Modeling Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Το συνδεσα μεσω καλωδιου και εβγαλε την L . Μου λεει χρειαζεται 3GB χωρος αλλα δεν εχω. Τι να κανω τωρα ; Να συνεχισω το Update ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Δν θα στην κατεβασει αν δν εχεις χωρο..κατεβασε απο sam και με odin μετα... Edited February 7, 2015 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Δν θα στην κατεβασει αν δν εχεις καιρο..κατεβασε απο sam και με odin μετα... Την κατεβαζει τελικα μια χαρα :) εκανα χωρο 3,09GB . Εντυπωσεις το απογευμα γιατι αργει πολυ να κατεβει !! Την κατεβασα αλλα το κινητο θελει φορματ απο οτι καταλαβα...ολα παλι απο την αρχη ! Edited February 7, 2015 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Αντε να δουμε κ το γλυφιτζουρι. Παντως το δικο μου κινητο που προοριζοταν για την Τσεχικη αγορα δεν μου εβγαλε κατι OTA. Κ εκανα κ χειροκινητη αναζητηση για ενημερωσεις αλλα τζιφος... Τελικα το συνεδεσα με KIES κ μου εβγαλε διαθεσιμη την νεα ρομ :I9506XXUDOA6 :) Σε αναβαθμιση μεσω KIES συνισταται παλι factory reset πριν κ μετα;; Edited February 7, 2015 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τελικα το συνεδεσα με KIES κ μου εβγαλε διαθεσιμη την νεα ρομ :I9506XXUDOA6 :) Σε αναβαθμιση μεσω KIES συνισταται παλι factory reset πριν κ μετα;; Ειναι μεγάλο update και ειναι κρίμα να μπλέξεις σε περιπέτειες. Διαβάζω εδώ και εκεί για προβλήματα που δεν εχω στην συσκευή μου. Δεν συνίσταται ... απαιτείται !!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ειναι μεγάλο update και ειναι κρίμα να μπλέξεις σε περιπέτειες. Διαβάζω εδώ και εκεί για προβλήματα που δεν εχω στην συσκευή μου. Δεν συνίσταται ... απαιτείται !!! οκ thanks!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ειναι μεγάλο update και ειναι κρίμα να μπλέξεις σε περιπέτειες. Διαβάζω εδώ και εκεί για προβλήματα που δεν εχω στην συσκευή μου. Δεν συνίσταται ... απαιτείται !!! Δηλαδη αν τα σβησουμε ολα και παλι απο την αρχη θα στρωσει λες ; Γιατι ηδη μου κανει κατι τρελα Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Δηλαδη αν τα σβησουμε ολα και παλι απο την αρχη θα στρωσει λες ; Γιατι ηδη μου κανει κατι τρελα Τι τρελα σου κανει ; Περι μπαταριας αν και ειναι ακομη νωρις φαινεται να ειναι μια η αλλη με την kitkat. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τι τρελα σου κανει ; Περι μπαταριας αν και ειναι ακομη νωρις φαινεται να ειναι μια η αλλη με την kitkat. κολλαει !! Οπως κολλουσε το S3 οταν πηρα την 4.4.2 !!! Κολλημα τρελο σε ολα LAGGG !! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 κολλαει !! Οπως κολλουσε το S3 οταν πηρα την 4.4.2 !!! Κολλημα τρελο σε ολα LAGGG !! Είμαι Facebook πατάω YouTube link και προτού προλάβω να γυρίσω την οθόνη έχει ξεκινήσει το video. Το σερφάρισμα επιςης ειναι άψογο. Το μόνο lag που εχω δει ειναι όταν ανοίγω task manager και πατάω δεξιά το κουμπί που κλείνει όλες τις εφαρμογές μαζικά. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Είμαι Facebook πατάω YouTube link και προτού προλάβω να γυρίσω την οθόνη έχει ξεκινήσει το video. Το σερφάρισμα επιςης ειναι άψογο. Το μόνο lag που εχω δει ειναι όταν ανοίγω task manager και πατάω δεξιά το κουμπί που κλείνει όλες τις εφαρμογές μαζικά. ΙΣως φταιει το μηχανακι μου τοτε δεν ξερω. Επισης ο καταλογος κανει 5 δευτερα να ανοιξει οπως εκανε τοτε το S3 . Ακομα βεβαια δεν του εκανα factory reset το σκεφτομαι . Επισης στο Antutu απο 46000 κατεβηκε στο 36000. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 ΙΣως φταιει το μηχανακι μου τοτε δεν ξερω. Επισης ο καταλογος κανει 5 δευτερα να ανοιξει οπως εκανε τοτε το S3 . Ακομα βεβαια δεν του εκανα factory reset το σκεφτομαι . Επισης στο Antutu απο 46000 κατεβηκε στο 36000. Γιατι δεν δοκιμαζεις ενα wipe cache πρωτα;; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 ΙΣως φταιει το μηχανακι μου τοτε δεν ξερω. Επισης ο καταλογος κανει 5 δευτερα να ανοιξει οπως εκανε τοτε το S3 . Ακομα βεβαια δεν του εκανα factory reset το σκεφτομαι . Επισης στο Antutu απο 46000 κατεβηκε στο 36000. Αν στα έκανε και με την kitkat τότε σίγουρα φταίει το κινητό. Ξαναλέω ειναι κρίμα να περνάτε τέτοια ταλαιπωρία χωρίς λόγο. Ακόμα το σκέφτεσαι ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Αν στα έκανε και με την kitkat τότε σίγουρα φταίει το κινητό. Ξαναλέω ειναι κρίμα να περνάτε τέτοια ταλαιπωρία χωρίς λόγο. Ακόμα το σκέφτεσαι ; ΟΧΙ ρε φιλε εκει μια χαρα ηταν !!! ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι δεν δοκιμαζεις ενα wipe cache πρωτα;; ΜΕ το wipe cache δεν σβηνεται τιποτα ; Για πες τον τροπο-εχω καιρο να ασχοληθω με το σπορ. Το εκανα wipe cache αντε να δουμε....παντως μου φαινεται οτι κανει reboot πιο γρηγορα με την 5. Δεν το γλυτωνω το φορματ !! Βαριεμαι εχω πολλα μεσα . Φαινεται οτι ειναι 1 κλικ πιο αργο απο την κιτ κατ. Εξαλλου και στο Antutu και στο Quadrant εχουν πεσει κατα πολυ τα score. Edited February 7, 2015 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Δεν μπορει να μην κάνετε factory reset εσεις και να το λετε...wipe cache.. για ποιο λογο να κανεις?εχεις περασει μια ολοκληρη rom απο πανω που αν δεν κανεις hard reset θα κολλησει το συμπαν!!!στο system app αλλιως το εχει ας πουμε το <system.ui>ως. Kit kat και αλλιως θα το περασει ως lolilop...οτι αρχεια αχρηστα μείνουν με το reset εξαλειφονται...Στησιμο σωστο λοιπον!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Δεν μπορει να μην κάνετε factory reset εσεις και να το λετε...wipe cache.. για ποιο λογο να κανεις?εχεις περασει μια ολοκληρη rom απο πανω που αν δεν κανεις hard reset θα κολλησει το συμπαν!!!στο system app αλλιως το εχει ας πουμε το <system.ui>ως. Kit kat και αλλιως θα το περασει ως lolilop...οτι αρχεια αχρηστα μείνουν με το reset εξαλειφονται...Στησιμο σωστο λοιπον!!! ναι ρε συ ξερω απλα βαριεμαι αυτο εγραψα...θελει να περασω πολυ πραγμα,πανω απο 200 εφαρμογες με κωδικους μεσα κλπ. Θα το κανω αλλα δεν ξερω ποτε ! :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Δεν μπορει να μην κάνετε factory reset εσεις και να το λετε...wipe cache.. για ποιο λογο να κανεις?εχεις περασει μια ολοκληρη rom απο πανω που αν δεν κανεις hard reset θα κολλησει το συμπαν!!!στο system app αλλιως το εχει ας πουμε το <system.ui>ως. Kit kat και αλλιως θα το περασει ως lolilop...οτι αρχεια αχρηστα μείνουν με το reset εξαλειφονται...Στησιμο σωστο λοιπον!!! Το wipe cache το πρότεινα γιατί ήταν το μόνο που χρειάστηκε για να δουλέψει απροβληματιστα το nexus 5 στην μεταβάση kit kat σε lollipop. .. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Στο xda διάβασα ότι η Lollipop της Samsung συνεχίζει να ειναι dalvik. ..είναι δυνατόν; ; Official Lollipop παίζει μόνο art απο οτι διαβάζω. http://arstechnica.com/gadgets/2014/11/android-5-0-lollipop-thoroughly-reviewed/3/ Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Λοιπον εκανα και FActory Reset ( Αδικα τελικα) Η 5.0.1 ειναι ενα κλικ πιο αργη απο την κιτ κατ,πατας home button και για να ανοιξει η εφαρμογη θελει 2 δευτερα + στον dialer τα ιδια. Διαφορες δεν ξερω ποιες ειναι αλλα δεν ειδα κατι τρελο ! ( οπως ελεγαν ). Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Λοιπον εκανα και FActory Reset ( Αδικα τελικα) Η 5.0.1 ειναι ενα κλικ πιο αργη απο την κιτ κατ,πατας home button και για να ανοιξει η εφαρμογη θελει 2 δευτερα + στον dialer τα ιδια. Διαφορες δεν ξερω ποιες ειναι αλλα δεν ειδα κατι τρελο ! ( οπως ελεγαν ). Το θέμα είναι αν μπορεί κάνεις να γυρίσει στην κιτ κατ. .. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Το θέμα είναι αν μπορεί κάνεις να γυρίσει στην κιτ κατ. .. αυτο δεν το ξερω φιλε ! θα δουμε ισως αλλαξω συσκευη αν δεν το αντεχω Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Το θέμα είναι αν μπορεί κάνεις να γυρίσει στην κιτ κατ. .. Καποιοι λενε με linux οτι γινεται. Το ρισκαρεις ομως να κανεις ενα μπρικι την συσκευη σου? Εγω προσωπικα οχι. Νομιζω ξερω τι παιζει με τις αναβαθμισεις. Μην τις κανετε ποτε. Μας τις δινουν προκειμενου να κολλαει η συσκευη και να αναγκαστεις να πας σε καινουργια συσκευη. Τουλαχιστον αυτο ξεκινησε απο την apple και νομιζω συνεχιζεται και απο τους υπολοιπους. Εγω ακομα βαραω το κεφαλι μου πηγα στην 4.4.2. Θαρρω πως η 4.3 ηταν πιο γρηγορη και αυτο το εδειχναν και τα benchmark που εκανα. Παρ ολο που εκανα clean install με σβησμενα ολα επανεγκατασταση και ξανα φορματ με την 4.4.2, η 4.3 ηταν η πιο γρηγορη εκδοση για το i9506. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καποιοι λενε με linux οτι γινεται. Το ρισκαρεις ομως να κανεις ενα μπρικι την συσκευη σου? Εγω προσωπικα οχι. Νομιζω ξερω τι παιζει με τις αναβαθμισεις. Μην τις κανετε ποτε. Μας τις δινουν προκειμενου να κολλαει η συσκευη και να αναγκαστεις να πας σε καινουργια συσκευη. Τουλαχιστον αυτο ξεκινησε απο την apple και νομιζω συνεχιζεται και απο τους υπολοιπους. Εγω ακομα βαραω το κεφαλι μου πηγα στην 4.4.2. Θαρρω πως η 4.3 ηταν πιο γρηγορη και αυτο το εδειχναν και τα benchmark που εκανα. Παρ ολο που εκανα clean install με σβησμενα ολα επανεγκατασταση και ξανα φορματ με την 4.4.2, η 4.3 ηταν η πιο γρηγορη εκδοση για το i9506. Εν μερη συμφωνω..σε ποια συσκευη ομως που να πας ;;;; LG G 3 ΚΑΡΑΚΟΛΛΑΕΙ πιο πολυ απο το 9506. S 5 ;;; ΚΟΛΛΑΕΙ κ αυτο !! Sony Z3 δεν την πηρε ακομα την 5-αν την παρει βλεπω να πωλουνται ολα !! Η μονη λυση ειναι να πας σε παλια συσκευη με 4.4.2- 4.4.4. Η κανα moto G ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Εν μερη συμφωνω..σε ποια συσκευη ομως που να πας ;;;; LG G 3 ΚΑΡΑΚΟΛΛΑΕΙ πιο πολυ απο το 9506. S 5 ;;; ΚΟΛΛΑΕΙ κ αυτο !! Sony Z3 δεν την πηρε ακομα την 5-αν την παρει βλεπω να πωλουνται ολα !! Η μονη λυση ειναι να πας σε παλια συσκευη με 4.4.2- 4.4.4. Η κανα moto G ! Η λυση ειναι απλη! Η windows phone το εχω ξαναπει ή nexus που ειναι θεικα αυτη ειναι δυστυχως η μαυρη αληθεια. Η εκδοση 5 προσφερει το νεο touchwiz στο samsung που ειναι ωραιοτερο απο το παλιο αλλα αυτο φτανει να καλυψει τα οποια lag συγκριτικα με την προηγουμενη εκδοση? Οντως το s5 κολλαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Η λυση ειναι απλη! Η windows phone το εχω ξαναπει ή nexus που ειναι θεικα αυτη ειναι δυστυχως η μαυρη αληθεια. Η εκδοση 5 προσφερει το νεο touchwiz στο samsung που ειναι ωραιοτερο απο το παλιο αλλα αυτο φτανει να καλυψει τα οποια lag συγκριτικα με την προηγουμενη εκδοση? Οντως το s5 κολλαει? Τα nexus εχουν χαλια μπαταρια 4 ωρες χρησης ,1 μιση ωρα οθονη!!! ;;; Το s5 που το δοκιμασα σε φιλο κολλαει ο Dialer και αυτο με τo home button ιδια κατασταση με το s4 απλως τρεχει λιγο πιο καλα. Κανει ομως τα κολληματα του ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts