vampyre Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (15 Νοέ. 2004 , 11:17) Βγήκε στις 11 Νοέμβρη. Το πήρα στις 11 Νοέμβρη, το τερμάτισα χτες. Δεν είναι μικρό. Κανονικό μέγεθος για first person shooter. Απλά ήταν ελαφρώς εύκολο στο normal level. Μόλις τελείωσα το Halo 2 (ΧΒΟΧ). Πολύ καλό . :up: Μου άρεσαν οι αλλαγές ρόλων. :) Πάμε για Halo 3 χαλαρά από ότι φαίνεται στο τέλος. ;) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Όντως ;) Όμως μία φήμη που ακούστηκε θέλει το Halo 2 να κυκλοφορεί μαζί με την νέα κονσόλα της MS (XBOX NEXT) δηλαδή να αργεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν βγει. Εγώ δεν μπορώ να το αντέξω αυτό :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 παιδια μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι το καλυτερο ραλυ game που κυκλοφορει; :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskaltsas Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Εγώ Προτείνω Need For Speed UNDERGROUND 2 Είναι πολύ γαμάτο Εχει και καινουργια αμαξια και καλυτερα γραφικα και θυμιζει λίγο GTA: VICE CITY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostaskaltsas (26 Νοέ. 2004 , 14:06) Εγώ Προτείνω Need For Speed UNDERGROUND 2 Είναι πολύ γαμάτο Εχει και καινουργια αμαξια και καλυτερα γραφικα και θυμιζει λίγο GTA: VICE CITY simfono!!!! :D poly gamato game. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Wirelessly posted (Mitsubishi M342i) Αρχικό μήνυμα από τον/την 44foufa ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ PC... pro evollution soccer 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Το επαιξα εχθες, μου φανηκε ανωτερο απ'το 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 σε αυτό το thread μπορούμε να γράψουμε για όλα τα νέα games που θα κυκλοφορήσουν για το ps2 και το x-box :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 πρωτο και καλυτερο το san andreas!! :up: http://static.plaisio.gr/images/Products/677442.gif ΤΙΜΗ : € 50.84 (17324 ΔΡΧ.) κυκλοφορει για ps2 αλλα ακομα δεν το εχουμε δει να κυκλοφορει για x-box! :worry: ξέρει κανεις τίποτα; :rolleyes: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 ACTIVISION CALL OF DUTY: FINEST HOUR http://static.plaisio.gr/images/Products/697583.gif νέα έκδοση στην διακεκριμένη σειρά Call of Duty, θα σας οδηγήσει στην πρώτη γραμμή της μάχης όπου και θα ζήσετε την κινηματογραφική ένταση, το χάος που κυριαρχεί στη μάχη και τις επικές στιγμές του 2ου παγκοσμίου πολέμου μέσα σε νέες αποστολές είτε στη βόρεια Αφρική ή στη ανατολική και δυτική Ευρώπη. Το παιχνίδι αυτό έχει νέες αποστολές όπου εμπεριέχουν αυθεντικές μάχες, εκρηκτική δράση με αμάξια και κινηματογραφικά ειδικά εφε που μας δίνει ένα εκπληκτικό πρώτου προσώπου παιχνίδι με τρομακτική δράση. ΤΙΜΗ : € 50.84 (17324 ΔΡΧ.) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο grand turismo για ps2!!!! :up: τον Iανουάριο!! το prologe είναι μάπα!! :whistle: :down: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 NFSU 2, GTA San Andreas, GT4....otan vgei........... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 το nfs2 δυστυχώς με απογοήτευσε .!! περίμενα περισσότερα από την EA. :( :whistle: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 sumfonw file mou! APOLYTA! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Μόλις έπαιξα το mc rae 2005 σε xbox και νομίζω ότι είναι πολύ καλό... Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 πιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο ραλακι;εγω ψηφιζω burnout3 ! αν σας αρεσει η ταχυτητα παρτετο! :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 παιδιά κανένα flight simulation για ΧΒΟΧ γνωρίζετε? Ας έχει αερομαχίες κλπ Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benrgv Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo ( 5 Δεκ. 2004 , 20:41) πιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο ραλακι;εγω ψηφιζω burnout3 ! αν σας αρεσει η ταχυτητα παρτετο! :) pantws an milas gia XBOX file teorizo nomizw oti eisai ligo lathos :o psifizw gotham project 2 dagwto..... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος benrgv ( 5 Δεκ. 2004 , 21:50) pantws an milas gia XBOX file teorizo nomizw oti eisai ligo lathos :o psifizw gotham project 2 dagwto..... :p για ps2 , αλλα το παιχνιδι που λες δεν το εχω δοκιμασει ακομα , θα το παιξω και θα σου πω. :rolleyes: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 http://www.ebgames.com/ebx_assets/product_images/243501.jpg megia mas, x8es kikloforise FULL ekdwsi sto forum tou share connector me linkaki gia katebasmataki apo to moularaki! ;) :p http://forums.shareconnector.com/viewtopic.php?t=76992&sid=a49dd60b193cfb7e592c26524331927e exw trela8ei!!!!!! ante na katebei na poro8w ligo me kotor , giati to 1o itan apo ta kalytera RPG kai kalytera STAR WARS games pou exw paiksei! ;) :cool: Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 φιλε μου καλυτερα να αποσιρεις το link γιατι ειναι ολιγον παρανομο! ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 den dinw link gia katebasma! dinw ena link kapiou FORUM ! ;) asxeto an ekei mesa paranomei to allo forum, emeis eimaste nomimoi, dinontas ena aplo linkaki pou sizitane gia ena game se ena FORUM ! :) den nomizw na apagoreyete na dinoume LINKS pou se pane se alla forums! :confused: Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 φιλε με παρεξιγισες εγω δεν εχω κανενα προβλημα αλοστε δεν μου πεφτει και λογος για τα Links! αλλα νομιζω πως δεν επιτρετετε! anyway ! αν κανω λαθος σορυ! :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 παιδια το Prince of Persia Warrior Within εχει παίξει κανεις; :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo ( 7 Δεκ. 2004 , 15:34) παιδια το Prince of Persia Warrior Within εχει παίξει κανεις; :) προς το παρων μονο το demo υπαρχει υγ: με τη νεα χρονια θα εχουμε επισης Bloodrayne II, Splinter Cell 3 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts