο τα λιγα που διαβασα για τον διμιουργο του προκειται για εναν hacker o οποιοσ εφτιαξε αυτο το προγραμμα με γνωμωνα να ροοταρει το νεο samsung s5 kai note 3. Ειπα να το δοκιμασω μηηηηηηηηηηπωςςςςςς και πιασει, δεν ειχα τιποτα να χασω μεσα στην απογνωση μου, και ξαφνικα εγινε ροοτ.... ετσι απλα... δεν το πιστευα στην αρχη! Το μονο που ακομη με παιδευει ειναι τα gapps... και αυτο γιατι δεν ξερω να χρησιμοποιω αλλες recovery τυπου TWRP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδες ειχα θεμα εδω και 1 μηνα με την nubia 2 που δεν γινοταν ροοτ... Ξαναγραφω λοιπον οτι εχω την επισημη 2.07 με 4.4.2 και πριν καμια βδομαδα επεσε στα χερια μου η προγραμματαρα που το ροοταρε μονο με 1 click αυτο κατευθιαν απο app στο κινητο... Οσοι λοιπον θελετε ευκολο τροπο να ροοταρετε την επισημη εκδοση και με την 4.4.2 μεσα αναζητηστε ευκολα στο google το "towelroot" Απο τα λιγα που διαβασα για τον διμιουργο του προκειται για εναν hacker o οποιοσ εφτιαξε αυτο το προγραμμα με γνωμωνα να ροοταρει το νεο samsung s5 kai note 3. Ειπα να το δοκιμασω μηηηηηηηηηηπωςςςςςς και πιασει, δεν ειχα τιποτα να χασω μεσα στην απογνωση μου, και ξαφνικα εγινε ροοτ.... ετσι απλα... δεν το πιστευα στην αρχη! Το μονο που ακομη με παιδευει ειναι τα gapps... και αυτο γιατι δεν ξερω να χρησιμοποιω αλλες recovery τυπου TWRP απο την στιγμη που το εκανες root δε ειναι τπτ... φλασαρεις την recovery... και μετα φλασαρεις τα gapps... Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημέρα!!! καλό μήνα!!! Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει Links για την 2,0,7 και την 2,0,9 ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημέρα!!! καλό μήνα!!! Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει Links για την 2,0,7 και την 2,0,9 ? Ευχαριστώ. η 2.06 και μετα σου βγαζει προταση για να κανεις install thn 2.07... (νομιζω η 2.06 ειναι καλυτερη, η 7 εχει πολλα αμεταφραστα κομματια) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54317485&postcount=394 και η 2.09 (πρωτα φλασαρεις την ρομ μετα το boot, η οδηγιες ειναι ιδιες με το πανω λινκ απλα anti gia to fc κανεις φλας το boot) https://drive.google.com/folderview?id=0B4eDAh1ieBFfRnBUQ1VobmhVeWc&usp=sharing Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 η 2.06 και μετα σου βγαζει προταση για να κανεις install thn 2.07... (νομιζω η 2.06 ειναι καλυτερη, η 7 εχει πολλα αμεταφραστα κομματια) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54317485&postcount=394 και η 2.09 (πρωτα φλασαρεις την ρομ μετα το boot, η οδηγιες ειναι ιδιες με το πανω λινκ απλα anti gia to fc κανεις φλας το boot) https://drive.google.com/folderview?id=0B4eDAh1ieBFfRnBUQ1VobmhVeWc&usp=sharing Ευχαριστώ!!!!!! Πάντως η miui είναι καλή χρυσή αλλά την μπαταρία τελειώνει πολύ μα πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steelframe Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 απο την στιγμη που το εκανες root δε ειναι τπτ... φλασαρεις την recovery... και μετα φλασαρεις τα gapps... σορρυ αν κουραζω, αλλα και απο τα 2 πιο διασημα recoverys ειτε CWM eite TWRP δεν βρισκω συμβατη εκδοση με το κινητο μας z5s Υπαρχει ευκαιρο κανα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 σορρυ αν κουραζω, αλλα και απο τα 2 πιο διασημα recoverys ειτε CWM eite TWRP δεν βρισκω συμβατη εκδοση με το κινητο μας z5s Υπαρχει ευκαιρο κανα link? πραγματικα αν το λες δεν εψαξες καθόλου... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2749259 Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 η 2.06 και μετα σου βγαζει προταση για να κανεις install thn 2.07... (νομιζω η 2.06 ειναι καλυτερη, η 7 εχει πολλα αμεταφραστα κομματια) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54317485&postcount=394 και η 2.09 (πρωτα φλασαρεις την ρομ μετα το boot, η οδηγιες ειναι ιδιες με το πανω λινκ απλα anti gia to fc κανεις φλας το boot) https://drive.google.com/folderview?id=0B4eDAh1ieBFfRnBUQ1VobmhVeWc&usp=sharing Όντως η 207 έχει πολλά αμετάφραστα κομμάτια. και η 209. Μένω λοιπον στην 206 που κατα την άποψη μου είναι η πιο ολοκληρωμένη. Δανείστηκα τις εφαρμογές που μου έλειπαν από την 209 (Thanks @phoinixtk) και όλα καλά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) εχω την 2.06 αλλα οι εφαρμογες δεν τρεχουν στο προσκηνιο και δεν ερχονται ειδοποιησεις..Πχ viber,whatsapp και messenger μολις τις κλεισω δεν τρεχουν απο πισω.Δεν εχω καποιο προγραμμα σαν το clean master για να το προκαλει αυτο..Υπαρχει καποιος τροπος να βαλω μια εφαρμογη να τρεχει στο background?Σε προηγουμενη rom που ειχα γινοταν αυτοματα..Γνωριζει καποιος τι συμβαινει? Επισης ενα λινκ για την 2.07 αν σας ειναι ευκαιρο! Edited September 13, 2014 by plou13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 μεινε στην 2.06 οταν κρατησεις το κουμπι του μενου πατημενο βγαινουν οι εφαρμογες που εχεις ανοιχτες. οταν τις συρεις προς τα κατω κλειδωνουν. Κλειδωσε οσες θες να σου στελνουν ειδοποιησεις ( η πχ το γοογλε πλει για να κανει update) οπως επισης στις ρυθμισεις τσεκαρε τις εφαρμογες στο autostarts Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts