Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς από ποιότητα εικόνας δεν κυκλοφορεί κάτι εξίσου καλό όπως ήταν το πακέτο του mushup.

Εγώ το παρατάω προς το παρόν.

Ότι άλλο έχω δει είναι απλώς για να σπάνε τα νεύρα σου.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς από ποιότητα εικόνας δεν κυκλοφορεί κάτι εξίσου καλό όπως ήταν το πακέτο του mushup.

Εγώ το παρατάω προς το παρόν.

Ότι άλλο έχω δει είναι απλώς για να σπάνε τα νεύρα σου.

Δηλαδή η ποιότητα του Yify δεν είναι καλή για σένα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ πάλι θα άφηνα όλο το xbmc αν επιτέλους αφήσουν στην Ελλάδα εφαρμογές και πλατφόρμες όπως το Netflix ή το Hulu. Φυσικά σε ανάλογες τιμές του εξωτερικού και όχι όπως το movies της Google με καπέλο στην μπανανία που ζούμε. Εδώ δεν ισχύει κανένας νόμος της αγοράς, μόνο ο νόμος αυτού που έχει συμφέρον.

Edit: δεν συζητάω για μαϊμού διευθύνσεις της Αμερικής, μιλάω για απολύτως νόμιμο τρόπο. Αυτό ισχύει για όλα, από ομάδες ποδοσφαίρου, μηχανοκίνητα έως ταινίες και σειρές. Επιτέλους pay per view σε ότι ενδιαφέρει τον κάθε ένα.

Συγγνώμη για το off topic, αλλά ήθελα να το αναφέρω.

Edited by cb600f

Βγάζει ο yify 1080 με εξακαναλο ηχο;

Ακόμα και το 720 που έχει πολλές φορές είναι sd.

Οι releases του yify είναι χαμηλής ποιότητας συνήθως.. Μπορείτε να δείτε και τα torrents που βγάζουν..

Οι releases του yify είναι χαμηλής ποιότητας συνήθως.. Μπορείτε να δείτε και τα torrents που βγάζουν..

Δεν είναι όμως και cam.

Μεταξύ sd και 720p παίζει.

Amazon Fire stick 4k max

Mashup Patched https://mega.co.nz/#F!2gIxGaKQ!WMtKo51yqFqbHVYdoU4iBA (δουλεύει 100 %) απλά δεν ξέρω για μελλοντική αναβάθμιση ... Edited by alex222800

Mashup Patched https://mega.co.nz/#F!2gIxGaKQ!WMtKo51yqFqbHVYdoU4iBA (δουλεύει 100 %) απλά δεν ξέρω για μελλοντική αναβάθμιση ...

Δεν μου ανοίγει τίποτα από το mega

Υπάρχει έκδοση kodi που να δουλεύουν σωστά Genesis, much movies HD, icefilms, yify;

https://mega.co.nz/#!LwxETKha!J_JTOZTfWHgf2-9xHUWu_1-hKzexEABj075ibHnzJU0 θέλει mega από play store... kodi beta 3 Genesis, icefilms, yify δουλεύουν...(much movies HD δεν δοκιμασα..) Edited by alex222800

https://mega.co.nz/#!LwxETKha!J_JTOZTfWHgf2-9xHUWu_1-hKzexEABj075ibHnzJU0 θέλει mega από play store... kodi beta 3 Genesis, icefilms, yify δουλεύουν...(much movies HD δεν δοκιμασα..)

Τώρα μπόρεσα και το κατέβασα, ευχαριστώ.

Πόσο εμπιστεύεστε αυτά τα προγράμματα τύπου xbmc, flixtor; Χρησιμοποιείτε vpn;

Το xbmc χρησιμοποιεί host site (δεν υπάρχει κίνδυνος...) όσο για flixtor, popcorn..κλπ χρησιμοποιουν p2p σύνδεση( torrent ... παίρνεις ,δινεις δεδομένα..) τώρα εαν ζεις πχ Γερμανία,Αγγλία θα απέφευγα flixtor κλπ (γενικά p2p ,torrent ) το ραβασάκι εάν δεν χρησιμοποιείς vnp είναι 800€ ... (του ηρθε φιλου μου δυστυχώς!!) στη Ελλάδα ευτυχώς ...δεν έχουμε γίνει Γερμανία ....δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιος νομος(μάλλον υπάρχει) αλλά δεν εφαρμόζεται...(Οι πάντες κατεβάζουν torrent... δεν έχω ακούσει κάποιο πρόστιμο για αυτό ούτε banned site όπως piratebay έχουμε από παροχους )

Υπάρχει κάποιο addon που βγάζει 720p & 1080p αλλά και 5.1 ήχο?

Στο mushup υπήρχε το damon88 και hackermill .

Επίσης υπάρχουν και στο navix αλλά συνήθως σέρνονται

Το xbmc χρησιμοποιεί host site (δεν υπάρχει κίνδυνος...) όσο για flixtor, popcorn..κλπ χρησιμοποιουν p2p σύνδεση( torrent ... παίρνεις ,δινεις δεδομένα..) τώρα εαν ζεις πχ Γερμανία,Αγγλία θα απέφευγα flixtor κλπ (γενικά p2p ,torrent ) το ραβασάκι εάν δεν χρησιμοποιείς vnp είναι 800€ ... (του ηρθε φιλου μου δυστυχώς!!) στη Ελλάδα ευτυχώς ...δεν έχουμε γίνει Γερμανία ....δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιος νομος(μάλλον υπάρχει) αλλά δεν εφαρμόζεται...(Οι πάντες κατεβάζουν torrent... δεν έχω ακούσει κάποιο πρόστιμο για αυτό ούτε banned site όπως piratebay έχουμε από παροχους )

Πάντως το greekdll είχε φάει το πρόστιμο του και αποσύρθηκε. Καλά αν βάλουν και πρόστιμο στο dl...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

ερώτηση.... είχα εγκατεστημένη την έκδοση 14.3 alpha, πριν από λίγο έβαλα την 14.3 beta, δεν μου έκανε update και πλέον έχω και τις δυο εγκατεστημένες, μπορώ να σβήσω την alpha χωρίς να έχει κάποια επίπτωση στην beta ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ερώτηση.... είχα εγκατεστημένη την έκδοση 14.3 alpha, πριν από λίγο έβαλα την 14.3 beta, δεν μου έκανε update και πλέον έχω και τις δυο εγκατεστημένες, μπορώ να σβήσω την alpha χωρίς να έχει κάποια επίπτωση στην beta ?

Ναι σβήσε την alpha... δεν χάνεται τίποτα (δοκιμή από 13.2 σε beta 3)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως το greekdll είχε φάει το πρόστιμο του και αποσύρθηκε. Καλά αν βάλουν και πρόστιμο στο dl...

Ναι σε site με host ... αλλα σε χρήστες που κατεβάζουν από εκεί όχι .....

Βλέπω ταίνίες και σειρές με το Genesis. Όλα τα HD όμως που έχω επιλέξει είναι 720p. Icefilms, muchmovies κλπ... Εσείς τί επιλέγετε για 1080p?

Και κάτι που ανακάλυψα τελευταία για όποιον δεν το ξέρει. Όταν βλέπεις το thumbnail μιας σειράς ή ταίνίας, αν πατήσεις το πλήκτρο C στο πληκτρολόγιο, σου δίνει επιλογές όπως add to favorites.

Ρε με αυτά τα repos..θα το στείλω σε κανέναν να το σεταρει..εν τομεταξυ για το mxiii μιλώντας πάντα,Έχω επιλέξει ανάλυση 1080p όπως η tv και ο ήχος να στέλνεται μέσω hdmi στον ενισχυτή..Αν το βάλω στο αυτόματο δεν εχω ήχο..τώρα όλα τα βίντεο και μέσω xbmc και μέσω YouTube όλα μέγιστη ανάλυση τα 720P..παραπάνω δεν πάει..επέλεξα Εχθές μια ταινία..κλασικά 720 και stereo..Ο ήχος ήταν αλλού..Άλλες φορές βάζω υπότιτλους από αυτούς με τα 5 αστέρια..Η είναι ασυχρονιστη η αν αλλάξω δείχνει οπότε θέλει..Είναι μαμά ακόμη δεν εχω αλλάξει Ούτε xbmc

Φιλικά Γιώργος

Όταν παίζω ταινία 1080p (βρήκα τελικά στο icefilms-180upload (καπως έτσι) γεμίζει η cache χωρίς να έχει τελειώσει το buffering με αποτέλεσμα να κολλάει μετά απο λίγη ώρα. Αυτο μου συμβαίνει σε android box cs968 με το XBMC 13.2. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό? Ευχαριστώ

Όταν παίζω ταινία 1080p (βρήκα τελικά στο icefilms-180upload (καπως έτσι) γεμίζει η cache χωρίς να έχει τελειώσει το buffering με αποτέλεσμα να κολλάει μετά απο λίγη ώρα. Αυτο μου συμβαίνει σε android box cs968 με το XBMC 13.2. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό? Ευχαριστώ

Ναι, να βάλεις το beyond xbmc.

Κανένα τέτοιο πρόβλημα στο 968 μου.

Amazon Fire stick 4k max

Πως προσομοιαζω το right click στο XBMC σε android box? Το δεξι κλικ του ποντικιου λειτουργει σαν back και δεν μπορω να εμφανισω το μενου (πχ για να κανω add to favorites ενα TV show)

Πως προσομοιαζω το right click στο XBMC σε android box? Το δεξι κλικ του ποντικιου λειτουργει σαν back και δεν μπορω να εμφανισω το μενου (πχ για να κανω add to favorites ενα TV show)

Πατάς το C.

Amazon Fire stick 4k max