Manux_oS Δημ. February 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Δηλαδή μου προτείνεις να μην προσπαθήσω ούτε με morelocale; Δε λέω για νέα rom, εφαρμογή από το Play store είναι. Και γιατί ούτε καν root; Τι κίνδυνος υπάρχει; Δεν υπάρχει κίνδυνος αλλά δε τα μεταφράζει όλα το morelocale και θα έχει μισά Ελληνικά μισά Αγγλικά έκει να δεις γκρίνια :p Αν πάλι σε βολεύει έτσι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dem_p Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Έχω δει ότι το morelocale δε μεταφράζει τα settings. Αυτό αντέχεται γιατί όταν θα θέλει να αλλάξει κάτι στα settings μάλλον εμένα θα φωνάζει έτσι κι αλλιώς. Τώρα, βέβαια, αν είναι να μεταφραστούν μισά μενού ελληνικά και μισά αγγλικά (π.χ. σε μηνύματα ή κλήσεις ή φωτό κλπ) τότε δε με σώζει τίποτα! Ωστόσο, το morelocale, δεν επιτρέπει να δηλώσεις locale greek και όσες εφαρμογές πάρεις από playstore να εγκαθίστανται στα ελληνικά; Αυτό (αν είναι έτσι) λύνει τα περισσότερα προβλήματα: αλλάζω τις stock εφαρμογές για τις βασικές λειτουργίες με after market αντίστοιχες εφαρμογές και αυτές στα μενού τους θα δείχνουν ελληνικά. Λέω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δυο τρεις ερωτήσεις προς κατόχους και γνώστες: -- σχετικά με την οθόνη του και τη φωτεινότητά της, τι λέει σε σχέση με του Lenovo A390 ή του ZTE V889M; (αν έχουν πέσει στα χέρια κανενός εννοείται!). -- Με τα ελληνικά τι γίνεται; είδα πως βγήκε multilangual ROM http://www.needrom.com/mobile/haier-w718j/ . -- Η διάρκεια της μπαταρίας του; είναι όπως περιμένει κανείς από 2000mAh; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. March 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δυο τρεις ερωτήσεις προς κατόχους και γνώστες: -- σχετικά με την οθόνη του και τη φωτεινότητά της, τι λέει σε σχέση με του Lenovo A390 ή του ZTE V889M; (αν έχουν πέσει στα χέρια κανενός εννοείται!). -- Με τα ελληνικά τι γίνεται; είδα πως βγήκε multilangual ROM http://www.needrom.com/mobile/haier-w718j/ . -- Η διάρκεια της μπαταρίας του; είναι όπως περιμένει κανείς από 2000mAh; Η οθόνη έχει μέτρια φωτεινότητα και είναι δεν έχει τόσο ζωντανά χρώματα όσο τα μοντέλα που ανέφερες. Καινούργια η rom αλλά δεν την έχω δοκιμάσει φαίνεται να είναι μια χαρά. Η μπαταρία όντως είναι 2000 βγάζει 2 μέρες με μέτρια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Δυο τρεις ερωτήσεις προς κατόχους και γνώστες: -- σχετικά με την οθόνη του και τη φωτεινότητά της, τι λέει σε σχέση με του Lenovo A390 ή του ZTE V889M; (αν έχουν πέσει στα χέρια κανενός εννοείται!). -- Με τα ελληνικά τι γίνεται; είδα πως βγήκε multilangual ROM http://www.needrom.com/mobile/haier-w718j/ . -- Η διάρκεια της μπαταρίας του; είναι όπως περιμένει κανείς από 2000mAh; Στις 2 μερες που το κρατησα (το 2πυρηνο ΜΤΚ6572 μοντελο),το λατρεψα αλλα ηταν για αλλον.Η οθονη δεν εχει καλες γωνιες θεασης αλλα εχει αριστη ακριβεια στο touch.Δεν πατησα λαθος γραμμα ποτε! Η δε ανθεκτικη κατασκευη και το σχεδιο του μ αρεσε παρα πολυ. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Για σας έχω αγόρασα ένα τηλέφωνο το haier w718 από το e-totalk και μου άνοιξε μόνο μια φόρα την πρώτη για 10 λεπτά και κατόπιv μου κάνει συνεχεία επανεκκινήσεις χωρίς να μπορεί να μπει, να ξεκινήσει, σταματά στο λογότυπο του e-totalk παρακαλώ για την βοήθεια σας για να κάνω μάλλον hardreset ευχαριστώ!!!!!A Το τηλέφωνο έχει κανονικά ελληνικά την έκδοση 4.2.2 από το e-totalk !!!! Edited April 8, 2014 by pyrgoslyvios Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. April 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Το φόρτισες καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ναι η μπαταρια ηταν 95% αλλα την φορτησα και εγω για 5 ωρες περιπου! Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. April 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Μυστήριο το πρόβλημα. Δοκίμασε factory reset. Μήπως έμεινε κόλλα στις επαφές στη μπαταρία από το αυτοκόλλητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ψαγμενο αυτο που μου λες φιλε μου για την κολλα στις επαφες στην μπαταρια! Πως κανουμε factory reset αυτο ψαχνω ευχαριστω!!! Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkots Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ψαγμενο αυτο που μου λες φιλε μου για την κολλα στις επαφες στην μπαταρια! Πως κανουμε factory reset αυτο ψαχνω ευχαριστω!!! Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. April 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Όπως γίνεται σε όλα τα android. Κλείνεις το κινητό και πατάς παρατεταμένα power on + Volume up ή volupe down και μπαίνει σε recovery και κάνεις factory reset. Υπάρχει και περίπτωσή να είναι στα κινέζικα το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Όπως γίνεται σε όλα τα android. Κλείνεις το κινητό και πατάς παρατεταμένα power on + Volume up ή volupe down και μπαίνει σε recovery και κάνεις factory reset. Υπάρχει και περίπτωσή να είναι στα κινέζικα το recovery. ποιο είναι το το factory reset από αυτά τα μενού :φώτο,full test, item test, test reporte, sn,hardware device infomation,poweroff.MM:FAIL:worry: Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. April 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Αυτό δεν είναι το recovery. Μάλλον πατάς το λάθος volume button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Αυτό δεν είναι το recovery. Μάλλον πατάς το λάθος volume button. Ευχαριστώ ήταν το κάτω κουμπί,το πρόβλημα ώμος είναι το ίδιο πάλι επανεκκίνηση μετά από λίγο με αυτή την ρομ, μου προτείνετε κάποια άλλη απ'αυτη του etotalk ποιο σταθερή!!!!την έχει κάποιος αυτήν? Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkots Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) το δικο μου εχει ημερομηνια παραγωγης 20131115 κ δουλεψε μονο με αυτη τη ρομ http://vondroid.com/resources/haier_w718j_dump_tseos.434/ αφου πριν ειχα περασει μια αλλη ρομ κ μου εβγαζε λευκες γραμμες χωρις να ξεκινα. εδω ειναι η ρομ που δουλευει στο 2013928 και εχει και ελληνικα! http://www.4shared.com/rar/FB-c9gaSce/W718_Dean_MOD_V2.html Edited April 14, 2014 by kkots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 το δικο μου εχει ημερομηνια παραγωγης 20131115 κ δουλεψε μονο με αυτη τη ρομ http://vondroid.com/resources/haier_w718j_dump_tseos.434/ αφου πριν ειχα περασει μια αλλη ρομ κ μου εβγαζε λευκες γραμμες χωρις να ξεκινα. εδω ειναι η ρομ που δουλευει στο 2013928 και εχει και ελληνικα! http://www.4shared.com/rar/FB-c9gaSce/W718_Dean_MOD_V2.html Εγώ έχω την 20131031 και έχει ελληνικά αλλά μετά την factoryreset δεν δουλεύουν το wifi και bluetooth (όπως και την πρώτη φόρα που έχω γράψει), όταν τα ενεργοποιώ παγώνει η οθόνη και κάνει της γνώστες επανεκκίνησης όπως έχω αναφέρει ποιο πάνω ποια ρομ να περάσω από της δυο ποια μου προτείνεις αυτή http://www.4shared.com/rar/FB-c9gaSce/W718_Dean_MOD_V2.html ή αυτή http://vondroid.com/resources/haier_w718j_dump_tseos.434/ ? Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkots Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εγώ έχω την 20131031 και έχει ελληνικά αλλά μετά την factoryreset δεν δουλεύουν το wifi και bluetooth (όπως και την πρώτη φόρα που έχω γράψει), όταν τα ενεργοποιώ παγώνει η οθόνη και κάνει της γνώστες επανεκκίνησης όπως έχω αναφέρει ποιο πάνω ποια ρομ να περάσω από της δυο ποια μου προτείνεις αυτή http://www.4shared.com/rar/FB-c9gaSce/W718_Dean_MOD_V2.html ή αυτή http://vondroid.com/resources/haier_w718j_dump_tseos.434/ ? με την δευτερη πιστευω θα δουλεψει αφου δεν σου δουλευει με τις αλλες γιατι κ εμενα τετοια εκανε με οσες κ αν περασα κ δουλεψε μονο με αυτη αλλα δν εχει ελληνικα αλλα απ το να μην εχεις τηλεφωνο ειναι καλυτερα.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Μια ερωτηση για ολους του ς ψαγμενους εδω μεσα:το w718j με το w718+ που εχω ποια η διαφορα τους;ξερει καποιος; εχω και εγω 3 κουμπια στο κατω μερος της οθονης! Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδιά γειά σας, το πήρα κι εγω. Είναι έκδοση w718+ αλλά έχω σκάσει, δεν έχω τις γουγλ επαφές μου, δεν έχω μαρκετ, δεν έχω χάρτες, δεν έχω τίποτα από τα gapps :( Έβαλα aptoide αλλά να το xέσω... Σαν συσκευή, καλό δείχνει. Θα δείξει... είναι έκδοση 29/7/2013, kernel 3.4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τελικά το ρούταρα και πέρασα μια ρομ που είναι φτιαγμένη από το etotalk, έχει Ελληνικά κανονικά και google services (gmail, youtube κ.α.) Για το ρουτ, όσοι ενδιαφέρονται, υπάρχει ένα πρόγραμμα το kingo root το οποίο είναι ασφαλέστατο και ούτε θα καταλάβετε πως έγινε η όλη διαδικασία. Με αυτό ρουταρα την ταμπλέτα μου, το δοκίμασα χτές και ρουτάρε επιτυχώς και το τηλέφωνο. :D Επίσης βρήκα μια miui rom, την πέρασα μέσω recovery μαζί με τα gapps, αλλά δυστυχώς μετά το φλασαρισμα έκανε loop το miui logo στο boot και δεν προχωρούσε. Θα το ήθελα και με miui αλλά δυστυχώς δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merito Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Τελικά το ρούταρα και πέρασα μια ρομ που είναι φτιαγμένη από το etotalk, έχει Ελληνικά κανονικά και google services (gmail, youtube κ.α.) Για το ρουτ, όσοι ενδιαφέρονται, υπάρχει ένα πρόγραμμα το kingo root το οποίο είναι ασφαλέστατο και ούτε θα καταλάβετε πως έγινε η όλη διαδικασία. Με αυτό ρουταρα την ταμπλέτα μου, το δοκίμασα χτές και ρουτάρε επιτυχώς και το τηλέφωνο. :D Επίσης βρήκα μια miui rom, την πέρασα μέσω recovery μαζί με τα gapps, αλλά δυστυχώς μετά το φλασαρισμα έκανε loop το miui logo στο boot και δεν προχωρούσε. Θα το ήθελα και με miui αλλά δυστυχώς δεν... Καλησπέρα.Την Rom από το etotalk που την βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Σήμερα σε είδα :O Δεν μπόρεσα να βρω το λινκ στο vondroid που την είχα κατεβάσει, αλλά την έχω εδω ανεβασμένη. Είχα βρει από εκεί άλλη μια αλλά δεν έτρεχε. Ευτυχώς το φλάσινγκ στους mediatek φαίνεται εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merito Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Σήμερα σε είδα :O Δεν μπόρεσα να βρω το λινκ στο vondroid που την είχα κατεβάσει, αλλά την έχω εδω ανεβασμένη. Είχα βρει από εκεί άλλη μια αλλά δεν έτρεχε. Ευτυχώς το φλάσινγκ στους mediatek φαίνεται εύκολο. Ευχαριστώ πολύ.Εμένα η έκδοση είναι 20131122.Με αγχώνει λίγο να την δοκιμάσω γιατί την πρώτη φορά που δοκίμασα να περάσω μία ρομ με ελληνικά κόλλησε στο boot.Πάντως ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Μου έτυχε κι εμένα, γι'αυτό αν είδες έγραψα οτι είναι εύκολο το φλασαρισμα... Για να ξε-αγχωθείς, πάρε ένα μπακαπ έτσι όπως είσαι τώρα και μετά φλάσαρε οτι θες. Πήγε κάτι στραβά; ριστορ το μπακαπ κι έτοιμος. Οφείλω να πω οτι το τηλ. είναι βράχος, πανικ ριμπουτ δεν έχω δει, antutu είναι στα 10497 έχω κατανάλωση 4% ανά ώρα, το μέγιστο που έχω δει είναι 2 μέρες και 7 ώρες χωρίς φόρτιση. Επίσης κλειδώνει gps σε χρόνο dt και είναι μια χαρά 2καρτη συσκευή και ο τρόπος που διαχειρίζεται τις 2 sim εκπληκτικός. 3g δεν έχω δει :worry: Mια ερώτηση μόνο αν ξέρει κάποιος: πως παίρνουμε screenshoot ; ... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts