Asterisd Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Οι φωτογραφίες τρώγωνται από ανάλυση και ευκρίνεια. Ένα θέμα έχεις με το ροζουλίνι στο κέντρο της φωτογραφίας, από τον φακό είναι ή τον σένσορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 ποσο καιρο το έχεις? γιατί στην αρχή όλοι έλεγαν τα καλύτερα Δεν έκλεισε εβδομάδα ακόμη φίλε μου, φυσικά δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, αλλά είδες τις φωτογραφίες που έβγαλα πρόχειρα πριν από λίγο ... Ο φίλος που έλεγε γιά την μπαταρία, το έβαζε να φορτίσει με σφραγισμένη μπαταρία, οπότε ποιός ξέρει τι μπορεί να έπαθε. Πάντως η κόρη μου δεν το αλλάζει ούτε με το dg500 ούτε με το HAIER910 ... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Οι φωτογραφίες τρώγωνται από ανάλυση και ευκρίνεια. Ένα θέμα έχεις με το ροζουλίνι στο κέντρο της φωτογραφίας, από τον φακό είναι ή τον σένσορα? Δεν ξέρω, δεν έκανα καμμία ρύθμιση, τις έβγαλα πρόχειρα γιά να τις δείξω, αλλά μου φαίνονται καλύτερες από κάποιου πολυδιαφημηζόμενου στο φορουμ που πήγε κοντά στα 160 δολλάρια ... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Σου φαίνονται γιατί έτσι είναι :p Πέρα απο την πλάκα,εντυπωσιακό το αποτέλεσμα για τα χρήματα που κοστίζει το κινητό.Τώρα μένει να δεις και την αντοχή του κινητού στο χρόνο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Σου φαίνονται γιατί έτσι είναι :p Πέρα απο την πλάκα,εντυπωσιακό το αποτέλεσμα για τα χρήματα που κοστίζει το κινητό.Τώρα μένει να δεις και την αντοχή του κινητού στο χρόνο Ίδωμεν ... πάντως και να πάθει κάτι, (που δεν το πιστεύω,) δεν θα κλαίω τα λεφτά μου. :D Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Εντάξει αυτό ειναι σχετικό.Αν σου χαλάσει σε λιγότερο απο εβδομάδα όπως έπαθε ο arisg90 τότε ναι μεν δεν κλαις κανένα μεγάλο ποσό αλλά αισθάνεσαι κάπως που πήρες το κινητό της μιας εβδομάδας...Τώρα αν χαλάσει μετά απο 3 μήνες είναι αλλιώς Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Δεν έκλεισε εβδομάδα ακόμη φίλε μου, φυσικά δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, αλλά είδες τις φωτογραφίες που έβγαλα πρόχειρα πριν από λίγο ... Ο φίλος που έλεγε γιά την μπαταρία, το έβαζε να φορτίσει με σφραγισμένη μπαταρία, οπότε ποιός ξέρει τι μπορεί να έπαθε. Πάντως η κόρη μου δεν το αλλάζει ούτε με το dg500 ούτε με το HAIER910 ... :lol: Μακάρι φιλε μου να σου βγηκε καλό το κινητό σου. Σχετικα με τιν φοριση της μπαταριας ,ισως δεν καταλαβες καλά Εμένα το κινητό δουλεψε μονο 5 λεπτά (ηταν στο 17%) οταν το ξεπακεταρισα μεχρι που ξεφορτισε η μπαταρία. μολις το εβαλα να φορτισει απο το βραδυ μεχρι την άλλη μερα το πρωι φορτισε μονο 97% και οχι 100% και μολις το εβγαλα απο το φορτιστη εδιειξε 1% και εσβησε. Εβγαλα την μπαταρία και την ξαναβαλα και ανοιξα το κινητο και εδειξε 100% αλλα σε 1,5 ώρες απλής χρησης η μπαταρία αδειασε. Μπορεί να φταει μονο η μπαταρία η μπορει να φταιει και το κινητο. Δεν το διακυνδινευω ομως γιατι μεχρι να ερθει μονο η μπαταρια που υπαρχει πιθανοτητα να μην φταιει αυτή αλλά το κινητο να χασω την προθεσμια να κανω dispute στο paypal . Ετσι ζήτησα Foull refound και περιμενω απάντηση τους. Αν και τα χαρακτηριστικά του ειναι πολυ καλα και η τιμη του επισης αριστη με προβληματιζει το οτι απο τα 5 κινητα απου αγοραστηκαν απο εδω μεσα τα 3 εχουν προβλημα Ετσι θα προτιμήσω κατι πιο δοκιμασμενο και αξιοπιστο και ας μην εχει τις καλυτερες απιδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_N30 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 εγω καλου κακου άλλαξα την παραγγελία για το THL W100s πάντως. Καλό χρυσό δε λέω.. αλλά 3/5 κακή αναλογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Η αλήθεια είναι ότι έχω θορυβηθεί :worry: Έχω παραγγείλει 2τμχ από 22/11 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5032718#post5032718 και αν to tracking των ελτα είναι σωστό, αύριο πρέπει να βρω ειδοποιητήριο Θέλω να αλλάξω το Doogee το οποίο δεν με ευχαρίστησε Συμβιβάζομαι με το κόστος έχω όμως κάποια stantards, οπότε εάν δεν ισχύουν θα απογοητευτώ :( Edited December 9, 2013 by trainer Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Δυστυχώς ανεξαρτήτως κόστους,όσο πιο άγνωστο ειναι ένα κινέζικο κινητό τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να έχει σοβαρά θέματα.Οχι ότι τα λίγο πιο ακριβά κινέζικα π.χ. thl,zopo κτλ δεν έχουν doa αλλά σίγουρα έχει διαφορά το ποσοστό που συμβαίνει αυτό.Και επίσης ο κινέζος ποτέ δε χάνει.Ολο από κάπου θα βρει να βγάλει κέρδος εις βάρος της ποιότητας κυρίως.π.χ. Για το doogee που ανέφερες,φίλος έχει το dg300 και είναι το κινητό με την χειρότερη οθόνη σε γωνίες θέασης που έχω δει ποτέ σε smartphone.Πραγματικά πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που κρατάς το κινητό για να μην βλέπεις αλλοιωμένα τα χρώματα.Δε γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο και με την οθόνη του w450 και μακάρι να έβαλαν λίγο καλύτερη οθόνη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Εν αναμονή RMA για επιστροφή του κινητου στην Κινα , παρέλαβε κανενας αλλος αυτο το κιητό Εχουμε αλλες εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Παρέλαβα πρίν από 1 περίπου ώρα Συσκευασία πακέτου άψογη (η γνωστή σε όσους έχουν ψωνίσει από GeekBuying) Περιεχόμενο: 1. Τηλέφωνο 2. Hands Free (in ear) 3. Screen Protector 4. Πλαστική θήκη πολύ καλής εφαρμογής 4. Eu φορτιστής Τα πλαστικά του είναι πολύ καλά (δεν συμφωνώ με το ότι "δείχνουν φτηνιάρικα") Είμαι στο σετάρισμα Ως πρώτη εντύπωση δείχνει να είναι πολύ καλό (σε σχέση με τα χρήματα που κοστίζει) Το ηχείο καθώς και το ακουστικό λειτουργούν άψογα Wifi απροβλημάτιστο Περισσότερα σε λίγο... Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 ο πιο ικανοποιημενος απ ολους!geekbuying? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παρέλαβα πρίν από 1 περίπου ώρα Συσκευασία πακέτου άψογη (η γνωστή σε όσους έχουν ψωνίσει από GeekBuying) Περιεχόμενο: 1. Τηλέφωνο 2. Hands Free (in ear) 3. Screen Protector 4. Πλαστική θήκη πολύ καλής εφαρμογής 4. Eu φορτιστής Τα πλαστικά του είναι πολύ καλά (δεν συμφωνώ με το ότι "δείχνουν φτηνιάρικα") Είμαι στο σετάρισμα Ως πρώτη εντύπωση δείχνει να είναι πολύ καλό (σε σχέση με τα χρήματα που κοστίζει) Το ηχείο καθώς και το ακουστικό λειτουργούν άψογα Wifi απροβλημάτιστο Περισσότερα σε λίγο... Λοιπόν από εχθές και τα 2 τηλ είναι σε λειτουργία - Στο ένα από τα 2 δεν λειτουργεί η δεύτερη sim slot μικρό το κακό το πήρε η γυναίκα μου που έχει μια sim Η αυτόματη περιστροφή της οθόνης είναι πολύ ευαίσθητη με αποτέλεσμα να απενεργοποιηθεί :mad: Οι γωνίες θέασης είναι οριακές (θα τις ήθελα λίγο καλύτερες) :( Το 1 από τα 2 hands free δεν παίζει + Η ποιότητα κλήσεων είναι απροβλημάτιστη & εφάμιλλη γνωστών μοντέλων Το wifi είναι το καλύτερο από όλες τις συσκευές της οικογενείας Με το Gps δεν εχω προλάβει να ασχοληθώ Απομένει να το δούμε σε βάθος χρόνου;) Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ωραία! Αντε και στα δικά μας B-) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Εχθές το βράδυ περάστηκε άλλη rom με πολύ καλά αποτελέσματα το τηλ είναι πλέον root με πολλές χρήσιμες εφαρμογές πχ flash player Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Το δικό μου δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, και δεν καταλαβαίνω τι είδους "ποιότητα" θα περίμενε κάποιος σε αυτήν την τιμή ... Φορτίζει κανονικά, καί όποιος θέλει καλύτερες φωτογραφίες από αυτές που σας βάζω παρακάτω, θα πρότεινα να αγοράσει καμμία φωτογραφική μηχανή των 1000 ευρώ. :) http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/IMG_20131209_150235_zpsb00b7c9f.jpg http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/IMG_20131209_150215_zps0e929fa7.jpg http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/IMG_20131209_150142_zps26be87df.jpg Και ένα βίντεο ... http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/th_VID_20131209_150306_zpscb05a9d3.jpg Υπ'όψιν ότι ήδη παρήγγειλλα άλλα δύο γιά φίλους που τους άρεσε .... Μπορείς να ανεβάσεις Νυχτερινή λήψη φωτογραφίας; Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Αυτην την απορια εχω και εγω. Εχεις κινητο το οποιο κανει τα παντα, και κολλας στην καμερα η οποια αν δεν εχει 10 Μεγαπιξελ την βγαζουμε αχρηστη. Λες και δεν θα βγει καλη φωτο με τα 2 μεγαπιξελ. Ας μην τα θελουμε ολα. Μια χαρα κινητα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Μπορείς να ανεβάσεις Νυχτερινή λήψη φωτογραφίας; Θα ανεβάσω φίλε μου όταν επιστρέψει το κινητό από την .. Αθήνα που πήγε η κόρη μου. :D Αυτην την απορια εχω και εγω. Εχεις κινητο το οποιο κανει τα παντα, και κολλας στην καμερα η οποια αν δεν εχει 10 Μεγαπιξελ την βγαζουμε αχρηστη. Λες και δεν θα βγει καλη φωτο με τα 2 μεγαπιξελ. Ας μην τα θελουμε ολα. Μια χαρα κινητα ειναι. Συμφωνώ απολύτως. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Εχθές το βράδυ περάστηκε άλλη rom με πολύ καλά αποτελέσματα το τηλ είναι πλέον root με πολλές χρήσιμες εφαρμογές πχ flash player Ποιά ROM, δώσε link... Επίσης, για τσεκάρετε την λειτουργία του GPS, σε εμένα δεν κουμπώνει δορυφόρο με τίποτα... Edited December 24, 2013 by Asterisd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Ποιά ROM, δώσε link.... http://www.needrom.com/mobile/star-w450/ Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Ναι, αυτήν την είδα και την φοράω ήδη. Δεν λύνει όμως το πρόβλημα με το GPS. Εξακολουθεί να μην βρίσκει δορυφόρους. Ούτε με Epo, ουτε με A-GPS, ούτε με FasterGPS ούτε τίποτα. Και το περίεργο είναι ότι δεν βγάζει ούτε έναν, για να πεις έστω ότι βρήκε κάτι και ας περιμένω λίγο ακόμη. Μέχρι 2 ώρες το άφησα σε ανοιχτό ουρανό και δεν βρήκε ούτε έναν. Το ίδιο και το δεύτερο W450 που έφτασε σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Ναι, αυτήν την είδα και την φοράω ήδη. Δεν λύνει όμως το πρόβλημα με το GPS. Εξακολουθεί να μην βρίσκει δορυφόρους. Ούτε με Epo, ουτε με A-GPS, ούτε με FasterGPS ούτε τίποτα. Και το περίεργο είναι ότι δεν βγάζει ούτε έναν, για να πεις έστω ότι βρήκε κάτι και ας περιμένω λίγο ακόμη. Μέχρι 2 ώρες το άφησα σε ανοιχτό ουρανό και δεν βρήκε ούτε έναν. Το ίδιο και το δεύτερο W450 που έφτασε σήμερα... Έχεις βρει κάποια άλλη rom? Μου κάνει κάποια restart τώρα τελευταία! Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Μίλησα με το Geek και περιμένω μήπως έχουν την ROM που φοράνε οι παρτίδες Δεκεμβρίου, την P4, που στο Needrom, στα σχόλια της ROM που βάλαμε, αναφέρουν ότι αυτά με την P4 βγάζουν δορυφόρους στο μισάωρο και μετά είναι εντάξει. Ελπίζω η P4 να είναι για όλα τα W450 και να μην αναφέρεται σε νέα έκδοη hardware, τύπου Doogee DG100 και την βάλουμε και αρχίσουν τα μπρικαρίσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Μίλησα με το Geek και περιμένω μήπως έχουν την ROM που φοράνε οι παρτίδες Δεκεμβρίου, την P4, που στο Needrom, στα σχόλια της ROM που βάλαμε, αναφέρουν ότι αυτά με την P4 βγάζουν δορυφόρους στο μισάωρο και μετά είναι εντάξει. Ελπίζω η P4 να είναι για όλα τα W450 και να μην αναφέρεται σε νέα έκδοη hardware, τύπου Doogee DG100 και την βάλουμε και αρχίσουν τα μπρικαρίσματα... Καλώς για ότι νεότερο προκύψει μιλάμε ;) Χρόνια Καλά και Πολλά σε όλους :D Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts