ilias12377_ Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Το καθε προσθετο (πχ Genesis) εχει και τις δικες του ρυθμισεις.Εκει εχει και ρυθμεισεις για τους υποτιτλους.Εκει τους ενεργοποιεις για να τους βρισκει αυτοματα,και εκει οριζεις και δυο γλωσσες υποτιτλοων,με προτεραιωτητα να εχει η primary. Επισης αν πας ρυθμισεις/βιντεο/υποτιτλοι, εχει και εκει καποιες ρυθμισεις.Εσενα προφανως σε ενδιαφερει η πρωτη που ειναι η "Γλωσσες για τις οποιες να γινει η ληψη υποτιτλων".Βαλτο να ειναι μονο Greek αν δεν σε ενδιαφερει αλλη γλωσσα.Αν βαλεις και αλλη γλωσσα,φροντισε τα Ελληνικα να ειναι πρωτα. Τελος το προφανες,να εχεις ενεργοποιημενα τα σωστα προσθετα για υποτιτλους.Με τα greeksubtitles.eu,openSubtitles.org kai Subtitles.gr πιστευω θα εισαι καλυμενος Παιδια σας ευχαριστω ολους αλλα κατι δεν κανω μαλλον καλα,στην πρωτη επιλογη μου βγαζει καμια 10ρια γλωσσες αλλα οχι τα ελληνικα,στην δευτερη επιλογη μου βγαζει πολυ πςρισσοτερες γλωσσες και εκει εχω επιλεξει τα ελληνοκα που τα εχει ως γλωσσα.Στο genesis εχω επιλεξει τα ελληνικα κανονικα,το tvmcπου εχω ειναι το gotham.Στο xbmc ειχαν ενεργοποιηθει κανονικα οι ελληνικοι υποτιτλοι,τωρα σε αυτο δεν ενεργοποιουνται,τι δεν κανω καλα ρε παιδια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παιδια σας ευχαριστω ολους αλλα κατι δεν κανω μαλλον καλα,στην πρωτη επιλογη μου βγαζει καμια 10ρια γλωσσες αλλα οχι τα ελληνικα,στην δευτερη επιλογη μου βγαζει πολυ πςρισσοτερες γλωσσες και εκει εχω επιλεξει τα ελληνοκα που τα εχει ως γλωσσα.Στο genesis εχω επιλεξει τα ελληνικα κανονικα,το tvmcπου εχω ειναι το gotham.Στο xbmc ειχαν ενεργοποιηθει κανονικα οι ελληνικοι υποτιτλοι,τωρα σε αυτο δεν ενεργοποιουνται,τι δεν κανω καλα ρε παιδια;;; Τα προσθετα που σου ειπα τα εκανες εγκατασταση? Το TVMC ειναι καποια παραλλαγη του XBMC?Μηπως δεν υποστηριζει Ελληνικα σε ολες τις λειτουργιες του? Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Τα προσθετα που σου ειπα τα εκανες εγκατασταση? Το TVMC ειναι καποια παραλλαγη του XBMC?Μηπως δεν υποστηριζει Ελληνικα σε ολες τις λειτουργιες του? Το ξερω οτι ειναι παραλλαγη του xbmc που το εχω και δουλευει κανονικα με ελληνικους υποτιτλους το tvmc δεν μπορω να ενεργοποιησω τους ελλ.υποτιτλους διοτι δεν μου δεινει στις γλωσσες για κατεβασμα υποτιτλ.τα ελληνικα,οσο για προσθετα ποιο προσθετο μου ειπες να ενεργοποιησω για τι προσθετα για subtitles δεν βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παιδία πάντως εγω βρήκα την ησυχία μου με το SPMC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παιδία πάντως εγω βρήκα την ησυχία μου με το SPMC... Είναι διαφορετικό από το TVMC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δεν το έχω ακουστά το tvmc.. Αλλα το spmc για Android tv box και κινητά Android είναι με διαφορά το καλύτερο Το κατεβάσεις απο το play store και το εγκαθιστάς όπως ακριβώς και το xbmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δεν το έχω ακουστά το tvmc.. Αλλα το spmc για Android tv box και κινητά Android είναι με διαφορά το καλύτερο Το κατεβάσεις απο το play store και το εγκαθιστάς όπως ακριβώς και το xbmc Και ποιο λόγο να το προτιμησει κάποιος αντί του xbmc? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Ψαχτείτε αν θελετε για video στο YouTube του vdub. Βάζετε addon pvr simple client και μετά φορτώνει τα κανάλια του. Με πρόγραμμα σε μερικά... Διάβασα πιο πίσω ότι κάποιος κάνει install τα addons απευθείας από το zip. Το καλύτερο φυσικά αν τα κοιτάει κάθε μερα, νομίζω αν δεν είναι μεσω repository δεν κάνουν update. Edit βαλτε addon PakIndia Edit2 επειδή το εψαξα κι εγώ SPMC is an unofficial fork of XBMC for Android created by Team XBMC developer Koying. While technically unofficial, it contains various "experimental" fixes and settings that can sometimes help users when the normal XBMC for Android doesn't work on their specific hardware. Συνιστα η επίσημη σελίδα να το βάζεις ΑΝ έχεις πρόβλημα με το κανονικό. Βέβαια το θετικό είναι ότι υπάρχει στο market. Edited November 12, 2014 by durutti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Και ποιο λόγο να το προτιμησει κάποιος αντί του xbmc? Σου απάντησα πιο πάνω, επειδή είναι πιο γρήγορο, πιο σταθερό και με περισσότερο support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδια καλημερα υπαρχει καποιος τροπος μεσω xbmc να γραψεις εκπομπες απο τηλεοπτικα ελληνικα καναλια;Και δευτερον υπαρχει τροπος να στειλεις ασυρματα το xbmc στην τηλεοραση? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καλημερα υπαρχει καποιος τροπος μεσω xbmc να γραψεις εκπομπες απο τηλεοπτικα ελληνικα καναλια;Και δευτερον υπαρχει τροπος να στειλεις ασυρματα το xbmc στην τηλεοραση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Για το δεύτερο, χρησιμοποιώ το chromecast, όταν βαριέμαι να ανοίξω το laptop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδία πάντως εγω βρήκα την ησυχία μου με το SPMC... Μωλις το εγραψες του κατεβασα απο το playνα το δοκιμασω,πολυ σταθερο φιλε μου σε ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορείς να περάσεις τις επιλογές όπως στη φωτογραφία; Ακριβως στη πρωτη επιλογη εχει καμια 15αρια γλωσσες αλλα οχι την ελληνικη,εχω το tvmc 13,2 κατεβασει μηπως δεν υποστηριζει αυτη η εκδοση? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το δεύτερο, χρησιμοποιώ το chromecast, όταν βαριέμαι να ανοίξω το laptop Μπορεις μεσω chromecast να στειλεις xbmc στη tv; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μπορώ να προβάλλω την οθόνη του τηλεφώνου στην τηλεόραση. Άρα και το xbmc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μπορώ να προβάλλω την οθόνη του τηλεφώνου στην τηλεόραση. Άρα και το xbmc. ευχαριστω πολυ φιλε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Λοιπόν, μετά το ερώτημα του φίλου ilias12377, το έψαξα λίγο παραπάνω σχετικά με το xbmc και το chromecast. Βγήκα μια φοβερή λύση με μια δωρεάν εφαρμογή, localcast λέγετε και υπάρχει στο play δωρεάν. Χρειάζεται και ένα xml script που υπάρχει και αυτό στο xda. Μετά από τις οδηγίες που βρίσκονται εδώ http://forum.xda-developers.com/hardware-hacking/chromecast/how-to-watch-xbmc-localcast-bubbleupnp-t2817420 λειτουργεί μια χαρά. Το μόνο που δεν μπόρεσα ακόμη να βρω είναι το πως να βάζω τους υπότιτλους. Οι υπόλοιπες εφαρμογές που γράφει avia και allcast θέλουν τμ αγορασμένη έκδοσή τους, γιαυτό και προτίμησα το localcast που είναι δωρεάν. Σαν έκδοση xbmc χρησιμοποίησα αυτήν που έχω, την 13.2. Αν μπορέσει κάποιος να βρει και τον τρόπο για τους υπότιτλους θα είναι σούπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Λοιπόν, μετά το ερώτημα του φίλου ilias12377, το έψαξα λίγο παραπάνω σχετικά με το xbmc και το chromecast. Βγήκα μια φοβερή λύση με μια δωρεάν εφαρμογή, localcast λέγετε και υπάρχει στο play δωρεάν. Χρειάζεται και ένα xml script που υπάρχει και αυτό στο xda. Μετά από τις οδηγίες που βρίσκονται εδώ http://forum.xda-developers.com/hardware-hacking/chromecast/how-to-watch-xbmc-localcast-bubbleupnp-t2817420 λειτουργεί μια χαρά. Το μόνο που δεν μπόρεσα ακόμη να βρω είναι το πως να βάζω τους υπότιτλους. Οι υπόλοιπες εφαρμογές που γράφει avia και allcast θέλουν τμ αγορασμένη έκδοσή τους, γιαυτό και προτίμησα το localcast που είναι δωρεάν. Σαν έκδοση xbmc χρησιμοποίησα αυτήν που έχω, την 13.2. Αν μπορέσει κάποιος να βρει και τον τρόπο για τους υπότιτλους θα είναι σούπερ. Ευχαριστω φιλε για την προσπαθεια θα το ψαξω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εχει πέσει νέκρα... Εξαφανίζονται το ενα μετα το αλλο με μεγαλη απώλεια το mashup Ειδικα η λίστα του damon88 και Hackermil Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Από πότε δεν δουλεύει το mashup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εγώ σήμερα είδα την ανακοίνωση κλεισίματος Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπέρα. Από τότε που έχει γίνει update στο p2p streams δεν μπορώ να βρω αθλητικά κανάλια για να παίξουν μέσω sopcast ή acestream. Παλιότερα με το που φορτωνες το p2p streams έβγαζε μια λίστα με κανάλια. Τώρα πλέον είναι κενό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπέρα. Από τότε που έχει γίνει update στο p2p streams δεν μπορώ να βρω αθλητικά κανάλια για να παίξουν μέσω sopcast ή acestream. Παλιότερα με το που φορτωνες το p2p streams έβγαζε μια λίστα με κανάλια. Τώρα πλέον είναι κενό! Μέσω του sportsdevil πάντως έχει πολλά λίγο για sopcast η acestream Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μέσω του sportsdevil πάντως έχει πολλά λίγο για sopcast η acestream Το sportsdevil δεν έχει αρκετά σε sopcast κι αν έχει πολλές φορές δεν παίζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το sportsdevil παιδια μπορει να μου το δωσει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το sportsdevil παιδια μπορει να μου το δωσει καποιος? Μπορείς να το βρεις στο ρεπό του superuser όπως και σχεδον τα πάντα εκεί.. http://Http://srp.nu Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εχει πέσει νέκρα... Εξαφανίζονται το ενα μετα το αλλο με μεγαλη απώλεια το mashup Ειδικα η λίστα του damon88 και Hackermil Πλάκα κάνεις.... Πάλι πίσω στην αναμονή του downloading :( Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts