cutter Δημοσιεύτηκε August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 26, 2004 Χαιρετώ παιδιά. Είμαι καινούριος κάτοχος ενός qtek 2020. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να κάνω φωνητική κλήση μέσω του qtek. Όταν δεν βρήκα άκρη, χρησιμοποίησα το MS Voice Command, το οποίο όμως πάλι δεν μου έδωσε λύση καθώς στα contacts έχω χρησιμοποιήσει ελληνικούς χαρακτήρες. Υπάρχει κάποια άλλη λύση ή πρέπει να κάνω το προφανές (δηλαδή να φάω τα νιάτα μου για να αλλάξω τα contacts από ελληνικούς σε αγγλικούς χαρακτήρες?) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Μάλλον θα φας τα νιάτα σου ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Μην τον απογοητεύεις καλέ. Κάτσε διάβασε (αν έχει το κουράγιο) το thread του qtek.Νομίζω κάπου εκεί μέσα (μην ρωτάς που) υπάρχει η λύση που ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Για φωνητική κλήση και όχι μόνο η λύση είναι το neu voicenavigator 1.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 akrivos. mesa sto thema tu xda ipirxe kapu :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 2 Β moved @ qtec thread :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts